Gündem Yollar kan gölüne döndü! Bir günde 22 ölü

Yollar kan gölüne döndü! Bir günde 22 ölü

03.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Gaziantep Oğuzeli’nde yasak olmasına rağmen mevsimlik işçileri kasasında taşıyan kamyonet ile minibüs kafa kafaya çarpıştı; 2’si çocuk, 8 kişi öldü, 19 kişi de yaralandı. Sakarya Kocaali’de de hafif ticari araç motosikletli gruba çarptı. 3 ayrı motosiklette bulunan 3 kişi ile araçtaki 4 kişi yaşamını yitirdi. Dün Türkiye’nin farklı kentlerinde yaşanan trafik kazalarında toplam 22 kişi öldü

Yollar kan gölüne döndü Bir günde 22 ölü

Ticari araç motosikletli gruba çarptı: 7 kişi öldü

Haberin Devamı

Sakarya’nın Kocaali ilçesinde, karşı yöne geçen hafif ticari aracın 3 motosikletle çarpışması sonucu 7 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Düzce’nin Akçakoca ilçesinden Sakarya’nın Kocaali ilçesi istikametine seyreden Mehmet K. idaresindeki hafif ticari araç, Alandere mevkiinde kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Araç, Akçakoca istikametine giden Servet Sezer yönetimindeki 54 KS 659 plakalı, Gökhan Çodar idaresindeki 81 DL 601 plakalı ve Murat Orkun Ilgın kontrolündeki 81 DF 289 plakalı motosikletlerle çarpıştı. Ticari araçtaki Gülcan Morkoç Arslanbaş ve Ufuk Arslanbaş, Canan Morkoç Abuhan, Gülsüm Morkoç ile motosikletlerde bulunan Fatih Sivrikaya, Gökhan Çodar ve Yunus Emre Kurt olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralılar Servet Sezer, Murat Orkun Ilgın ve Mehmet K. ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Sakarya DHA, AA

Haberin Devamı

Yollar kan gölüne döndü Bir günde 22 ölü

Katliam gibi kazada 2’si çocuk 8 kişi can verdi

Gaziantep’ten aldığı mevsimlik işçileri, yasak olmasına rağmen Oğuzeli’ne fıstık bahçesine götüren İbrahim Şahin (30) yönetimindeki kamyonet ile Suriye’deki sığınmacı kamplarına yemek götürüp dönüşte Gaziantep’e dönen Ali Bor’un(35) kullandığı yemek şirketine ait minibüs, Kayacık Barajı mevkiinde kafa kafaya çarpıştı. Kazada, sürücü Şahin ve Bor ile kamyonette bulunan 3 çocuk annesi Sariye Diker (50), Hüseyin Deniz (81) ve Uğur Güneş (17), Murat Demirel (18), Mustafa Altunbaş ve Suriye uyruklu Fatma Mılla (57) yaşamını yitirdi, 19 kişi de yaralandı.

Yollar kan gölüne döndü Bir günde 22 ölü

Telefonu açamadı

Can pazarının yaşandığı kaza yerinde, ölen minibüs sürücüsü Ali Bor’un cep telefonu sürekli çaldı. Jandarma, dakikalarca çalan cep telefonuna cevap veremedi. Ali Bor’un Suriye’deki kamplara yemek götüren şirkette çalıştığı öğrenildi.

Ağır yaralanıp Oğuzeli Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayan Mustafa Altunbaş’ın, Yusuf-Gülten Altunbaş çiftinin 4 çoğunun en büyüğü olduğu belirlendi. Mustafa Altunbaş’ın, yüzmek için havuza gitmek istediği, ailesinin de tehlikeli olabileceği düşüncesiyle fıstık bahçesine gönderildiği ortaya çıktı. İbrahim Şahin’in ise eşinin 7 aylık hamile olduğu belirlendi.

Haberin Devamı

Kazada ölen Suriye uyruklu Fatma Mılla’nın ise 11 çocuğuyla Suriye’nin El Bab kentinden Türkiye’ye geldiği, kazada yanında bulunan oğlu Fedi’nin de yaralandığı belirlendi. MÜCAHİT YOLCU Gaziantep DHA

VİRAJI ALAMADI CANINDAN OLDU

4 ilde yaşanan kazalarda 7 kişi öldü:

- Nevşehir’de düzenlenen Kapadokya Bisiklet Festivali’nin son gününde, bisikletiyle virajı alamayarak ağaca ve yön levhasına çarpan Mustafa Karslıoğlu, yaşamını yitirdi.

- Denizli’nin Çivril ilçesinde sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybedip, otomobilin takla atması sonucu Halil Gündüz ile Ramazan Aydın (23) hayatını kaybetti.

- Gümüşhane’den Trabzon yönüne giden otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu otomobilde sıkışan İlhami Özdemir ve Tolga Altıparmak yaşamını yitirdi.

- Afyonkarahisar-Ankara karayolunda yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: Nesrin Yaygın ile Mustafa Ekim öldü, 32 kişi de yaralandı.