Gündem Yeter 22. bölüm fragmanında Aylin hapishaneden kurtulacak mı?

Yeter 22. bölüm fragmanında Aylin hapishaneden kurtulacak mı?

31.05.2016 - 09:58 | Son Güncellenme:

Yeter bu hafta neler yaşanacak merak konusu. ATv ekranlarının sevilen dizisi Yeter bomba gibi bir bölümle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Heyecanın giderek arttığı Yeter 22. bölümde Aylin hapishaneden kurtulabilecek mi merak konusu. İşte Yeter ile ilgili son gelişmeler...

Yeter 22. bölüm fragmanında Aylin hapishaneden kurtulacak mı

Başrollerinde Pelin Karahan, Yurdaer Okur, Doğan Can Sarıkaya, Korel Cezayirli, Wilma Elles'in yer aldığı Yeter 21. son bölümde heyecan doruktaydı. Yapımcılığını Koliba Film'in üstlendiği Yeter heyecan dolu bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. İşte Yeter 22. bölüm fragmanı ve son gelişmeler..

Haberin Devamı

YETER 22. BÖLÜM ÖZETİ

Henüz üniversite öğrencisiyken tanıştığı ünlü ve başarılı cerrah Yekta Harmanlı'yla evlenen Aylin; kısa sürede bu büyülü rüyadan uyanırken, kendini bir karabasanın ortasında bulur. Yaşadığı psikolojik şiddete daha fazla dayanamayacağını anladığında boşanmayı dener ama başaramaz. İkinci çocuğuna hamile kaldığında tek bir amacı vardır. Çocuklarıyla birlikte kocasından kaçmak… Bütün hayatını etkileyecek o büyük yalanı kocasına söylerken, sırrını paylaştığı yakınlarından biri ona ihanet etmeye hazırlanmaktadır.

YETER 22. BÖLÜM FRAGMANI

OYUNCULAR

Pelin Karahan
Yurdaer Okur
Doğan Can Sarıkaya
Eliz Neşe Çağın-Duru
Eliz Neşe Çağın
Korel Cezayirli
Selen Domaç
Fatih Koyunoğlu
Ayşin Yeşim Çapanoğlu
Tolga Evren
Tuğçe Kurşunoğlu
Osman Albayrak
Mustafa Mert Koç
Cansu Kurgun

Haberin Devamı

Fatih Koyunoğlu kimdir?

Fatih Koyunoğlu (d. 1979; İstanbul), Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu.

1979 yılında İstanbul’da dogdu. 1998 yılında Bahçelievler Belediye Tiyatrosunda "Çanakkale Geçilmez Destanı" ile tiyatroya başladı. 2005 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. 2003-2007 yılları arasında Bakırköy Belediye Tiyatrolarında "İkinci Caddenin Mahkumu", "Klakson Borazanlar Bırtlar","Yaşamın kıyısında Melih Cevdet","Kadınlarda Savaşı Yitirdi", "Sezuanın İyi İnsanı","Teneke","Günün Adamı" adlı oyunlarda rol aldı. "Şeytan Ayrıntıda Gizlidir", "Geniş Zamanlar","Aşk Kapıyı Çalınca","Dağlar Delisi" oynamış olduğu tv dizileridir. "İki Süper Filim Birden" ve "Plajda" adlı sinema flimlerinde rol aldı.

Rol aldığı tiyatro oyunları

Bölge Hastanesi
Albay Kuş
Generaller, Savaş Ve Barbekü
Generallerin 5 Çayı
Teneke
Klakson Borazanlar Bırtlar
İkinci Caddenin Mahkumu
Yaşamın kıyısında Melih Cevdet
Kadınlarda Savaşı Yitirdi
Sezuanın İyi İnsanı
Günün Adamı