12 Gün

12 Gün

Son dakika 12 gün haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 12 gün gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 12 gün haber sayfamızda...

12 Gün

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 56.285 12 gün haberi bulunmuştur.
İran'ın gönderdiği füze ve SİHA'ları İsrail nasıl durdurdu? Detaylar ortaya çıktı...
İran'ın gönderdiği füze ve SİHA'ları İsrail nasıl durdurdu? Detaylar ortaya çıktı... İran’dan gönderilen füze ve SİHA’ları durduran İsrail’in, bunda nasıl başarılı olduğuna dair detaylar ortaya çıktı. İran’dan fırlatılan füzelerin büyük çoğunluğu İsrail hava sahasına dahi giremedi.
16.04.2024 Dünya
Survivor'da dördüncü eleme adayı belli oldu! Aday çıkarma sistemi değişiyor
Survivor'da dördüncü eleme adayı belli oldu! Aday çıkarma sistemi değişiyor Survivor All Star'da dördüncü ve son eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlığı ise günler sonra Mavi Takım kazandı. Acun Ilıcalı aday çıkarma sisteminin değişeceğini duyurdu. İşte merak edilen detaylar...
9.04.2024 Cadde
Sinemaya bahar sürprizlerle geldi
Sinemaya bahar sürprizlerle geldi İstanbul’da baharın habercisi olan İstanbul Film Festivali’nin programı açıklandı. 17-28 Nisan tarihleri arasında 43’üncü kez düzenlenecek festivale usta yönetmen Wim Wenders konuk olacak.
27.03.2024 Kültür Sanat
İmamoğlu: Biz bu şehirde; işgallere, ihmallere son verdik
İmamoğlu: Biz bu şehirde; işgallere, ihmallere son verdik İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yenilenen Eminönü Meydanı'nın açılışına katıldı.
19.03.2024 Gündem
'Mahalle Odaklı Kreş Modeli'nin yaygınlaştırılmasını çok önemsiyoruz'
'Mahalle Odaklı Kreş Modeli'nin yaygınlaştırılmasını çok önemsiyoruz' Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "0-3 yaş arası çocuklar için Mahalle Odaklı Kreş Modeli ile bakım ve eğitim hizmeti veren kurumların yaygınlaştırılmasını çok önemsiyoruz. Ülke geneline yaygınlaştırılacak bu modelin kadınların ev ve iş hayatı arasında bir tercih yapmak zorunda kalmalarının önüne geçmeyi hedefliyoruz" dedi.
19.03.2024 Ekonomi
12 gündür her yerde aranıyordu, acı haber geldi
12 gündür her yerde aranıyordu, acı haber geldi İstanbul Sarıyer'de 12 gündür kendisinden haber alınamayan Alzheimer hastası Haşim Çınar'ın(74) cansız bedeni, boş bir arazide bulundu.
19.03.2024 Gündem
MARDİN İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 🤲 Mardin'de bugün iftar/sahur saat kaçta, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
MARDİN İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 🤲 Mardin'de bugün iftar/sahur saat kaçta, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? Ramazan imsakiyesi Diyanet tarafından İslam alemi ile paylaşılıyor. İmsakiye ile Mardin imsak ve iftar vakitleri de netlik kazandı. Şehir halkı, takvimde yer alan ezan saatlerine göre sahura kalkıyor, imsak saati niyet ederek oruç tutmaya başlıyor. Yine Mardin iftar vakti okunan dualarla oruçlar açılıyor. Mardin halkı, ''Mardin'de ezan saat kaçta okunacak, oruç ne zaman açılacak?'' sorularını yöneltiyor.
18.03.2024 Bilgi Rehberi
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma sürerken, baba Özer Aci adliyede açıklama yaptı.
13.03.2024 Gündem
İbrahim Erkal 'Hürmet' albümünde Yılmaz Erdoğan sürprizi!
İbrahim Erkal 'Hürmet' albümünde Yılmaz Erdoğan sürprizi! Üç bölümden oluşan İbrahim Erkal 'Hürmet' albümünün en büyük sürprizi Yılmaz Erdoğan oldu. Erdoğan, merhum sanatçının İbrahim Erkal'ın yazdığı 'Usta' şiirini yeniden seslendirdi.
11.03.2024 Cadde
Yasemin Şefkatli minik oğlunun sağlık durumunu açıkladı! 'İbrahim Ayel tekrar ameliyat olacak'
Yasemin Şefkatli minik oğlunun sağlık durumunu açıkladı! 'İbrahim Ayel tekrar ameliyat olacak' 2021 yılında görkemli bir düğünle nikâh masasına oturan İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, Ocak ayında dünyaya geldi. Şefkatli, doğar doğmaz kalp ameliyatı olan İbrahim Ayel'in sağlık durumuyla ilgili vererek, minik bebeğinin tekrar ameliyat olacağını açıkladı.
7.03.2024 Cadde
‘Bu bir savaş değil soykırım girişimi’
‘Bu bir savaş değil soykırım girişimi’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu’nda yaptığı konuşmada “Gazze’de yaşananlar kesinlikle bir savaş değildir, bir soykırım girişimidir. Savaşın bile uyulması gereken bir ahlakı, adabı vardır. Sivilleri kalleşçe hedef alan bir barbarlıktan bahsediyoruz” dedi.
2.03.2024 Gündem
Depremde 35 kişiye mezar olmuştu! Ezgi Apartmanı davasında acılı anne konuştu
Depremde 35 kişiye mezar olmuştu! Ezgi Apartmanı davasında acılı anne konuştu Kahramanmaraş’ta depremin ilk saniyelerinde yıkılarak 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanı ile ilgili zemin kattaki pastane işletmecileri firari Sami Kervancıoğlu (58) ve Mustafa Pekel (48) ile pastanenin tutuklu iç mekan tasarımcısı Ertan Danacı’nın (52) 876 yıl 6’şar aya kadar, tutuklu fenni mesul Mehmet Tekin’in (60) ve tutuksuz müteahhit Yakup Aktaş’ın (82) 22,5 yıl hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü.
29.02.2024 Gündem
PFDK'dan Murat Sancak'a 5 ay 12 gün hak mahrumiyeti cezası!
PFDK'dan Murat Sancak'a 5 ay 12 gün hak mahrumiyeti cezası! Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 5 ay 12 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırıldı.
15.02.2024 Adana Demirspor
Enkazda duyduğu ilk ve son ses! 'Kendimi ölüme bıraktım'
Enkazda duyduğu ilk ve son ses! 'Kendimi ölüme bıraktım' Hatay'da çok sık deprem olduğu için sarsıntılarla yaşamayı öğrenmişti. Fakat 6 Şubat'ta yaşadığı bundan öncekilerin hiçbirine benzemiyordu. "Kıyamet günü olduğunu düşündüm ve kendimi ölüme bıraktım" diyen Yeşim Turunç, enkazdan annesiyle birlikte çıkmayı başardı. Ancak babası ve kardeşi artık hayatta değildi. Yaşadıkları nedeniyle hayatının bittiğini söyleyen genç kız, “Ancak annem için tek bir isteğim var” diyor.
6.02.2024 Gündem
Erden Timur'dan transfer açıklaması! Başkanlığa aday olacak mı?
Erden Timur'dan transfer açıklaması! Başkanlığa aday olacak mı? Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
24.01.2024 Galatasaray
Antalya'da 73 kilometrlik mesafede 4 günde 5 ceset
Antalya'da 73 kilometrlik mesafede 4 günde 5 ceset Antalya'nın Manavgat ilçesi Çenger ve Denizkent mahallelerinde sahilde cinsiyeti belirlenemeyen 2 ceset bulundu.
20.01.2024 Gündem
Murat Kurum kadınları ve gençleri işaret etti! Yüzde 25 istihdam şartı
Murat Kurum kadınları ve gençleri işaret etti! Yüzde 25 istihdam şartı Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum Gaziosmanpaşa'da “Türkiye Yüzyılında Kadın Buluşması” programında konuştu.
19.01.2024 Haberler
Murat Kurum kadınları ve gençleri işaret etti! Yüzde 25 istihdam şartı
Murat Kurum kadınları ve gençleri işaret etti! Yüzde 25 istihdam şartı Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum Gaziosmanpaşa'da “Türkiye Yüzyılında Kadın Buluşması” programında konuştu.
19.01.2024 Gündem
Eski eşini öldüren caniden şok sözler! 'Namus ne zamandan beri kadın cinayeti olmuş'
Eski eşini öldüren caniden şok sözler! 'Namus ne zamandan beri kadın cinayeti olmuş' Ankara’da eski eşi Pelin Ceylan'ı (47) sokak ortasında öldüren Mehmet Eroğlu’nun(56) cezası belli oldu. Katilin savunması ise çileden çılardı.
18.01.2024 Gündem
Tarih öğretmeninin feci ölümü! 12 gün önce aldığı motosiklet sonu oldu
Tarih öğretmeninin feci ölümü! 12 gün önce aldığı motosiklet sonu oldu Denizli’nin Çivril ilçesinde, otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü tarih öğretmeni Süleyman Çabuk (45), hayatını kaybetti. Çabuk'un motosikletini 12 gün önce satın aldığı öğrenildi.
2.01.2024 Gündem
Yeni yıla sayılı gün kala araç kampanyaları sürüyor: İşte en uygun fiyatlı 5 model
Yeni yıla sayılı gün kala araç kampanyaları sürüyor: İşte en uygun fiyatlı 5 model Yeni yılın gelmesine 12 gün kaldı! Sıfır araç bayileri ellerinde kalan otomobilleri satmak için kampanyalarını sürdürüyor. Şu anda en ucuz ilk 5 sıfır otomobil hangileri? İşte detaylar...
19.12.2023 Ekonomi
COP 28: Başarı mı, hayal kırıklığı mı?
COP 28: Başarı mı, hayal kırıklığı mı? COP’lar, yani 1992 yılında İklim Değişikliği Birleşmiş Milletler Çerçeve Anlaşması’nı imzalayan tarafların konferansları ülkelerin iklim krizini konuşacakları, önlemleri belirleyecekleri ve önceliklendirecekleri, iş birliğini sağlayacakları en önemli, hatta tek platformdur. Bu nedenle çok kritiklerdir.
19.12.2023 Ekonomi
Babasını sadece 12 gün görebildi! İbrahim Erkal'ın kızı Elif Su büyüdü
Babasını sadece 12 gün görebildi! İbrahim Erkal'ın kızı Elif Su büyüdü 11 Mayıs 2017 tarihinde tedavi gördüğü hastanede 49 yaşında hayatını kaybeden İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Akgün, sanatçının anısına düzenlenen 'Hürmet' konseri öncesi çocukları Dilara (19), İbrahim (18) ve Elif Su (6) ile kameraların karşısına çıktı. Babası vefat ettiğinde henüz 12 günlük olan Elif Su da anlamlı gecede yer aldı.
14.12.2023 Cadde
Televizyonu bozuldu, internetten karşısına çıkan ilk numarayı aradı... Çifte şok
Televizyonu bozuldu, internetten karşısına çıkan ilk numarayı aradı... Çifte şok İzmir'in Menderes ilçesinde Yüksel Yeşukan (60), internetten bulup çağırdığı, kendini yetkili servis görevlisi olarak tanıtan kişi tarafından dolandırıldı.
14.12.2023 Gündem
Filiz Akgün: Eşim İbrahim Erkal'ın ajitasyon bir hayatı yoktu
Filiz Akgün: Eşim İbrahim Erkal'ın ajitasyon bir hayatı yoktu 2017 yılında hayatını kaybeden arabesk ve fantezi müziğin ünlü ismi İbrahim Erkal’ın anısına düzenlenen ‘Hürmet’ konseri Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Konser öncesi çocukları ile objektiflere poz veren sanatçının eşi Filiz Akgün, açıklamalarıyla dikkat çekti.
12.12.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

12 Gün ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.