12 Temmuz

12 Temmuz

Son dakika 12 Temmuz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 12 Temmuz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 12 Temmuz haber sayfamızda...

12 Temmuz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 20.000 12 temmuz haberi bulunmuştur.
Emine Erdoğan'dan BM'de sıfır atık mesajı: Sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız
Emine Erdoğan'dan BM'de sıfır atık mesajı: Sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Her gün, 2 bin çöp kamyonuna eş değer plastiği okyanuslara, nehirlere ve göllere atıyoruz. Okyanusta yüzen kıta büyüklüğünde bir plastik adasının, bu yüzyıl insanının eseri olması vicdanlarımıza sığıyor mu? Gelecek nesillere olan sorumluluğumuz bağlamında sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız" dedi.
28.03.2024 Gündem
Türkiye'nin 'Sıfır Atık Projesi'ne BM'den övgü! 'Kararı kabul etmeye teşvik etti'
Türkiye'nin 'Sıfır Atık Projesi'ne BM'den övgü! 'Kararı kabul etmeye teşvik etti' New York'ta Birleşmiş Milletler (BM) Genel Merkezi'nde düzenlenen '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' etkinliğinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın liderliğindeki 'sıfır atık' projesinin önemine vurgu yapıldı.
27.03.2024 Gündem
A Milli Kadın Futbol Takımı’nın Avrupa Şampiyonası Elemeleri programı netleşti
A Milli Kadın Futbol Takımı’nın Avrupa Şampiyonası Elemeleri programı netleşti Ay-Yıldızlı ekibimiz, 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'taki maç programı belli oldu.
20.03.2024 Milli Takım
Yazgül'ün dramı! Eşi ve kayıbiraderi ütü basıp, kolonyayla yakmaya çalıştı
Yazgül'ün dramı! Eşi ve kayıbiraderi ütü basıp, kolonyayla yakmaya çalıştı Diyarbakır'da iddiaya göre, eve getirdiği uyuşturucuyu ihbar edeceğini söyleyen eşi Yazgül Ç.'nin (27) bacağına ütü basan ve kardeşi Ahmet Ç. (36) ile birlikte eşinin üzerine kolonya döküp yakmaya çalışan Mahmut Ç. (32), hakim karşısına çıktı. KADES cihazıyla yaşadığını söyleyen Yazgül Ç., "Ailesi gördüğü yerde bana saldırıyor. 12 ameliyat oldum. Beni öldüreceklerç" dedi.
23.02.2024 Haberler
Yazgül'ün dramı! Eşi ve kayıbiraderi ütü basıp, kolonyayla yaktı
Yazgül'ün dramı! Eşi ve kayıbiraderi ütü basıp, kolonyayla yaktı Diyarbakır'da iddiaya göre, eve getirdiği uyuşturucuyu ihbar edeceğini söyleyen eşi Yazgül Ç.'nin (27) bacağına ütü basan ve kardeşi Ahmet Ç. (36) ile birlikte eşinin üzerine kolonya döküp yakmaya çalışan Mahmut Ç. (32), hakim karşısına çıktı. KADES cihazıyla yaşadığını söyleyen Yazgül Ç., "Ailesi gördüğü yerde bana saldırıyor. 12 ameliyat oldum. Beni öldüreceklerç" dedi.
23.02.2024 Gündem
Arkadaşını öldürüp sevgilisine 21 gün boyunca istismar! Vahşet evi ile ilgili 'çelişkili ifade'
Arkadaşını öldürüp sevgilisine 21 gün boyunca istismar! Vahşet evi ile ilgili 'çelişkili ifade' Bursa’da, İlyas Sarıkaya (49) eve çağırdığı arkadaşı Recep Özaslan'ı (47) öldürüp, onunda ilişkisi olduğunu öne sürdüğü kendi sevgilisi Fatma O.’yu (43) da vurarak yaraladıktan sonra 21 gün boyunca cinsel saldırıda bulundu. Sarıkaya, 6 suçtan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 50 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, Fatma O.’nün ifadesi ise kan dondurdu.
7.02.2024 Gündem
MSB: Teröristler için her çırpınış, yeni bir yok oluş olacaktır
MSB: Teröristler için her çırpınış, yeni bir yok oluş olacaktır Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından 'Yeni kara harekatı olacak mı?' sorusuna yanıt geldi. Irak'ın kuzeyinde 20 aydır devam eden Pençe operasyonlarında 2 bin 477 mağara ve sığınak imha edilirken bölgeden yeni görüntüler de paylaşıldı.
18.01.2024 Haberler
Yeni kara harekatı olacak mı? sorusuna MSB kaynaklarından cevap: Kimsenin şüphesi olmasın
Yeni kara harekatı olacak mı? sorusuna MSB kaynaklarından cevap: Kimsenin şüphesi olmasın Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından 'Yeni kara harekatı olacak mı?' sorusuna yanıt geldi. Irak'ın kuzeyinde 20 aydır devam eden Pençe operasyonlarında 2 bin 477 mağara ve sığınak imha edilirken bölgeden yeni görüntüler de paylaşıldı.
18.01.2024 Gündem
12 Temmuz Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
12 Temmuz Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Burçlar, hayatımıza yön veren etkenleri de açıklar. Yıldızların hareketine göre ortaya çıkan burçlar belli tarihler aralığına göre gruplandırılıyor. 12 Temmuzda doğan bir kişi, yengeç burcu özelliklerini taşır. Bu kişiler zeki yapıları ile dikkat çekiyor. Aynı zamanda bu kişiler canlı ve hareketleri ile dikkat çeker. 12 Temmuz hangi burç oluyor? İşte, tüm detaylar.
9.01.2024 Astroloji
MSB'den 12 şehit verdiğimiz saldırılarla ilgili tüm sorulara cevap geldi: Tabur komutanı yaralı halde çatıştı
MSB'den 12 şehit verdiğimiz saldırılarla ilgili tüm sorulara cevap geldi: Tabur komutanı yaralı halde çatıştı Milli Savunma Bakanlığı, 81'i son bir haftada olmak üzere son bir yıl içerisinde etkisiz hale getirilen terörist sayısının 2 bin 201'e ulaştığını açıkladı. Bakanlık kaynakları Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde 12 askerin şehit olduğu saldırı ve sonrasında yaşanan gelişmeleri tüm detaylarıyla paylaştı.
28.12.2023 Haberler
MSB'den 12 şehit verdiğimiz saldırılarla ilgili tüm sorulara cevap geldi: Tabur komutanı yaralı halde çatıştı
MSB'den 12 şehit verdiğimiz saldırılarla ilgili tüm sorulara cevap geldi: Tabur komutanı yaralı halde çatıştı Milli Savunma Bakanlığı, 81'i son bir haftada olmak üzere son bir yıl içerisinde etkisiz hale getirilen terörist sayısının 2 bin 201'e ulaştığını açıkladı. Bakanlık kaynakları Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde 12 askerin şehit olduğu saldırılar ve sonrasında yaşanan gelişmeleri de tüm detaylarıyla paylaştı.
28.12.2023 Gündem
Ortadoğu’da sınırları belirleyen kadın: Gertrude Bell
Ortadoğu’da sınırları belirleyen kadın: Gertrude Bell Gertrude Bell’in İngiltere’de başlayan hayatı Irak’ta son buldu. Araplar onu “Çöl kraliçesi” diye överken, Türkler “Çöl cadısı” diye yeriyordu. Nefretinin arkasında belki de nişanlısının Çanakkale’de öldürülmesi yatıyordu
24.12.2023 Gündem
Streç filme sarılı ceset, 21 gün süren tecavüz! Bursa'daki dehşet evinden yeni detaylar
Streç filme sarılı ceset, 21 gün süren tecavüz! Bursa'daki dehşet evinden yeni detaylar Bursa'da sevgilisiyle ilişkisi olduğu iddiasıyla evine çağırdığı arkadaşını öldürdü, sevgilisine de 21 gün boyunca cinsel saldırıda bulundu. Dehşet evindeki kabus bir mesajla biterken, yeni detaylar da ortaya çıktı.
18.12.2023 Haberler
Streç filme sarılı ceset, 21 gün süren tecavüz! Bursa'daki dehşet evinden yeni detaylar
Streç filme sarılı ceset, 21 gün süren tecavüz! Bursa'daki dehşet evinden yeni detaylar Bursa'da sevgilisiyle ilişkisi olduğu iddiasıyla evine çağırdığı arkadaşını öldürdü, sevgilisine de 21 gün boyunca cinsel saldırıda bulundu. Dehşet evindeki kabus bir mesajla biterken, yeni detaylar da ortaya çıktı.
18.12.2023 Gündem
Sevgilisiyle ilişki yaşayan arkadaşını öldürdü!
Sevgilisiyle ilişki yaşayan arkadaşını öldürdü! Bursa’da, Alzehimer hastası annesi A.S. ve sevgilisi F.O. (43) ile birlikte yaşadığı eve çağırdığı mahalle arkadaşı Recep Özaslan’ı (47) sevgilisi ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle 3 kurşunla öldürüp, cesedini önce çarşafa sonra da streç filme sarıp bantlayan İlyas Sarıkaya (49), 7 kurşunla yaraladığı sevgilisine de pansuman yapıp, 21 gün boyunca cinsel saldırıda bulundu.
17.12.2023 Haberler
Bursa'da vahşet evi! Arkadaşını öldürdü sevgilisine 21 gün boyunca tecavüz etti
Bursa'da vahşet evi! Arkadaşını öldürdü sevgilisine 21 gün boyunca tecavüz etti Bursa’da eve çağırdığı arkadaşı Recep Özaslan’ı (47) sevgilisi ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle 3 kurşunla öldürüp, cesedini önce çarşafa sonra da streç filme sarıp bantladı. İlyas Sarıkaya (49), 7 kurşunla yaraladığı sevgilisi F.O. (43)’ya ise pansuman yapıp, 21 gün boyunca tecavüzde bulundu.
17.12.2023 Gündem
3 kişinin katili olay gecesini anlattı: Ne kadar ateş ettiğimi bilmiyorum
3 kişinin katili olay gecesini anlattı: Ne kadar ateş ettiğimi bilmiyorum Denizli'de evi terk edip, boşanmak isteyen eşi Emine Yalçın'ı (38), sevgilisi olduğu iddia edilen Mehmet Aksoy'u (33) ve Aksoy'un annesi Gülperi Aksoy'u (51) pompalı tüfek ile öldüren Erdal Yalçın (40), ilk duruşmada, "Elimdeki tüfekle hedef gözetmeksizin Mehmet'e doğru ateş ettim, neresine geldiğini bilmiyorum. Bu olaylar yatak odasında oldu. Ateş ettikten sonra salona çıktım. Salonda Emine ve Mehmet'in annesi ile karşılaştım. Emine bana küfretti. O anda elimdeki tüfek ile ona bir el hedef gözetmeksizin ateş ettim" dedi.
1.12.2023 Gündem
Juventus'tan Kenan Yıldız kararı! A Takım kadrosuna dahil edildi
Juventus'tan Kenan Yıldız kararı! A Takım kadrosuna dahil edildi İtalya Serie A ekiplerinden Juventus, milli futbolcu Kenan Yıldız'ın A Takım kadrosuna alındığını açıkladı.
7.11.2023 İtalya Serie A
“Anahat trenleriyle Anadolu’yu karış karış keşfedin”
“Anahat trenleriyle Anadolu’yu karış karış keşfedin” Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu “Günde ortalama 44 bin yolcuya hizmet veren konvansiyonel anahat ve bölgesel trenler, ülkemizin dört bir köşesine ekonomik ve rahat seyahat imkânı sağlarken, iç turizme de önemli katkılarda bulunuyor”dedi.
28.10.2023 Ekonomi
Baza vahşetinde emsal karar: Keşke buna sevinmek zorunda kalmasak
Baza vahşetinde emsal karar: Keşke buna sevinmek zorunda kalmasak İzmir'de nişanlısı Sibel Çelik'i (24) bıçaklayarak öldürüp, cesedini bazaya koyduktan sonra evi ateşe verdiği suçlaması ile 'kasten öldürme' suçundan müebbet ve 'mala zarar verme' suçundan 1,5 yıl hapse çarptırılan Halil Yılmaz'ın (38) cezası, İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 1'inci Ceza Dairesi'nce de onandı.
20.10.2023 Gündem
“İki devletin bir milleti olarak ortak çalışmalara imza atmak istiyoruz”
“İki devletin bir milleti olarak ortak çalışmalara imza atmak istiyoruz” Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz, Ankara Ticaret Odası olarak Azerbaycan ile mevcut ticari alanların yanında yenilikçi sektörlerde de ticari ilişki geliştirmek istediklerini belirterek, “Türkiye ve Azerbaycan milletlerinin kardeş olduğunu söylüyorsak aramızdaki ticari ve yatırım ilişkilerini de güçlendirmemiz gerekiyor. İki devletin bir milleti olarak ortak çalışmalara imza atmak istiyoruz” dedi.
4.10.2023 Ekonomi
Ada’da temas trafiği
Ada’da temas trafiği Kıbrıs’ta Pile yolu inşaatı nedeniyle yaşanan gerginlik sonrası Birleşmiş Milletler, Ada’daki taraflar arasında bir dizi temas yürüttü. Temasların, taraflar arası görüşmeleri yeniden başlatma amaçlı olduğu belirtildi.
30.08.2023 Dünya
Ege’de diyalog sürecine devam
Ege’de diyalog sürecine devam Ankara - Atina arasında başlayan diyalog süreci devam ediyor. Bu kapsamda Yunanistan Dışişleri Bakanı Gerapetritis, eylül ayının ilk haftası Türkiye’ye geliyor.
28.08.2023 Dünya
İş yerinde fenalaştı! 35 yaşındaki Serpil 7 kişiye hayat oldu
İş yerinde fenalaştı! 35 yaşındaki Serpil 7 kişiye hayat oldu İstanbul’da iş yerinde fenalaşınca kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen ve organları ile 7 hastaya umut olan, TV100 Kurgu Şefi Serpil Yıldırım (35), memleketi Düzce’de toprağa verildi.
13.08.2023 Gündem
Vizyona IMAX güncellemesi
Vizyona IMAX güncellemesi Tom Cruise “Oppenheimer”den kısa süre önce, 12 Temmuz’da vizyona giren filmi “Mission: Impossible-Dead Reckoning Part One”ın IMAX salonlarındaki gösteriminin uzatılması için stüdyo patronlarıyla görüşmüş ama sonuç alamamıştı.
10.08.2023 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

12 Temmuz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.