14 Yaş Altı

14 Yaş Altı

Son dakika 14 yaş altı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 14 yaş altı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 14 yaş altı haber sayfamızda...

14 Yaş Altı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.215 14 yaş altı haberi bulunmuştur.
Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş: Milyonları bulacağız
Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş: Milyonları bulacağız Kortlardaki başarının, bu branşı yapan sporcu sayısıyla doğrudan ilişkili olduğunu savunan Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, “Lisanslı tenisçi sayısı 2 binlerden 110 binlere yükseldi. Ancak 90 milyonluk bir ülke için yeterli değil. Bu rakamı kısa sürede milyonlara çıkaracağız” dedi.
10.03.2024 Tenis
Venedik’e günübirlik giden turistlerden 5 euro alınması planlanıyor
Venedik’e günübirlik giden turistlerden 5 euro alınması planlanıyor İtalya'nın Venedik kentinde Belediye Meclisi’nin bugün onaylaması beklenen plana göre, yoğun dönemlerde şehre günübirlik girişler için 5 euro ücret istenecek. 14 yaş altı çocuklar, kent sakinleri ve burada çalışanlar gibi bazı kategorilerden ücret alınmayacak.
12.09.2023 Dünya
Venedik’te turistlere ayrılan yatak sayısı kent sakinlerini geçti
Venedik’te turistlere ayrılan yatak sayısı kent sakinlerini geçti İtalya’nın Venedik kentinde turistik konaklama amaçlı yatak sayısının yerleşik sakin sayısını geçtiği açıklandı.
9.09.2023 Dünya
Arda Turan'dan Arda Güler'e övgü dolu sözler: Belki de Türk futbolunun en iyisi olacak!
Arda Turan'dan Arda Güler'e övgü dolu sözler: Belki de Türk futbolunun en iyisi olacak! Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Arda Güler’in Real Madrid’e transfer olmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Genç teknik adam, Arda Güler için övgü dolu sözler kullandı.
11.07.2023 Futbol
Arda Güler'i keşfeden hoca Di Marzio'ya konuştu: Ali Koç beni ciddiye almadı!
Arda Güler'i keşfeden hoca Di Marzio'ya konuştu: Ali Koç beni ciddiye almadı! Arda Güler'i erken yaşta Fenerbahçe'ye getiren Serhat Pekmezci, Di Marzio'ya konuştu. Arda Güler'in yeteneğinden övgüyle bahseden Pekmezci, Ali Koç'un kendisini ciddiye almadığını fakat yine de Arda'yı Fenerbahçe'ye kazandırmak için her şeyi yaptığını ifade etti.
11.07.2023 İspanya La Liga
Yeni Zelanda'da çocukların kedi öldüreceği yarışma tepkiler üzerine iptal edildi
Yeni Zelanda'da çocukların kedi öldüreceği yarışma tepkiler üzerine iptal edildi Geleneksel av yarışmasına bu yıl eklenen yeni kategori, hayvan hakları örgütlerinin yoğun tepkisiyle karşılaştı. Kampanyayı destekleyenler ise, yaban kedilerinin adadaki diğer canlılara zarar verdiğini söylüyor.
20.04.2023 Dünya
Dijital yolculuk hızlı,5G elzem
Dijital yolculuk hızlı,5G elzem Dijitalleşmenin kurumları ve bireyleri ne derece dönüştürdüğünün artık iyice görüldüğünü vurgulayan Engin Aksoy 5G’ye geçişin de elzem olduğunu söylüyor.
9.01.2023 Milliyet Executive
Galatasaray'da Okan Buruk'un prensi Beknaz Almazbekov şov yapmaya devam ediyor!
Galatasaray'da Okan Buruk'un prensi Beknaz Almazbekov şov yapmaya devam ediyor! U19 Elit Ligi'nde Galatasaray, hafta sonu oynanan maçta Yukatel Kayserispor'u 5-4 mağlup etti. Teknik direktör Okan Buruk'un çok güvendiği sarı-kırmızılı takımın genç yeteneği, performansıyla galibiyette başrolü oynadı.
26.12.2022 Galatasaray
Güçlü büyüme sinyali aldı, yatırımı artıracak
Güçlü büyüme sinyali aldı, yatırımı artıracak Sürekli artan dijital ürün ve servis kullanımı, Vodafone Türkiye’nin yatırım iştahını kabarttı. Dijital hizmetlerde ‘mükemmellik’ çizgisini kendisine çıta olarak belirleyen şirket, sektördeki konumunu güçlendirmeyi planlıyor.
22.12.2022 Advertorial
Unutulmaz futbolcu Freddy Adu suskunluğunu bozdu! 14 yaşında ABD'ye futbolu sevdirdi
Unutulmaz futbolcu Freddy Adu suskunluğunu bozdu! 14 yaşında ABD'ye futbolu sevdirdi Kariyerinin başlangıç etabında 'Yeni Pele' olarak tanımlanan ve henüz 14 yaşında A takım düzeyinde futbola giriş yaptığında birçok rekoru kırmayı, ilki gerçekleştirmeyi başaran Freddy Adu, şimdilerde 33 yaşındayken ara vermiş gözüktüğü futbol hayatı hakkında açıklamalarda bulundu. Türkiye'de Çaykur Rizespor forması da giyen Adu, futbol dünyasının içinde geçirdiği süreye ilişkin detayları paylaştı.
16.12.2022 Futbol
U14 Milli Takımı'nı belirlemek üzere 400 futbolcu izlemeye alındı
U14 Milli Takımı'nı belirlemek üzere 400 futbolcu izlemeye alındı Futbolda Genç Milli Takımlar tarafından gerçekleştirilen ve 2009 doğumlu futbolcuları kapsayan 14 yaş altı seçmeleri Erzurum'da yapılıyor. 29 bölgeden seçilen 400 U14 futbolcusu, milli takıma girmek için tüm hünerlerini sergiliyor. Onları oynadıkları futbol maçında saha kenarından bir kamera gibi izleyip, not alan Genç Milli Takım ve Bölge Antrenörleri tek tek seçerek U14 milli takımını oluşturacak.
29.09.2022 Futbol
Okan Buruk'un yeni prensi Beknaz Almazbekov! Florya'da herkesi şaşırttı
Okan Buruk'un yeni prensi Beknaz Almazbekov! Florya'da herkesi şaşırttı Galatasaray'da uzun süredir ismi konuşulan Beknaz Almazbekov yine dikkatleri üzerine çekti. Teknik Direktör Okan Buruk'un A Takım'da da genç yıldız adayına şans vermesi bekleniyor.
25.08.2022 Galatasaray
‘Futbolu tabana yaymanın zamanı geldi’
‘Futbolu tabana yaymanın zamanı geldi’ Altınordu 14 yaş altı futbol takımının, Sakarya Erenler 14 yaş altı futbol takımı ile oynadığı karşılaşma sonrası Altınordu Kulüp Başkanı Seyit Mehmet Özkan gündeme dair açıklamalarda bulundu, “Minikler Futbolu Ligleri yapılıp, daha küçük yaşlara inmenin ve futbolu tabana yaymanın zamanı geldi” dedi
25.10.2021 Ege
Ozan Köprülü: Sergen Yalçın bir şey söylerse, o mutlaka olur
Ozan Köprülü: Sergen Yalçın bir şey söylerse, o mutlaka olur Süper Lig'de 2020-2021 sezonunu şampiyon tamamlayan Beşiktaş Futbol Takımı'nın yardımcı antrenörü Ozan Köprülü, teknik direktör Sergen Yalçın'ın elde edilen başarıda büyük bir fark oluşturduğunu söyledi.
30.05.2021 Beşiktaş
Bostanlıspor’da hedef madalya
Bostanlıspor’da hedef madalya Bostanlıspor oryantiring yaş grupları takımları peş peşe iki sınava hazırlanıyor.
24.03.2021 Ege
Oryantiringde okul-kulüp işbirliği
Oryantiringde okul-kulüp işbirliği Oryantiring’e son dönemde büyük katkı koyan ve renk getiren, bünyesinde milli ve Türkiye Şampiyonları barındıran Bostanlıspor ile bölgenin parlayan yıldızı olan eğitim yuvası Aliağa Fen Bilimleri Okulları’nın iş birliği, yepyeni şampiyonlar çıkaracak.
10.03.2021 Ege
Almanya'dan koronavirüs kararı! 28 Mart'a kadar uzatıldı
Almanya'dan koronavirüs kararı! 28 Mart'a kadar uzatıldı Almanya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında 7 Mart'a kadar geçerli olan tedbirler, 28 Mart'a kadar uzatıldı.
4.03.2021 Dünya
Tolunay Kafkas: ‘Maalesef büyük kayıp’
Tolunay Kafkas: ‘Maalesef büyük kayıp’ TFF Genç Milli Takımlar Sorumlusu ve Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, koronavirüse vurgu yaparak “Oyuncular açısından maalesef büyük bir kayıp” diye konuştu.
2.03.2021 Futbol
Oryantiringde Bostanlıspor rüzgarı
Oryantiringde Bostanlıspor rüzgarı Pandemi döneminde de boş durmayıp, oryantiring branşını faaliyete geçiren ve yaş gruplarında takımlar kurarak yarışmalara katılan Bostanlıspor, yıllardır bu spora gönül verenler tarafından, “Oryantiringe renk ve hareket getirdi” diye takdir gördü.
1.03.2021 Ege
Tolunay Kafkas: Genç futbolcular bir yıldır müsabaka gelişimlerini sürdüremiyor
Tolunay Kafkas: Genç futbolcular bir yıldır müsabaka gelişimlerini sürdüremiyor Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle yaklaşık bir yıldır maça ve antrenmana çıkamayan genç futbolcu adayları, bu süreçten olumsuz etkileniyor.
1.03.2021 Milli Takım
Bostanlı’nın küçük oryantiringcileri iddialı
Bostanlı’nın küçük oryantiringcileri iddialı Bostanlıspor hafta sonunda Sasalı ve Bostanlı’da yapılacak Türkiye Oryantiring Federasyonu 14 Yaş Altı İzmir Oryantiring Şampiyonası’na 16 sporcusu ile katılacak.
27.02.2021 Ege
Şehit Sekin’in emanetinin hayali Galatasaray
Şehit Sekin’in emanetinin hayali Galatasaray Şehit polis memurumuz Fethi Sekin’in oğlu Burak Tolunay Sekin, Türk futbolunun köklü kulüplerinden Galatasaray’da forma giymeyi istediğini açıkladı. Geçen sezon Spor Toto Gelişim Elit 14 Yaş Altı Ligi’nde Altay formasıyla 20 maça çıkan kaptan Sekin, “Genç yaşta Altay’da profesyonel olmak ve Galatasaray’a transfer olmak istiyorum” dedi
15.02.2021 Ege
Şehit Fethi Sekin'in oğlunun gönlünde Galatasaray var
Şehit Fethi Sekin'in oğlunun gönlünde Galatasaray var Altay altyapısında forma giyen Burak Tolunay Sekin, "Babam benimle gurur duyardı diye düşünüyorum. O beni Galatasaray'da görmek isterdi" dedi.
15.02.2021 Galatasaray
Son dakika | Yüksek atlama Türkiye şampiyonu Muhammed Enes, Fenerbahçe yolcusu!
Son dakika | Yüksek atlama Türkiye şampiyonu Muhammed Enes, Fenerbahçe yolcusu! Kırşehir'de, 3 yıl önce başladığı atletizm sporunda kıt imkanlarla son iki yılda yüksek atlamada Türkiye şampiyonu olan 13 yaşındaki Muhammed Enes Kılıç, milli takım davetlerinin ardından Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticilerinin de dikkatini çekmeyi başardı.
29.12.2020 Diğer
Almanya'da koronavirüs ölümleri 25 bini geçti
Almanya'da koronavirüs ölümleri 25 bini geçti Haftalar sürecek tam kapanmaya giren ülkede 702 hasta daha yaşamını yitirdi, 31 bini aşkın test pozitif sonuç verdi. Covid-19 teşhisi konulanların sayısı 1 milyon 471 bini aştı.
19.12.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

14 Yaş Altı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.