11 Şubat

11 Şubat

Son dakika 11 Şubat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 11 Şubat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 11 Şubat haber sayfamızda...

11 Şubat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.123 11 şubat haberi bulunmuştur.
Moskova saldırısında 100'den fazla kişiyi kurtaran 15 yaşındaki İslam, kahraman oldu
Moskova saldırısında 100'den fazla kişiyi kurtaran 15 yaşındaki İslam, kahraman oldu Konser salonunda yarı zamanlı çalışan Kırgızistanlı çocuk, vestiyer salonundan çıkarak kalabalığa "Sergi alanına koşun! Herkes sergi alanına gitsin" diye bağırdı. İslam Halilov isimli çocuğa Liyakat Madalyası verilecek.
25.03.2024 Dünya
Ayın kitapları Füruzan imzalı
Ayın kitapları Füruzan imzalı Pen Türkiye, 11 Şubat’ta kaybettiğimiz Füruzan’ın tüm kitaplarını ayın kitabı seçti.
9.03.2024 Kültür Sanat
28 günde 25 kadın öldürüldü! Katilleri erkekler
28 günde 25 kadın öldürüldü! Katilleri erkekler Türkiye’de 24 saatte yaşları 32 ile 49 arasında değişen 8 kadın, şubat ayında da en az 25 kadın eşleri ya da eski eşleri tarafından öldürüldü. Öldürülme nedenleri ise kendi hayatlarına dair yeni karar almak istemeleri...
29.02.2024 Gündem
Antalya'da kan donduran olay! Ördek avlamaya gitti, ceset buldu
Antalya'da kan donduran olay! Ördek avlamaya gitti, ceset buldu Antalya'da arkadaşı İsmail Oran (27) tarafından öldürülen Tuncay Okudan'ın (34) cesedini ördek avlamaya giden avcının köpeği bulurken olayla ilgili kan donduran detaylar ortaya çıktı.
24.02.2024 Gündem
Batman'da çıkan olaylar sonrası 18 kişiye 1 yıl men cezası!
Batman'da çıkan olaylar sonrası 18 kişiye 1 yıl men cezası! Batman Petrolspor ile Elazığspor maçı ve sonrasında yaşanan olaylara karıştıkları tespit edilen 18 kişiye 1 yıl süreyle seyirden men cezası verildiği açıklandı.
23.02.2024 3.Lig
MSB kaynaklarından 'Avrupa Gökyüzü Kalkanı Anlaşması' hakkında açıklama
MSB kaynaklarından 'Avrupa Gökyüzü Kalkanı Anlaşması' hakkında açıklama Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından, Avrupa Gökyüzü Kalkanı (ESSI) Anlaşması hakkında açıklama yapıldı.
22.02.2024 Haberler
MSB kaynaklarından 'Avrupa Gökyüzü Kalkanı Anlaşması' hakkında son dakika açıklaması
MSB kaynaklarından 'Avrupa Gökyüzü Kalkanı Anlaşması' hakkında son dakika açıklaması Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından, Avrupa Gökyüzü Kalkanı (ESSI) Anlaşması hakkında açıklama yapıldı.
22.02.2024 Gündem
Ünlü listede ilk ‘siyahi’
Ünlü listede ilk ‘siyahi’ ABD’li şarkıcı Beyonce, 11 Şubat’ta yayımladığı şarkısı “Texas Hold ‘Em” ile Billboard’un “Hot Country Songs” (Yeni Country Şarkıları) listesinde zirveye çıkan ilk siyahi kadın oldu.
22.02.2024 Dünya
Şaban ayının 13, 14, 15. günü ne zaman 2024? Şaban ayı orucu ne zaman, kaç gün tutulur, nasıl niyet edilir?
Şaban ayının 13, 14, 15. günü ne zaman 2024? Şaban ayı orucu ne zaman, kaç gün tutulur, nasıl niyet edilir? İslam dininde büyük bir öneme sahip olan üç aylardan ikincisi olan Şaban ayı 11 Şubat'ta başladı. 10 Mart gecesi sona erecek olan Şaban ayının 13, 14, 15. gününün hangi tarihlere denk geldiği ise merak ediliyor. Peki, Şaban ayının 13, 14, 15. günü ne zaman? Şaban ayı orucu ne zaman ve kaç gün tutulur, nasıl niyet edilir?
18.02.2024 Bilgi Rehberi
Bir yazar: Füruzan kimdir?
Bir yazar: Füruzan kimdir? Çağdaş Türk edebiyatının önemli isimlerinden biri olan Füruzan, öyküleriyle geniş bir kitle tarafından beğeni kazanmış ve tanınmış. Füruzan'ın hayatını gelin hep birlikte öğrenelim.
AUZEF BÜTÜNLEME SINAV SONUÇLARI ne zaman açıklanacak, tarih belli oldu mu? 📌 AUZEF bütünleme sınav sonuç sorgulama ekranı
AUZEF BÜTÜNLEME SINAV SONUÇLARI ne zaman açıklanacak, tarih belli oldu mu? 📌 AUZEF bütünleme sınav sonuç sorgulama ekranı AUZEF bütünleme sınav sonuçlarına ilişkin araştırmalar sınava katılan adaylar tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. 10-11 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen bütünleme sınavlarının ardından gözler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. Peki AUZEF 10-11 Şubat bütünleme sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
16.02.2024 Bilgi Rehberi
F-16'lar ne zaman gelecek? MSB kaynaklarından son dakika açıklaması
F-16'lar ne zaman gelecek? MSB kaynaklarından son dakika açıklaması Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Türkiye'nin F-16 savaş uçağı tedariki ve modernizasyonuna ilişkin açıklama yapıldı.
15.02.2024 Haberler
F-16'lar ne zaman gelecek? MSB kaynaklarından son dakika açıklaması
F-16'lar ne zaman gelecek? MSB kaynaklarından son dakika açıklaması Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Türkiye'nin F-16 savaş uçağı tedariki ve modernizasyonuna ilişkin açıklama yapıldı.
15.02.2024 Gündem
İlginç görüntü! Hırsız çalmaya çalıştığı kasanın altında kaldı
İlginç görüntü! Hırsız çalmaya çalıştığı kasanın altında kaldı Esener’de eczaneye giren hırsızlar yeşil ve kırmızı reçeteli ilaçların olduğu çelik kasayı çaldı. Hırsızlardan biri çelik kasayı sürüklerken, kasanın altında kaldı. Kasanın altında kalan hırsız arkadaşları kurtardı.
14.02.2024 Haberler
İlginç görüntü! Hırsız çalmaya çalıştığı kasanın altında kaldı
İlginç görüntü! Hırsız çalmaya çalıştığı kasanın altında kaldı Esener’de eczaneye giren hırsızlar yeşil ve kırmızı reçeteli ilaçların olduğu çelik kasayı çaldı. Hırsızlardan biri çelik kasayı sürüklerken, kasanın altında kaldı. Kasanın altında kalan hırsız arkadaşları kurtardı.
14.02.2024 Gündem
Trump'ın tartışma yaratan 'NATO' çıkışı! Biden: Tehlikeli ve şoke edici
Trump'ın tartışma yaratan 'NATO' çıkışı! Biden: Tehlikeli ve şoke edici ABD Başkanı Joe Biden, eski Başkan Donald Trump’ın NATO hakkındaki açıklamasına tepki göstererek, “Tehlikeli ve şoke edici” açıklamasında bulundu.
13.02.2024 Dünya
Eski eşinin yanında gördüğü erkeği silahla kovalayıp, sığındığı fırında rehin aldı
Eski eşinin yanında gördüğü erkeği silahla kovalayıp, sığındığı fırında rehin aldı Bursa'da eski eşi A.E.'nin (49) yanında gördüğü Y.K.'yi (37) elinde silahla kovalayarak girdiği fırında rehin alan Adem Dikici (43) polis tarafından ikna edilerek gözaltına alındı. Tutuklanan Dikici'nin Y.K.'yi kovaladığı anlar ile polislerin ihbar üzerine koşarak olay yerine gelmesi güvenlik kamerasına yansıdı.
13.02.2024 Haberler
TÜBİTAK'ın desteklediği bilim kadınları başarıdan başarıya koşuyor
TÜBİTAK'ın desteklediği bilim kadınları başarıdan başarıya koşuyor TÜBİTAK’ın desteklediği, başarıdan başarıya koşan bilim kadınlarından Prof. Dr. Özge Çevik ‘Yaptığımız bilimsel çalışmalarda yayınladığımız makaleler, gerçekleştirdiğimiz projeler, aldığımız patentler, hatta ürüne dönen birçok başarı elde ediyoruz’ diyor.
13.02.2024 Eğitim
SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU? Survivor All Star dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Haftanın Survivor eleme adayları belli oluyor!
SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU? Survivor All Star dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Haftanın Survivor eleme adayları belli oluyor! Survivor All Star 2024 yarışmasında heyecan hız kesmeden devam ediyor. Geçen hafta yüksek gerilimli geçen adada tansiyon yükselmişti. Yaşanan gelişmeler gündemden bir an bile düşmezken yarışmaya katılan yeni 3 isim herkesi heyecanlandırmıştı. 3 sevilen isim kırmızı takımda yerini alırken bu hafta kadın elemesi gerçekleşecek. Peki, Survivor eleme adayı kim oldu? 11 Şubat Survivor All Star dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte haftanın Survivor eleme adayları...
12.02.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika... Meteoroloji 23 kent için yeniden uyardı! Dalga boyu 3 metreyi aştı, kar, sağanak, fırtına
Son dakika... Meteoroloji 23 kent için yeniden uyardı! Dalga boyu 3 metreyi aştı, kar, sağanak, fırtına Meteoroloji’den bir son dakika harita güncellemesi geldi. Bugün için 23 kentte yeniden alarm verildi. Bodrum’da saatteki hızı 75 kilometreyi aşan kuvvetli fırtına etkili oldu. Karaya vuran dalgaların boyu 3 metreyi aştı. Öte yandan İstanbul dahil tüm yurtta bu hafta hem sıcaklık düşecek hem de sağanak ve kar yağışı geri gelecek. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
12.02.2024 Gündem
MSB acı haberi duyurdu! Araç kazası sonrası bir asker şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu! Araç kazası sonrası bir asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde Piyade Sözleşmeli Onbaşı Mustafa Özkardeş’in araç kazası sonucu şehit olduğunu açıkladı.
11.02.2024 Gündem
Süper Loto sonuçları bugün AÇIKLANDI! 11 Şubat Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar ile Süper Loto sonuçları sorgulama ekranı
Süper Loto sonuçları bugün AÇIKLANDI! 11 Şubat Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar ile Süper Loto sonuçları sorgulama ekranı Süper Loto çekilişi için bugün heyecanlı bekleyiş sona erdi. Haftanın son Süper Loto çekiliş sonuçları canlı yayında açıklandı. Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 3 günü düzenlenen Süper Loto'da bugünkü çekiliş saat 21.30'da gerçekleşti. Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye kazanan numaralar belli oldu. İşte 11 Şubat 2024 Pazar Süper Loto çekiliş sonucu sorgulama ekranı...
11.02.2024 Bilgi Rehberi
Şans Topu çekilişi sonuçları AÇIKLANDI! 11 Şubat Şans Topu'nda büyük ikramiye kazandıran numaralar belli oldu mu? Şans Topu çekilişi sonuçları sorgulama ekranı!
Şans Topu çekilişi sonuçları AÇIKLANDI! 11 Şubat Şans Topu'nda büyük ikramiye kazandıran numaralar belli oldu mu? Şans Topu çekilişi sonuçları sorgulama ekranı! Şans Topu sonuçları 11 Şubat 2024 Pazar günü haftanın son çekilişiyle belli oldu. Çarşamba ve pazar günleri olmak üzere haftanın iki günü düzenlenen Şans Topu'nda pazar günü çekilişi saat 20.00'de noter huzurunda gerçekleşti. İşte 11 Şubat Şans Topu çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar...
11.02.2024 Bilgi Rehberi
ÖSYM açıkladı! e-YDS İngilizce sonuçları belli oldu
ÖSYM açıkladı! e-YDS İngilizce sonuçları belli oldu Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 2024 Elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS 2024/2 İngilizce) sonuçlarının açıklandığını duyurdu.
11.02.2024 Gündem
Gökçeada ve Bozcaada seferlerine 'fırtına' engeli
Gökçeada ve Bozcaada seferlerine 'fırtına' engeli Çanakkale’de fırtına nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın için planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.
11.02.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

11 Şubat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.