GündemZeytinburnu'nda ölü bulunan anne ve kızı son yolculuğuna uğurlandı! Tabutu kadınlar omuzladı

Zeytinburnu'nda ölü bulunan anne ve kızı son yolculuğuna uğurlandı! Tabutu kadınlar omuzladı

04.03.2026 - 15:20 | Son Güncellenme:

Zeytinburnu'nda denizde ölü bulunan Fatmanur Çelik (30) ile kızı Hifa İkra Şengüler (8) Ümraniye Hidayet Camii'nde düzenlenen törenin ardından Ihlamurkuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Zeytinburnu Kazlıçeşme Sahili’nde 1 Mart'ta denizde hareketsiz halde bulunan Fatmanur Çelik (30) ile kızı Hifa İkra Şengüler’in (8) hayatını kaybettiği belirlenmişti. Anne ve kızın cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Zeytinburnunda ölü bulunan anne ve kızı son yolculuğuna uğurlandı Tabutu kadınlar omuzladı

Buradaki işlemleri tamamlanan cenazeler yakınlarına teslim edildi. Fatmanur Çelik ile kızı Hifa İkra Şengüler, için Ümraniye Hidayet Camii’nde kılınan cenaze töreni düzenlendi. Törene Fatmanur Çelik'in yakınları ve sevenleri katıldı. 

Zeytinburnunda ölü bulunan anne ve kızı son yolculuğuna uğurlandı Tabutu kadınlar omuzladı

CENAZELERİ KADINLAR TAŞIDI

Öğlen namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenazeleri kadınlar taşıyarak cenaze aracına götürdü. Fatmanur Çelik ve Hifa İkra Şengüler'in cenazeleri Ihlamurkuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. (DHA)

Zeytinburnunda ölü bulunan anne ve kızı son yolculuğuna uğurlandı Tabutu kadınlar omuzladı

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler