Banka işlemlerinde dijital atağa kalktı
Banka işlemlerinde dijital atağa kalktı Salgından korunmak için evlerinde kalan VakıfBank müşterileri tüm bankacılık işlemlerini bankanın dijital kanallarından yapabiliyor. Banka, Ar-Ge merkeziyle de dijitale yön veriyor.
5.04.2020 Ekonomi
Bu kez evde 'dünya saati'
Bu kez evde 'dünya saati' WWF Türkiye’nin iklim krizine dikkat çekmek için 2007’den beri ışıkların bir saat kapatılması çağrısı yaptığı “Dünya Saati” uygulaması, bu yıl koronavirüs nedeniyle “Dünya Dayanışma Saati” olacak ve sadece evlerde gerçekleşecek
27.03.2020 Gündem
Molatik Yorum: Corona virüsü sayesinde fark ettiğimiz gerçekler
Molatik Yorum: Corona virüsü sayesinde fark ettiğimiz gerçekler Corona virüsü sayesinde günlük rutinimiz değişti. Evlere kapandık. Artık hayata çok daha farklı bir açıdan bakmaya başladık. Peki Corona virüsü sayesinde fark ettiğimiz gerçekler neler? Milliyet LifeStyle ekibi olarak Corona virüsü sayesinde fark ettiğimiz gerçeklere Molatik olduk...
26.03.2020 Hayat
Bakan Selçuk çocukluk fotoğrafını paylaştı! 'Evde kal' çağrısı yaptı
Bakan Selçuk çocukluk fotoğrafını paylaştı! 'Evde kal' çağrısı yaptı Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ailesiyle birlikte olduğu çocukluk fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak ’Evde kal’ çağrısı yaptı. Fotoğraf kısa süre içinde binlerce beğeni aldı.
3.05.2020 Gündem
Ceren Gündoğdu yeni şarkılarıyla canlı yayında moral olacak
Ceren Gündoğdu yeni şarkılarıyla canlı yayında moral olacak Demirören Medya’nın ‘evde kal’ çağrısını daha geniş kitlelere ulaştırmak için başlattığı ev konserlerinin yeni konuğu Ceren Gündoğdu oluyor.
11.04.2020 Cadde
Betül Demir sevilen şarkılarıyla #EvdeKal #MüzikleKal çağrısı yapacak
Betül Demir sevilen şarkılarıyla #EvdeKal #MüzikleKal çağrısı yapacak Türkiye’nin corona virüs mücadelesine destek veren Betül Demir de Demirören Medya’nın '#EvdeKal #MüzikleKal' projesi kapsamında canlı yayınla hayranlarıyla buluşuyor.
8.04.2020 Cadde
‘Bizim  için çok  kıymetli‘
‘Bizim için çok kıymetli‘ Betül Demir, Demirören Medya’nın ‘Evde kal’ çağrısı yaptığı ‘#EvdeKal # MüzikleKal’ projesine, destek verdi.
8.04.2020 Cadde
'Uzayın Dibi' ile Ekin Beril canlı canlı evlere konuk oluyor!
'Uzayın Dibi' ile Ekin Beril canlı canlı evlere konuk oluyor! Cover şarkıları ile dikkati çekip 'Uzayın Dibi' albümüyle dinleyiciyle buluşan Ekin Beril, Demirören Medya’nın başlattığı müzik hareketine katılıyor. Beril, bu kez şarkılarını canlı yayında sağlık çalışanları için söyleyecek.
6.04.2020 Cadde
Niran Ünsal’ın çağrısı #EvdeKal #MüzikleKal için
Niran Ünsal’ın çağrısı #EvdeKal #MüzikleKal için Demirören Medya’nın ‘#EvdeKal #MüzikleKal’ projesine Niran Ünsal da destek oluyor. İlk günden bu yana tüm Türkiye’ye "evde kal" çağrısı yapan Ünsal’a, bu kez Serkan Balkan eşlik edecek.
2.04.2020 Cadde
Solunum uyarısı
Solunum uyarısı Aydilge, eşi Utku Barış Andaç’la Demirören Medya’nın, ‘#EvdeKal# MüzikleKal’ çağrısı kapsamında, Instagram’dan konser verdi.
2.04.2020 Cadde
#EvdeKal#MuzikleKal Cem Belevi, Demirören Medya’nın Çağrısını Milyonlara Ulaştırıyor
#EvdeKal#MuzikleKal Cem Belevi, Demirören Medya’nın Çağrısını Milyonlara Ulaştırıyor Demirören Medya’nın ‘evde kal’ çağrısını daha geniş kitlelere ulaştırmak için başlattığı ev konserlerinin yeni konuğu Cem Belevi...
27.03.2020 Cadde
Demirören Medya ‘Evde’ buluşturuyor... Sürpriz sanatçılar 'Evde Kal' çağrısını müzikle yapacak
Demirören Medya ‘Evde’ buluşturuyor... Sürpriz sanatçılar 'Evde Kal' çağrısını müzikle yapacak Demirören Medya tüm basın ve sosyal medya kanallarını seferber ederek ‘evde kal’ çağrısı yapıyor. ‘#EvdeKal#MüzikleKal’ projesiyle her gün sürpriz bir sanatçı evden verdiği konserle tüm Türkiye’ye farklı bir deneyim yaşatacak.
22.03.2020 Magazin
Her şey geride kalacak
Her şey geride kalacak İzmirlilerin sıklıkla kullandığı toplu taşıma araçlarından olan İZBAN, bakanlığın aldığı liglerin ertelenme kararı sonrası sosyal medya hesaplarından kentteki futbol kulüplerine birlik ve beraberlik çağrısında bulundu
21.03.2020 Ege