Gündem Yeşil Deniz 68. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! İzle

Yeşil Deniz 68. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! İzle

08.04.2016 - 11:07 | Son Güncellenme:

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Yeşil Deniz merakla beklenen 68. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde Fezai ve Zarife arasındaki durum nasıl olduysa hızlıca ilerlemiş, taraflar da bir an evvel isteme safhasına gelmiştir. İşte Yeşil Deniz yeni bölüm detayları ve son gelişmeler...

Yeşil Deniz 68. yeni bölüm fragmanı yayınlandı İzle

Yeşil Deniz, Yapımcılığını Ayfer Özgürel-TFT Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Ali Kara İdris Meydi Serkan Birlik 'in yazdığı, yönetmenliğini Yahya Samancı'nın gerçekleştirdiği TRT 1'de yayınlanan Başrollerinde; Burak Serdar Şanal, Mert Turak, Ali Barkın, Burak Alkaş, Merve Akkaya, İlker Aksum, Güneş Sayın, Sanem Çelik, Nalan Yavuz, Zafer Kırşan, Semiha Bezek, Emin Gürsoy, Ahmet Somers, Elvan Dişli, Aladdin Sakar, Cemre Baysel, Nuri Gökaşan, Jale Aylanç, Zeynep Gülmez, Renan Bilek, Yener Gürsoy, Berke Acar, Eren Can Vurucu, Ceyhun Tutal'ın yer aldığı Yeşil Deniz yeni bölümüyle her Pazartesi 20.00’da TRT1’de…

Haberin Devamı

YEŞİL DENİZ SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

YEŞİL DENİZ SON BÖLÜM ÖZETİ

Sibel’i Haşim’in elinden kurtaran Süleman’ın kafası karışıktır. Hayatı boyunca korkusundan kimseye bir fiske bile vuramamışken Sibel için o gün orada Haşim’e yaptıkları ortadadır. Sibel’e karşı gerçek hislerinin ne olduğunu düşünmeye, sorgulamaya başlar. Bu arada Ersin’in Gonca’ya gizli gizli mektup ulaştırdığını düşünen Hicabi de soluğu Kamil ve Cemile’nin yanında almıştır. Kamil, Hicabi’ye karşı kendisini mahcup hissedince ceza olarak Ersin’i okuldan almaya karar verir. Cemillerin evinde ise tatlı bir isteme telaşesi vardır. Fezai ve Zarife arasındaki durum nasıl olduysa hızlıca ilerlemiş, taraflar da bir an evvel isteme safhasına gelmiştir. Ancak Fezai’de bir dalga dümen olduğunu sezen Arife işin ucunu bırakmaz ve gerçeği ortaya çıkarmak için hareket geçer. Sibel ve Süleman’ın boşanmasını istemeyen Hafize ise henüz son oyununu oynamamıştır. Bakalım Hafize’nin bu çabası, onları boşanma kararından vazgeçirebilecek midir?

Haberin Devamı

YEŞİL DENİZ 68. BÖLÜM FRAGMANI

OYUNCULAR

Burak Serdar Şanal: Radyocu İsmail Bakır. (1-Günümüz) Sağdıçlar Dörtlüsünün bir parçasıdır, Annesi ve Babası Sekleme Virajında Traktör kazasında ölmüştür. Bundan Dolayı amcası Kamil ve Yengesi Cemile tarafından büyütülmüştür. Halen Kardeşi Ersin, amcası ve yengesiyle yaşamaktadır. Garibanlıklarını altın bularak bitireceklerini sanmaktadır. OvaFM'de İsmail'le İstek Hattı Programınında Sunucusudur. Hicabi Makascı'dan Sedef'i istemiş lakin Hicabi'nin istediği altınlar yüzünden vazgeçmiştir.Kalbi zamanla Zümrüt Çakırlı'ya kaymıştır. İkinci sezonda Çalıştığı Radyoyu satın almıştır.

Mert Turak: Macgyver Süleyman Kara (1-Günümüz) Yeşilova'nın en iyi tamircisidir, Yetenekli biridir. Babası Annesiyle Süleyman'ı bırakıp gitmiştir. İstanbul'da zengin olmuştur ve başka bir ailesi vardır. Annesi Hafize kördür. Süleyman Annesinin gözlerini ameliyat ettirip açtırmak için Köstencelen Kızı Safiye'yi istemiştir. Ama Belediyenin anonsçusu Hayati'nin kızı Neşe'yi sevmektedir. Sonraki bölümlerde Almancı Üsen'in kızkardeşi Sibel'le nişanlanır. Ama halen aklı Neşe'dedir. Süleyman Babasını İstanbul'da bulur ama babası ölmek üzeredir. Babasının ikinci evliliğinden olan oğlu Osman'da Süleyman'ın başına kalır. Babasının ikinci çocuğunu baştan sevmez ama daha sonra kabullenir, Kimsesi kalmayınca Osman'da köye gelir, Süleyman ve Annesiyle beraber yaşamaya başlar.

Haberin Devamı

Burak Alkaş: Müezzin Cemil Somyürek (1-Günümüz) Ailesi çok kalabalıktır. Kız kardeşleri vardır. Sesi güzel bir müezzindir. En bilindik repliği; "Bu altınların bize hayır getirmeyeceği belliydi" sözüdür. KöstencelenHalil'in kızı Safiye'ye deliler gibi aşıktır. İkinci sezonda ailesi görünmeye başlamıştır. 50.Bölümde Safiyeyi kaçırmış ve evlenmişlerdir.

Ali Barkın: Hurdacı Emin Kul (1-Günümüz) Babası Şükrü ile yaşar. Annesi hakkında çok birşey bilinmez, lakin öldüğü söylenmiştir. Rafet'in kızı Emine'yi sever ve onu vermeyen babasına karşılık kaçırır.Gizliden evlenirler.Bunu sadece sağdıçları, kayınbabası ve babası bilir. Laf söz olmasın diye altınları bulunca düğün yapmışlardır. Çok güzel şiir yazar. Her meseleyi çok abartır ve çok yalan söyler. Genelde Herkese Gülüm der.

Haberin Devamı

Öykü Çelik: Sedef Makasçı: (1-33) Makasçıların büyük kızıdır, İsmail'i sever, Zümrüt'le arası iyi değildir çünkü İsmail'i paylaşamazlar. İsmail sonunda Zümrüt'ü seçer ve Bunu bir mektuba yazarak Kavaklıtepe denen manzaralı bir yere bırakır. Bu mektubu okuyan Sedef Kavaklıtepe'den evine dönerken kaza yapar ve yürüyemez. Sonraki bölümlerde hafifçe yürümeye başlar Doktorlar ileride düzelebileceğini söylerler. Sezon Finalinde İsmail ile evleneceği akşam kasabaya gelen müfettiş ile kaçar. İkinci sezon diziden ayrılmıştır.

Melis Babadağ: Zümrüt Çakırlı.(1-48) Okumuş şehir görmüş birisidir. Kasabanın diğer kızlarına göre biraz farklıdır. Belediye Başkanı Hilmi'nin kızıdır. Zamanla İsmail'e Aşık olur. Ortaokulda matematik öğretmenidir. İsmail için çok önemlidir. Diziden 48.Bölümde ayrılmıştır. Tayinini istemiş ve İstanbul'a dönmüştür.

Haberin Devamı

Merve AKKAYA : Yakut. (49-Günümüz) Diziye Zümrüt'ün 48. bölümde ayrılması üzerine sürpriz bir şekilde İsmail ile evlilik kararı alarak diziye dahil olmuştur ve 53. bölümde İsmail'in sadıçlarla birlikte yaptığı ortak düğünde evlenmişler fakat yaşanan karışıklık nedeniyle nikahları geçersiz sayılmıştır. Zamanla İsmail'le birbirlerini sevmeye başlarlar.

Emin Gürsoy: Hicabi Makasçı. (1-Günümüz) Fırıldak bir tiptir. Fırsatçı ve paragözdür. Kızı Sedefi Zengin Tüccar Sami'nin oğlu Mankafa Bahri'ye verir. Sorunlar çıkar ve yüzüğü atarlar. Çünkü İsmail Sedefe kavuşmak için Bahri'ye sözde "sedefle kardeşmiş gibi" bir mektup yazar. Sonraki bölümlerde Hicabi ile Tüccar Sami ile kavga ederler. Hicabi daha sonra sadıçları özellikle'de İsmail'i sevmeye başlar. 50.Bölümde Yeğenini İsmail'e verir.

Yener Gürsoy: Ova FM'in Sahibi Yılmaz.(1-Günümüz) Paraya bayılır. İsmail'e çok az maaş verir. Fırsatçı ve paragözdür. Aynı zamanda Beyaz Eşya ticaretiyle uğraşmaktadır. Sağdıçları batırmak için Almancı Üsen'e yardım eder ve sadıçları konuşturur. Altınları bulduklarını itiraf ettirir seslerini teybe kaydeder. Bunu delil olarak kullanırlar. Sonrada Almancı Üsenin çalışanı olmuştur. Sadıçlara karşı Almancı Üsen'i destekler, sadıçlara birçok kez kazık atmıştır.

Renan Bilek: Belediye Başkanı Hilmi Çakırlı.(1-33) Okumuştur, iyi bir siyasetçidir, kendini övmeyi sevmez, Asıl mesleği Doktorluktur. Önümüzdeki seçimlere adaylığını koymuştur.Lakin bu seçimlerde 2 büyük rakibi vardır.Tüccar Sami Ve Eşi Gülenay Çakırlı. Belediye Başkanlığını karısı Gülenay'a kaptırır kendisi asıl mesleği Doktorluğa döner.

Zeynep Gülmez:(1-Günümüz) Belediye Başkanının karısı Gülenay Çakırlı. Kültürlü bir kadındır. Yeşilova'nın ünlü kadınlarındandır. Eşinin kendisine meydan okumasıyla belediye başkanlığına aday olmuş ve Belediye Başkanlığını kazanmıştır. Kızının İstanbul'a dönmesini İsmail'e bağlar bu yüzden İsmail'e iyi davranmamaya başlar.

Jale Aylanç: Macgyver Süleyman'ın annesi Hafize. (1-Günümüz) Kördür,tek başına çocuk büyütmüştür.çok güzel hikaye anlatır. Kendisine yaşamında en çok Süleyman ve Yeşilova'nın kızları yardım eder. Hikayeleri çok güzeldir sürekli Radyo Tiyatrosu ve Arkası Yarın gibi programları dinlemektedir. Daha sonra gözlerinin açılabileceği konusunda umut belirir ve tedaviye giderler, İzmir'de ameliyat olur gözleri açılır ama uzun yıllar gözleri göremediğinden görme yetileri kaybolmuştur. Tekrar kör olur, Başta çok üzülür ama Ağacın altındaki dayı ile konuştuktan sonra ikna olur.

Nuri Gökaşan: İsmail'in Amcası Kamil Bakır. (1-Günümüz) Paragözdür, topaldır, cimridir, Menfaatçi biridir. İsmail'e iyi davrandığı söylenemez. Kendinin çocuğu yoktur, Yeğenleri İsmail ve Ersin'i Kamil ve karısı büyütmüştür. Tüccar Sami bütün borçları üzerine yıkıp kaçınca aklını kaybeder ve Manisa'da tedavi görür iyileşince karısıyla beraber köye dönerler. Tedaviden sonra iyi biri olur, İsmail'i sevmeye başlar.

Elvan Dişli: Emine.(1-Günümüz) Dizide Emin'in karısıdır. Annesi kaçmış Emine'yi babası büyütmüştür. Annesi 19.bölümde gelmiştir. Ancak Annesi Emine'nin düğünü olduğu akşam tekrar gitmiştir. Babası Sakarlı köyündendir.Emine köyün güzel kızlarından biridir. Neşe ile yakın arkadaşlardır.

Semiha Bezek: Neşe.(1-Günümüz) Babası Trakyalı'dır. Süleymana aşıktır ama babası Süleyman'a vermek istemez. Süleyman Sibel ile nişanlanınca çok üzülür kendisine Trakya tarafından bir talip çıkar onunla sözlenir ama hala Süleyman'ı sevmektedir. İlerleyen bölümlerde Süleyman'ın Sibel'le yalandan evli olduğunu öğrenir ve çok sevinir.

Zafer Kırşan : Hayati (1-Günümüz) Neşe'nin babasıdır. Aynı zamanda Belediyenin Anonsçusu'dur. Trakyalı'dır. Sendeki Kaşlar Parçasını çok sever. Süleyman ile arası çok iyidir ama Neşe olayından sonra araları bozulur.

Gülten Güneş : Mücadiye (1-Günümüz) Neşe'nin annesidir, O'da Trakyalı'dır.

Özgür Yelaldı Uslu : Naciye (1-Günümüz) Sedef'in annesi Hicabi'nin eşidir. Sedef ve Gonca isminde iki kızı vardır. Kızlarını hep azarlar, çünkü onların eski kızlar gibi becerikli olmadığını söyler. Yabancı dizi hastasıdır. Daha sonra oğlu Selim doğar.

Recep Sarı: Tüccar Sami,(1-33) Yeşilova'nın Zenginidir ama herkese borcu vardır. Belediye başkanlığına aday olmuş kazanamamıştır, Herkesi dolandırıp kaçmıştır. Daha sonra diziden ayrılmıştır.
Alaaddin Sakar: Mehmet Ali Hoca (1-Günümüz) Yeşilova kasabasının İmamıdır. Atiye'nin amcasıdır.

Server Mutlu: KöstencelenHalil:(1-18) Zengindir, çok iyi kalplidir. Kızını Süleyman'a vermek ister,18. Bölümde veremden dolayı ölür. O öldükten sonra karısı ve kızı bir ara köyden ayrılırlar ama sonra geri dönerler.

Şive Şenözen: Safiye (1-Günümüz) Süleyman'ı Sever,babasından öğrendiği bu cümleyi hep söyler"sevgi saygı anlayış". Çok hamarat ve iyi bir ev kızıdır. Ancak Süleyman'ın Neşe'ye olan aşkını öğrenir. Müezzin Cemil ona aşıktır, O'da Cemil'e ilgi duymaktadır. 50.Bölümde Müezzin Cemil ile kaçmış ve evlenmiştir.

Cemre Baysel: Gonca Makasçı (1-Günümüz) İsmail'in kardeşi Ersin'i seviyor gibi gibidir. En iyi Arkadaşı Atiye'dir. Gonca Postası denir ona çünkü her dedikoduyu bir şekilde öğrenir. Ablası evden kaçınca evin tek kızı olmuştur, Sonra Selim adında bir erkek kardeşi daha dünyaya gelir.


Berke Acar: Ersin Bakır (1-Günümüz) İsmail'in kardeşidir. Ova FM'in istek listesini toplar. Zümrüt Çakırlının öğrencisidir. Atiye ve Goncayla sınıf arkadaşıdır. Goncaya aşıktır.

Ceyhun Tutal: Sabahattin (1-Günümüz) Kasabadaki Petrol İstasyonunu işletir. Sağdıçlara gıcıktır. çıkarcı bir tiptir. Başkanlık Seçimlerinde Tüccar Samiyi destekler, çünkü Sami ona Petrol İstasyonunun ikinci şubesini açmayı vadetmiştir. Sağdıçları pek sevmez. Sadıçlara karşı genelde Almancı Üsen'in yanında yer alır.

Eren Can Vurucu: Bahri Başfiyat (1-Günümüz) Tüccar Sami'nin oğludur. Sami'nin aksine saftır. Tüccar Samiyi babalığı sanır. Çok güzel Kokoreç ve yemek yapmaktadır. Sadıçların lokantasını işletir. İsmail, Süleyman, Cemil ve Emin'in arkadaşıdır. Zaman zaman sadıçların yalanlarına alet olur. Atiye'ye Aşıktır.

İlker Aksum: Almancı Üsen (34-Günümüz) Almanya'dan kasabaya gelmiştir. Oğlu ve Kızkardeşi Sibel ile Yeşilova kasabasına dönmüştür. Altınları bulmak istemektedir. Kız kardeşini Süleyman'a vermek ister. Üçkağıtçı ve Çıkarcı bir tiptir, Dedesinin altınlarını sadıçların bulduğunu öğrenmiş ve sadıçların tüm mallarına el koymuştur. Yeşilova kasabasındaki Lokanta, Beyaz Eşya Dükkanı ve Radyo kendisine geçmiştir. Öğretmen Zümrüt'e aşık olmuştur bu yüzden İsmail ile sürekli karşı karşıya gelirler. Sadıçların her işini bozmak ister sık sık sadıçları jandarmaya şikayet eder.

Güneş Sayın: Sibel (34-Günümüz) Almancı Üsen'in kardeşidir. Süleyman'a ilgi duymaktadır. İlk başlarda köyde sıkılır ve Almanya'ya dönmek ister zamanla Süleyman'ı sevmeye başlar ve köye alışır.


Emin Gümüşkaya: Hüseyin (35-Günümüz) Müezzin Cemil'in Babasıdır. Aklı gidip gelmektedir.

Murat Tavlı: Doktor Tugay Bey (?-32) Yeşilova Kasabasının doktorudur. Zümrüt öğretmene aşıktır. Bu yüzden İsmail ile zaman zaman karşı karşıya gelmişlerdir. Sonraki bölümlerde Tayinini istemiş ve Yeşilova'dan ayrılmıştır.

Sabriye Günüç: Atiye (1-Günümüz) Biraz saf ve temiz bir kızdır. Yaşı büyük olmasına rağmen hala Ortaokulda okumaktadır. Gonca'nın en yakın arkadaşıdır aynı zamanda kasabanın imamı Mehmet Ali Hocanın'da yeğenidir. İlk bölümlerde Müezzin Cemil'e ilgi duymuş ancak Cemil onu istemediği için bu bu ilgisi aşka dönüşmemiştir. Daha sonra Bahri'ye Aşık olmuştur. Bahri'de ona aşıktır. Temiz ve iyi niyetli bir kızdır.

İbrahim Raci Öksüz: Kahveci Fikri.(1-Günümüz) Babacan biridir, Sadıçları sever onlara bazı konularda yardım eder. Kasaba meydanında bulunan Kahvehanenin sahibidir.