Gündem Yılmaz Morgül'le Yattara arasında pilav kavgası - İzle

Yılmaz Morgül'le Yattara arasında pilav kavgası - İzle

07.03.2016 - 08:40 | Son Güncellenme:

Survivor Ünlüler Gönüllüler'de bu hafta adada ilginç bir tartışma yaşandı. Zor koşullar altında 'Survivor'da mücadele veren Yılmaz Morgül ve Yattara arasında pilav kavgası çıktı. Peki Yılmaz Morgül ve Yattara kimdir? hayatları, kariyerleri ve haklarında merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Yılmaz Morgülle Yattara arasında pilav kavgası - İzle

Survivor'da 'Ünlüler Adası'nda yarışan Yılmaz Morgül ve Yattara arasında tartışma çıktı.

Haberin Devamı

TARTIŞMA BÜYÜDÜ

Yarışmada yapılan pilav sonrası, Yılmaz Morgül’ün pilava lapa demesiyle olay büyüdü. Yattara’nın cevaplarıyla ise tartışma alevlendi.

"SENİ GEBERTİRİM"

Yılmaz Morgül, Yattara’ya, ”Türkiye’yle Gine’yi karıştırma, seni gebertirim ben” diyerek tepkisini gösterdi. Nimet konusunda çok hassas olduğunu söyleyen Morgül pilavdan bir tek Yattara'nın memnun olmadığını söyledi ve "Şikayet etme" diyerek uyardı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER....



YATTARA KİMDİR?

Yattara, 3 Haziran 1980 tarihinde, Kamsar’da dünyaya gelen ünlü futbolcu Ginelidir.

Futbola ülkesi Gine takımlarından “San Garedi”nin altyapısında başladı. 1998'de aynı kulüpte profesyonel oldu. Bir yıldan kısa süre “Athlético de Coléah”ta top koşturan Yattara, 2000'de Belçika ekiplerinden “Royal Antwerp” ile anlaştı.

Haberin Devamı

2003 yılında kariyerinin büyük bir kısmını teşkil eden “Trabzonspor”a 400 bin dolar karşılığında transfer oldu. “Trabzonspor” kariyerinde inişli çıkışlı dönemler yaşayan Yattara, Trabzonspor kariyerinde iki “Türkiye Kupası şampiyonluğu” yaşadı. Türkiye'de beş yıldan fazla zaman geçiren Yattara, Türk vatandaşlığı için başvurma hakkı kazandı ve başvuruda bulundu. Önceleri başvurusu kabul edilmese de 29 Ekim 2010'da resmen Türk vatandaşı oldu ve “İbrahim Üçüncü” ismini aldı.

Yattara'nın Trabzonspor ile olan sözleşmesi 2010-2011 sezonun sonunda sona erdi.

Yattara, 2011 - 2012 sezonu başlamadan önce sözleşmesinin sona erdiği Trabzonspor'dan üzüntüyle ayrılarak Suudi arabistan ekiplerinden Al Shabab'a transfer olmuştur.

2012-13 Süper Lig sezonu öncesinde Bursaspor'la üç yıllık anlaşma imzalamak üzere Türkiye'ye geldi. Ancak kısa süre sonra, yapılan görüşmeler sonrasında transfer gerçekleşmedi. Ertesi gün, yine Süper Lig'de mücadele eden Mersin İdman Yurdu ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

2015 Yılında Futbolu Bıraktı!

İbrahim Yattara, Haziran 2013 tarihinde Belçika ikinci lig ekiplerinden La Louviere ile anlaşmıştır.ve 2015 de futbolu bırakmıştır.

YILMAZ MORGÜL KİMDİR?

Türk Sanat Müziğinin sevilen isimlerinden olan Yılmaz Morgül, 14 Ocak 1969 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Babasının müzikle uğraşması ve usta bir tulum hocası olması, Yılmaz Morgül’ün küçük yaşta müzikle tanışmasına neden olmuştur. 11 yaşında iken Yurdaer Doğulu Müzik Merkezinde müzik eğitimine başladı.

Haberin Devamı

Adanada Divan Otel'inde assolist olarak sahneye çıkan Morgül, 1995 yılında Elveda İstanbul albümü ile herkesin tanıdığı bir isim oldu. Gökkuşağı isimli Türkiye’yi tanıtan bir program sunan Morgül, ünlü tiyatrocular Levent Kırca ve Oya Başar ile birlikte Olacak O Kadar isimli programda da yer almıştır. Cilt kanserine yakalana ve Amerika’da 7 yıl boyunca tedavi gören Morgül, cilt kanserini yenmiştir. Sanatçı, Olay TV’de “Yılmaz Morgül Şov” isimli bir program yapmıştır.

1995– Elveda İstanbul albümü

1996- Yılmaz Morgül II albümü

1997– Masum Yalanlar albümü

2000– Olduğum Gibiyim albümü

2001– Türk Sanat Müziği Klasikleri albümü

2003– Can Parçam albümü

2005– Cennet albümü

2008– Türk Sanat Müziği Klasikleri albümü

Haberin Devamı

2010– YLMZMRGL albümü

Oldukça başarılı bir sanat yaşamı olan Yılmaz Morgül Survivor’daki ada yaşamına kısa sürede ayak uydurmuş başarılı sayılabilecek şekilde yarışmaya devam etmektedir. Özellikle ünlüler takımındaki yaşadığı tartışmalarla ünlenen Morgül, galibiyet puan tablosunda % 25 gibi düşük bir galibiyet oranıyla sonlarda yer alıyor olsa da yükselişe geçmiş yarışmalardan olmasıyla umut vaad etmektedir.