14 yaşındaki Eylül'den bir haftadır haber alınamıyor!
14 yaşındaki Eylül'den bir haftadır haber alınamıyor! Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde 7 gün önce evden ayrılan 14 yaşındaki Eylül Yılmaz’dan haber alınamıyor. En son kaybolduğu gün 'Ben ablamdayım. Beni merak etmeyin' mesajı atan Eylül’ün bulunmasını isteyen aile, polise kayıp başvurusunda bulundu.
1.12.2020 Gündem
İki kardeşe keser sapıyla şiddet iddiasında üvey baba tutuklandı
İki kardeşe keser sapıyla şiddet iddiasında üvey baba tutuklandı İzmir’in Foça ilçesinde, şiddet gördüğü iddia edilen 14 yaşındaki İ.B.G. ve 7 yaşındaki kardeşi S.B.G., jandarma tarafından kurtarılırken, anne Canan G. (33) ile dini nikah ile birlikte yaşadığı Muhittin Öztürk (47) gözaltına alındı. İ.B.G.'nin ifadesinde anneleri evde yokken kendilerine kötü muamelede bulunup, keser sapı ve sopa ile dövdüğünü ileri sürdüğü üvey baba Muhittin Öztürk, tutuklandı. Kızlarını Muhittin Öztürk'ün değil kendisinin dövdüğünü söyleyen Canan G. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
25.08.2020 Gündem
14 yaşındaki kız çocuğunu erkeklere pazarladılar
14 yaşındaki kız çocuğunu erkeklere pazarladılar Bursa’nın Karacabey ilçesinde, küçük yaşta kız çocuğuyla ilişkiye girdikleri iddia edilen 8 kişi ile bu kişilere aracılık yaptıkları belirlenen 2 kişi gözaltına alındı...
8.10.2008 Gündem
14 yaşındaki sevgilisi yüzünden mahkemelik oldu
14 yaşındaki sevgilisi yüzünden mahkemelik oldu Ailesinin evlenmesine izin vermeyeceğini düşünen 14 yaşındaki kız sevgilisine kaçtı ancak kapıda kaldı.
24.09.2008 Gündem

Benzer Haber Etiketleri