13 Haziran

13 Haziran

Son dakika 13 haziran haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 13 haziran gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 13 haziran haber sayfamızda...

13 Haziran

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 15.542 13 haziran haberi bulunmuştur.
Filenin Sultanları'nın kadrosu açıklandı! Alexia Carutasu ilk kez davet edildi
Filenin Sultanları'nın kadrosu açıklandı! Alexia Carutasu ilk kez davet edildi A Milli Kadın Voleybol Takımımızın 2024 Voleybol Milletler Ligi geniş kadrosu açıklandı. VakıfBank'tan ayrılan ve Galatasaray'a transfer olan Carutasu ilk kez kadroya davet edildi. Öte yandan Melissa Vargas ve Carutasu ile ilgili kuralın detayı ortaya çıktı.
16.04.2024 Voleybol
Attilâ İlhan Ödülü’ne başvurular başladı
Attilâ İlhan Ödülü’ne başvurular başladı Bu yıl dokuzuncusu dağıtılacak Attilâ İlhan Edebiyat Ödülleri’ne başvurular 13 Haziran’a kadar sürecek.
26.03.2024 Kültür Sanat
Erkek için de, kız için de isim buldular! 'Cinsiyetini merak etmiyoruz'
Erkek için de, kız için de isim buldular! 'Cinsiyetini merak etmiyoruz' Altı aylık hamile Müge Boz ile eşi Caner Erdeniz, Bebek’te objektiflere yansıdı. Hamilelik süreci hakkında konuşan oyuncu, çocuklarının cinsiyetini öğrenmeden isim tercihini yaptıklarını açıkladı.
22.03.2024 Cadde
KPSS TAKVİMİ 2024 ✍ KPSS Lisans - Ön Lisans - Ortaöğretim - DHBT | KPSS BAŞVURU NE ZAMAN? ÖSYM KPSS sınav tarihleri...
KPSS TAKVİMİ 2024 ✍ KPSS Lisans - Ön Lisans - Ortaöğretim - DHBT | KPSS BAŞVURU NE ZAMAN? ÖSYM KPSS sınav tarihleri... Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) tarihleri ÖSYM takviminde yer aldı. Bu sene KPSS ortaöğretim sınavı da düzenlenecek. 2024 KPSS ortaöğretim, ön lisans ve lisans sınavları yapılacak. Adaylar ise tarih sorgusuna başladı. İşte, KPSS sınav ve sonuç tarihleri...
2.03.2024 Bilgi Rehberi
Müge Boz karnı burnunda spor yaptı! 'Pilates bana çok iyi geliyor'
Müge Boz karnı burnunda spor yaptı! 'Pilates bana çok iyi geliyor' 2019 yılında kızları Vina'nın doğumuyla ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşayan oyuncu Müge Boz ile basketbolcu Caner Erdeniz, ikinci çocukları için gün sayıyor. Boz, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı karnı burnunda paylaşımlarıyla gündeme geldi.
20.02.2024 Cadde
Müge Boz'un ikinci çocuk heyecanı! 'Doktor cinsiyeti zarfa yazıp verdi'
Müge Boz'un ikinci çocuk heyecanı! 'Doktor cinsiyeti zarfa yazıp verdi' 2019 yılında kızları Vina'nın doğumuyla ilk kez anne ve baba olma mutluluğuı yaşayan oyuncu Müge Boz ile basketbolcu Caner Erdeniz, ikinci çocukları için gün sayıyor. Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü çiftten Boz, bebeğin cinsiyeti hakkında konuştu.
15.02.2024 Cadde
İkinci bebeğine hamile Müge Boz: Ufak bir göbiş!
İkinci bebeğine hamile Müge Boz: Ufak bir göbiş! Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da büyük beğeni alan ünlü oyuncu Müge Boz, şimdilerde ikinci bebeğine hamile. Ünlü oyuncu, belirginleşen karnıyla objektif karşısına geçti.
28.01.2024 Cadde
Müge Boz müjdeli haberi duyurdu! İkinci kez anne oluyor
Müge Boz müjdeli haberi duyurdu! İkinci kez anne oluyor 2019'da kızları Vina'yı kucaklarına alan Müge Boz - Caner Erdeniz çifti ikinci çocuklarını bekliyor. Kızı Vina ile bebeğinin ultrason görüntüsünü yayımlayan Boz, eşine müjdeli haberi zoom görüşmesiyle verdi.
22.01.2024 Magazin
Müge Boz müjdeli haberi duyurdu! İkinci kez anne oluyor
Müge Boz müjdeli haberi duyurdu! İkinci kez anne oluyor 2019'da kızları Vina'yı kucaklarına alan Müge Boz - Caner Erdeniz çifti ikinci çocuklarını bekliyor. Kızı Vina ile bebeğinin ultrason görüntüsünü yayımlayan Boz, eşine müjdeli haberi zoom görüşmesiyle verdi.
23.01.2024 Cadde
Yediği yemek sonrası ölen Ece'nin annesi: Kanseri yendim, 649 gündür otopsi raporu çıkmadı
Yediği yemek sonrası ölen Ece'nin annesi: Kanseri yendim, 649 gündür otopsi raporu çıkmadı İzmir’deki restoranda yemek yedikten sonra rahatsızlanıp, hayatını kaybeden ve ölüm nedeni 'belirsiz' olarak kayıtlara geçen o dönem 5 yaşında olan Ece Melisa'nın annesi Hasret Mercankaya (35), 649 gündür kızı Ece'nin otopsi raporunu beklediğini belirterek, "Düşünün kanser gibi bir hastalığı yendim ama hala kızımın otopsi raporu çıkmadı" dedi.
21.01.2024 Gündem
13 Haziran Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
13 Haziran Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Astroloji, insanların eski tarihlerde olduğu gibi günümüzde de fazlasıyla ilgisini çekmektedir. Bugün de astroloji, yıldızlar ve burçlar insanların merakını uyandırmaktadır. 13 Haziran hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nedir? 13 Haziran hangi burç ve burcun özellikleri hakkında bilgileri sizler için derledik.
9.01.2024 Astroloji
KPSS 2024 Tarihleri: KPSS Ne Zaman Yapılacak? KPSS Sınav ve Başvuru Tarihleri Hangi Gün?
KPSS 2024 Tarihleri: KPSS Ne Zaman Yapılacak? KPSS Sınav ve Başvuru Tarihleri Hangi Gün? Kamu kurum ve kuruluşlarının personel ihtiyaçlarını karşılamak için gerçekleştirilen KPSS lisans hey yıl, ön lisans ve ortaöğretim KPSS ise çift yıllarda olmak üzere 2 yılda bir yapılmaktadır. ÖSYM tarafından düzenlene sınav adayların eğitim öğretim düzeyi dikkate alınarak hazırlanır. Her yıl binlerce kişinin girdiği KPSS’de puan türleri ve sınav türleri alanlara göre değişiklik gösterir. Sınav hazırlığında olan kişilerin merak ettiği başlıklardan birisi de KPSS başvuru tarihleridir. 2024 KPSS ile ilgili detaylı bilgi için içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Eğitim
Gürcistanlı kadın eşini öldürdü: Birisi aradı, tartıştı, gece de eve gelmedi
Gürcistanlı kadın eşini öldürdü: Birisi aradı, tartıştı, gece de eve gelmedi Erzurum’da eşi Ayhan Avcı'yı (49) Fahrullah Özdemir (57) ile öldüren Gürcistanlı Padına Avcı için (35) 'eşi kasten öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet istendi. Cinayetten 2 gün sonra suçunu itiraf eden Özdemir için de istenen ceza belli oldu.
19.12.2023 Gündem
AK Parti'den hakeme saldırılan Faruk Koca için flaş karar
AK Parti'den hakeme saldırılan Faruk Koca için flaş karar AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e saldırısına ilişkin aldıkları kararı açıkladı.
12.12.2023 Gündem
Nagihan Karadere, Survivor öncesi kına yaktı! 'Kıskanılan kraliçe Dominik'i sallasın'
Nagihan Karadere, Survivor öncesi kına yaktı! 'Kıskanılan kraliçe Dominik'i sallasın' Daha önce üç kez Survivor'a katılan ve programın yeni sezonunda da yer alacak olan Nagihan Karadere, 1 Ocak'ta başlaması beklenen yarışma öncesi ellerine kına yaktığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. "Kınamızı yaktık, şimdi sıra Dominik’te!" diyen Nagihan'a, takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.
12.12.2023 Cadde
Acun Ilıcalı söylenen sözleri unutmadı! 'Mağdur Nagihan'ın dönemi bitti'
Acun Ilıcalı söylenen sözleri unutmadı! 'Mağdur Nagihan'ın dönemi bitti' Daha önce üç kez Survivor'a katılan ve programın yeni sezonunda da yer alacak olan Nagihan Karadere, geçtiğimiz sene SMS oylaması sonucu elenmesinin ardından "Emeklerimin karşılığını alamadım, bir daha asla Survivor’a katılmam!" sözleriyle çok konuşulmuştu. Dün akşam yeni sezon yarışmacılarıyla yayın yapan Ilıcalı; bu sözleri unutmayarak Nagihan'a karşı olay olan ifadeler kullandı.
12.12.2023 Cadde
Survivor'a katılacak yeni isim belli oldu! 'Turabi olmadan bir yanım eksik kalacak'
Survivor'a katılacak yeni isim belli oldu! 'Turabi olmadan bir yanım eksik kalacak' Survivor All Star yarışması için geri sayım sürüyor. Birbirinden güçlü isimlerin bulunduğu yarışmada Acun Ilıcalı; sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla önceki yıllarda da yarışmada yer almış, şimdi All Star kadrosuna dahil olan sürpriz bir ismi duyurdu.
26.11.2023 Cadde
Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024'te yarışacak sürpriz ismi açıkladı!
Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024'te yarışacak sürpriz ismi açıkladı! Survivor All Star yarışması için geri sayım sürüyor. Birbirinden güçlü isimlerin bulunduğu yarışmada Acun Ilıcalı; sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla önceki yıllarda da yarışmada yer almış, şimdi All Star kadrosuna dahil olan sürpriz bir ismi duyurdu.
23.11.2023 Cadde
Millî Mücadele’den Cumhuriyet’e giden yol
Millî Mücadele’den Cumhuriyet’e giden yol Mondros Mütarekesi’nden Cumhuriyet’e uzanan yolculukta, beş yıl içerisinde büyük engeller aşıldı. Bu beş yılda Samsun’dan Sivas’a, Ankara’dan İzmir’e, savaşlardan zafere zorlu bir yol yüründü.
29.10.2023 Gündem
Acun Ilıcalı, All Star'da yarışacak sürpriz yarışmacıyı açıkladı!
Acun Ilıcalı, All Star'da yarışacak sürpriz yarışmacıyı açıkladı! Survivor All Star yarışması için geri sayım sürüyor. Birbirinden güçlü isimlerin bulunduğu yarışmada Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla kadroya dahil olan sürpriz bir ismi duyurdu.
27.10.2023 Cadde
Uzakdoğu'da destan yazdık
Uzakdoğu'da destan yazdık Japonya ve Güney Kore'nin ortaklaşa düzenlediği 2002 Dünya Kupası unutulmaz maçlarıyla Türk futbolun zirve noktası olarak tarihe yazıldı. Şenol Güneş yönetiminde Uzakdoğu'da başarıdan başarıya koşan ay-yıldızlı ekibimiz Dünya Üçüncüsü olurken, fair-play dalında da tüm dünyanın alkışını topladı.
26.10.2023 Futbol
100 yılın unutulmazları
100 yılın unutulmazları Türk futbol tarihi, ulusal ve uluslararası alanda nice başarılarla dolu. Hakkı Yeten, Metin Oktay, Lefter, Can Bartu gibi efsanevi futbolcuların yanı sıra devrim gerçekleştiren teknik adamlar hem hayat hikayeleri hem de film gibi yaşamlarıyla maziye damgalarını vurdu.
26.10.2023 Skorer
Eski başbakan nefret kustu: Bu bizim sorunumuz değil
Eski başbakan nefret kustu: Bu bizim sorunumuz değil Gazze'deki insanlara yönelik nefret söylemlerine devam eden eski İsrail Başbakanı Bennet, skandal bir açıklamaya daha imza attı.
22.10.2023 Dünya
Eski İsrail başbakanından Filistinli annelere yönelik rezalet paylaşım
Eski İsrail başbakanından Filistinli annelere yönelik rezalet paylaşım Eski İsrail Başbakanı Naftali Bennet, sosyal medya hesabından Filistinli annelere yönelik nefret söyleminde bulundu.
20.10.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

13 Haziran ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.