13. Bölüm

13. Bölüm

Son dakika 13. bölüm haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 13. bölüm gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 13. bölüm haber sayfamızda...

13. Bölüm

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.494 13. bölüm haberi bulunmuştur.
KIZIL GONCALAR YENİ BÖLÜM BU AKŞAM VAR MI? Kızıl Goncalar Now TV kanal yayın akışında yer alıyor mu? Kızıl Goncalar dizisi yeni bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor?
KIZIL GONCALAR YENİ BÖLÜM BU AKŞAM VAR MI? Kızıl Goncalar Now TV kanal yayın akışında yer alıyor mu? Kızıl Goncalar dizisi yeni bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor? Kızıl Goncalar dizisi Now TV ekranında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Son olarak 13. bölüm ile ekrana gelen Kızıl Goncalar dizisinin bu akşam yeni bölüm ile ekrana gelmesi bekleniyor. Now TV kanal yayın akışında yer alan dizinin yeni bölümünün ekrana gelip gelmeyeceği dizinin takipçileri tarafından merak ediliyor. Peki Kızıl Goncalar bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman?
15.04.2024 Bilgi Rehberi
KIZIL GONCALAR YENİ BÖLÜM BU AKŞAM VAR MI, YOK MU? Kızıl Goncalar Now TV kanal yayın akışında yer alıyor mu? Yeni bölüm ne zaman?
KIZIL GONCALAR YENİ BÖLÜM BU AKŞAM VAR MI, YOK MU? Kızıl Goncalar Now TV kanal yayın akışında yer alıyor mu? Yeni bölüm ne zaman? Kızıl Goncalar dizisi Now TV ekranında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Son olarak 13. bölüm ile ekrana gelen Kızıl Goncalar dizisinin bu akşam yeni bölüm ile ekrana gelmesi bekleniyordu. Now TV kanal yayın akışında yer alan dizinin yeni bölümünün mü yoksa tekrar bölümünün mü ekrana geleceği merak ediliyor. Peki Kızıl Goncalar bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman?
8.04.2024 Bilgi Rehberi
Aşk yaşadıkları iddia edilmişti! 'Kerem Avrupai konuştuğu için yanlış anlaşılmış olabilir'
Aşk yaşadıkları iddia edilmişti! 'Kerem Avrupai konuştuğu için yanlış anlaşılmış olabilir' Hafsanur Sancaktutan ile Kerem Bürsin, Kanal D dizisi 'Ya Çok Seversen'de başrolü paylaşıyordu. Dizinin bitmesinin ardından aşk yaşadıkları iddia edilen ikiliden Bürsin, katıldığı bir söyleşide bu iddiaları yalanlamıştı. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülen Sancaktutan, meslektaşının sözleriyle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.
23.11.2023 Cadde
YA ÇOK SEVERSEN dizisi bitiyor mu, final mi yapıyor? Ya Çok Seversen dizisi neden final yapıyor?
YA ÇOK SEVERSEN dizisi bitiyor mu, final mi yapıyor? Ya Çok Seversen dizisi neden final yapıyor? Kanal D ekranında yayımlanan Ya Çok Seversen dizisi bu akşam 13. bölüm ile bu akşam ekrana gelecek. Başrollerinde Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan'ın yer aldığı dizi bu akşam final mi yapacak, dizi neden final yapıyor?
30.09.2023 Bilgi Rehberi
AİLE DİZİSİ BU AKŞAM YENİ BÖLÜM VAR MI? Aile dizisi 2. sezon bu akşam başlayacak mı, Show TV kanal yayın akışında yer alıyor mu?
AİLE DİZİSİ BU AKŞAM YENİ BÖLÜM VAR MI? Aile dizisi 2. sezon bu akşam başlayacak mı, Show TV kanal yayın akışında yer alıyor mu? Show TV ekranında yayımlanan başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Seranay Sarıkaya'nın yer aldığı Aile dizisi ekrana gelen 13 bölüm ile büyük beğeni topladı. Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Aile dizisi 2. sezonu merakla bekleniyor. Peki bu akşam Aile dizisi yeni bölüm var mı?
26.09.2023 Bilgi Rehberi
Aile dizisi 2. sezon yayın tarihi belli oldu mu, ne zaman başlayacak? Aile dizisi çekimleri başladı mı, süre uzadı mı?
Aile dizisi 2. sezon yayın tarihi belli oldu mu, ne zaman başlayacak? Aile dizisi çekimleri başladı mı, süre uzadı mı? Show TV ekranında yayımlanan başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Seranay Sarıkaya'nın yer aldığı Aile dizisi yayımlanan 13 bölüm ile izleyenleri kendine hayran bıraktı. Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile büyük beğeni toplayan dizinin şu sıralar 2. sezonu için bekleyiş sürerken beklenmedik bir gelişme yaşandı. Peki Aile dizisi 2. sezon ne zaman başlayacak?
8.09.2023 Cadde
Uğur Bilgin, İrem Uslu ile evlendi! Eşine yaptığı serenat gündem oldu
Uğur Bilgin, İrem Uslu ile evlendi! Eşine yaptığı serenat gündem oldu Uzun yıllardır Güldür Güldür Show'da yer alan başarılı oyuncu Uğur Bilgin, nişanlısı İrem Uslu ile dünyaevine girdi. Sade bir törenle evlenen Uslu ve Bilgin'in karşılıklı dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncu eğlence sırasında eşine serenat yaptı.
27.08.2023 Cadde
Veda Mektubu 13. Bölüm Fragmanı
Veda Mektubu 13. Bölüm Fragmanı Kanal D’nin; yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği dizisi 'Veda Mektubu’nda 'Alanur' karakterine hayat veren Nurgül Yeşilçay, güzelliği ile yine göz doldurdu.
29.05.2023 Televizyon
Alişan'ın 'Aynalı Tahir' itirafı herkesi şaşırttı!
Alişan'ın 'Aynalı Tahir' itirafı herkesi şaşırttı! 1998-2002 arasında beş sezon ekranlara gelen 'Aynalı Tahir'de başrol oynayan Alişan, yıllar sonra çarpıcı bir itirafta bulundu. Aynalı Tahir'in yayın hayatına başladığı günler için "O dönem ben hiçbir şeyim" diyen şarkıcının, neredeyse bir sezon boyunca diziden tek kuruş almadığı ortaya çıktı. Anlaşma sırasında Hilmi Topaloğlu'nun hiç beklenmeyen sözleri de dikkat çekti.
5.05.2023 Cadde
Şarkıcı Kalben kimdir, kaç yaşında? Kalben albümleri ve şarkıları
Şarkıcı Kalben kimdir, kaç yaşında? Kalben albümleri ve şarkıları Kalben, Şarkılar Bizi Söyler'in bu akşamki konukları arasında yer alıyor. Müziğe olan ilgisi çok küçük yaşlarda başlayan Kalben, çeşitli meslek gruplarında uzun süre çalıştı. İstanbul ve Ankara'da ara ara konser vermeye devam etti. 2014 yılında sadece gitarı ile seslendirdiği şarkı ile en çok izlenen videolar arasında yer aldı. İşte Kalben hakkında merak edilenler...
25.03.2023 Bilgi Rehberi
Hakan Meriçliler'den 'Yalan Dünya' itirafı! ''Bu kadın kesin bir şey yapacak'
Hakan Meriçliler'den 'Yalan Dünya' itirafı! ''Bu kadın kesin bir şey yapacak' Hakan Meriçliler, TRT 2'de Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Oğlu Doğaç sayesinde dizi kariyerinin başladığını belirten ünlü oyuncu, birçok kez parayı reddettiğini söylerken, hayalindeki rolü açıkladı. 2012-2014 yılları arasında yayınlanan, senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı 'Yalan Dünya'da 'Çagatay Koçtuğ' karakterine hayat veren Meriçliler, diziye dahil olma sürecini de anlattı.
25.12.2022 Cadde
Yargı son bölüm full izle (13.bölüm): Ceylin'e ne oldu? Yargı 14.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Yargı son bölüm full izle (13.bölüm): Ceylin'e ne oldu? Yargı 14.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yargı son bölümü izleyiciler tarafından merak ediliyor. Her hafta pazar akşamları ekranlara gelen Yargı dün akşam 13.bölümü ile izleyicilerle buluştu. Dizinin son bölümünde Engin, zehirlenmesinden dolayı hastaneye kaldırıldı. Son sahne ise ekranlara damga vurdu. Yargı 14.yeni bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. İşte Yargı son bölüm izle... Peki Yargı 14.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
13.12.2021 Cadde
Yargı 13. Bölüm Fragmanı
Yargı 13. Bölüm Fragmanı Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın yeni bölümünden ilk tanıtım seyirciyle buluştu. Akşam yemeğine çıkan Ilgaz ile Ceylin’in ortaya çıkan tüm sırlara rağmen birbirlerinden vazgeçemeyişlerinin dikkat çektiği tanıtımda ikili romantik dakikalar yaşıyor.
9.12.2021 Magazin
Roca Duş Teknesiyle Banyonuzu Yenileyin
Roca Duş Teknesiyle Banyonuzu Yenileyin Banyonuzu yeni bir duş teknesi ile yenilemek, bu alanı daha ferah ve erişilebilir hissettiriyor. Roca'da her biri farklı stil ve malzeme kalitesine sahip çeşitli duş tekneleri arasından seçim yapabilirsiniz. Farklı profillerden herkesin kullanımına olanak tanıyan Stonex® materyali ile üretilen duş teknesi, kayma önleyici özelliğiyle, yaşlı bir bireyin de banyo ihtiyaçlarına yenilikçi bir anlayış getirerek kullanıcı için kolaylık ve güvenlik sunuyor. Kaygan ve ıslak zeminin neden olabileceği yaralanmaların önüne geçiyor.
29.11.2021 Vitrin
Kalben kimdir, kaç yaşında? Kalben albümleri ve şarkıları
Kalben kimdir, kaç yaşında? Kalben albümleri ve şarkıları Kalben kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 17 Ocak 1986 yılında İskenderun'da dünyaya gelen Kalben şarkıcı, söz yazarı ve kadın hakları savunucusudur. Müzik ile ilgilenmeye çok küçük yaşlarda başlayan Kalben, Lisans eğitimini Uluslararası İlişkiler Bölümünde tamamlamasına rağmen müzik ile olan bağlarını hiç koparmadı. İşte Kalben hayatı albümleri ve kariyeri hakkında merak edilenler...
13.11.2021 Cadde
Kazara Aşk final mi? Kazara Aşk dizisi neden bitiyor?
Kazara Aşk final mi? Kazara Aşk dizisi neden bitiyor? Kazara Aşk dizisi her hafta yeni bölümleri ile seyirciyi ağırlıyordu. Dizi 13. bölümde final kararı aldı. Başrollerinde Ümit Kanracılar ve Sude Zülal Güler'in olduğu Kazara Aşk dizisi neden final yapıyor?
30.09.2021 Cadde
Mehmet Ali Erbil kaç yaşında, kimdir? Mehmet Ali Erbil evlilikleri hayatı ve kariyeri...
Mehmet Ali Erbil kaç yaşında, kimdir? Mehmet Ali Erbil evlilikleri hayatı ve kariyeri... Mehmet Ali Erbil kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Evinin banyosunda düştükten sonra eski hastalığı nükseden ve uzun süre hastanede tedavi altında kalan ünlü oyuncu ve şovmen yeniden sağlığına kavuştu. Şarkılar Bizi Söyler 18 Eylül programına konuk olacak olan Mehmet Ali Erbil hayatı kariyeri, evlilikleri ve hastalığı hakkında merak edilen tüm detaylar...
18.09.2021 Cadde
Emre Kıvılcım'dan sevenlerine müjde
Emre Kıvılcım'dan sevenlerine müjde Oyuncu Emre Kıvılcım, geçtiğimiz günlerde hem fitness danışmanı hem de arkadaşı olan Rıfat Özkök ile birlikte Metropol İstanbul’da, spor salonu çıkışı objektiflere yansıdı.
17.08.2021 Cadde
Turgay Yıldız kimdir, neden öldü? Tiyatrocu Turgay Yıldız kaç yaşındaydı, nereli?
Turgay Yıldız kimdir, neden öldü? Tiyatrocu Turgay Yıldız kaç yaşındaydı, nereli? Turgay Yıldız, çeşitli oyunlarda ve yapımlar rol aldı. Yıldız, tiyatro bölümü mezunudur. Oyunculuk dışında, metin yazarlığı gibi birçok alanda da çalıştı. Turgay Yıldız hayatını kaybetti. Peki oyuncu Turgay Yıldız kimdir, kaç yaşında?
24.07.2021 Gündem
Teşkilat 14. yeni bölüm fragmanı! Teşkilat 13. bölüm full izle...
Teşkilat 14. yeni bölüm fragmanı! Teşkilat 13. bölüm full izle... Teşkilat dizisi 13. son bölümü yayımlandı. Dizinin sevenleri ise Teşkilat 14. bölüm fragmanını beklemeye başladı. Dizide, Fadi'nin yakalanması ile olaylar son bulmamış Ceren ile kaldığı yerden devam etmiştir. Ekip ise bu defa Ceren'i ve tüm bağlantılarını yakalamak peşindedir. İşte, Teşkilat son bölümde yaşanalar...
30.05.2021 Cadde
Komediyle geliyor
Komediyle geliyor Ceyda Düvenci, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi.
28.05.2021 Cadde
Ceyda Düvenci: 13 bölüm dizi çektik, teslim ettik
Ceyda Düvenci: 13 bölüm dizi çektik, teslim ettik Ceyda Düvenci, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Tek başına alışverişe çıkan oyuncu, verdiği kilolarıyla dikkat çekti.
27.05.2021 Cadde
Teşkilat 13. yeni bölüm fragmanı! Teşkilat 12. son bölüm full izle
Teşkilat 13. yeni bölüm fragmanı! Teşkilat 12. son bölüm full izle Teşkilat dizisi 12. son bölümü ile pazar akşamı dizi severlerin karşısına çıktı. Bölümde, Ceren ekibi deşifre etmek için akla gelmeyen yöntemler kullanır. Ekip ise Fadi'den kurtulduklarını düşündükleri sırada öğrendikleri ile büyük şok yaşlar. İzleyenler ise Teşkilat 13. bölüm fragmanı yayımlandı mı sorusuna yanıt arıyordu. İşte, detaylar...
23.05.2021 Cadde
Hülya Avşar: Sinovac yaptırdım, çekik oldum!
Hülya Avşar: Sinovac yaptırdım, çekik oldum! Sanatçı Hülya Avşar, önceki gün Nişantaşı trafiğinde aracının içinde görüntülendi. 57 yaşındaki oyuncu, Çin aşısı Sinovac yaptırdığını açıkladı.
21.05.2021 Cadde
Bülent Ersoy 3 milyon TL'ye anlaştı
Bülent Ersoy 3 milyon TL'ye anlaştı Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy'un, yeni bir televizyon programıyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlandığı iddia edildi.
11.04.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

13. Bölüm ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.