1 Mayıs (bugün) marketler - bakkallar açık mı, saat kaça kadar açık, kaçta kapanacak?
1 Mayıs (bugün) marketler - bakkallar açık mı, saat kaça kadar açık, kaçta kapanacak? 1 Mayıs marketler açık mı? Sokağa çıkma yasağında marketler - bakkallar açık olacak mı? soruları yoğun ilgi görüyor. Ev ihtiyaçlarını karşılamak için market ve bakkallara gidecek olanlar 1 Mayıs günü hakkında bilgi almak istiyor. Sokağa çıkma yasağında dışarı çıkmak yasak olduğu için ev ihtiyaçları için meraklanan vatandaşlar 1 mayıs marketler açık mı sorusuna cevap arıyor. İşte yanıtı...
1.05.2020 Gündem
1 Mayıs sokağa çıkma yasağı var mı? Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor, kaç gün olacak?
1 Mayıs sokağa çıkma yasağı var mı? Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor, kaç gün olacak? Sokağa çıkma yasağı hakkında meraklı arayış başladı. Ülkemizde yaşanan corona virüs salgını nedeniyle birkaç haftadır hafta sonu günlerinde sokağa çıkma yasağı getiriliyor. Özel günlerin hafta sonuna yakın günlere denk gelmesi ise sokağa çıkma yasağını uzatabiliyor. Geçtiğimiz hafta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'ndan başlayan sokağa çıkma yasağı, bu hafta yaşanacak olan 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı için de merak ediliyor. Peki 1 Mayıs sokağa çıkma yasağı olacak mı? Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor?
28.04.2020 Gündem
Sokağa çıkma yasağı 23 Nisan'da olacak mı? Emniyet'ten sokağa çıkma yasağı açıklaması
Sokağa çıkma yasağı 23 Nisan'da olacak mı? Emniyet'ten sokağa çıkma yasağı açıklaması 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili araştırmalar başladı. 1 hafta kalan bayram öncesi vatandaşlar 23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı olacak mı araştırmaları yapıyordu. Konuyla ilgili olarak Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) önemli bir son dakika açıklaması yayınladı. İşte ayrıntılar..
16.04.2020 Gündem