100 Maç

100 Maç

Son dakika 100 maç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 100 maç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 100 maç haber sayfamızda...

100 Maç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.779 100 maç haberi bulunmuştur.
Acun Ilıcalı: Türk futbolu çok zor durumda! Yabancı hakem getirilsin
Acun Ilıcalı: Türk futbolu çok zor durumda! Yabancı hakem getirilsin Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Türk futbolunda yaşanan gerginliğin en büyük sebebinin hakemler olduğunu ve yabancı hakemler getirilmesi durumunda tansiyonun düşeceğini belirtti.
21.03.2024 Süper Lig
Trabzonspor için Thiago Alcantara iddiası! Ertuğrul Doğan sinyali vermişti
Trabzonspor için Thiago Alcantara iddiası! Ertuğrul Doğan sinyali vermişti Abdullah Avcı ile toparlanan Süper Lig takımlarından Trabzonspor, İspanyol maestro Thiago Alcantara için yeniden düğmeye bastı.
14.11.2023 Trabzonspor
Özhan Pulat'tan itiraf! 'Teknik direktörlüğe hazırım'
Özhan Pulat'tan itiraf! 'Teknik direktörlüğe hazırım' Uzun yıllardır Süper Lig'de çalışan, UEFA Pro Lisans sahibi olan Özhan Pulat teknik direktörlük kariyerine kendi ayakları üzerinde devam etmek istiyor. Oynamak istediğim oyun, oyununa göre oyuncu portföyü ve mental anlamda hazır durumda olduğunu vurgulayan başarılı futbol adamı, açıklamalarda bulundu.
9.04.2023 Futbol
Andrea Pirlo rekoru çok sevdi! Mbaye Diagne sözünü tuttu
Andrea Pirlo rekoru çok sevdi! Mbaye Diagne sözünü tuttu Spor Toto Süper Lig'in 27'nci haftasında Fatih Karagümrük, İstanbulspor deplasmanından 3 puanla ayrıldı. Kırmızı-siyahlılarda Andrea Pirlo'nun rekor serisi devam etti. Öte yandan Mbaye Diagne kısa süre önce verdiği sözü tuttu.
4.04.2023 Karagümrükspor
Mbaye Diagne'den transfer mesajı! 'Teklifler gelirse açığım'
Mbaye Diagne'den transfer mesajı! 'Teklifler gelirse açığım' Spor Toto Süper Lig'de bu sezon inanılmaz bir performansa imza atan Mbaye Diagne açıklamalarda bulundu. 31 yaşındaki santrfor, Fatih Karagümrük'teki geleceğine dair çarpıcı ifadeler kullandı. Mbaye Diagne, transfer sorusuna da cevap verdi.
27.03.2023 Karagümrükspor
Icardi'yi solladı! İşte Süper Lig'in en pahalı 10 futbolcusu
Icardi'yi solladı! İşte Süper Lig'in en pahalı 10 futbolcusu Süper Lig'de ara transfer dönemi resmen sona erdi. Takımların takviyeleri sonrasında Süper Lig'de en pahalı 10 futbolcu ortaya çıktı. Galatasaray'ın yıldızı Icardi ise tahtından oldu.
6.03.2023 Futbol
Giresunspor'da Hakan Keleş'ten Galatasaray maçı mesajı
Giresunspor'da Hakan Keleş'ten Galatasaray maçı mesajı Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, bu hafta oynayacakları Galatasaray maçıyla ilgili, "Taraftarımıza 100. galibiyetimizi armağan etmek istiyorum" dedi.
26.01.2023 Giresunspor
Kenan Karaman: Beşiktaş'ta forma giydiğim için çok gururluyum
Kenan Karaman: Beşiktaş'ta forma giydiğim için çok gururluyum Bundesliga ekiplerinden FC Schalke 04'te top koşturan Kenan Karaman, bir dönem Beşiktaş'ta forma giydiği için çok gururlu olduğunu söyledi. Futbol oynarken her zaman üzerine koymaya çalıştığını belirten Karaman, "Beşiktaş için de yürekten oynadım. İyi ya da kötü zamanlarımız oldu ama ben taraftara kırgın değilim. Çok güzel zamanlarım oldu. Keşke başarılı olsaydık" dedi.
5.01.2023 Beşiktaş
Gaziantep Basketbol'da bir başarı hikayesi
Gaziantep Basketbol'da bir başarı hikayesi Gaziantep uzun yıllardır basketbolumuzun kalelerinden bir tanesi haline gelirken, son iki sezondaki başarı dikkatlerin daha çok üzerlerinde toplanmasını sağladı. Gaziantep basketbolunu adeta var eden isimlerden birisi Genel Menajer Boray Dai ile geçtiğimiz yıl takımın başına geçip, müthiş bir çıkış yakalanmasını sağlayan koç Tutku Açık, başarının formülünü anlattı.
Messi, Ronaldo'nun rekorunu ele geçirdi! Devler Ligi'ne Haaland damgası
Messi, Ronaldo'nun rekorunu ele geçirdi! Devler Ligi'ne Haaland damgası Şampiyonlar Ligi'nde seyir zevki yüksek maçlar oynandı. Gecenin dikkat çeken maçında Manchester City Haaland'ın attığı inanılmaz golle Dortmund karşısında muhteşem bir dönüşe imza attı. Öte yandan PSG'de Messi, Ronaldo'nun elinde bulunan rekoru kırdı
15.09.2022 Şampiyonlar Ligi
Son dakika: Galatasaraylı futbolcular maçın ardından patladı! 'Mutlu değilim'
Son dakika: Galatasaraylı futbolcular maçın ardından patladı! 'Mutlu değilim' Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun son haftasında Galatasaray, Antalyaspor'a konuk oldu. Müsabaka 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın ardından Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu isyan etti. Yıldız oyuncu sitem dolu cümleler kullandı.
21.05.2022 Galatasaray
Yıldız isimden uçakta paylaşım! Beşiktaş iddiası
Yıldız isimden uçakta paylaşım! Beşiktaş iddiası Süper Lig'de son hafta İttifak Holding Konyaspor ile karşılaşacak Beşiktaş bu karşılaşma ile sezonu kapatacak. Siyah-beyazlılar önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına hız verirken yıldız ismin uçakta yaptığı paylaşım taraftarı heyecanlandırdı.
20.05.2022 Beşiktaş
Taylan Antalyalı: Busquets'in senede kaç tane golü var?
Taylan Antalyalı: Busquets'in senede kaç tane golü var? Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Taylan Antalyalı, Kulüp Dergisi'ne çarpıcı açıklamalarda bulundu.
30.04.2022 Galatasaray
Son dakika haberi - Nwakaeme'den Abdülkadir Ömür sözleri
Son dakika haberi - Nwakaeme'den Abdülkadir Ömür sözleri Bordo-mavili takımın galibiyet golünü ağlara yollayan Nwakaeme, “Pozisyon için ortayı yapan Bakasetas’ı tebrik etmek gerek. Ben de o ortada golü yaptım” dedi.
30.08.2021 Trabzonspor
Hadi Kaf Kaf
Hadi Kaf Kaf FIBA Şampiyonlar Ligi 8’li Finalleri’nde Nymburk’u çekişmeli geçen maçta 84-73 yendi. Şampiyonluk yoluna devam eden Pınar Karşıyaka, bugün Casademont Zaragoza ile yarı finalde, final için karşı karşıya gelecek. Organizasyona ev sahipliği yapan Rusya’nın Novgorod kentindeki Nagorny Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak
7.05.2021 Ege
Sinan Gümüş: Emre Belözoğlu ile uyanış yaşıyoruz
Sinan Gümüş: Emre Belözoğlu ile uyanış yaşıyoruz Fenerbahçeli futbolcu Sinan Gümüş, Süper Lig'de 100. maçına çıkmanın ve bu müsabakada gol atmanın mutluluğunu AA ile paylaştı.
13.04.2021 Fenerbahçe
Oğulcan Ülgün: Şenol Güneş'in sözleri beni çok gururlandırdı
Oğulcan Ülgün: Şenol Güneş'in sözleri beni çok gururlandırdı TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun orta sahadaki önemli isimlerinden Oğulcan Ülgün, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in hakkında söylediği sözlerin kendisini gururlandırdığını belirtti.
17.03.2021 1.Lig
Ankaragücü-Galatasaray: 2-1
Ankaragücü-Galatasaray: 2-1 Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasına lider başlayan Galatasaray, başkentte Ankaragücü'ne 2-1 mağlup oldu. Ayrıca sarı-kırmızılı ekipte Mostafa Mohamed kırmızı kart gördü. Böylece Galatasaray'ın Süper Lig'deki 8 maçlık galibiyet serisi sona erdi.
3.03.2021 Galatasaray
Uğurcan Çakır'dan maç sonu çarpıcı sözler!
Uğurcan Çakır'dan maç sonu çarpıcı sözler! Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, 2-0 galip geldikleri Yeni Malatyaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa konuştu.
8.02.2021 Trabzonspor
Halil Akbunar'ın 100. maç heyecanı
Halil Akbunar'ın 100. maç heyecanı Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de yarınki Hes Kablo Kayserispor maçında oynaması halinde sarı-kırmızılı formayla 100. Süper Lig müsabakasına çıkacak Halil Akbunar, "Taraftarlarımızla 100. maç coşkusunu yaşamak isterdim, inşallah 200. müsabakada sağlıklı bir şekilde onlarla oluruz." dedi.
4.12.2020 Göztepe
Medipol Başakşehir, Avrupa kupalarında 35. maçına çıkacak
Medipol Başakşehir, Avrupa kupalarında 35. maçına çıkacak Medipol Başakşehir, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu beşinci maçında yarın Almanya temsilcisi Leipzig'i konuk edecek karşılaşmayla Avrupa kupalarında 35. kez sahaya çıkacak.
1.12.2020 Basaksehir
Son dakika | Gençlerbirliği-Fenerbahçe: 1-5
Son dakika | Gençlerbirliği-Fenerbahçe: 1-5 Fenerbahçe, Süper Lig'in 9. haftasında Başkent'te Gençlerbirliği'ni 5-1'lik skorla devirerek gövde gösterisi yaptı. Sarı-lacivertli ekibin gollerini Mert Hakan Yandaş, Perotti (2), Sosa ve Ozan Tufan kaydetti. Ev sahibinin tek sayısı Diego Angelo'dan geldi.
21.11.2020 Fenerbahçe
Erol Bulut’a 100. maç sürprizi
Erol Bulut’a 100. maç sürprizi Gençlerbirliği maçıyla 100. maçında görev yapacak olan Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut’a sarı-lacivertli futbolcular ve teknik heyet sürpriz bir kutlama yaptı. Kutlamada Sportif Direktör Emre Belözoğlu ile kaptanlar Gustavo ve Ozan, Erol Bulut’a 100 numaralı forma hediye etti.
21.11.2020 Fenerbahçe
Galatasaray haberleri | Belhanda dalya diyecek! Kiev’e 250 bin Euro daha...
Galatasaray haberleri | Belhanda dalya diyecek! Kiev’e 250 bin Euro daha... Galatasaray’ın Faslı futbolcusu Younes Belhanda, Alanyaspor maçıyla birlikte sarı-kırmızılı forma ile 100. resmi maçına çıkacak. Belhanda, bu süreçte oynadığı müsabakalarda 13 kez rakip fileleri havalandırdı.
7.07.2020 Galatasaray
Fatih Terim: "6 saniye kuralı en son ne zaman çalındı?"
Fatih Terim: "6 saniye kuralı en son ne zaman çalındı?" Süper Lig'de Gaziantep ile 3-3 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

100 Maç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.