GündemZonguldak’ta korkunç kaza! Anne ve bebeği karşıya geçmeye çalışırken dehşeti yaşadı: Motosiklet çarptı

Zonguldak’ta korkunç kaza! Anne ve bebeği karşıya geçmeye çalışırken dehşeti yaşadı: Motosiklet çarptı

16.04.2026 - 16:26 | Son Güncellenme:

Zonguldak’ta yaya geçidinde yaşanan kaza, yürekleri ağıza getirdi. Yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve bebek arabasındaki çocuğa motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan anne ve bebeğin yaşadığı dehşet anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Anne ve bebeğine motosikletin çarptığı kaza kameraya yansıdı. Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde yolun karşısına geçerken motosikletin çarptığı Ö.D. (35) ile bebek arabasındaki çocuğu Ö.A.D. (2) yaralandı. Kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Zonguldak’ta korkunç kaza Anne ve bebeği karşıya geçmeye çalışırken dehşeti yaşadı: Motosiklet çarptı

ANNE VE BEBEĞİNE MOTOSİKLET ÇARPTI

Haberlerimizi Google’da Takip Edin
En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin

Kaza, dün Çay Mahallesi Nihat Kantarcı Caddesi’nde meydana geldi. G.T. idaresindeki 67 ACT 218 plakalı motosiklet, yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan Ö.D. ile bebek arabasındaki çocuğu Ö.A.D.’ye çarptı.

Zonguldak’ta korkunç kaza Anne ve bebeği karşıya geçmeye çalışırken dehşeti yaşadı: Motosiklet çarptı

Anne ve bebeği yola savruldu. Çevredekiler yardıma koşarak kadın ve bebeği bir banka oturttu. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Zonguldak’ta korkunç kaza Anne ve bebeği karşıya geçmeye çalışırken dehşeti yaşadı: Motosiklet çarptı

Motosiklet sürücüsü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kazaya ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler