12 Haziran

12 Haziran

Son dakika 12 Haziran haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 12 Haziran gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 12 Haziran haber sayfamızda...

12 Haziran

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 22.172 12 haziran haberi bulunmuştur.
NİSAN FED KARARI için gözler ABD Merkez Bankası'nda! 2024 FED FAİZ KARARI toplantısı ne zaman? Bu ayki FED faiz kararı hangi tarihte açıklanacak?
NİSAN FED KARARI için gözler ABD Merkez Bankası'nda! 2024 FED FAİZ KARARI toplantısı ne zaman? Bu ayki FED faiz kararı hangi tarihte açıklanacak? ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararı bekleniyor. Mart ayında açıklanan karara göre faizi sabit bırakmıştı. Piyasaların gözü ise Nisan FED faiz kararı açıklamasında! Yeni FED faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte, tarih...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Darbettiği doktoru tehdit edince tutuklanmıştı! Yeniden tahliye oldu
Darbettiği doktoru tehdit edince tutuklanmıştı! Yeniden tahliye oldu Edirne'de Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde annesinin ölümü sonrası doldurulması gereken belgeler konusunda kendisini bilgilendirmek isteyen doktor B.B.Ö.'yü yumruklayan Volkan Kuşçu, ikinci duruşmasında tahliye edilip itiraz üzerine tutuklandığı davanın üçüncü duruşmasında yine tahliye edildi.
22.04.2024 Gündem
Dizi repliğiyle doktoru tehdit etti, yeniden tutuklandı
Dizi repliğiyle doktoru tehdit etti, yeniden tutuklandı Edirne'de doktor B.B.Ö.'yü darbettiği gerekçesiyle tutuklanan Volkan Kuşçu davanın ikinci duruşmasında tahliye edildi. Kuşçu aynı hekimi aynı hekimi bu kez sosyal medya üzerinden dizi repliğiyle tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklandı. İşte haberin ayrıntıları...
17.04.2024 Gündem
Biletler tükeniyor
Biletler tükeniyor Ajda Pekkan’ın, 12 Haziran’da Beşiktaş Stadyumu’nda vereceği konserin biletleri tükeniyor.
17.04.2024 Gündem
Filenin Sultanları'nın kadrosu açıklandı! Alexia Carutasu ilk kez davet edildi
Filenin Sultanları'nın kadrosu açıklandı! Alexia Carutasu ilk kez davet edildi A Milli Kadın Voleybol Takımımızın 2024 Voleybol Milletler Ligi geniş kadrosu açıklandı. VakıfBank'tan ayrılan ve Galatasaray'a transfer olan Carutasu ilk kez kadroya davet edildi. Öte yandan Melissa Vargas ve Carutasu ile ilgili kuralın detayı ortaya çıktı.
16.04.2024 Voleybol
3 yıl önce 35 santimetrelik havuzda boğuldu! Deniz’in ölümünde şoke eden rapor
3 yıl önce 35 santimetrelik havuzda boğuldu! Deniz’in ölümünde şoke eden rapor Adana’da 3 yıl önce 35 santimetrelik havuzda boğulan Deniz’in ailesi adalet isterken, baba Yusuf Karslı, "Havuzun ruhsatının olmadığını, aslında orada havuz olmadığını, kaçak yapı olduğunu, mekanik sistemlerin yanlış olduğunu öğrendik" dedi.
11.04.2024 Gündem
İstanbul müziğe doyacak
İstanbul müziğe doyacak İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen 52. İstanbul Müzik Festivali, 21 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasında müzikseverlere klasik müziğin yıldızlarıyla dolu bir program sunmaya hazırlanıyor.
11.04.2024 Kültür Sanat
Tunceli Belediyesi'nden hayatını kaybeden işçiyle ilgili günler sonra açıklama
Tunceli Belediyesi'nden hayatını kaybeden işçiyle ilgili günler sonra açıklama Tunceli’de çöp kamyonunun arkasından düşerek yaşamını yitiren temizlik görevlisi Zülfü Çelikdemir için belediye tarafından açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, Çelikdemir’in ağır işte çalışamaz raporunun Temmuz 2023'te dolduğu ve yenilenmediği, olay ile ilgili açıklamanın ilk günlerden yapılmayışının; Çelikdemir’in sağlığına kavuşup doğru bilgiyi kendisinin aktaracağı düşüncesiyle yapılmadığı belirtildi.
24.02.2024 Gündem
Müzik İstanbul’da ‘kök’leniyor
Müzik İstanbul’da ‘kök’leniyor Bu sene 52. kez düzenlenecek İstanbul Müzik Festivali’nin teması ‘kökler’ olacak. Festival, Türkiye-Yunanistan nüfus mübadelesinin 100. yılına odaklanacak.
21.02.2024 Kültür Sanat
Rusya ve Çin ilgisi... Dört denizde ‘Denizkurdu’
Rusya ve Çin ilgisi... Dört denizde ‘Denizkurdu’ Denizkurdu Tatbikatı, Marmara ve Ege’nin yanı sıra çatışmaların olduğu Akdeniz ve Karadeniz’de icra ediliyor. Tatbikata, Rusya ve Çin’in ilgisi dikkati çekti!
14.01.2024 Gündem
12 Haziran Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
12 Haziran Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu İnsanlık tarihinde astroloji her daim ilgi odağı olmuştur. Eski Mısır uygarlığında ve diğer tüm medeniyetlerde astroloji önemli ve saygın bir yer işgal etmiştir. Günümüzde de bu ilgi aynen sürmektedir. İşte için ilgiyle okuyacağını 12 Haziran hangi burç, yükselen, özellikleri, yorumları ve çok daha fazlasını sizin için derledik.
9.01.2024 Astroloji
2023'te yaşamını yitiren 'unutulmaz' isimler
2023'te yaşamını yitiren 'unutulmaz' isimler Bir yılı daha geride bırakırken 2023'te aramızdan ayrılan unutulmaz isimleri tekrar hatırlayalım
28.12.2023 Dünya
ABD'de sondaj kule sayısı azaldı
ABD'de sondaj kule sayısı azaldı ABD'de faaliyetini sürdüren petrol ve doğal gaz sondaj kule sayısı 12 Haziran ile sona eren bir haftalık dönemde önceki haftaya göre 10 adet azalarak 676 adet oldu.
7.12.2023 Uzmanpara
Fon vurgununda son detay! Seçil Erzan’ın gizemli 3 telefonu: Yok olan yazışmalar
Fon vurgununda son detay! Seçil Erzan’ın gizemli 3 telefonu: Yok olan yazışmalar Türkiye’nin konuştuğu dolandırıcılık olayının mimarı Eski Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan’ın el konulan 3 telefonuyla ilgili detaylar ortaya çıktı.
28.11.2023 Gündem
Montella'dan Hırvatistan maçında sürpriz tercih! Yıldız oyuncuyu yedeğe çekecek
Montella'dan Hırvatistan maçında sürpriz tercih! Yıldız oyuncuyu yedeğe çekecek A Milli Takım, EURO 2024 elemelerindeki kritik maçta Hırvatistan ile deplasmanda karşılaşacak. Montella ilk maçında sürpriz bir tercih yaparak yıldız oyuncuyu yedek kulübesine çekecek.
12.10.2023 Milli Takım
Komuta artık Türkiye'de! NATO görevi için resmi tören
Komuta artık Türkiye'de! NATO görevi için resmi tören Türkiye NATO'nun Kosova'daki Barış Gücü'nün komutasını 1 yıllığına devraldı. KFOR'un yeni komutanı Tümgeneral Özkan Ulutaş, bu misyonun ilk Türk komutanı olarak üstlendiği sorumluluğun öneminin bilincinde olduğunu söyledi.
10.10.2023 Dünya
Evrim Akın: Ailem evlenmemi istemiyor
Evrim Akın: Ailem evlenmemi istemiyor Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' progmında sunuculuk yapan Evrim Akın, muhabirlerle sohbet etti. Alışverişe çıkan Akın, özel hayatı hakkında yaptığı açıklamayla dikkat çekti.
25.09.2023 Cadde
VİNCENZO MONTELLA kimdir? Milli Takım Teknik Direktörü olan Vincenzo Montella çalıştırdığı takımlar, hayatı...
VİNCENZO MONTELLA kimdir? Milli Takım Teknik Direktörü olan Vincenzo Montella çalıştırdığı takımlar, hayatı... A Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevine getirilen Vincenzo Montella'nın hayatı ve çalıştırdığı takımlar hakkında detaylar araştırılanlar arasında. Montella, son olarak Süper Lig'in başarılı takımlarından Adana Demirspor'u çalıştırmıştı. Peki, Vincenzo Montella kaç yaşında?
21.09.2023 Skorer
Juventus'ta Allegri'den Kenan Yıldız'a saç tepkisi! 'Maçta yüz kere oynadı'
Juventus'ta Allegri'den Kenan Yıldız'a saç tepkisi! 'Maçta yüz kere oynadı' Juventus'ta forma giyen Türk futbolcu Kenan Yıldız saçlarıyla gündeme oturdu. Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, Kenan'a tepki gösterirken akıllara Ozan Tufan geldi.
21.08.2023 Futbol
Yine aynı provokatör! İsveç parlamentosu dışında Kur'an-ı Kerim yakıldı
Yine aynı provokatör! İsveç parlamentosu dışında Kur'an-ı Kerim yakıldı Geçtiğimiz haftalarda kutsal kitabı yakan Irak göçmeni Salwan Momika ve yanındaki Salwan Najem, bugün yeni bir provokasyona imza attı.
31.07.2023 Dünya
Kuduzdan ölümde ‘ihmal’ iddiasına  suç duyurusu
Kuduzdan ölümde ‘ihmal’ iddiasına suç duyurusu Şanlıurfa Siverek’te yaşayan 28 yaşındaki mimar Lütfü Seray’ı 12 Haziran’da köpeği ısırmıştı. Köpek saldırısından hemen sonra gidip 4 doz aşı yaptıran Seray, ısırıldıktan tam bir ay sonra kuduz nedeniyle yaşamını yitirmişti.
26.07.2023 Gündem
Köpek saldırısı sonrası kuduzdan ölen mimarın yakınlarından suç duyurusu
Köpek saldırısı sonrası kuduzdan ölen mimarın yakınlarından suç duyurusu Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, köpeğin saldırısına uğrayan ve kuduz teşhisi konulduktan sonra hayatını kaybeden mimar Lütfü Seray'ın (28) yakınları yanlış tedavi uygulandığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
25.07.2023 Haberler
Köpek saldırısı sonrası kuduzdan ölen mimarın yakınlarından suç duyurusu
Köpek saldırısı sonrası kuduzdan ölen mimarın yakınlarından suç duyurusu Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, köpeğin saldırısına uğrayan ve kuduz teşhisi konulduktan sonra hayatını kaybeden mimar Lütfü Seray'ın (28) yakınları yanlış tedavi uygulandığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
25.07.2023 Gündem
Aşı yapılmasına rağmen niye öldü? Genç mimarın kardeşi Milliyet'e konuştu
Aşı yapılmasına rağmen niye öldü? Genç mimarın kardeşi Milliyet'e konuştu Aşılı köpeği tarafından ısırılan Lütfü Seray, kuduzdan hayatını kaybetti. Seray’ın da kuduz aşısı yaptırmasına rağmen ölmesi, bazı soru işaretlerine neden oldu.
21.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

12 Haziran ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.