14. Bölüm

14. Bölüm

Son dakika 14. bölüm haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 14. bölüm gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 14. bölüm haber sayfamızda...

14. Bölüm

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.251 14. bölüm haberi bulunmuştur.
Üç ayrı üniversitede kaydı var, 14 diploma aldı! Sırada belediye başkanlığı var
Üç ayrı üniversitede kaydı var, 14 diploma aldı! Sırada belediye başkanlığı var İzmirli öğretmen ve avukat 68 yaşındaki Ferda Sarıyer; ön lisans, lisans ve yüksek lisans olmak üzere 14 diplomaya sahip. “Okumak benim için yemek yemek, su içmek gibi” diyen Sarıyer’in sıradaki hedefi, diplomasını 17’ye tamamlayıp dünya rekorunu elde etmek.
3.01.2024 Eğitim
Dilek Taşı 14. Bölüm Fragmanı
Dilek Taşı 14. Bölüm Fragmanı Dilek Taşı 14. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Figen'in istekleri şoke ediyor!
12.12.2023 Televizyon
14 üniversite diploması var: Sınava girmediğim zaman rahatsız oluyorum
14 üniversite diploması var: Sınava girmediğim zaman rahatsız oluyorum İzmirli öğretmen ve avukat Ferda Sarıyer (68); ön lisans, lisans ve yüksek lisans olmak üzere 14 diplomaya sahip. “Sınava girmediğim zaman rahatsız oluyorum. Okumak beni zinde tutuyor” diyen Sarıyer, şu sıralar 3 üniversiteyi birden okuyor.
17.01.2023 Haberler
14 üniversite diploması var: Sınava girmediğim zaman rahatsız oluyorum
14 üniversite diploması var: Sınava girmediğim zaman rahatsız oluyorum İzmirli öğretmen ve avukat Ferda Sarıyer (68); ön lisans, lisans ve yüksek lisans olmak üzere 14 diplomaya sahip. “Sınava girmediğim zaman rahatsız oluyorum. Okumak beni zinde tutuyor” diyen Sarıyer, şu sıralar 3 üniversiteyi birden okuyor.
17.01.2023 Gündem
Kasaba Doktoru Oyuncuları isimleri 📺 | Kasaba Doktor dizi konusu nedir, nerede çekiliyor, hangi diziden uyarlama?
Kasaba Doktoru Oyuncuları isimleri 📺 | Kasaba Doktor dizi konusu nedir, nerede çekiliyor, hangi diziden uyarlama? Kasaba Doktoru dizisi, 13. bölümle sezon arası vermişti. Dizinin başrollerinde ise Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş ve Hazal Subaşı yer alıyor. Dizi Kore yapımı Dr. Romantic dizisinden ekranlara uyarlandı. Her hafta cuma günleri izleyenleri büyüleyen Kasaba Doktoru dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?
2.09.2022 Bilgi Rehberi
14 dakikada 14 bölüm
14 dakikada 14 bölüm Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Yargı’, 14 bölümün 14 dakikaya sığdırıldığı video’yla seyirciyle buluştu
5.01.2022 Cadde
'Yargı'dan 14 dakikada 14 bölüm
'Yargı'dan 14 dakikada 14 bölüm Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi 'Yargı’nın yayınlanan 14 bölümünü özetleyen bir video paylaşıldı. 14 bölümün 14 dakikaya sığdırıldığı video, nefeslerin tutulduğu birçok sahneyi tekrar anımsatırken, Yargı izleyicilerinin diziye dair merakını artırdı.
4.01.2022 Televizyon
'Yargı'dan 14 dakikada 14 bölüm
'Yargı'dan 14 dakikada 14 bölüm Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi 'Yargı’nın yayınlanan 14 bölümünü özetleyen bir video paylaşıldı. 14 bölümün 14 dakikaya sığdırıldığı video, nefeslerin tutulduğu birçok sahneyi tekrar anımsatırken, Yargı izleyicilerinin diziye dair merakını artırdı.
4.01.2022 Cadde
Yargı yeni bölüm bu hafta neden yok, bitti mi? Yargı 15. yeni bölüm ne zaman yayımlanacak?
Yargı yeni bölüm bu hafta neden yok, bitti mi? Yargı 15. yeni bölüm ne zaman yayımlanacak? Kanal D ekranında yayımlanan sevilen dizi Yargı 14. son bölüm ile geçtiğimiz hafta ekrana gelmişti. Dizinin son bölümünde Engin'in öldürülmesi ve beraberinde tüm işaretlerin Ceylin'i göstermesi ile sonlanan 14. bölüm ardından dizinin takipçilerine kötü haber geldi. Peki Yargı 15'inci yeni bölüm ne zaman yayımlanacak?
26.12.2021 Cadde
Yargı 14. son bölüm full izle! Yargı son bölümde Engin öldü Ceylin gözaltında!
Yargı 14. son bölüm full izle! Yargı son bölümde Engin öldü Ceylin gözaltında! Kanal D ekranında yayımlanan sevilen dizi Yargı 14. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Ekrana gelen son bölümde Ceylin'i ormanlık alanda başı kanar halde bulan Savcı Ilgaz Ceylin'i apar topar hastaneye götürürken ormanlık alanda Engin'in cansız bedeninin bulunmasının ardından Ceylin cinayet şüphesi ile gözaltına alındı. İşte Yargı 14. son bölüm kesintisiz izleme ekranı...
20.12.2021 Cadde
Yargı 14. Bölüm Fragmanı
Yargı 14. Bölüm Fragmanı Kanal D’nin beğeniyle izlenen Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın gerilim dolu bir finalle biten son bölümünün ardından yeni bölüm tanıtımı izleyici ile buluştu. Bulunan cesedin kime ait olduğu yeni bölüme dair merakı zirveye taşırken, Ceylin’in şok geçirmiş halleri o gece yaşadıklarına dair izleyenlerin kafasında soru işaretleri yarattı.
16.12.2021 Magazin
Camdaki Kız'da Sedat büyüyü bozdu! Hem Nalan'a hem Hayri'ye yakalandı
Camdaki Kız'da Sedat büyüyü bozdu! Hem Nalan'a hem Hayri'ye yakalandı Gülseren Budaycıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan Camdaki Kız, 7 Ekim Perşembe akşamı 14’üncü bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun paylaştığı dizinin son bölümünde; Koroğlu Ailesi’nde yönetim kurulu başkanlığı için kılıçlar çekilirken; Sedat ve Nalan’ın balayı kaçamağı gündem oldu. Cana’dan bir türlü kopamayan Sedat’ın gece sonunda sevgilisini aramasına tepki yağdı.
8.10.2021 Cadde
Gülcan Arslan kimdir, kaç yaşında? Gülcan Arslan hayatı ve kariyeri...
Gülcan Arslan kimdir, kaç yaşında? Gülcan Arslan hayatı ve kariyeri... Gülcan Arslan kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. İlk olara TRT 1 ekranında yayınlanan ”Sardunya Sokak” adlı dizide rol alan güzel oyuncu Gülcan Arslan, Uraz Kaygılaroğlu ile aşk yaşamaya başladı. Birçok dizi ve filmde rol alan Gülcan Arslan hayatı ve kariyeri hakkındaki bilgiler araştırma konusu olmaya devam ediyor. İşte Gülcan Arslan film ve dizileri...
23.06.2021 Cadde
Teşkilat 14. son bölüm izle! Teşkilat sezon finali tek parça...
Teşkilat 14. son bölüm izle! Teşkilat sezon finali tek parça... Teşkilat 14. bölüm pazar akşamı ekrana geldi. Sevilen dizi 14. sezon finali ile izleyici karşısına çıktı. Yayımlanan bölümde Serdar'ın hayatı tehlikeye girdi. Ekip, Fadi'yi elinden kaçırır ve diğer yandan da ekip, Ceren'in peşindedir. Sezon finali yapan Teşkilat 14. bölümde neler oldu?
6.06.2021 Cadde
Teşkilat 14. yeni bölüm fragmanı! Teşkilat 13. bölüm full izle...
Teşkilat 14. yeni bölüm fragmanı! Teşkilat 13. bölüm full izle... Teşkilat dizisi 13. son bölümü yayımlandı. Dizinin sevenleri ise Teşkilat 14. bölüm fragmanını beklemeye başladı. Dizide, Fadi'nin yakalanması ile olaylar son bulmamış Ceren ile kaldığı yerden devam etmiştir. Ekip ise bu defa Ceren'i ve tüm bağlantılarını yakalamak peşindedir. İşte, Teşkilat son bölümde yaşanalar...
30.05.2021 Cadde
Gönül Dağı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Gönül Dağı dizisi nerede çekiliyor?
Gönül Dağı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Gönül Dağı dizisi nerede çekiliyor? TRT 1 ekranında yayınlanan sevilen dizi Gönül Dağı bu akşam 14. bölüm ile ekrana gelecek. Cumartesi akşamları ekrana gelen sevilen dizinin başrollerinde Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan yer alıyor. Bozkırın ortasında yaşanan bir Anadolu Masalını konu alıyor. Dizinin takipçileri Gönül Dağı dizisi oyuncu kadrosu ve karakterlerini araştırmaya devam ediyor. İşte Gönül Dağı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu...
30.01.2021 Cadde
Sadakatsiz 14.son bölüm izle! Volkan mı düştü, öldü mü? Sadakatsiz 15.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Sadakatsiz 14.son bölüm izle! Volkan mı düştü, öldü mü? Sadakatsiz 15.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz 14.bölümü dün ekranlara geldi. Sadakatsiz'in son bölümünde inşaat sahnesi merak uyandırdı. Çarşamba akşamları ekranlara gelen Sadakatsiz'in son bölümünde inşaattan bir kişinin düştüğü görüldü. İnşaattan düşen kişin Volkan olup olmadığı merak ediliyor. İşte Sadakatsiz 14.son bölüm izleme detayları...Peki Sadakatsiz 15.bölüm fragmanı yayımlandı mı?
21.01.2021 Cadde
'Sadakatsiz' final sahnesi çok konuşuldu! Çatıdan düşen kim?
'Sadakatsiz' final sahnesi çok konuşuldu! Çatıdan düşen kim? Kanal D dizisi 'Sadakatsiz' dün akşam 14'üncü bölümüyle ekranlara geldi. Mert ve Bahar'ın yolarını ayırdığı yeni bölüme Selçuk damga vurdu. Nil ve Asya'nın kendisine oynadığı oyunu öğrenince çılgına dönen Selçuk, Nil'in peşine düştü. Selçuk'tan kaçan Nil ise bir inşaata sığındı. Nil'e yardıma Volkan da geldi. Ancak Nil'i kurtarmak isterken bir kişi Asya'nın gözü önünden inşaattan düştü.
21.01.2021 Cadde
Sadakatsiz 14. son bölüm full izle! Sadakatsiz 15. yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı?
Sadakatsiz 14. son bölüm full izle! Sadakatsiz 15. yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı? Sadakatsiz 14. bölüm ile çarşamba akşamı sevenleri karşısındaydı. İzleyen merakla Sadakatsiz 15. yeni bölüm fragmanını sorguluyor. Ekrana gelen son bölümde Selçuk tarafından köşeye sıkışan Volkan, Asya'nın başının dertte olduğu fikrine karşı koyamaz. İşte, Sadakatsiz son bölüm detayları..
20.01.2021 Cadde
Sadakatsiz 14. yeni bölüm fragmanı yayımlandı! Sadakatsiz 13. bölüm full izle...
Sadakatsiz 14. yeni bölüm fragmanı yayımlandı! Sadakatsiz 13. bölüm full izle... Sadakatsiz dizisi son bölüm izle! Kanal D'nin sevilen yapımlarından Sadakatsiz 13. bölüm ile ekrana yine damga vurmuştu. Çarşamba akşamları yeni bölümleri ile dikkatleri çekiyor. Son bölümde, Asya'yı turgay ile baş başa görmeye dayanamayan Volkan, çileden çıkmıştı. İşte, Sadakatsiz son bölüm özeti ve yeni bölüm detayları...
17.01.2021 Cadde
Sadakatsiz 13. bölüm full izle! Sadakatsiz 14. yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı?
Sadakatsiz 13. bölüm full izle! Sadakatsiz 14. yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı? Sadakatsiz 13. son bölüm ekrana geldi. Kanal D'nin sevilen dizisi yine nefesleri kesti. Ali hakkında ortaya çıkan gerçek izleyiciyi şaşkınlığa uğratırken Volkan'ın Asya'ya söyledikleri ise şok etkisi yarattı. Sadakatsiz 14. bölüm fragmanı beklenirken son bölüm de sorgulanıyor. İşte, Sadakatsiz 13. bölüm özeti...
13.01.2021 Cadde
'Masumlar Apartmanı'nda Naci gerçekten evli mi?
'Masumlar Apartmanı'nda Naci gerçekten evli mi? Heyecanlı mı heyecanlı bir ‘Masumlar Apartmanı’ 14. bölümü geride bıraktık. Safiye’nin yaşadığı travmalar, Safiye ve Naci’nin aşkı, Gülben’in Naci’ye hafiften abayı yakması derken 14. bölüm su gibi akıp geçti. Safiye ve Naci’nin akıbeti ne olacak diye beklerken Naci’nin evli olduğu haberi cümle aleme yayıldı. Peki, ‘Masumlar Apartmanı’nda Naci, gerçekten evli mi?
16.12.2020 Ekran
Masumlar Apartmanı 15. yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı? Masumlar Apartmanı 14. bölüm...
Masumlar Apartmanı 15. yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı? Masumlar Apartmanı 14. bölüm... Masumlar Apartmanı 14. son bölüm salı akşamı TRT1 ekranlarında izlendi. Gülben ikinci kez hüsrana uğrarken Safiye, öğrendikleri karşısında Naci hakkında tüm bildiklerini yeniden sorgulamaya başladı. Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı araştırılıyor. İşte, ayrıntılar...
15.12.2020 Cadde
'Kırmızı Oda'ya Burcu Biricik 'Boncuk'la damga vurdu
'Kırmızı Oda'ya Burcu Biricik 'Boncuk'la damga vurdu 'Kırmızı Oda'nın tutmasında, sevilmesinde büyük pay oynayan Meliha ve Alya karakterlerine veda etmiştik. Ancak görünen o ki dizi yeni efsaneler yaratmaya devam edecek gibi. 'Boncuk' karakteriyle diziye dahil olan Burcu Biricik, muazzam performansıyla adını şimdiden 'Kırmızı Oda'nın unutulmaz karakterleri arasına yazdırdı bile...
9.12.2020 Ekran
Masumlar Apartmanı 14. bölüm fragmanı yayımlandı mı? İşte, Masumlar Apartmanı 13. bölüm özeti...
Masumlar Apartmanı 14. bölüm fragmanı yayımlandı mı? İşte, Masumlar Apartmanı 13. bölüm özeti... TRT1 ekranlarının fenomen dizisi Masumlar Apartmanı 13. son bölüm ile 8 Aralık salı akşamı izleyicisiyle buluştu. Gülben'in Esat aşkının önüne geçmek Han'a kalır. Ancak Safiye'nin gerçekleri öğrenmesi çok zaman almaz. Peki, merakla beklenen Masumlar Apartmanı 14. bölüm paylaşıldı mı?
8.12.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

14. Bölüm ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.