Rize Kalesi Rize'nin Neresindedir? Tarihi Kalenin Özellikleri Ve Hikayesi
Rize Kalesi Rize'nin Neresindedir? Tarihi Kalenin Özellikleri Ve Hikayesi Turizm açısından ülkemizde önemli yerlere sahip pek çok kale bulunmaktadır. Rize Kalesi bunlardan birisidir. Turistik açıdan önemli olan Rize Kalesi tarihi ve kültürel geçmişi ile de ön plana çıkmaktadır. Peki, pek çok kişi tarafından merak edilen Rize Kalesi Rize'nin neresindedir? Tarihi kalenin özellikleri ve hikayesini sizlere detaylıca derledik.
24.09.2020 Tatil
Artçı şoklar devam ediyor
28.12.2022 Ege
Zil Kalesi Rize İlinde Nerede? Tarihi Kalenin Özellikleri Ve Hikayesi
Zil Kalesi Rize İlinde Nerede? Tarihi Kalenin Özellikleri Ve Hikayesi Zil kalesi ülkemizde Karadeniz bölgesinde yer almakta olan en önemli kalelerden birisidir. Zil Kalesi Rize ilinde nerede? Tarihi kalenin özellikleri ve hikayesi nelerdir? Sizler için detaylı bir şekilde araştırdık ve derledik.
24.09.2020 Tatil
U20 için şehirlerin logoları belirlendi
U20 için şehirlerin logoları belirlendi Türkiye'de düzenlenecek FIFA U20 Dünya Kupası'ndaki karşılaşmaların oynanacağı şehirlerin logoları belirlendi.
1.07.2020 Futbol
RİZE KARADENiZ’iN YEŞiL KÖŞESi
RİZE KARADENiZ’iN YEŞiL KÖŞESi Eğer bugüne kadar Rize’yi görmediyseniz kendinizi ödüllendirin.
4.03.2012 Cadde
Türkiye'nin saklı cennetleri
Türkiye'nin saklı cennetleri Turizm rehberlerine girmemiş binlerce güzellik ve doğa harikası keşfedilmeyi bekliyor. Kirletilmemiş ve bakir kalmış mağaralar, çaylar, nehirler, göller ve zirveler doğa ve tabiat tutkunları için büyük bir hazineyi içinde barındırıyor. Dünyayı keşfetmeye bu adreslerden başlayın. İşte gizli cennetler
22.11.2009 Cadde