Gündem Yeter 18. son bölümde heyecan doruktaydı! -İzle

Yeter 18. son bölümde heyecan doruktaydı! -İzle

27.04.2016 - 16:14 | Son Güncellenme:

Yeter 18. bölümde Ebru'yu öldürdüğü şüphesiyle hakkında cinayet davası açılan Yekta'nın kurtulmak için tek umudu; Ebru'nun yaşıyor olma ihtimalidiydi. İşte heyecanla beklenen Yeter 18. son bölüm ve detaylar...

Yeter 18. son bölümde heyecan doruktaydı -İzle

Başrollerinde Pelin Karahan, Yurdaer Okur, Doğan Can Sarıkaya, Korel Cezayirli, Wilma Elles'in yer aldığı Yeter yeni bölümde ekrana kilitliyor. Yapımcılığını Koliba Film'in üstlendiği Yeter heyecan dolu son bölümleriyle ekrana geldi...Heyecanla beklenen Yeter 18. son bölüm ve detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

YETER 18. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ebru'yu öldürdüğü şüphesiyle hakkında cinayet davası açılan Yekta'nın kurtulmak için tek umudu; Ebru'nun yaşıyor olma ihtimalidir. Bulduğu her ipucunun peşinden gider. Bir ipucu da İdil'dir. Yekta; İdil ve Ebru'nun işbirliği içinde olduğundan şüphelenmeye başlar. Eğer idil Ebru'yla görüştüyse; bu yönde ifade vermesi Yekta'yı temize çıkaracaktır. Ancak İdil birden ortadan yok olur. Yekta her ne kadar Aylin'i oğlu için fedakârlık yaptığına ikna etmeye çalışsa da; Aylin onun Ebru'yla birlikte olmasını atlatamamıştır. Yekta duruşmaya yoğunlaşırken; Aylin'in eline göndereni belli olmayan bir paket gelir.

YETER 18. BÖLÜM 1. FRAGMAN

YETER 18. BÖLÜM 2. FRAGMAN

Haberin Devamı

YETER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ebru'nun denize düşmesiyle Yekta bir anda kendini cinayet şüphelisi olarak bulur. Birlikte olduklarını polisten gizler ancak aile çevresinde haberin dalga dalga yayılmasına engel olamaz. Yekta'nın Aylin'e sadakatini bilen herkes şoktadır. Yekta; evliliklerine bir şans daha vermesi için Aylin'i ikna etmeye çalışırken, Aylin'in bir anne olarak asıl derdi o evde çocuklarının güvende olmamasıdır.Aylin gitmekle kalmak arasında bir kere daha sıkışır. Yekta, Aylin'in kalbini kazanmak için İdil'i evden kovar. Ancak İdil'in büyük bir planı vardır. Kaan'ın başına gelenlerin Duru'nun da yaşamasından korkan Zafer onu Yekta'dan almaya karar verir. Elindeki tek güç çocuğun nüfusta hâlâ onun görünmesidir.

YETER DİZİSİ OYUNCULARI

Pelin Karahan-Aylin
Masal gibi başlayan evliliği kısa zamanda kâbusa dönüşür. Çocuklarını korumak için söylediği yalan onu ve çevresindeki herkesi bir girdap gibi içine çekerken; Aylin bu esaretten kurtulabilecek midir?

Yurdaer Okur-Yekta
Kendini bildi bileli avcıydı. Ama bir gün ürkek bir tavşana av oldu. Hayatta en büyük silahı zekâsı olan bir beyin cerrahı; küçümsediği karısı ve karısının yakınları tarafından beş yıldır kandırıldığını öğrendiğinde büyük bir sessizliğe gömülür. Bu; fırtına öncesi sessizliktir.

Doğan Can Sarıkaya-Kaan
Aylin ve Yekta'nın oğlu, 10 yaşında. Babasından nefret eder görünse de; sorunlarını onun sert ve acımasız yöntemleriyle çözmeye çoktan başlamıştır. Bunu fark eden Aylin dehşete kapılır.

Haberin Devamı

Eliz Neşe Çağın-Duru
Baştan sona yalanlara örülü bir hayatın içinde sıcacık tebessümüyle bütün kapıları açabilen 5 yaşında bir kız çocuğu. Halası Aylin'in gözbebeği...

Korel Cezayirli-Uras
Aylin'in yaşanmamış gençlik aşkı... Eski profesyonel futbolcu. Geçmiş hatalarını telafi etmek için Aylin'e yardım etmeye çalışırken Yekta'nın yaptıklarını herkesten önce fark etse de kanıtlaması çok zordur.

Selen Domaç-Filiz
Aylin'in yengesi. Her şeye karşı büyük bir açlığı vardır. Paraya, aşka, tutkuya... Ne olursa olsun, başına ne gelirse gelsin hayatta kalma güdüsü çok kuvvetlidir. Kocası Zafer ve kızları Duru ile yaşarlar. Aylin'in büyük sırrın en tehlikeli ortağıdır...

Fatih Koyunoğlu-Zafer
"Filler tepişir, çimler ezilir"
Aylin'in abisi. Her şeye sahipmiş gibi görünen ama hiçbir şeye sahip olmayan, adeta yenilmeye mahkûm bir adamdır. Belki de bardağı taşıracak son damlayı beklemektedir.

Haberin Devamı

Ayşin Yeşim Çapanoğlu-Handan
Aylin'in çocukluk arkadaşı ve sırdaşıdır. İyi niyetli ve fedakârdır. Önceliği her zaman sevdiklerine verir, kendi isteklerini ve hayatını erteler. Ancak alacağı büyük bir darbe, karakteri üzerinde derin bir kırılmaya ve kendisinden hiç de beklenmeyen şeyler yapmasına neden olacaktır.

Tolga Evren-Yılmaz
Yekta'nın kardeşi. Sıra dışı bir adamdır. O da abisi gibi kazanan olabilecek kapasitedeyken; kaybeden olmayı tercih etmiştir. Yekta bugüne kadar onu hayatından uzak tutmuş olsa da, karısının büyük sırrını ortaya çıkarmak için kardeşinden başka güveneceği kimse yoktur.

Tuğçe Kurşunoğlu-Ebru
Hayatını borçlu olduğu Yekta'ya, hayranlığı Ebru'da bir saplantıya dönüşür. Onun için her şeyi yapmaya hazırdır. Ölümün eşiğinden dönen insanların cüretkarlığına sahiptir.

Osman Albayrak-Coşkun
Zafer'in asker arkadaşı. Hayatın tadını çıkaran, kendi dünyasında zeki, risk alan ama bir o kadar korkak bir adam... Şeytan tüyü vardır adeta. İzleyici hem ondan nefret edecek, hem de onu sevimli bulmaktan alamayacaktır kendini.

Haberin Devamı

Mustafa Mert Koç-Mert
Yekta'nın asistanı. Onu idolü olarak görmekte ve hayranlık duymaktadır. Farklı bir genç kız olan, Ada ile tanıştığında kendini ona âşık olmaktan alıkoyamaz.

Cansu Kurgun-Ada
Selçuk'un kızıdır. Fotoğrafçılıkla ilgilenir. Babasıyla beraber Almanya'dan yurda kesin dönüş yapar. İlginç bir genç kızdır. Babasına çok düşkündür. Yaşayacağı olaylardan aldığı darbe, onda kapanmayan yaralar açacaktır.