Namı ülkenin dört bir yanına yayıldı! 7 saniyede pişiyor, 120 TL'den satılıyor
Namı ülkenin dört bir yanına yayıldı! 7 saniyede pişiyor, 120 TL'den satılıyor Burdur’un Gölhisar ilçesinde, yaklaşık yarım asrı aşkın süredir pişirilen ve 1 yıl önce coğrafi işaret alarak tescillenen lezzetin namı ülkenin dört bir yanına yayıldı. Kızgın sac üzerinde sadece 7 saniyede pişirilen yemeğin fiyatı ise 120 TL.
4.02.2024 Gündem
7 saniyede pişiyor, porsiyonu 120 liradan satılıyor! Bu yemeği yapabilen sadece 2 usta var
7 saniyede pişiyor, porsiyonu 120 liradan satılıyor! Bu yemeği yapabilen sadece 2 usta var Burdur’un Gölhisar ilçesinde, yaklaşık yarım asrı aşkın süredir pişirilen ve 1 yıl önce coğrafi işaret alarak tescillenen lezzetin namı ülkenin dört bir yanına yayıldı. Kızgın sac üzerinde sadece 7 saniyede pişirilen yemeğin fiyatı ise 120 TL.
4.02.2024 Gündem
Rektör Özkan'dan dolandırıcılık uyarısı! Lütfen itibar etmeyin
Rektör Özkan'dan dolandırıcılık uyarısı! Lütfen itibar etmeyin Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruda, ismi kullanılarak açılan sahte hesaplar üzerinden dolandırıcılık yapılmaya çalışıldığı uyarısında bulundu.
10.09.2020 Gündem
Arabuluculuk ücret tarifesi belli oldu
Arabuluculuk ücret tarifesi belli oldu Arabuluculuk faaliyetini yürütenlere yeni yılda yapılacak ödemeye ilişkin asgari ücret tarifesi belil oldu. Aile hukuku, işçi-işveren ve tüketici uyuşmazlıklarında arabulucuya taraf başına saatlik (ilk üç saate kadar) 120 lira, takip eden her saat için 90   lira ödenecek.
27.12.2016 Ekonomi