Gündem'Yılancı Kemal' eve giren dev karayılanı eliyle yakaladı! 'İnsanlardan uzak dur' diyerek doğaya bıraktı

'Yılancı Kemal' eve giren dev karayılanı eliyle yakaladı! 'İnsanlardan uzak dur' diyerek doğaya bıraktı

01.06.2026 - 09:36 | Son Güncellenme:

Hatay’da yaşlı bir kadının evine giren yaklaşık 1,5 metrelik karayılan mahallede korku dolu anlara neden oldu. İhbar üzerine olay yerine gelen ve bölgede 'Yılancı Kemal' olarak tanınan Kemal Başer, hiçbir aparat kullanmadan yılanı eliyle yakalayarak dakikalar süren mücadeleye imza attı. Kameralara yansıyan görüntülerde Başer’in karayılanı doğaya bırakırken söylediği sözler dikkat çekti.

Hatay'da ‘Yılancı Kemal' olarak tanınan Kemal Başer, yaşlı teyzenin evine giren karayılanı dakikalarca süren mücadelenin ardından eliyle yakaladı. Yılancı Kemal, yakaladığı karayılana ‘Sevgili karayılan insanlar uzak dur’ sözleriyle doğaya saldı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Yılancı Kemal eve giren dev karayılanı eliyle yakaladı İnsanlardan uzak dur diyerek doğaya bıraktı

HATAY’DA 'YILANCI KEMAL'İN KARAYILANLA MÜCADELESİ KAMERADA

Haberlerimizi Google’da Takip Edin
En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin

Payas ilçesi İstiklal Mahallesi'nde yaşayan yaşlı kadının evine, yaklaşık 1,5 metre uzunluğundaki karayılan girdi. Karayılanı gören yaşlı kadın, komşulardan yardım istedi. Komşular durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bağlı itfaiye ekipleri ve ‘Yılancı Kemal' olarak bilinen Kemal Başer sevk edildi.

Yılancı Kemal eve giren dev karayılanı eliyle yakaladı İnsanlardan uzak dur diyerek doğaya bıraktı

Haberin Devamı

1,5 METRELİK KARAYILANI ÇIPLAK ELLE YAKALADI

Kısa sürede yaşlı kadının evine gelen itfaiye ekipleri ve Yılancı Kemal, dakikalarca süren mücadelenin ardından karayılanı hiçbir aparat kullanmadan yakaladı. Kamerayla kaydedilen görüntüler izleyenleri ürkütse de yılancı Kemal, yakaladığı karayılana ‘Sevgili karayılan insanlar uzak dur’ sözleriyle doğaya saldı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Yılancı Kemal eve giren dev karayılanı eliyle yakaladı İnsanlardan uzak dur diyerek doğaya bıraktı

Haberin Devamı

"EVİN İÇİNDE BİZE BİRAZ UĞRAŞTIRSA DA ZARARSIZ BİR ŞEKİLDE YAKALADIK"

Yaşlı kadının evinde giren 1,5 metre boyundaki karayılanı aparat kullanmadan yakalayan Kemal Başer, "Yaşlı teyzenin evine giren karayılanı yakaladık. 1,5 metreden uzun bu karayılan, evin içinde bize biraz uğraştırsa da zararsız bir şekilde yakaladık. Yakaladığımız karayılanı, tarlaya bırakacağım. Bu alanda beslenebileceği hayvanlar var. Karayılan, insana zararı olmayan bir türdür. Karayılan, kemirgenlerle beslenir ve çiftçi dostu olan bir sürüngendir. İnsanlardan uzak bir yerde tarlaya bırakıyorum. Sevgili karayılan, insanlar uzak dur ve güle güle git" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yılancı Kemal eve giren dev karayılanı eliyle yakaladı İnsanlardan uzak dur diyerek doğaya bıraktı

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler