1 Aralık

1 Aralık

Son dakika 1 aralık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 1 aralık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 1 aralık haber sayfamızda...

1 Aralık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 38.850 1 aralık haberi bulunmuştur.
MHP'den seçilen başkana 'geç istifa' itirazı!
MHP'den seçilen başkana 'geç istifa' itirazı! Adana Kozan Belediye Başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 28,05'ini alarak kazanan MHP'li Mustafa Atlı'nın görev yaptığı bankadan zamanında istifa etmediğini ileri süren Büyük Birlik Partisi (BBP) adayı Gürdal Topal, İlçe Seçim Kurulu'na itiraz etti.
2.04.2024 Gündem
Deniz Aktaş, Gwangju Bienali’nde
Deniz Aktaş, Gwangju Bienali’nde Küratörlüğünü daha önce İstanbul Bienali’ne de konuk olan Nicolas Bourriaud’un üstlendiği Asya’nın önemli sanat etkinliklerinden Gwangju Bienali’nin programı açıklandı.
2.04.2024 Kültür Sanat
Meclis Başkanı Kurtulmuş: İsrail saldırıları modern zamanların gördüğü en büyük katliamdır
Meclis Başkanı Kurtulmuş: İsrail saldırıları modern zamanların gördüğü en büyük katliamdır TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Gazze’deki olaylar Ramazan sürecince de hiç hızını kesmeden devam etti. Modern zamanların gördüğü en büyük katliamdır bu yaşadığımız. Hatta tam bir manasıyla soykırım haline dönmüş olan bir vahşettir. Bu vahşet sadece Netanyahu ve hükümeti ya da siyonist İsrail rejiminin defterine yazılan bir zulüm değil. Aynı zamanda bu vahşet bütün insanlık için de bir sınavdır” dedi.
22.03.2024 Gündem
6.8'lik artçı deprem uyarısı! 4 il için rapor: İhtimali yüksek görüyoruz
6.8'lik artçı deprem uyarısı! 4 il için rapor: İhtimali yüksek görüyoruz 6 Şubat depremlerinin yaşandığı bölgede 1 yıl içinde 5 ve üzeri artçı deprem olma olasılığının hesaplandığı bir çalışmaya göre, 4 ilde bu ihtimal daha yüksek.
18.03.2024 Gündem
Yunan profesör İstanbul'da 7.8 büyüklüğünde deprem bekliyor: Son bir parça kaldı
Yunan profesör İstanbul'da 7.8 büyüklüğünde deprem bekliyor: Son bir parça kaldı Yunanistan Jeoloji ve Doğal Afet Yönetimi Profesörü Efthymios Lekkas, beklenen İstanbul depreminin büyüklüğü ve zamanı hakkında açıklamalarda bulundu.
7.03.2024 Dünya
KIŞ LASTİĞİ ZORUNLULUĞU TARİHLERİ: 2024 kış lastiği zorunluluğu ne zaman bitiyor?
KIŞ LASTİĞİ ZORUNLULUĞU TARİHLERİ: 2024 kış lastiği zorunluluğu ne zaman bitiyor? Ticari araçlar için kış lastiği takma zorunluluğu, İstanbul için 25 Kasım'da, Türkiye genelinde ise 1 Aralık'ta başlamıştı. Zorunlu olduğu halde araçlarına kış lastiği taktırmayanlar ise cezai işlemle karşı karşıya kalıyor. Kış lastiği taktırmama cezası, Hazine ve Maliye Bakanlığınca yeniden değerleme oranı çerçevesinde güncelleniyor. Peki, kış lastiği takma zorunluluğu ne zaman bitiyor?
5.03.2024 Bilgi Rehberi
Fenerbahçe'den Fred kararı! Kasımpaşa maçında yok
Fenerbahçe'den Fred kararı! Kasımpaşa maçında yok Fenerbahçe'de teknik heyet, yüzde yüz hazır olmayan Fred'i Kasımpaşa maçının kadrosuna almadı. Brezilyalı oyuncu riske edilmedi.
24.02.2024 Fenerbahçe
İsrail bombardımanında iki rehine öldü, sekiz rehine ağır yaralandı
İsrail bombardımanında iki rehine öldü, sekiz rehine ağır yaralandı Gazze Şeridi'ni yerle bir eden işgalde İsrail ordusu yine kendi vatandaşlarının ölümüne neden oldu, Hamas son dört gündeki bilançoyu açıkladı.
11.02.2024 Dünya
AK Parti'nin Yüreğir Belediye Başkan Adayı belli oldu
AK Parti'nin Yüreğir Belediye Başkan Adayı belli oldu AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Adana İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı. Yüreğir Belediye Başkan Adayı Dr. Halil Nacar oldu.
8.02.2024 Gündem
31 yıl sonra döndü, fotoğrafları görünce duygulandı! Kardeşini ve okul arkadaşını burada şehit verdi
31 yıl sonra döndü, fotoğrafları görünce duygulandı! Kardeşini ve okul arkadaşını burada şehit verdi Azerbaycan'da dün seçim heyecanı vardı. Ermenistan işgalinden kurtarılan bölgelerden biri olan Laçın'da da vatandaşlar sandık başına gitti. İşgalin ardından bölgeye geri dönen ve okuduğu okulda oy kullanan Mustafa Yeşem Mahirov gördüğü fotoğraflar sonrası duygu dolu anlar yaşadı. İmamgulov Hakverdiv ve Sevil Hakverdi çifti de o dönem yaşadıklarını milliyet.com.tr'ye anlattı.
8.02.2024 Dünya
Mehmet Demirkol, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a sert çıktı: Burada bir kaos var!
Mehmet Demirkol, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a sert çıktı: Burada bir kaos var! Yorumcu Mehmet Demirkol, Youtube kanalında Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a sert eleştiriler yöneltti.
5.02.2024 Beşiktaş
Dünya Mimarlığının En İyileri
Dünya Mimarlığının En İyileri Global mimarlık ortamının en kapsamlı etkinliklerinden biri olan Dünya Mimarlık Festivali (WAF) 29 Kasım-1 Aralık 2023 tarihleri arasında Singapur’da gerçekleşti. Mimarlık gündeminin nabzının tutulduğu festivalde farklı kategorilerde büyük ödüle layık görülen projeleri derledik.
28.01.2024 Mimarlık
Milliyet Mimarlık’tan Şehirlerin Dokusunu Değiştiren Projeler
Milliyet Mimarlık’tan Şehirlerin Dokusunu Değiştiren Projeler Milliyet Gazetesi ve YAPI Dergisi iş birliğiyle hazırlanan Milliyet Mimarlık, 28 Ocak Pazar günü yayınlanan yeni sayısında dünya mimarlığının en nitelikli yapılarından Türkiye mimarlık ortamından çağdaş tasarımlara kadar pek çok konu başlığını okurlarıyla buluşturuyor.
25.01.2024 Mimarlık
İsrailli yetkililerden flaş iddia! Hamas'a ateşkes teklifi
İsrailli yetkililerden flaş iddia! Hamas'a ateşkes teklifi İki İsrailli yetkili, İsrail'in Hamas'a Gazze Şeridi’nde tutulan tüm esirlerin serbest bırakılması karşılığında çatışmalara 2 aya kadar ara verilmesini içeren bir teklif sunduğunu iddia etti.
22.01.2024 Dünya
İsrail'de esir yakınları parlamentodaki toplantıyı bastı! 'Siz burada oturmayacaksınız'
İsrail'de esir yakınları parlamentodaki toplantıyı bastı! 'Siz burada oturmayacaksınız' İsrailli esirlerin yakınları, İsrail parlamentosunda Maliye Komitesi toplantısını bastı. Esir yakınlarından birinin üzerinde "Çocuklarımız orada ölürken siz burada oturmayacaksınız" yazılı bir pankart açtığı görüldü.
22.01.2024 Haberler
İsrail'de esir yakınları parlamentodaki toplantıyı bastı! 'Siz burada oturmayacaksınız'
İsrail'de esir yakınları parlamentodaki toplantıyı bastı! 'Siz burada oturmayacaksınız' İsrailli esirlerin yakınları, İsrail parlamentosunda Maliye Komitesi toplantısını bastı. Esir yakınlarından birinin üzerinde "Çocuklarımız orada ölürken siz burada oturmayacaksınız" yazılı bir pankart açtığı görüldü.
22.01.2024 Dünya
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor Yeni yılla birlikte Türkiye'nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeyi sürdürüyor. Şirketler hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
8.01.2024 Milliyet Executive
'Hayatımızın yolculuğu olacaktı' diyerek İstanbul'a geldiler, büyük şok yaşadılar!
'Hayatımızın yolculuğu olacaktı' diyerek İstanbul'a geldiler, büyük şok yaşadılar! İstanbul'da başlaması planlanan ve 3 yıl sürecek Dünya turu için iki apartman dairesini satan ABD'li çift Kara ve Joe Youssef ile emeklilik birikimini tur bileti için kullanan Janice Chappelear 2 aydır Fatih'teki bir otelde yaşıyor. 115 kişinin para iadesi beklediğini ifade eden ABD'li Kara Youssef "Bu gerçekten çok hayal kırıcı, belki de hayatımızın yolculuğu olacaktı fakat hiç olmadı" dedi.
5.01.2024 Gündem
1 Aralık Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
1 Aralık Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Yıldızlara göre, 1 Aralık tarihinde doğan kişiler, ateş gurubunda yer alan yay burcuna sahiptir. 23 Kasım - 21 Aralık tarihleri arasında doğan herkes yay burcu özelliklerini taşır. Yay burcunun kendine has özellikleri vardır. Yay burcu olan kişiler gezmeyi ve anı biriktirmeyi çok severler. 1 Aralık hangi burç oluyor? İşte, tüm detaylar.
4.01.2024 Astroloji
Ayşe öğretmen 19 yıl önce mezun olduğu okula müdür olarak atandı!
Ayşe öğretmen 19 yıl önce mezun olduğu okula müdür olarak atandı! Manisa'da 2004 yılında eski adıyla Manisa Anadolu Öğretmen Lisesi, şimdiki adıyla Gediz Anadolu Lisesi'nden mezun olan Ayşe Berat Metin (38), mezun olduğu okula 19 yıl sonra müdür olarak atandı.
30.12.2023 Gündem
‘Belediyeler depreme hazırlıksız’ diyor
‘Belediyeler depreme hazırlıksız’ diyor Türkiye genelinde yapılan anket çalışmasına göre halkın yüzde 75’i belediyelerin deprem konusunda gerekli çalışmaları yapmadığını düşünüyor.
30.12.2023 Gündem
ATO Başkanı Baran'dan 'enflasyon' mesajı!
ATO Başkanı Baran'dan 'enflasyon' mesajı! Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Türkiye’de genel seçimlerin ardından uygulamaya konan para ve maliye politikalarının yılın ikinci yarısına damga vurduğunu belirterek, “2024 yılında öncelikli hedef enflasyonun düşürülmesi olacak. Bu hedef için ortaya konan politikalar yavaşlama riski ortaya çıkarsa da, bu riskleri daha iyi sonuçlara ulaşmak için geçici zorluk olarak görüp, hazırlığımızı doğru yapmamız gerekiyor. Ülkemize güveniyoruz” dedi.
29.12.2023 Ekonomi
2023'e damga vuranlar
2023'e damga vuranlar Evlenenler, boşananlar, sürpriz birliktelikler, sonu hapishanede biten ‘fenomen hayatlar’, polemikler ve kaybettiklerimiz...
27.12.2023 Cadde
Ticaret Bakanı Ömer Bolat: “Ticaret normale döndü”
Ticaret Bakanı Ömer Bolat: “Ticaret normale döndü” Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Gaziantep'te katıldığı "Turkuaz Medya Buluşmaları-Türkiye İhracat Seferberliği" programında konuşarak, 2023 yılını 1 trilyon doların üzerinde milli gelir ile kapatacaklarını söyledi.
26.12.2023 Ekonomi
Bodrum’da 330 haneye yakacak
Bodrum’da 330 haneye yakacak Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından kış döneminde tespit edilen ihtiyaç sahibi atandaşlara yakacak odun dağıtımı gerçekleştiriyor.
23.12.2023 Ege

Benzer Haber Etiketleri

1 Aralık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.