14 Mayıs

14 Mayıs

Son dakika 14 mayıs haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 14 mayıs gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 14 mayıs haber sayfamızda...

14 Mayıs

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21.260 14 mayıs haberi bulunmuştur.
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Haberler
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Gündem
İşte Türkiye’de tanıtılacak Frontera
İşte Türkiye’de tanıtılacak Frontera Opel, 14 Mayıs’ta İstanbul’da dünya tanıtımı yapılacak yeni Frontera’nın ilk fotoğraflarını paylaştı.
15.04.2024 Otomobil
Filistin, Birleşmiş Milletler'e tam üyelik için tekrar başvuruda bulundu
Filistin, Birleşmiş Milletler'e tam üyelik için tekrar başvuruda bulundu Filistin, 1947'de planlanan iki devletli çözümün hala gerçekleşmemesinden kaynaklı uluslararası tanınmayı bekliyor ve 1967 sınırlarına dayalı bir tanınma istiyor. Filistin'in BM'ye tam üyeliği için BM Güvenlik Konseyi ve Genel Kurul onayı gerekiyor ancak ABD'nin veto yetkisi nedeniyle zor görünüyor.
3.04.2024 Dünya
DEM Parti metropollerde geriledi
DEM Parti metropollerde geriledi DEM Parti; İstanbul, Ankara, İzmir ve Adasena’da oy kaybetti.
2.04.2024 Gündem
31 Mart yerel seçimine katılım son 20 yılın en düşüğü! 10 ayda 10 puan düştü
31 Mart yerel seçimine katılım son 20 yılın en düşüğü! 10 ayda 10 puan düştü Yerel seçime katılım oranı yüzde 78 düzeyinde kaldı. 14 Mayıs Genel Seçimi’nde katılım oranı zirve yaparak yüzde 88.92’ye ulaşmıştı. Katılımın düşük olduğu seçimde bazı iller dört ve daha üzeri sayıda partinin ilçe belediyelerini paylaşması nedeniyle rengarenk bir haritaya sahip oldu.
2.04.2024 Gündem
Cemil Tugay'dan 31 Mart değerlendirmesi
Cemil Tugay'dan 31 Mart değerlendirmesi Resmi olmayan sonuçlara göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Cemil Tugay açıklamalarda bulundu.
1.04.2024 Gündem
Yeniden Refah Partisi hangi illeri kazandı?
Yeniden Refah Partisi hangi illeri kazandı? YRP, iddiasını göstermeyi hedeflediği yerel seçimde, dengeleri bozdu. Yurt genelinde yüzde 5,5’in üzerinde oy alan YRP, oyların çoğunu AK Parti’nin kalesi ve iddialı olduğu merkezlerden aldı.
1.04.2024 Gündem
14 Mayıs’ın sürpriz partilerinin elleri bu kez boş kaldı
14 Mayıs’ın sürpriz partilerinin elleri bu kez boş kaldı Genel seçim sonrası muhalefetteki ittifak hattı bozulurken, buna rağmen yerel seçimde oyların aslan payı CHP ve AK Parti’de toplandı. Kesin olmayan sonuçlara göre, yüzde 1 hattında kalan partiler ise yarışa belde düzeyinde kazandıkları başkanlıklarla tutunabildi.
1.04.2024 Gündem
Kırıkkale'de seçim sonuçları ne oldu? Kazanan isim belli oldu
Kırıkkale'de seçim sonuçları ne oldu? Kazanan isim belli oldu Kırıkkale'de, resmi olmayan sonuçlara göre CHP'li Ahmet Önal belediye başkanı oldu. İlçelerde ise 7'sinde AK Parti, 1'inde MHP kazandı.
31.03.2024 Gündem
Fatih Erbakan: Yürüyüşümüze en güçlü bir şekilde devam edeceğiz
Fatih Erbakan: Yürüyüşümüze en güçlü bir şekilde devam edeceğiz Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Kendimizi milletimize bir kez daha göstererek 2028 seçimlerinde hep birlikte iktidara yürüyeceğiz. 'Zafer Milli Görüşçülerindir ve zafer yakındır' sözü bu akşam gerçek oldu. Şimdi hep birlikte milletimizle omuz omuza, teşkilatımızla omuz omuza çok daha büyük zaferlere, çok daha büyük başarılara hep birlikte yürüyeceğiz" dedi.
31.03.2024 Gündem
Burdur seçim sonuçları! Ercengiz 3. döneminde de seçildi
Burdur seçim sonuçları! Ercengiz 3. döneminde de seçildi Burdur'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, mevcut Başkan Ali Orkun Ercengiz üçüncü döneminde de seçildi. İlçelerin 4'ünde AK Parti seçimi kazanırken, CHP ve MHP de 3'er belediyeyi aldı.
31.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan seçim açıklaması: İradenin sandığa özgür bir ortamda yansıması için tedbirlerimizi aldık
Bakan Yerlikaya'dan seçim açıklaması: İradenin sandığa özgür bir ortamda yansıması için tedbirlerimizi aldık İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 31 Mart seçimlerinde 600 bin personeliyle bakanlığının görevde olacağını vurgulayarak “Seçimin yapıldığı bütün yerlerde seçimin güvenliği, huzuru, iradenin sandığa özgür bir ortamda yansıması için tedbirlerimizi aldık. 600 bin mesai arkadaşımız, o büyük İçişleri Bakanlığı ailesiyle beraber, o büyük tecrübeyle beraber sandığa hür iradenin yansımasıyla ilgili elimizden gelen her türlü gayreti yapacağız” dedi.
27.03.2024 Gündem
Bakan Kacır: Atatürk Havalimanı terminalini dünyanın en büyük teknoloji ve girişimcilik merkezi olacak
Bakan Kacır: Atatürk Havalimanı terminalini dünyanın en büyük teknoloji ve girişimcilik merkezi olacak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, AK Parti'nin "Yeniden İstanbul mitingi' öncesi konuştu.
24.03.2024 Haberler
Bakan Kacır: Atatürk Havalimanı terminalini dünyanın en büyük teknoloji ve girişimcilik merkezi olacak
Bakan Kacır: Atatürk Havalimanı terminalini dünyanın en büyük teknoloji ve girişimcilik merkezi olacak  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, AK Parti'nin "Yeniden İstanbul mitingi' öncesi konuştu.
24.03.2024 Gündem
CHP lideri Özgür Özel: Eşit temsil sağlayacağız
CHP lideri Özgür Özel: Eşit temsil sağlayacağız CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir programı kapsamında Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi'nde Romanlarla buluştu.
22.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: Türkiye'de ayak basmadık yer bırakmadık
Bakan Özhaseki: Türkiye'de ayak basmadık yer bırakmadık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Türkiye’de ayak basmadık yer bırakmadık. Bizim millet diye, bayrak diye, bölünmez bütünlük diye bir derdimiz var. Onun içindir ki Cumhurbaşkanımızla yol arkadaşlığı yapıyoruz. Gece, gündüz onunla beraber çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.
21.03.2024 Gündem
Fatih Erbakan'dan yerel seçim mesajı
Fatih Erbakan'dan yerel seçim mesajı Yerel seçim kapsamında Trabzon'da bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan açıklamalarda bulundu.
14.03.2024 Gündem
Yeniden Refah Partisi’nden ‘100 ilçe istediler’ iddiasına ilişkin açıklama
Yeniden Refah Partisi’nden ‘100 ilçe istediler’ iddiasına ilişkin açıklama Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül, AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala’nın ‘Yeniden Refah bizden ittifak için 100 ilçe istedi’ iddiasına ilişkin, “Gelinen noktada Efkan Bey’in Yeniden Refah Partisi için ‘bizden 100 ilçe istediler’ şeklindeki ifadelerini hayretle karşılıyor, açık ve net bir şekilde yalanlıyoruz. Bizler sadece adil ve dengeli bir ittifak yapılması talebinde bulunduk. 100 ilçe diye bir talebimiz asla olmamıştır” dedi.
13.03.2024 Gündem
CHP'nin İstanbul anketinin şifresi! İmamoğlu'na Kılıçdaroğlu tarifesi
CHP'nin İstanbul anketinin şifresi! İmamoğlu'na Kılıçdaroğlu tarifesi Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki anket sonuçları ile yerel seçimler için yapılan anket sonuçlarını karşılaştırdı. Selvi, 2 kamuoyu araştırmasına dikkat çekerek, " Yine anketler üzerinden algı operasyonuna girişmişler." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: Kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek mitingler yapıyordu
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: Kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek mitingler yapıyordu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirdi. Kacır, “Geçtiğimiz yıl 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde, kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek, İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu” şeklinde konuştu.
11.03.2024 Haberler
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: Kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek mitingler yapıyordu
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: Kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek mitingler yapıyordu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirdi. Kacır, “Geçtiğimiz yıl 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde, kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek, İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu” şeklinde konuştu.
11.03.2024 Gündem
Özgür Özel'den Türkiye İttifakı açıklaması
Özgür Özel'den Türkiye İttifakı açıklaması CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Etimesgut Belediye başkan adayı Erdal Beşikçioğlu ve beraberindeki partililer ile birlikte Etimesgut Bağlıca'da Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı.
9.03.2024 Gündem
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan: 2028'de iktidar olacağız
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan: 2028'de iktidar olacağız Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde partisinin oy patlaması yapacağını belirterek, "Önce 31 Mart’ta yerel seçimlerde iktidar, ardından 2028’de genel seçimlerde iktidar olacağız. Meydanlar bunu gösteriyor, üye sayımız bunu gösteriyor. Türkiye’nin her yerinden gelen teveccüh bunu gösteriyor" dedi.secim
6.03.2024 Gündem
Fatih Erbakan: 6 ayda yüzde 80 büyüdük
Fatih Erbakan: 6 ayda yüzde 80 büyüdük Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, 265 bin parti üyesi sayısının 6 ay içerisinde 455 bine çıktığını belirterek, 6 ayda yüzde 80 büyüdüklerini söyledi.
3.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

14 Mayıs ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.