Kuyumcunun vatandaşları dolandırıp kaçtığı iddiası
Kuyumcunun vatandaşları dolandırıp kaçtığı iddiası İzmir’in Gaziemir ilçesinde, yaklaşık 10 yıldır kuyumculuk yapan M.E.'nin, kendisine güvenip altın almak için para veren esnaf ile mahalleliyi dolandırdığı iddia edildi. Mağdur vatandaşlar, gözyaşları içinde kuyumcunun önünde bir araya geldi.
7.03.2022 Gündem
Son dakika... Müge Anlı'dan 10 yıldır kayıp olan Güldane Biçer'in kocası Osman Biçer'e zor soru!
Son dakika... Müge Anlı'dan 10 yıldır kayıp olan Güldane Biçer'in kocası Osman Biçer'e zor soru! Canlı yayında yaşanan bir son dakika haberine göre, Müge Anlı'da, 10 yıldır kayıp Güldane Biçer aranıyor. Canlı yayında gündeme gelen Güldane Biçer davasında, kadının eşi Osman Biçer tarafından daha önce dövüldüğü iddia edildi. Şüpheli geceden sonra Güldane Biçer’in bir daha görülmemesi ise merak uyandırdı.
23.02.2021 Gündem
Son dakika... Trump'tan şoke eden iddia için açıklama! 10 yıldır...
Son dakika... Trump'tan şoke eden iddia için açıklama! 10 yıldır... Gelen son dakika haberine göre; ABD Başkanı Donald Trump, New York Times gazetesinin "Trump 10 yıldır vergi ödemiyor" iddiasını yalanlayarak, "Ben milyonlarca dolar vergi ödedim ancak herkes gibi benim de amortisman ve vergi indirimi hakkım var." açıklamasında bulundu.
28.09.2020 Dünya