11 Ekim

11 Ekim

Son dakika 11 Ekim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 11 Ekim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 11 Ekim haber sayfamızda...

11 Ekim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.007 11 ekim haberi bulunmuştur.
Şila'nın katiline verilen cezada gerekçeli karar: Pişman olmadı
Şila'nın katiline verilen cezada gerekçeli karar: Pişman olmadı İzmir'in Seferihisar ilçesinde, 'Şila' isimli 2,5 yaşındaki pitbull cinsi köpeği kulübesini ateşe vererek öldürdüğü suçlamasıyla yargılanan Ömer Faruk Baki’ye (57) 4 yıl hapis cezası verilen kararın gerekçesi açıklandı.
30.03.2024 Gündem
'Türkiye'miz adaletsizliklere boyun eğmeyen güçlü bir siyasi duruş sergiliyor'
'Türkiye'miz adaletsizliklere boyun eğmeyen güçlü bir siyasi duruş sergiliyor' Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bir dizi ziyaret için Bursa'ya geldi. İlk olarak Bal-Göç'ü ziyaret eden Fidan, ardından Mudanya'ya giderek sahilde vatandaşlarla sohbet etti.
17.03.2024 Gündem
Bakan Fidan duyurdu! 'Iraklı mevkidaşlarımızdan söz aldık'
Bakan Fidan duyurdu! 'Iraklı mevkidaşlarımızdan söz aldık' Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Iraklı mevkidaşlarımızdan bizimle hareket edeceklerine dair söz aldık" açıklamasında bulundu.
17.03.2024 Gündem
Almanya'da cansız bedeni bulunmuştu! Cinayet şüphesi ile mezarı açıldı
Almanya'da cansız bedeni bulunmuştu! Cinayet şüphesi ile mezarı açıldı Almanya'da mülteci kampındayken kaybolan, 25 gün sonra cansız bedeni ağaçta asılı halde bulunan ve memleketi Mardin’in Kızıltepe ilçesinde defnedilen Hogır Alay’ın (25) mezarı, cinayet şüphesiyle açıldı. Alay’ın kesin ölüm nedeni, yapılan otopsiyle belli olacak.
29.02.2024 Gündem
A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi fikstürü belli oldu
A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi fikstürü belli oldu Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın 2024-25 UEFA Uluslar B Ligi 4'üncü Grup'ta Galler, İzlanda ve Karadağ ile oynayacağı maçların fikstürü açıklandı.
9.02.2024 Milli Takım
11 Ekim Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
11 Ekim Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Herkes burcunun ne olduğunu öğrenmek ister. Bunun için de doğum tarihine bakılması gerekir. Doğum tarihini bilen kişi burcunu da öğrenebilir. 11 Ekim hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nedir? Tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.
8.01.2024 Astroloji
Hamas yöneticisine Beyrut’ta suikast
Hamas yöneticisine Beyrut’ta suikast İsrail’in Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta İHA ile düzenlediği bombalı saldırıda Hamas’ın iki numaralı ismi Salih el Aruri hayatını kaybetti. İsrail’in suikastı Filistin’in birçok kentinde protesto edilirken, Hamas, Lübnan ve İran, Tel Aviv yönetimine sert tepki gösterdi.
3.01.2024 Dünya
Bir fotoğraf 4 şehit! Yürek yakan detay ortaya çıktı
Bir fotoğraf 4 şehit! Yürek yakan detay ortaya çıktı Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit bölgesinde 22 Aralık 2023 tarihinde terör örgütü PKK'nın saldırısında şehit olan 6 kahramanın 4'ünün yer aldığı bir fotoğraf ortaya çıktı.
26.12.2023 Gündem
‘Bölgesel savaşı’ Biden engellemiş! Acil görüşme
‘Bölgesel savaşı’ Biden engellemiş! Acil görüşme 7 Ekim’deki Hamas saldırısı sonrası İsrail’in Hizbullah’a yönelik bir önleyici saldırı planladığı, ancak ABD Başkanı Biden’ın Netanyahu ile yaptığı acil telefon görüşmesiyle bunu engellediği öne sürüldü. Bu, bölgesel bir savaşın başlamasına neden olabilirdi...
25.12.2023 Dünya
Şehitlerimizi kalbimize gömdük! Şehit babasından 'Demirtaş' isyanı
Şehitlerimizi kalbimize gömdük! Şehit babasından 'Demirtaş' isyanı Bakan Güler, Irak ve Suriye’nin kuzeyinde toplam 29 hedefin vurularak imha edildiği hava harekâtlarını Hava Kuvvetleri Harekât Merkezi’nden sevk ve idare etti. Güler, “Teröristler, kahraman Mehmetçiğin pençesinden kurtulamayacak” dedi. Şehit düşen kahramanlar da son yolculuklarına uğurlandı.
25.12.2023 Gündem
Şehit Taşkın'ın yürek yakan paylaşımı: Hangisi daha zor
Şehit Taşkın'ın yürek yakan paylaşımı: Hangisi daha zor Irak'ın kuzeyindeki saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın yürek yakan paylaşımı ortaya çıktı.
24.12.2023 Gündem
Şehit Yasin Karaca'nın son görüntüsü: Kızıl Elma'ya kadar devam komutanım
Şehit Yasin Karaca'nın son görüntüsü: Kızıl Elma'ya kadar devam komutanım Irak’ın kuzeyinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca'nın (23), silah arkadaşları ile çektiği görüntüler ortaya çıktı. Karaca'nın karlar altındaki görüntülerde, "Kızıl Elma'ya kadar devam komutanım" dediği görüldü.
24.12.2023 Gündem
52 gün sonra gelen itiraf! Kadın askerler her şeyi fark etmiş
52 gün sonra gelen itiraf! Kadın askerler her şeyi fark etmiş İsrail istihbaratından üst düzey bir askeri yetkili, kadın askerlerin 7 Ekim ve öncesinde yaşananları fark ettiğini ancak Tel Aviv tarafından nasıl umursanmadıklarını anlattı.
27.11.2023 Dünya
Ünlü oyuncu aylardır evden uzaktı! 'Temizlik yapmayı özlemişim'
Ünlü oyuncu aylardır evden uzaktı! 'Temizlik yapmayı özlemişim' Kanal D'nin 11 Ekim'de final yapan dizisi 'Dönence'nin Verda'sı Didem İnselel, geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülendi. Dizi çekimleri nedeniyle beş aydır evinde olmadığını söyleyen ünlü oyuncu, "Yemek yapmayı, temizlik yapmayı özlemişim" diyerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
25.11.2023 Cadde
NBA yıldızı Kyrie Irving'den Filistin'e destek! Basın toplantısına kefiye ile çıktı
NBA yıldızı Kyrie Irving'den Filistin'e destek! Basın toplantısına kefiye ile çıktı Amerikan Basketbol Ligi NBA'de Dallas Mavericks forması giyen yıldız oyuncu, Filistin halkıyla dayanışma amacıyla kefiye giydi.
20.11.2023 NBA
Manisa'dan Şam'a! Gazze için yola çıktı, işler planladığı gibi gitmedi... 'İnsan mutluluktan yıkılır mı?'
Manisa'dan Şam'a! Gazze için yola çıktı, işler planladığı gibi gitmedi... 'İnsan mutluluktan yıkılır mı?' Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde 11 Ekim'de 'Gazze'ye savaşmaya gidiyorum' diyerek evden çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 29 yaşındaki Engin Arslan'ın nerede olduğu ortaya çıktı.
18.11.2023 Haberler
Manisa'dan Şam'a! Gazze için yola çıktı, işler planladığı gibi gitmedi... 'İnsan mutluluktan yıkılır mı?'
Manisa'dan Şam'a! Gazze için yola çıktı, işler planladığı gibi gitmedi... 'İnsan mutluluktan yıkılır mı?' Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde 11 Ekim'de 'Gazze'ye savaşmaya gidiyorum' diyerek evden çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 29 yaşındaki Engin Arslan'ın nerede olduğu ortaya çıktı.
18.11.2023 Gündem
Millî Mücadele’den Cumhuriyet’e giden yol
Millî Mücadele’den Cumhuriyet’e giden yol Mondros Mütarekesi’nden Cumhuriyet’e uzanan yolculukta, beş yıl içerisinde büyük engeller aşıldı. Bu beş yılda Samsun’dan Sivas’a, Ankara’dan İzmir’e, savaşlardan zafere zorlu bir yol yüründü.
29.10.2023 Gündem
Atatürk’ün hayatında İzmir
Atatürk’ün hayatında İzmir İzmir Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Mücadelesi’nin en önemli kentlerinden biridir. Milli Mücadele’den önce Mustafa Kemal İzmir’i birçok kez ziyaret etti.
29.10.2023 Gündem
'Gazze’ye gidiyorum' dedi ortadan kayboldu! Son mesajı 'Sınırı geçtim' oldu
'Gazze’ye gidiyorum' dedi ortadan kayboldu! Son mesajı 'Sınırı geçtim' oldu İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği saldırılara dayanamadığı gerekçesiyle 11 Ekim’de Manisa’nın Saruhanlı ilçesindeki evinden ayrılan 29 yaşındaki Engin Arslan’dan cuma günü Suriye sınırını geçtikten sonra bir daha haber alamayan ailesi yetkililerden yardım istedi.
24.10.2023 Haberler
'Gazze’ye gidiyorum' dedi ortadan kayboldu! Son mesajı 'Sınırı geçtim' oldu
'Gazze’ye gidiyorum' dedi ortadan kayboldu! Son mesajı 'Sınırı geçtim' oldu İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği saldırılara dayanamadığı gerekçesiyle 11 Ekim’de Manisa’nın Saruhanlı ilçesindeki evinden ayrılan 29 yaşındaki Engin Arslan’dan cuma günü Suriye sınırını geçtikten sonra bir daha haber alamayan ailesi yetkililerden yardım istedi.
24.10.2023 Gündem
Chevron, Hess’i 53 milyar dolara bünyesine katıyor
Chevron, Hess’i 53 milyar dolara bünyesine katıyor ABD’li enerji devi Chevron, petrol ve gaz arama ve üretim şirketi Hess’i 53 milyar dolara satın almak üzere anlaşmaya vardığını duyurdu.
24.10.2023 Ekonomi
Nazan Öncel hastane odasından paylaştı! 'Kurşun döktürelim'
Nazan Öncel hastane odasından paylaştı! 'Kurşun döktürelim' Türk pop müziğinin duayen isimlerinden Nazan Öncel son paylaşımıyla gündem oldu. Hastane odasından fotoğraf paylaşan Öncel, sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi. Öncel, Nükhet Duru'nun 'kurşun döktürelim nazar bu' dediğini de notuna ekledi.
22.10.2023 Cadde
Şehit piyade uzman onbaşı Mutlucan Meşeci kabri başında anıldı
Şehit piyade uzman onbaşı Mutlucan Meşeci kabri başında anıldı Samsun'un Bafra ilçesinde Şehit Piyade Uzman Onbaşı Mutlucan Meşeci, şaadetinin 4. yılında mezarı başında anıldı.
21.10.2023 Gündem
Konya'da baba ve oğula dayak! Sebebi: Ne bakıyorsun!
Konya'da baba ve oğula dayak! Sebebi: Ne bakıyorsun! Konya'da babasına ait galerinin önünde görüntü çeken 14 yaşındaki çocuk ile aynı caddedeki galeride çalışan 22 yaşındaki F.Ö. 'Ne bakıyorsun' diye laf atınca kavga çıktı. Olayın bitmesinin ardından F.Ö., beraberindeki yakınlarıyla birlikte gelip Furkan Keser ve babası Ali Keser'e sopa ve muştayla saldırdı.
19.10.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

11 Ekim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.