Gündem ‘Yeniden doğmuş gibiyim’

‘Yeniden doğmuş gibiyim’

04.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Çorlu tren faciasında kaybettiği oğlu Oğuz Arda Sel için verdiği adalet mücadelesiyle tanınan Mısra Öz, Kovid-19’u atlatarak dün taburcu oldu. Öz, “Yeniden hayata dönmüş gibiyim” dedi.

‘Yeniden doğmuş gibiyim’

ÇİĞDEM YILMAZ İstanbul - Çorlu’da 2018 yılında meydana gelen tren kazasında oğlu Oğuz Arda Sel ve eşi Hakan Sel’i kaybeden Mısra Öz Sel (37), Kovid-19’a yakalanmış ve solunum sıkıntısı nedeniyle 11 Nisan’da Kadıköy Acıbadem Dr. Şinasi Can Hastanesi’ne yatırılmıştı. Öz, artan şikayetleri üzerine 17 Nisan’da da yoğun bakım servisine kaldırılmıştı. Sağlığındaki olumlu gelişmeler üzerine 25 Nisan’da normal hasta odasına alınan Öz dün taburcu oldu. Öz’ün sağlık durumu ile ilgili bilgi veren Yoğun Bakım uzmanı Dr. Ceyhun Solakoğlu, “Hastamız sağlığına kavuşmuş olarak taburcu edilmiştir” dedi.

Haberin Devamı

‘Çok zor bir süreçti’

Taburcu olan Mısra Öz ise şunları anlattı: “Yeniden hayata dönmüş gibiyim, çok farklı bir duygu. Sanki yeniden doğdum. Çünkü, ben hastaneye gittiğim anı hatırlıyorum ve daha sonrası bende yoktu. Gözlerimi açtığımda da yoğun bakımdaydım. Bu benim için gerçekten çok ama çok zor bir süreçti. Türkiye’deki insanların ben hastanedeyken mücadeleme destek vermesi ve sahip çıkması benim için inanılmaz bir onur. Yoğun bakımdan çıktıktan sonra tüm bu gelişmelerden haberdar oldum. Her mesajı gözlerim dolu dolu okudum ve inanılmaz etkilendim. 3 yıldır hukuk mücadelesi veriyoruz. Bazı dönemler kendimizi çok yalnız ve çaresiz hissettik. Ancak bugün verilen hukuksal ve manevi destek çok önemli. Ben uyurken doğum günüm kutlandı, mücadeleme sahip çıkıldı. Bu birlik ve ve mücadele bana umut oldu. Daha hızlı iyileşmemde halkımızın vermiş olduğu desteğin payı yüksek. Herkese sizin aracılığınızla teşekkür etmek istiyorum. Bu kadar güzel sahiplenilmek, sevilmek herkese nasip olmaz.”