2 yaşındaki çocuktan 11 saat sonra gelen mucize
2 yaşındaki çocuktan 11 saat sonra gelen mucize Antalya’da ailesi tarafından kayıp ihbarında bulunulan yabancı uyruklu kız çocuğu İ.U. (2), yaklaşık 11 saat sonra seraların arasında ağlarken bulundu.
4.09.2022 Gündem
Göçerler fırtınaya takıldı! 11 saatlik çalışma ile kurtarıldı
Göçerler fırtınaya takıldı! 11 saatlik çalışma ile kurtarıldı Şırnak’tan Hakkari’ye gitmek için yola koyulan 15 kişilik göçer aile ve sürüleri, kar ve fırtına engeline takıldı. Hava muhalefetine takılıp haber alınamayan aileyi kurtarma çalışması 11 saatlik çalışma ile sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.
10.05.2022 Gündem
Son dakika! Muğla'daki orman yangını 11 saatte kontrol altına alındı
Son dakika! Muğla'daki orman yangını 11 saatte kontrol altına alındı Muğla'nın Dalaman ilçesinde gece başlayan orman yangını, ekiplerin havadan ve karadan yoğun müdahalesiyle 11 saatte kontrol altına alındı.
6.10.2021 Gündem
Almanya'da sert tedbirler geldi! Merkel 'virüsü yenemedik' diyerek uyardı: Peşimizi bırakmıyor
Almanya'da sert tedbirler geldi! Merkel 'virüsü yenemedik' diyerek uyardı: Peşimizi bırakmıyor Almanya’da yeni tip koronavirüs (covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında 28 Mart’ta kadar geçerli olan tedbirler sertleştirilerek 18 Nisan’da kadar uzatıldı. Almanya Başbakanı Angela Merkel, eyalet başbakanlarıyla video konferans yoluyla yaptığı toplantıda, salgındaki son durumu değerlendirdi. Merkel, toplantının ardından düzenlediği basın toplantısında alınan tedbirleri savunarak, 'Henüz virüsü yenemedik, peşimizi bırakmıyor.' dedi.
23.03.2021 Dünya
Koronavirüsle ilgili korkutan açıklama! Ciltte 11 saate kadar yaşayabiliyor
Koronavirüsle ilgili korkutan açıklama! Ciltte 11 saate kadar yaşayabiliyor Ankara’da Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Tutku Taşkınoğlu, "İnfluenza virüsü şimdiye kadar bildiğimiz bilgilere göre ciltte yaklaşık 2 saat kalıyor. Koronavirüs ise, 9 saat boyunca elin üzerinde canlılığını sürdürmüş. Hapşırarak ya da öksürerek mukus dolu virüs bulaştırdığımızda bu süre 11 saate kadar uzuyor" dedi.
9.10.2020 Gündem