Gündem Zalim İstanbul 13. bölüm fragmanı! Köşke bomba gibi düşen haber...

Zalim İstanbul 13. bölüm fragmanı! Köşke bomba gibi düşen haber...

30.09.2019 - 08:09 | Son Güncellenme:

Zalim İstanbul 13. bölümü ile bu akşam izleyici karşısına çıkmaya hazır. Yeni bölümde Cenk, planını uygulamak için Cemre'yi ikna etmeye çalışıyor. Şeniz'in planları ise yavaş yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor. Peki, köşkte dengeleri değiştirecek olay ne olacak? İşte Zalim İstanbul 13. bölümden fragmanlar...

Zalim İstanbul 13. bölüm fragmanı Köşke bomba gibi düşen haber...

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Zalim İstanbul yeni bölümü ile yine çok heyecanlı. Bu akşam ekrana gelecek 13. bölümde dengeler değişecek. İşte yeni bölümden merak edilen detaylar...

Haberin Devamı

ZALİM İSTANBUL YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Cemre, Cenk'ten gelen sıra dışı teklifi kabul etmez. Cenk, Nedim'e yardım etmek için başka şansı olmadığını söylese de Cemre için bu söz konusu bile değildir.

Ceren'i, Nedim'e eziyet ederken yakalayan Seher kızından hesap sorarken, Agah ana kız kavgasının ortasına düşer. Seher, kızının bir yanda Nedime eziyetinin, bir yanda dilinden düşürmediği Cenk’in hesabını sormaya kararlıdır.

Cemre ise, Nedim’e yardım etmek için kendi bildiği yoldan gitmeye kararlıdır. Bunun için de yine Cenk’in yardımına ihtiyacı vardır. Nedim için kurdukları yeni plan eyleme geçse de onları bekleyen kötü sürprizden haberleri olmaz.

Attıkları her adım Şeniz tarafından engellenen Cenk ve Cemre’nin artık tek bir şansı vardır.

Haberin Devamı

ZALİM İSTANBUL 13. BÖLÜM FRAGMANI - 2

ZALİM İSTANBUL 13. BÖLÜM FRAGMANI