10 Kasım

10 Kasım

Son dakika 10 Kasım haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 10 Kasım gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 10 Kasım haber sayfamızda...

10 Kasım

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 27.588 10 kasım haberi bulunmuştur.
Başkentray’da rekor! 'Ankara’ya 601 milyar 510 milyon lira yatırım yaptık'
Başkentray’da rekor! 'Ankara’ya 601 milyar 510 milyon lira yatırım yaptık' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Başkentray’ın bayram tatilinde yaklaşık yarım milyon kişiye hizmet verdiğini belirterek, “Ankara ulaşımının omurgası olarak nitelendirilen Başkentray bayram tatilinde 498 bin 523 yolcuya hizmet verdi. 15 Nisan günü 93 bin 954 yolcu sayısına ulaşarak rekor kırdı. En son 10 Kasım 2022 tarihinde 88 bin 964 olan günlük yolcu taşıma rakamına ulaşılmıştı” dedi.
18.04.2024 Ekonomi
Yanmış halde bulunmuştu! Korkunç iddia: Böbreği çalındı
Yanmış halde bulunmuştu! Korkunç iddia: Böbreği çalındı Adli Tıp İhtisas Kurulu, Zonguldak’ta yanmış halde cesedi bulunan, kaçak maden ocağının işçisi Afganistan uyruklu Vezir Mohammed Nourtani'nin (50) otopsi raporunda ‘İleri derece yanık nedeniyle mide, sol böbrek, pankreas ve bağırsaklar tefrik edilemedi’ ifadelerine yer verdi.
18.04.2024 Gündem
Red Bull Cliff Diving Dünya Serisi'nin yedinci etabı Antalya'da
Red Bull Cliff Diving Dünya Serisi'nin yedinci etabı Antalya'da Red Bull Cliff Diving Dünya Serisi, Türkiye'ye dönüyor. 2009'da Antalya'da organize edilen dünya çapındaki etkinliğin yedinci etabı 28-29 Eylül tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilecek.
16.04.2024 Diğer
Adana'da Kültür Yolu Festivali'ne ilk günden yoğun ilgi! Rekor katılımla başladı
Adana'da Kültür Yolu Festivali'ne ilk günden yoğun ilgi! Rekor katılımla başladı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali, 2024 yılının ilk rotası Adana’da rekor katılımla başladı.
14.04.2024 Gündem
Türkiye Kültür Yolu Festivali'ne yoğun ilgi
Türkiye Kültür Yolu Festivali'ne yoğun ilgi Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali, 2024 yılının ilk rotası Adana’da rekor katılımla başladı.
14.04.2024 Kültür Sanat
Türkiye Kültür Yolu Festivali’nde 8 ayda 7 bine yakın etkinlik gerçekleşecek
Türkiye Kültür Yolu Festivali’nde 8 ayda 7 bine yakın etkinlik gerçekleşecek Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Kültür Yolu Festivali’ni, Adana’da düzenlenen etkinlikle başlattı.
13.04.2024 Gündem
Filiz Akın'ın sağlık durumu! 'Kaç gündür endişeli bekleyiş içindeydik'
Filiz Akın'ın sağlık durumu! 'Kaç gündür endişeli bekleyiş içindeydik' Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit ve merhum sanatçı Fatma Girik'le birlikte 'Yeşilçam'ın Dört Yapraklı Yoncası' olarak kabul edilen Filiz Akın, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Usta oyuncu, geçtiğimiz hafta tedavisi için aldığı serumla verilen ilaç nedeniyle günün sekiz saatini hastanede geçirdiğini belirtmişti. Filiz Akın, son durumu hakkında bilgi verdi.
2.04.2024 Magazin
Festivalin yolu uzuyor! Şehirlere göre tarihler
Festivalin yolu uzuyor! Şehirlere göre tarihler Türkiye Kültür Yolu Festivali’yle sanatın ve kültürün renkli yolculuğu 16 şehre yayılıyor!  Festival bu yıl altı bin etkinlik ve 40 bin sanatçıyı sanatseverlerle buluşturuyor.
26.03.2024 Kültür Sanat
Maden ocağı için cesedi yaktılar! Tüyler ürperten detaylar
Maden ocağı için cesedi yaktılar! Tüyler ürperten detaylar Zonguldak'ta kaçak maden ocağında çalışan Afganistan uyruklu Vezir Mohammed Nourtani'nin (50) ölümüne ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.
22.03.2024 Gündem
3 yaşındaki Müslüme'nin ölümünde yeni karar! Ortaya çıkan detaylar Türkiye gündemine oturmuştu
3 yaşındaki Müslüme'nin ölümünde yeni karar! Ortaya çıkan detaylar Türkiye gündemine oturmuştu Mersin'de 3 yıl önce kaybolduktan 9 gün sonra ormanlık alanda cansız bedeni bulunan 3 yaşındaki Yörük kızı Müslüme Yağal'ın dedesi Hasan Yağal'ın cezası belli oldu.
11.03.2024 Gündem
Alnına kalem saplayarak öldürdü! 'Yoldan geçen kadını taciz ettiler'
Alnına kalem saplayarak öldürdü! 'Yoldan geçen kadını taciz ettiler' İstanbul Beyoğlu’nda kaldırımda oturan Engin Yalçın’ın alnına sipariş kalemini sokarak ölümüne neden olan Derviş Karadağ'ın yargılanmasına başlandı. İlk kez hakim karşısına çıkan Karadağ, “Tam olarak elimde kalem olup olmadığını ve ona saplayıp saplamadığımı hatırlamıyorum. Anlık öfkeme yenildim” dedi.
11.03.2024 Gündem
Hakan Dinçkol'dan 'Aşk ve Umut' açıklaması!
Hakan Dinçkol'dan 'Aşk ve Umut' açıklaması! Kanal D imzalı 'Aşk ve Umut' dizisiyle ekranlara gelen Hakan Dinçkol, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Dram türündeki yapımda 'Kuzey' karakterini canlandıran 42 yaşındaki oyuncu, günlük dizinin çalışma zorluklarından bahsetti.
6.03.2024 Cadde
Bitcoin'de dikkat çeken hareket: Bir eşik daha aşıldı
Bitcoin'de dikkat çeken hareket: Bir eşik daha aşıldı Bitcoin fiyatı tarihi zirvesine doğru yürüyüşünü sürdürüyor. Bitcoin fiyatı 15 Kasım 2021'den bu yana ilk kez 65 bin doları aşarak 65 bin 579,94 doları gördü.
4.03.2024 Ekonomi
Bitcoin fiyatı 65 bin doları aştı
Bitcoin fiyatı 65 bin doları aştı Bitcoin fiyatı tarihi zirvesine doğru yürüyüşünü sürdürüyor. Bitcoin fiyatı 15 Kasım 2021'den bu yana ilk kez 65 bin doları aşarak 65 bin 579,94 doları gördü.
4.03.2024 Uzmanpara
Bitcoin bir eşiği daha aştı
Bitcoin bir eşiği daha aştı Kripto paraların en yüksek hacimlisi Bitcoin son 3 işlem gününde dikkat çeken yükselişler gösteriyor. Bugün yüzde 6'dan fazla değerlenen Bitcoin bir eşiği daha aştı.
28.02.2024 Uzmanpara
Torbacı avukatın cezası belli oldu! Cezaevindeki müvekkiline uyuşturucu verdi
Torbacı avukatın cezası belli oldu! Cezaevindeki müvekkiline uyuşturucu verdi Kocaeli'de F Tipi Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu müvekkili H.B.'ye uyuşturucu verdiği iddiasıyla tutuklu yargılanan avukat Bayram Oray Uzun, 'Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti' suçundan 15 yıl hapis ve 30 bin TL adli para cezası ile cezalandırıldı.
20.02.2024 Gündem
Gazze'de insanlık dramı: İsrail’in zorla boşalttığı hastanede bebek cesetleri bulundu
Gazze'de insanlık dramı: İsrail’in zorla boşalttığı hastanede bebek cesetleri bulundu Al-Nasr Çocuk Hastanesi’nde solunum cihazına bağlı olması gereken prematüre bebeklerin cansız bedenleri bulundu. Hastane, Gazze'yi işgal eden İsrail güçleri tarafından zorla boşaltılmıştı.
16.02.2024 Dünya
Küresel güçlerin Kafkasya planı! 4 ülke Ermenistan'ı silahlandırıyor... Uzman isim 'çok kritik' diyerek tarih verdi
Küresel güçlerin Kafkasya planı! 4 ülke Ermenistan'ı silahlandırıyor... Uzman isim 'çok kritik' diyerek tarih verdi Azerbaycan'da geçtiğimiz gün yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri İlham Aliyev'in zaferiyle sonuçlandı. İşgalden kurtarılan bölgelerde de 23 bini aşkın seçmen oy kullandı. Peki bu bölgelerde son durum nasıldı? Ermenistan yeniden Azerbaycan'a saldırabilir mi? Milliyet.com.tr'ye açıklamalarda bulunan Dr. Eray Güçlüer, küresel güçlerin Kafkaslardaki planına dikkat çekti.
11.02.2024 Dünya
Tuzla Piyade Okulu'ndaki soruşturma! Disipline sevk edilen personele ihraç kararı
Tuzla Piyade Okulu'ndaki soruşturma! Disipline sevk edilen personele ihraç kararı Tuzla Piyade Okul Komutanlığı'nda yaşanan Atatürk tartışmasıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. MSB soruştuma sonunda alınan kararı açıkladı.
9.02.2024 Gündem
F-16 alımında sorun yok
F-16 alımında sorun yok MSB kaynakları, ABD Kongresi’ne sunulan ve Türkiye’ye F-16 satışını engellemeyi amaçlayan öneri ile ilgili “Kongredeki sessizlik süreci devam etmektedir. Bu süreçte herhangi bir olumsuzluk beklenmemektedir” dedi.
9.02.2024 Gündem
Sektörden: Sven Mutfak, Banyo ve Kapı Koleksiyonu
Sektörden: Sven Mutfak, Banyo ve Kapı Koleksiyonu Tüm yaşam alanları için her zevk ve ihtiyaca yönelik tasarım koleksiyonuna sahip olan Themore Concept, Sven Mutfak, Banyo ve Kapı Koleksiyonu ile evin tüm ihtiyaçları için konforlu ve estetik çözümler sunuyor.
28.01.2024 Mimarlık
Alper Gezeravcı'nın Anıtkabir'de Atatürk'e bıraktığı not paylaşıldı
Alper Gezeravcı'nın Anıtkabir'de Atatürk'e bıraktığı not paylaşıldı Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın, 10 Kasım'da Anıtkabir ziyaretine ilişkin video sosyal medyada paylaşıldı.
22.01.2024 Haberler
Alper Gezeravcı'nın Anıtkabir'de Atatürk'e bıraktığı not paylaşıldı
Alper Gezeravcı'nın Anıtkabir'de Atatürk'e bıraktığı not paylaşıldı Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın, 10 Kasım'da Anıtkabir ziyaretine ilişkin video sosyal medyada paylaşıldı.
22.01.2024 Gündem
Müvekkiline uyuşturucu veren avukat ve annesinden şok savunma! Yemeğe, çaya koyarak şekerimi dengeliyorum'
Müvekkiline uyuşturucu veren avukat ve annesinden şok savunma! Yemeğe, çaya koyarak şekerimi dengeliyorum' Kocaeli'de cezaevinde görüştüğü müvekkiline uyuşturucu verdiği iddiası ile tutuklanan, evinde ve ofisinde yapılan aramada da maddeye rastlanan avukat ilk kez halim karşısına çıkarak tüm suçlamaları reddetti. Avukatın ve annesinin savunması ise pes dedirtti.
17.01.2024 Gündem
Trabzonspor'da Abdullah Avcı bildiğiniz gibi!
Trabzonspor'da Abdullah Avcı bildiğiniz gibi! Trendyol Süper Lig’nin 18. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü’nü 1-0 mağlup eden Trabzonspor’un Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bordo-mavili takıma geldiği ilk dönemdeki performansı tekrarladı.
8.01.2024 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

10 Kasım ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.