Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Anlamlı buluşma  İstanbul BUSADER’in Büyük Kulüp’te düzenlediği etkinlik, cemiyet hayatının seçkin isimlerini bir araya getirdi...
4.01.2023 Cadde
Bu hafta ne var ne yok
Bu hafta ne var ne yok PAZARTESİ KONSER Açıkhava konserleri başlıyor l Bir yaz klasiği olan Harbiye Açıkhava Tiyatrosu konserleri için geri sayım başladı
13.06.2014 Cumartesi
42. İstanbul Müzik Festivali başladı!
42. İstanbul Müzik Festivali başladı! İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen ve sponsorluğunu 2006 yılından bu yana Borusan Holding’in üstlendiği 42. İstanbul Müzik Festivali, 1 Haziran Pazar akşamı Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen Açılış Töreni ve Konseri’yle başladı.
2.06.2014 Kültür Sanat
“Doğanın Şarkısı” festivalde
“Doğanın Şarkısı” festivalde 42. İstanbul Müzik Festivali yarın resmen başlıyor. 27 Haziran’a dek sürecek festivalin kaçırılmaması gereken konserlerini Milliyet Sanat sizin için seçti
30.05.2014 Cumartesi
Müzik Festivali'nin biletleri çıkıyor!
Müzik Festivali'nin biletleri çıkıyor! İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Borusan Holding sponsorluğunda düzenlenen 42. İstanbul Müzik Festivali'nin biletleri 8 Şubat Cumartesi günü satışa çıkıyor.
12.02.2014 Kültür Sanat
‘Doğanın Şarkısı’ İstanbul Müzik Festivali’nde
‘Doğanın Şarkısı’ İstanbul Müzik Festivali’nde İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın 42 yıldır düzenlediği İstanbul Müzik Festivali, 31 Mayıs - 27 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek. Gülsin Onay’a Onur Ödülü verilecek festivalin teması ‘Doğanın Şarkısı’
23.01.2014 Gündem
42. İstanbul Müzik Festivali'nin programı açıklandı!
42. İstanbul Müzik Festivali'nin programı açıklandı! İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Borusan Holding sponsorluğunda düzenlenen 42. İstanbul Müzik Festivali, bu yıl da müzikseverleri etkileyici bir programla karşılıyor.
23.01.2014 Kültür Sanat
Doğa insanı birlikte dans etmeye çağırıyor
Doğa insanı birlikte dans etmeye çağırıyor Merih Yıldız, “Yeryüzünün Şarkısı/Eutopia”da doğayla uyum içinde yaşamın önemini ve insanın bu konudaki sorumluluğunu hatırlatıyor. Ressam “Doğanın frekansını yakaladığımızda ortak bir şarkıda dans ediyor olacağız. Aksi hâlde tahrip edilen doğa, zihinsel tahribat demektir” diyor.
15.02.2024 Kültür Sanat
Türk firmasından Dubai'ye Müzik Müzesi
Türk firmasından Dubai'ye Müzik Müzesi İlki İstanbul’da 2 yıl önce açılan Türk Müziği Müzesi’nin ikincisi Arap Müziği Müzesi adıyla Dubai’de Türk firması Outdoor Factory tarafından hayata geçirildi.  Emaar Entertainment LLC için tasarım ve uygulaması yapılan proje Orta Doğu’da ilk olma özelliği taşıyor.
26.01.2024 Stil
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Kazananlar açıklandı  İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) tarafından düzenlenen 30...
10.12.2022 Cadde
Hollandalı diplomattan Türkiye'ye duygusal veda
Hollandalı diplomattan Türkiye'ye duygusal veda Hollanda'nın Ankara Büyükelçi Yardımcısı Erik Weststrate, görev süresinin sona ermesi üzerine, Türkiye haritası önünde ve Anıtkabir'de çektiği video ile Türkiye'ye veda etti. Weststrate'nin "Ülkenizi çok çok özleyeceğim. Çok üzülerek ayrılıyorum. Hakkınızı helal edin. Allah'a emanet olun" dediği video, büyük beğeni topladı.
9.08.2022 Siyaset
Sana kırmızı çok yakışıyor
Sana kırmızı çok yakışıyor Pixar imzalı “Turning Red/Kırmızı”, ergen kahramanı üzerinden gençlere duygularıyla büyümenin ipuçlarını verirken, ebeveynlere de kontrol delisi olmamalarını öğütlüyor.
11.03.2022 Kültür Sanat
Nil Karaibrahimgil: Ekmek mayalamadım ama içimi ve odamı mayaladım
Nil Karaibrahimgil: Ekmek mayalamadım ama içimi ve odamı mayaladım Türkiye'nin önemli kadın seslerinden Nil Karaibrahimgil, uzun bir aradan sonra yeniden müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Bu akşam Infinit organizasyonuyla Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda dinleyicilerin karşısına çıkacak olan Nil Karaibrahimgil ile canlı performansını ve özel sahne dekorasyonunu konuştuk.
26.10.2021 Kültür Sanat
Bugünün çocukları yarının sorumlu turistleri
Bugünün çocukları yarının sorumlu turistleri Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Jolly Tour sürdürülebilir turizm için yola çıktı. Doğanın ve kültürel mirasın korunmasının önemi çocuklara anlatılacak. Kısaca çocuktan alacağız haberi.
5.06.2021 Cumartesi
idil Meşe'den yeni tekli Yabani Otlar
idil Meşe'den yeni tekli Yabani Otlar İdil Meşe, yeni şarkısı “Yabani Otlar’’ ile, hayatındaki belirsizliklere rağmen, doğanın uyanışına şahit olduğu için duyduğu minneti anlatıyor. Sanatçının, pandemi süresinde yazdığı, iç dünyasını özgün bir şekilde yansıttığı şarkısı “Yabani Otlar’’, tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluşuyor
29.05.2021 Kültür Sanat
Nil Karaibrahimgil neden Corona sürecinde aşırı pozitif?
Nil Karaibrahimgil neden Corona sürecinde aşırı pozitif? Mart ayında Corona şarkısı yazarak herkesi şoke eden Nil Karaibrahimgil, bu kez de Corona'dan bir umut doğurduğu yazısıyla gündemde. "Nil Karaibrahimgil neden Corona sürecinde dahi aşırı pozitif?" diyenler onun içimizi karartmasını mı bekliyordu?
12.08.2020 Ünlüler
Denizin Sesi ile Büyülenin: Müzik Yapan Merdivenler
Denizin Sesi ile Büyülenin: Müzik Yapan Merdivenler Adriyatik Denizi'nin insanı büyüleyen güzellikteki şarkısını dinlemek ister misiniz? Öyleyse hemen şimdi Hırvatistan'a bir bilet alın! Çünkü rüzgarın ve denizin şarkısını muhteşem bir melodi halinde kulaklarınıza sunarak, size doğanın ve insanın ortak güzelliğini gösteren, müzik yapan merdivenler Hırvatistan'da bulunuyor...
18.03.2021 Dekorasyon
Doğa ve Yürüyüş Üzerine Denemeler
Doğa ve Yürüyüş Üzerine Denemeler Henry David Thoreau (1817-1862) görece kısa yaşamı ve münzevi kişiliğine rağmen sonraki yüzyıla damga vurmuş yazarlardan biridir.
31.07.2017 Kültür Sanat
Buray’dan ikinci albüm müjdesi
Buray’dan ikinci albüm müjdesi Türk pop müziğinin başarılı ismi Buray, Kahramanmaraş'ta düzenlenen mini konser ve imza gününde sevenleriyle bir araya geldi. Buray, ikinci albümünün 11 Kasım 2016 tarihinde çıkacağının müjdesini verdi.
5.11.2016 Cadde
One Love Festival programı açıklandı
One Love Festival programı açıklandı 13-14 Haziran’da Lifepark’ta, Hayat Bu Kapağın Altında desteğiyle gerçekleşecek
31.03.2015 Kültür Sanat
Pet Shop Boys ve daha fazlası Soundgarden'da!
Pet Shop Boys ve daha fazlası Soundgarden'da! Müziği doğayla buluşturan Babylon Soundgarden İstanbul’un sanatçıları açıklandı
18.04.2014 Kültür Sanat
Tekfen Filarmoni’den ‘Doğaya Övgü’’
Tekfen Filarmoni’den ‘Doğaya Övgü’’ Tekfen Filarmoni Orkestrası, sonbaharın ilk konserini İngiliz konuk şef James Judd’un yönetiminde 3 Ekim’de Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda verecek.
6.08.2013 Kültür Sanat
Bu hafta ne var ne yok
Bu hafta ne var ne yok Lübnan asıllı Fransız trompetçi İbrahim Maalouf, Babylon’da 21.30’da konser veriyor.
17.05.2013 Cumartesi
YARI iNSAN YARI HAYVAN!
YARI iNSAN YARI HAYVAN! Seyyal Taner 18 yıl aradan sonra yeni şarkılarla dinleyici karşısında. Yine aykırı, yine özgür ruhlu, yine kendine özgü... ‘Sahnelere düşmüş bir panter’ gibi...
1.04.2012 Cadde
ERKEKLERiN YÜZDE 60’I EŞCiNSEL
ERKEKLERiN YÜZDE 60’I EŞCiNSEL Yıldırım aşkı yaşadığı Yannis Guannis ile ayrılalı dört yıl oldu. “Bir daha öyle aşk zor” diyor. Bir de genç kızlara tavsiye-si var. “Gey olmayan birine rastalrsanız kaçırmayın!”
10.04.2010 Cadde