Gündem Zonguldak'ta bugün okullar tatil mi?

Zonguldak'ta bugün okullar tatil mi?

08.01.2017 - 11:39 | Son Güncellenme:

Zonguldak'ta okulları tatil olacak mı sorusu öğrenciler tarafından oldukça merak ediliyordu. Hafta sonu yurt genelinde etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle, öğrenciler gözünü yetkililere çevirdi. Peki Zonguldak'da okullar tatil mi?

Zonguldakta bugün okullar tatil mi

Zonguldak'da yoğun kar yağışı haftasonu etkisini gösterdi. Zonguldak'da okullar tatil mi sorusunun cevabı öğrenciler tarafından oldukça merak ediliyor. Peki Zonguldak'da okullar tatil mi? Zonguldak Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz kar tatili konusunda açıklamada bulundu.

Haberin Devamı

ZONGULDAK'TA OKULLAR TATİL Mİ?

Zonguldak'ta etkili olan kar yağışı nedeniyle için okullar bir gün süreyle tatil edilirken, engelli ve hamile kamu personeline de 1 günlük idari izin verildi.

Zonguldak Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İlimiz Merkez bağlı belde ve köyler ile Kozlu ve Kilimli ilçelerinde yaygın, örgün ve özel eğitim kurumlarında okullar 1 gün süreyle tatil edilmiştir. Ayrıca engelli ve hamile kamu görevlilerimiz de 1 gün idari izinlilerdir" denildi.

Öte yandan Zonguldak Valisi Ali Kaban da kar tatilini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Vali Kaban'ın paylaşımında, "Zonguldak'a güzel bir kar yağıyor. Beklenen oldu sonunda. okullar tatil. Keyfini çıkarın" ifadeleri yer aldı.
KARADENİZ EREĞLİ'DE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Haberin Devamı

Kdz. Ereğli'de kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, yaptığı açıklamada, etkisini sürdüren kar yağışının ulaşımda meydana getirebileceği aksaklıklar nedeniyle mağduriyet yaşanmaması için ilçe genelinde eğitime ara verilmesi kararlaştırıldığını söyledi. İlçede, kamuda çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı belirtildi.

AKÇAKOCA'DA OKULLAR 9 OCAK'TA TATİL

Akçakoca'yı etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle 9 Ocak Pazartesi günü okullar tatil edildi. Akçakoca'da etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. Akçakoca Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, pazartesi günü kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Akçakoca Hıfzıssıhha kararıyla okullar tatil edildi. Ayrıca, hamile, engelli memurlar idari izinli sayılacak.

ALAPLI'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Alaplı Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik okulların (Pazartesi) bir gün süreyle tatil edildiğini açıkladı.Cevat Çevik hava muhalefetine dikkat çektiği açıklamasında: "09/01/2017 Pazartesi, Alaplı ilçemizde hava muhalefeti nedeniyle tüm eğitim kurumlarında, 1 (Bir) gün süreyle tatil edilmiştir. Tüm velilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize duyrulur" dedi.