Gündem Yeter 25. yeni bölüm fragmanında neler olacak? - izle

Yeter 25. yeni bölüm fragmanında neler olacak? - izle

20.06.2016 - 12:26 | Son Güncellenme:

Başrollerini Pelin Karahan ve Yurdaer Okur'un paylaştığı Yeter, geçtiğimiz bölümüyle olay yaratmıştı. Peki Atv'nin sevilen dizisi Yeter 25. yeni bölümde neler olacak? İşte Yeter 25. bölüm fragman ve detayları...

Yeter 25. yeni bölüm fragmanında neler olacak - izle

Başrollerinde Pelin Karahan, Yurdaer Okur, Doğan Can Sarıkaya, Korel Cezayirli, Wilma Elles'in yer aldığı Yeter yeni bölümde heyecan dorukta. Yapımcılığını Koliba Film'in üstlendiği Yeter heyecan dolu bölümüyle ekrana geldi. Merakla beklenen Yeter 25. yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Haberin Devamı

YETER 25. BÖLÜM FRAGMANI

YETER 24.SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kanada'ya gitme kararı veren Yekta'ya önce büyük tepki gösteren Aylin; çocukların da hevesli olduğunu görünce fikre ısınmaya başlar. Ancak onları bekleyen hayatın detaylarını keşfettikçe; dehşete kapılır.

Kanada'ya taşınma haberi yavaş yavaş duyulmaya başlamıştır. Harmanlı ailesinin durumu böyleyken İdil, Yekta yurtdışına çıkmadan Selçuk'u bulmak için kimseye haber vermeden esrarengiz ve tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Yekta öğrendikleri yüzünden Zahide ve Yılmaz'ın son dersini vermeye hazırlanmaktadır.

Yılmaz ve Handan; bilmeden Yekta'nın yönlendirdiği şekilde hareket ederek oyuna yürürler.Sonuç herkes için hayal kırıklığı olurken; eğlenen tek kişi yine Yekta'dır.

Haberin Devamı

Yeter yılın dizisi seçildi

Atv’nin sezona damga vuran iddialı yapımlarından YETER, yılın ‘en iyi dram dizisi’ seçildi. Düzenlenen gecede ödülü, dizi oyuncularından Cenk Torun ve Ayşin Yeşim Çapanoğlu aldı.

İnternet Medyası Yılın En İyi Ödül Töreni'nde 2016 yılının en başarılı televizyon yıldızlarının seçildiği geceye, sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Yapımcılığını Koliba Film-Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Cemal Şan'ın üstlendiği, senaryosunu Vilmer Özçınar ve Nalan Merter Savaş'ın kaleme aldığı Yeter'de, Pelin Karahan, Yurdaer Okur başrolleri paylaşıyor. Dizide, Ayşin Yeşim Çapanoğlu, Fatih Koyunoğlu, Wilma Elles, Selen Domaç, Tolga Evren, Cenk Torun ve Rüçhan Çalışkur da rol alıyor.

Yeter, yayınlandığı ilk günden itibaren farklı senaryosu, heyecanı, temposu, usta oyuncu kadrosuyla büyük beğeni topluyor ve atv'nin en çok izlenen dizilerinden biri oluyor.

YETER DİZİSİNİN KONUSU

Henüz üniversite öğrencisiyken tanıştığı ünlü ve başarılı cerrah Yekta Harmanlı'yla evlenen Aylin; kısa sürede bu büyülü rüyadan uyanırken, kendini bir karabasanın ortasında bulur. Yaşadığı psikolojik şiddete daha fazla dayanamayacağını anladığında boşanmayı dener ama başaramaz. İkinci çocuğuna hamile kaldığında tek bir amacı vardır. Çocuklarıyla birlikte kocasından kaçmak… Bütün hayatını etkileyecek o büyük yalanı kocasına söylerken, sırrını paylaştığı yakınlarından biri ona ihanet etmeye hazırlanmaktadır.

Haberin Devamı

OYUNCULAR

Pelin Karahan - Aylin
Yurdaer Okur - Yekta
Wilma Elles - İdil
Korel Cezayirli - Uras
Tolga Evren - Yılmaz
Selen Domaç - Filiz
Ayşin Yeşim Çapanoğlu - Handan
Fatih Koyunoğlu - Zafer
Tuğçe Kurşunoğlu - Ebru
Cansu Kurgun - Ada
Mustafa Mert Koç - Mert
Doğan Can Sarıkaya - Kaan
Eliz Neşe Çağın - Duru