14 Kasım

14 Kasım

Son dakika 14 kasım haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 14 kasım gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 14 kasım haber sayfamızda...

14 Kasım

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14.506 14 kasım haberi bulunmuştur.
Yengesini baltayla öldüren sanık hakkında karar çıktı
Yengesini baltayla öldüren sanık hakkında karar çıktı Kayseri’de yengesi Emine Topçu'yu (73) baltayla öldüren Ali Rıza Topçu'ya (76), tutuklu yargılandığı davada, eylemini, yengesinin elinde bıçak görmesi ve kendisine hakaret etmesi sonucu işlediği gerekçesiyle 'Kadını kasten öldürme' suçundan 'tahrik' indirimiyle verilen 24 yıl hapis cezası, istinaf mahkemesi tarafından onandı.
27.03.2024 Gündem
Bisikletli Doğanay Güzelgün'ün katili 'Mahzen'den çıktı
Bisikletli Doğanay Güzelgün'ün katili 'Mahzen'den çıktı İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen 'Mahzen-15' operasyonuna ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.
21.03.2024 Gündem
Japonya'da tahvil faizi 3 ayın zirvesinde
Japonya'da tahvil faizi 3 ayın zirvesinde Japonya'nın 10 yıl vadeli devlet tahvilinde faiz 3 ayın en yüksek seviyesine çıktı.
12.03.2024 Uzmanpara
Oğlu mezara, baba cezaevine girdi! Ölmeden bir gün önce ailesine attığı mesajlar ortaya çıktı
Oğlu mezara, baba cezaevine girdi! Ölmeden bir gün önce ailesine attığı mesajlar ortaya çıktı Kocaeli'de uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen oğlunun, çıkan kavgada ölümüne sebep olan babanın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada, maktulün ölmeden bir gün önce ailesine attığı mesajlar ortaya çıktı.
6.02.2024 Gündem
İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı davasında 3 sanık hakkında karar
İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı davasında 3 sanık hakkında karar İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin öldüğü, 99 kişinin yaralandığı bombalı terör saldırısında bomba düzeneğini bırakan Ahlam Albashır'ın arasında bulunduğu 18'i tutuklu 36 sanığın yargılandığı davada 3 sanık için karar çıktı.
22.01.2024 Gündem
BEDELLİ ASKERLİK SONUÇLARI ne zaman açıklanacak, yerler belli oldu mu? 2024 Bedelli askerlik ücreti ne kadar?
BEDELLİ ASKERLİK SONUÇLARI ne zaman açıklanacak, yerler belli oldu mu? 2024 Bedelli askerlik ücreti ne kadar? Bedelli askerlik yerlerinin açıklanacağı tarih belli oldu. 2024 bedelli askerlik ücreti de açıklandı. Bu yıl askere gidecekler, bedelli askerlik celp ve sevk tarihlerini merak ediyorlar. Peki bedelli askerlik sonuçları ne zaman açıklanacak?
19.01.2024 Bilgi Rehberi
CHP’de aday krizi mi yaşanıyor?
CHP’de aday krizi mi yaşanıyor? CHP’de gözler partinin yönettiği Antalya, Muğla, İzmir büyükşehir belediye başkan adaylarının kim olacağına çevrildi. Kulislerde “adaylar üzerinde anlaşamıyorlar” iddiası ortaya atılırken genel merkez “süreç yönetimi” ifadesini kullanıyor.
18.01.2024 Gündem
BEDELLİ ASKERLİK SONUÇLARI (yerleri) ne zaman açıklanacak? Bedelli askerlik celp ve sevk tarihleri: 2024 bedelli askerlik ücreti ne kadar oldu?
BEDELLİ ASKERLİK SONUÇLARI (yerleri) ne zaman açıklanacak? Bedelli askerlik celp ve sevk tarihleri: 2024 bedelli askerlik ücreti ne kadar oldu? Bedelli askerlik sonuçlarının açıklanacağı tarih ile celp ve sevk dönemleri duyuruldu. 2024 yılında başvuru yapacak olanlar ise bedelli askerlik ücretini merak ediyorlar. Peki bedelli askerlik sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 bedelli askerlik ücreti ne kadar?
16.01.2024 Bilgi Rehberi
BEDELLİ ASKERLİK SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 2024 bedelli askerlik ücreti ne kadar? Bedelli askerlik celp ve sevk tarihleri nedir?
BEDELLİ ASKERLİK SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 2024 bedelli askerlik ücreti ne kadar? Bedelli askerlik celp ve sevk tarihleri nedir? Bedelli askerlik celp dönemleri ve sevk tarihleri vatani görevi yerine getirecekler tarafından merak ediliyor. Bedelli askerlik sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu. 2024 yılında bedelli askerlik başvurusu yapacaklar ise ücreti araştırıyorlar. Peki 2024 bedelli askerlik ücreti ne kadar? bedelli askerlik yerleri ne zaman açıklanacak, celp ve sevk tarihleri nedir?
15.01.2024 Bilgi Rehberi
Seçil Erzan'a teşekkür! ‘Gizli fonun’ hızlı şoförleri
Seçil Erzan'a teşekkür! ‘Gizli fonun’ hızlı şoförleri Yüksek gelir getiren fon vaadiyle çok sayıda kişiyi dolandırdığı öne sürülen bankacı Seçil Erzan’ın kırık cep telefonunda tespit edilen yazışmalarda, Erzan’ın Fatih Terim’in şoförü Umut Akgöze ile de temasta olduğu anlaşılıyor.
6.01.2024 Gündem
TTV Hatay Tasarım ve Planlama İş Birliği Grubu, 'Hatay’ın İhyası' Sürecini, Geniş Katılımlı Buluşmalarla Kamuoyuna Anlatmaya Devam Ediyor
TTV Hatay Tasarım ve Planlama İş Birliği Grubu, 'Hatay’ın İhyası' Sürecini, Geniş Katılımlı Buluşmalarla Kamuoyuna Anlatmaya Devam Ediyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Hatay kent merkezinde belirlenen pilot proje alanında tasarım ve proje çalışmaları yürüten Türkiye Tasarım Vakfı’nın oluşturduğu iş birliği platformu, Kuzguncuk İskele’de mimarlar, akademisyenler, yerel sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve Hataylı vatandaşların katılımıyla bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.
1.01.2024 Mimarlık
46 yıllık Türkçe mesaj uzayda kayboldu! Altın plakta kayıtlıydı
46 yıllık Türkçe mesaj uzayda kayboldu! Altın plakta kayıtlıydı İnsanlık tarihi boyunca uzayda en uzun süre çalışan araç Voyager-1, fırlatıldıktan 46 yıl sonra bir kez daha sinyal göndermeyi durdurdu. Üzerinde pek çok altın plak taşıyan uzay aracının akıbetinin ne olacağı bilinmezken, bu plaklar içerisinde yer alan Türkçe mesaj ise tekrar gündeme geldi.
17.12.2023 Dünya
Kazada yaralanan imamdan 15 gün sonra acı haber
Kazada yaralanan imamdan 15 gün sonra acı haber Bartın’da, 15 gün önce yolcu minibüsünün devrilip yol kenarındaki ağaca çarptığı kazada yaralanan imam Bilal Kızıltaş (29), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
29.11.2023 Gündem
İstanbul'da trafikte iğrenç olay! 3 yıl hapsi isteniyor
İstanbul'da trafikte iğrenç olay! 3 yıl hapsi isteniyor Kartal Sahil yolunda bisiklet süren kadını taciz eden şüpheli hakkında “Teşhir suretiyle cinsel taciz“ suçundan 4 buçuk aydan 3 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.
29.11.2023 Gündem
Başına mermer düşen işçi öldü, işletme sorumlusundan şoke eden ifade
Başına mermer düşen işçi öldü, işletme sorumlusundan şoke eden ifade Muğla’da çalıştığı fabrikada makine ile kesim yaptığı sırada başına mermer blok düşen Ozan Durmuş'un (24) ölümüne ilişkin tutuklanan işletme sorumlusu Memduh Gençdoğan (48), savcılık ifadesinde, "Saha ve işçi güvenliği konularında üretim müdürü olan İsmet Ç. sorumludur. Kusurum olduğunu düşünmüyorum" dedi.
28.11.2023 Gündem
CHP’de TBMM görevi seçimi krize dönüştü
CHP’de TBMM görevi seçimi krize dönüştü CHP’de Ensar Aytekin’in örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olmasının ardından boşalan TBMM İdare Amirliği için yapılacak seçim, CHP grubunda, kurultayda Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyenler ile değişimcileri bir kez daha karşı karşıya getirdi.
26.11.2023 Gündem
Anne ile kızın cesedi asansörde bulundu... Son konuşma ortaya çıktı: Bizi rezil ediyorsun
Anne ile kızın cesedi asansörde bulundu... Son konuşma ortaya çıktı: Bizi rezil ediyorsun Manisa'da Atalay Yüksel'in (57), Devrim Güler (48) ile kızı Doğa Etyemez'i (18) telle boğarak öldürüp asansöre attığı çifte cinayette şoke eden yeni detaylar ortaya çıktı.
23.11.2023 Gündem
AKARYAKIT FİYATLARI 21 Kasım 2023: Güncel benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? Benzine, motorine (mazota) indirim / zam var mı?
AKARYAKIT FİYATLARI 21 Kasım 2023: Güncel benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? Benzine, motorine (mazota) indirim / zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları, araç sahipleri tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle benzin, motorin ve LPG fiyatlarına yapılan zam ya da indirim haberleri mercek altında. Ortadoğu’da İsrail ile Filistin arasındaki gerginlik brent petrol fiyatlarında sürekli değişkenliğe neden oluyor. Brent petroldeki hareketlilik sonrası motorine önce indirim sonra zam gelmişti. Peki, benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? Benzine, motorine (mazota) indirim veya zam var mı? İşte 21 Kasım 2023 güncel akaryakıt fiyatları…
21.11.2023 Bilgi Rehberi
El arabası ile geldiği villadan çelik kasa çaldı! Değeri 5 milyon TL
El arabası ile geldiği villadan çelik kasa çaldı! Değeri 5 milyon TL Bursa'da el arabası ile geldiği villadan içinde 5 milyon TL değerinde mücevher olan çelik kasayı çalan B.A. (40), polisin çalışması ile yakayı ele verdi.
21.11.2023 Haberler
El arabası ile geldiği villadan çelik kasa çaldı! Değeri 5 milyon TL
El arabası ile geldiği villadan çelik kasa çaldı! Değeri 5 milyon TL Bursa'da el arabası ile geldiği villadan içinde 5 milyon TL değerinde mücevher olan çelik kasayı çalan B.A. (40), polisin çalışması ile yakayı ele verdi.
21.11.2023 Gündem
Katil komşu cinayeti itiraf etti: Anne-kızı telle canice boğmuş
Katil komşu cinayeti itiraf etti: Anne-kızı telle canice boğmuş Manisa’nın Salihli ilçesinde önceki gün sabah saatlerinde kan donduran bir olay yaşandı. Kocaçeşme Mahallesi 63 Sokak’taki apartmanın sakinleri, 4. katta bulunan asansörü çağırmak için düğmeye bastı.
21.11.2023 Gündem
Onana hakkında suç duyurusu: Tutuklu yargılanması için elimizden geleni yapacağız
Onana hakkında suç duyurusu: Tutuklu yargılanması için elimizden geleni yapacağız Manchester United'ın kalecisi Andre Onana, eski Galatasaraylı futbolcu Dany Nounkeu ve 3 kişi hakkında ‘dolandırıcılık’ iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu. İstanbul Adalet Sarayı önünde açıklama yapan avukat iddia edilen olay hakkında bilgi verdi.
20.11.2023 Haberler
Gazzeli hastalar Türkiye'de! Bakan Koca bizzat karşıladı
Gazzeli hastalar Türkiye'de! Bakan Koca bizzat karşıladı İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında yaralanan çoğunluğu kanser hastası olan 61 hasta ve beraberindeki 49 refakatçıyı taşıyan uçak Ankara Etimesgut Askeri Havalimanına indi. Hastaları Sağlık Bakanı Fahrettin Koca karşıladı.
20.11.2023 Haberler
Gazzeli hastalar Türkiye'de! Bakan Koca bizzat karşıladı
Gazzeli hastalar Türkiye'de! Bakan Koca bizzat karşıladı İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında yaralanan çoğunluğu kanser hastası olan 61 hasta ve beraberindeki 49 refakatçıyı taşıyan uçak Ankara Etimesgut Askeri Havalimanına indi. Hastaları Sağlık Bakanı Fahrettin Koca karşıladı.
20.11.2023 Gündem
Kabine toplandı! Emeklilerin gözü maaş zammı ve ikramiyede
Kabine toplandı! Emeklilerin gözü maaş zammı ve ikramiyede Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplandı. Toplantının gündeminde, ekonomiyle ilgili sıcak başlıkların yanı sıra İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını durdurmak ve ateşkesi sağlamak amacıyla yürütülen diplomatik girişimler var.
20.11.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

14 Kasım ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.