12 Yaşındaki Çocuk

12 Yaşındaki Çocuk

Son dakika 12 yaşındaki çocuk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 12 yaşındaki çocuk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 12 yaşındaki çocuk haber sayfamızda...

12 Yaşındaki Çocuk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.675 12 yaşındaki çocuk haberi bulunmuştur.
Finlandiya’da okula saldırı: 1 ölü
Finlandiya’da okula saldırı: 1 ölü Finlandiya’nın Vantaa kentinde 800 öğrencinin devam ettiği bir okula, 12 yaşındaki çocuk tarafından düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan 3 öğrenciden birinin hayatını kaybettiği bildirildi.
3.04.2024 Dünya
Korkutan anlar: Odaya aniden leopar girdi!
Korkutan anlar: Odaya aniden leopar girdi! Karşı karşıya kalacağı korkunç manzaradan habersizce telefonla oynayan 12 yaşındaki çocuk, bulunduğu ofise bir leoparın girdiğini görünce soğukkanlılığını korumayı başardı ve leoparın arkasından kapıyı kapatarak kaçtı.
8.03.2024 Dünya
Yolda yürürken kendini kuyuda buldu: Öleceğimi hissettim
Yolda yürürken kendini kuyuda buldu: Öleceğimi hissettim Hatay’ın Antakya ilçesinde 15 metre derinliğindeki su kuyusuna düşen 12 yaşındaki çocuk, kuyudayken yaşadığı korku dolu anları anlattı. Yusuf K, “Kuyudayken öleceğimi ve çıkamayacağımı hissettim” dedi.
29.02.2024 Haberler
Yolda yürürken kendini kuyuda buldu: Öleceğimi hissettim
Yolda yürürken kendini kuyuda buldu: Öleceğimi hissettim Hatay’ın Antakya ilçesinde 15 metre derinliğindeki su kuyusuna düşen 12 yaşındaki çocuk, kuyudayken yaşadığı korku dolu anları anlattı. Yusuf K, “Kuyudayken öleceğimi ve çıkamayacağımı hissettim” dedi.
29.02.2024 Gündem
Eseyurt'ta bakkala giden çocuğa yumruklu saldırı
Eseyurt'ta bakkala giden çocuğa yumruklu saldırı Eseyurt'ta 12 yaşındaki çocuk alışveriş yapmak için girdiği bakkalda saldırıya uğradı. Saldırgan, çocuğu yumruk atarak darbetti. Saldırgan, iş yeri sahibinin araya girmesiyle olay yerinden kaçtı. O anlar, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
25.02.2024 Haberler
Yer: Esenyurt... 12 yaşındaki çocuğa peş peşe yumruklar
Yer: Esenyurt... 12 yaşındaki çocuğa peş peşe yumruklar İstanbul Esenyurt'ta 12 yaşındaki çocuğun yumruklu saldırıya uğradığı anlar şoke etti.
25.02.2024 Gündem
Dijital oyunlar intihara sürüklüyor
Dijital oyunlar intihara sürüklüyor Popülerliği son yıllarda artmaya başlayan sanal oyunlar, dünyanın yeni kabusu oldu.
17.02.2024 Gündem
İzmir'de bir kişi yanlışlıkla kuzenini öldürdü
İzmir'de bir kişi yanlışlıkla kuzenini öldürdü İzmir'de kuzeni tarafından tabancayla yanlışlıkla vurulan matbaa dükkanı sahibi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
14.02.2024 Gündem
Jandarma ikna etti, terör örgütünden kaçarak teslim oldu
Jandarma ikna etti, terör örgütünden kaçarak teslim oldu Şırnak'ta jandarmanın ikna timinin çalışmasıyla terör örgütü PKK/KCK’nın faaliyet yürüttüğü Suriye’nin Kamışlı kentinden kaçan H.B. (33), Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi asayiş birimince Habur Sınır Kapısı’na getirilerek teslim alındı.
14.02.2024 Gündem
Samsun'da PUBG dehşeti! Ailesi oynamasına izin vermedi, 12 yaşındaki çocuk kendini vurdu
Samsun'da PUBG dehşeti! Ailesi oynamasına izin vermedi, 12 yaşındaki çocuk kendini vurdu Ailesinin PUBG adlı oyunu oynamasına izin vermediği iddia edilen 12 yaşındaki çocuk evlerinde tabancayla kendini kafasından vurdu.
14.02.2024 Haberler
Akrabaların meydan kavgası! Ortalık karıştı, polis havaya ateş açtı
Akrabaların meydan kavgası! Ortalık karıştı, polis havaya ateş açtı Şişli’de akrabalar arasında sokak arasında meydan kavgası çıktı. Tarafların sopalarla birbirine saldırdığı kavgayı olay yerine gelen polis ekipleri havaya ateş açarak ayırdı.
14.02.2024 Gündem
Anne ile oğlunu öldüren katil tutuklandı
Anne ile oğlunu öldüren katil tutuklandı Gaziantep'te arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı dini nikahlı karısını ve kadının önceki evliliğinden olan oğlunu öldüren katil zanlısı Cemal Yıldız, kıskıvrak yakalanarak tutuklandı.
14.02.2024 Gündem
Samsun'da PUBG dehşeti! Ailesi oynamasına izin vermedi, 12 yaşındaki çocuk kendini vurdu
Samsun'da PUBG dehşeti! Ailesi oynamasına izin vermedi, 12 yaşındaki çocuk kendini vurdu Ailesinin PUBG adlı oyunu oynamasına izin vermediği iddia edilen 12 yaşındaki çocuk evlerinde tabancayla kendini kafasından vurdu.
14.02.2024 Gündem
Zabıta buldu! İçinde para, altın ve cep telefonları vardı! Sahibine teslim edildi
Zabıta buldu! İçinde para, altın ve cep telefonları vardı! Sahibine teslim edildi Marmaris'te zabıta ekipleri içerisinde para, altın ve cep telefonları olan bir çanta buldu. Ekipler çantanın sahibini bularak teslim etti. İşte detaylar...
24.01.2024 Gündem
Su sızıntısı kavgaya neden oldu! Baba ve oğlu bıçaklandı
Su sızıntısı kavgaya neden oldu! Baba ve oğlu bıçaklandı Çorum Alaca'da üst kattan alttaki dükkana su sızıntısı nedeniyle kan aktı. Baba ve oğlu bıçaklandı. İşte detaylar...
24.01.2024 Gündem
Kayseri'de feci olay! Kamyonla geri manevra yaparken 12 yaşındaki çocuk ezildi
Kayseri'de feci olay! Kamyonla geri manevra yaparken 12 yaşındaki çocuk ezildi Kayseri'de yürekleri dağlayan bir olay gerçekleşti. Kamyonuyla geri manevra yapan şahıs, 12 yaşındaki oğlunu ezdi. İşte detaylar...
24.01.2024 Gündem
12 yaşındaki çocuğun hayatını tek telefon aramasıyla kurtardı!
12 yaşındaki çocuğun hayatını tek telefon aramasıyla kurtardı! Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan ve bir otelde güvenlik görevlisi olarak çalışan 34 yaşındaki Ezgi Korkmaz'ın kan kanseri kuzeninin çocuğu için verdiği kan örneği, 9 yıl sonra 12 yaşındaki başka bir çocuğa umut oldu.
24.01.2024 Gündem
Köpek saldırısında yapmanız gereken: Kaçmayın, göz teması kurmayın
Köpek saldırısında yapmanız gereken: Kaçmayın, göz teması kurmayın Son dönemlerde yaşanan köpek saldırılarının artmasıyla birlikte uzmanlar, saldırılara karşı nasıl korunması gerektiğini anlattı.
15.12.2023 Gündem
Ölen 12, öldüren 13 yaşında! Cinayetin nedeni belli oldu
Ölen 12, öldüren 13 yaşında! Cinayetin nedeni belli oldu Kayseri'de arkadaşı Hürkan Samet Durmaz'ı (12) öldüren T.Ş. (13) ifadesinde, olayın 'kelebek' diye tabir edilen bıçağın satışıyla ilgili tartışma nedeniyle yaşandığını söyledi.
14.12.2023 Gündem
Ölen 12, öldüren 13 yaşında! Hürkan Samet Durmaz'a acı veda
Ölen 12, öldüren 13 yaşında! Hürkan Samet Durmaz'a acı veda Kayseri'de tartıştığı ortaokul arkadaşı T.Ş. (13) tarafından bıçakla öldürülen Hürkan Samet Durmaz (12), kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Olayla ilgili  gözaltına alına T.Ş. ve  yanında bulunan Ş.K. de (13) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
13.12.2023 Gündem
12 yaşındaki çocuk arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldü
12 yaşındaki çocuk arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldü 12 yaşındaki Hürkan Samet Durmaz tartıştığı 13 yaşındaki arkadaşı T.Ş. tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
12.12.2023 Gündem
12 yaşındaki çocuk, sevdiği köpeğin saldırısına uğradı
12 yaşındaki çocuk, sevdiği köpeğin saldırısına uğradı Rize’de besleyip, sevdiği başıboş köpeğin saldırısına uğrayan E.B. (12) yaralandı. E.B.'nin durumunun iyi olduğu belirtildi.
11.12.2023 Haberler
Rize'de dehşet! 12 yaşındaki çocuk, sevdiği köpeğin saldırısına uğradı
Rize'de dehşet! 12 yaşındaki çocuk, sevdiği köpeğin saldırısına uğradı Rize’de besleyip, sevdiği başıboş köpeğin saldırısına uğrayan E.B. (12) yaralandı. E.B.'nin durumunun iyi olduğu belirtildi.
11.12.2023 Gündem
ABD’deki meta istismar davası… Instagram ve Facebook… ‘Çocuk avcıları için pazar yeri’
ABD’deki meta istismar davası… Instagram ve Facebook… ‘Çocuk avcıları için pazar yeri’ Meta’ya istismar davasında, savcılık 12 yaşındaki çocuk adına Instagram’da hesap açtı ve çocukların ‘yumuşak pornografi ve cinselliğe ulaştığını belirledi. Bu mecraların çocuk avcıları için bir ‘pazar yeri’ olduğu belirtildi.
9.12.2023 Dünya
Adıyaman'da korkunç olay! 12 yaşındaki çocuk silahla oynarken kendini vurdu
Adıyaman'da korkunç olay! 12 yaşındaki çocuk silahla oynarken kendini vurdu Adıyaman'ın Gerger ilçesinde 12 yaşındaki kız silahla oynarken kazara kendini vurdu. Ağır yaralanan çocuk kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
1.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

12 Yaşındaki Çocuk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.