15 Aralık

15 Aralık

Son dakika 15 aralık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 15 aralık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 15 aralık haber sayfamızda...

15 Aralık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 22.545 15 aralık haberi bulunmuştur.
'Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerine verildi! Demirören Medya'ya 5 ödül
'Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerine verildi! Demirören Medya'ya 5 ödül Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) tarafından bu yıl 65'incisi düzenlenen 'Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerine verildi. Toplam 33 ödülün verildiği törende Demirören Haber Ajansı'na 2 ödül verilirken Demirören Medya toplam 5 ödüle layık görüldü.
22.04.2024 Gündem
A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın EURO 2024 grubu netleşti!
A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın EURO 2024 grubu netleşti! EURO 2024'te mücadele edecek A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın rakipleri netlik kazandı.
18.04.2024 Diğer
Otobüste dehşeti yaşayan yaşlı çiftten sanıkların tahliyesine tepki! 'Biz gece uyuyamıyoruz'
Otobüste dehşeti yaşayan yaşlı çiftten sanıkların tahliyesine tepki! 'Biz gece uyuyamıyoruz' Mersin'de otobüste darp edilen engelli yaşlı adam ve eşi, olaydan sonra psikolojik sorunlar yaşadıklarını dile getirerek, sanıklara verilen cezaya ve tahliye kararına itiraz edeceklerini bildirdi.
26.03.2024 Gündem
Türkiye'nin konuştuğu olayda karar verildi: 18 dakika boyunca sabrettim
Türkiye'nin konuştuğu olayda karar verildi: 18 dakika boyunca sabrettim Mersin'de otobüste engelli yaşlı adam ve eşinin darp edilmesiyle ilgili davanın duruşmasında tutuklu sanıklardan okul müdürü İsmet T., 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılırken, tutuklulukta geçirmiş olduğu süre nazara alınarak tahliyesine karar verildi.
25.03.2024 Gündem
Okul müdürü ve oğlu, otobüste yaşlı çifti dövmüştü! Yeni gelişme
Okul müdürü ve oğlu, otobüste yaşlı çifti dövmüştü! Yeni gelişme Mersin'de otobüste engelli yaşlı adam ve eşinin darp edilmesiyle ilgili davanın duruşmasında tutuklu sanıklardan okul müdürü İsmet T'nin 17 yaşındaki oğluna tahliye kararı verildi.
22.03.2024 Gündem
Otobüste oğluyla, yaşlı çifti darbetti! Okul müdüründen şoke eden savunma
Otobüste oğluyla, yaşlı çifti darbetti! Okul müdüründen şoke eden savunma Mersin’de belediye otobüsünde oğlu A.O.T. (17) ile birlikte Hamdiye (71) ve Ramazan Polat (77) çiftini darbeden okul müdürü İsmet Turan (53), tutuklu yargılandığı davada, karşı tarafı suçladı. Ramazan Polat'ın oğluna hakaret edip vurması nedeniyle karşılık verdiğini iddia eden Polat, şoke eden savunmada bulundu.
13.03.2024 Gündem
Cesur ve yenilikçi Hamit Görele
Cesur ve yenilikçi Hamit Görele Mühendis Mekteb-i Âlisi’nde okurken okulu yarıda bırakarak Sanayi-i Nefise Mektebi’ne kaydolan Hamit Görele, yaşamı boyunca resim tutkusunun peşinden gitti.
5.03.2024 Advertorial
Okul müdürü ve oğlu yaşlı çifte dehşeti yaşattı! 'Benim üstüme çıktı'
Okul müdürü ve oğlu yaşlı çifte dehşeti yaşattı! 'Benim üstüme çıktı' Mersin'de bir okul müdürü ve oğlunun, otobüste tartıştıktan sonra darp ettiği yaşlı çift konuştu. Darp edilen Hamdiye Polat, şu anda karşı tarafın da kendilerinden davacı olduğunu belirterek, "Neymiş? Ben çocuğu dövmüşüm. Nasıl yapabilirim? Ben çocuğu nasıl dövmüşüm? Ben çocuğu dövemem ki" dedi.
29.02.2024 Haberler
Okul müdürü ve oğlu yaşlı çifte dehşeti yaşattı! 'Benim üstüme çıktı'
Okul müdürü ve oğlu yaşlı çifte dehşeti yaşattı! 'Benim üstüme çıktı' Mersin'de bir okul müdürü ve oğlunun, otobüste tartıştıktan sonra darp ettiği yaşlı çift konuştu. Darp edilen Hamdiye Polat, şu anda karşı tarafın da kendilerinden davacı olduğunu belirterek, "Neymiş? Ben çocuğu dövmüşüm. Nasıl yapabilirim? Ben çocuğu nasıl dövmüşüm? Ben çocuğu dövemem ki" dedi.
29.02.2024 Gündem
Mersin'de yaşlı çifti darp eden okul müdürüyle ilgili açıklama
Mersin'de yaşlı çifti darp eden okul müdürüyle ilgili açıklama Mersin'de yaşlı bir çifti otobüste darp eden okul müdürüyle ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğünden açıklama geldi. Açıklamada "okul müdürü 17 Ocak 2024 tarihi itibariyle açığa alınmıştır ve idari tahkikat başlatılmıştır" denildi.
28.02.2024 Gündem
Mersin'de belediye otobüsünde okul müdürü ve oğlu yaşlı çifti darbetti
Mersin'de belediye otobüsünde okul müdürü ve oğlu yaşlı çifti darbetti Mersin'de İsmet T. (43) ile oğlu Ahmet Oğuz T. (17), belediye otobüsünde yolculuk yapan R.P. (77) ve eşi H.P. (71) ile tartıştı. Baba ile oğlu, çifti darbetti. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.
28.02.2024 Haberler
Korsan eğitim uyarısı: Ufak bir hatanın geri dönüşü yok
Korsan eğitim uyarısı: Ufak bir hatanın geri dönüşü yok Kayak öğrenmek isteyenlerin geldiği Uludağ'da kayak dersinin saati 2 bin TL, kayak ekipmanının günlük kiralama ücreti 750 ve kayak kıyafeti ise 500 TL. Tatilcilere 2 saatte kayak öğrettiklerini söyleyen eski milli kayakçı Yahya Usta, “Korsan taksici gibi korsan kayak öğretmenleri var. Ufak bir hatanın geri dönüşü olmuyor” dedi.
19.02.2024 Gündem
UEFA ÜLKE PUANI SIRALAMASI güncel liste (ilk 15 ülke) 2024: Türkiye, UEFA ülke puan sıralamasında kaçıncı sırada, kaç puan? İşte UEFA ülkeler sıralaması son durumu...
UEFA ÜLKE PUANI SIRALAMASI güncel liste (ilk 15 ülke) 2024: Türkiye, UEFA ülke puan sıralamasında kaçıncı sırada, kaç puan? İşte UEFA ülkeler sıralaması son durumu... UEFA ülke puanı ile ilgili detaylar merak ediliyor. UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turunda Galatasaray - Sparta Prag maçı oynandı. Galibiyet ve beraberlik UEFA ülke puanına katkı sağlıyor. Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Çekya'nın Sparta Prag takımını 3-2'lik skorla yenmesinin ardından UEFA ülke puanı değişti. Peki Türkiye, UEFA ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada ve kaç puanı var? İşte 15 Aralık UEFA ülke puan sıralaması...
15.02.2024 Bilgi Rehberi
Borsada yatırımcı sayısında düşüş sürdü
Borsada yatırımcı sayısında düşüş sürdü Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) nezdinde pay senedi yatırımcı sayısında düşüş üst üste dokuzuncu haftada da devam etti.
11.02.2024 Uzmanpara
Super Bowl'da 30 saniyesi 7 milyon dolar! Çılgın reklam geliri
Super Bowl'da 30 saniyesi 7 milyon dolar! Çılgın reklam geliri ABD’deki şov kültürünün sporla harmanlanmış örneklerinden Super Bowl’da, bu sene otuz saniyelik reklama yedi milyon dolar ödeniyor. Amerikan futbolunda şampiyonu belirleyen dünyanın en ticari spor müsabakasına, paranın su gibi aktığı Las Vegas ev sahipliği yapıyor.
11.02.2024 Diğer
Hayatını kurtaran 3 dakika! Ölümden döndüğü günü anlattı
Hayatını kurtaran 3 dakika! Ölümden döndüğü günü anlattı Amasya’da okul bahçesinde oynarken duran kalbi, imdadına yetişen öğretmeninin yaptığı ilk yardım sonucu yeniden çalışan öğrenci, hayatının dönüm noktası olan o günle ilgili ilk kez konuştu.
8.02.2024 Haberler
Hayatını kurtaran 3 dakika! Ölümden döndüğü günü anlattı
Hayatını kurtaran 3 dakika! Ölümden döndüğü günü anlattı Amasya’da okul bahçesinde oynarken duran kalbi, imdadına yetişen öğretmeninin yaptığı ilk yardım sonucu yeniden çalışan öğrenci, hayatının dönüm noktası olan o günle ilgili ilk kez konuştu.
8.02.2024 Gündem
Viyadükte cesedi bulunan Enes'in ölümünde takipsizlik! Baba isyan etti
Viyadükte cesedi bulunan Enes'in ölümünde takipsizlik! Baba isyan etti Kayseri’de kaybolduktan 13 gün sonra viyadüğün altında cansız bedeni bulunan tıp fakültesi öğrencisi Enes Ahmet Tekin'in (25) ölümüne ilişkin soruşturmada takipsizlik kararı verilmesine baba Osman Tekin, tepki gösterdi.
25.01.2024 Gündem
Faiz kararı öncesi altın ve borsada yeni tahmin! Ekonomist Hikmet Baydar'dan çarpıcı analiz
Faiz kararı öncesi altın ve borsada yeni tahmin! Ekonomist Hikmet Baydar'dan çarpıcı analiz Piyasaların gözü kulağı perşembe günü açıklanacak olan faiz kararında olacak. Son dönemde altın ve borsadaki fiyat hareketleri oldukça dikkat çekmişti. Borsa yükselişe geçerken, altında dalgalı bir seyir görülmüştü. Peki faiz kararı öncesi altın ve borsada tahminler ne? Borsada yükselişi sağlayan iki etken açıklandı. İşte detaylar...
22.01.2024 Ekonomi
Borsada yatırımcı sayısında düşüş sürüyor
Borsada yatırımcı sayısında düşüş sürüyor Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) nezdinde pay senedi yatırımcı sayısında düşüş geçen hafta da devam etti ve son 5 haftada 1 milyonu aştı.
14.01.2024 Uzmanpara
Mehmet Eymür yaşamını yitirdi
Mehmet Eymür yaşamını yitirdi Eski MİT Kontraterör Dairesi Başkanı Mehmet Eymür (81), KOAH tedavisi gördüğü Çam Sakura Hastanesi’nde bu sabah hayatını kaybetti.
14.01.2024 Gündem
Son dakika... Eski MİT Kontraterör Dairesi Başkanı Mehmet Eymür hayatını kaybetti
Son dakika... Eski MİT Kontraterör Dairesi Başkanı Mehmet Eymür hayatını kaybetti Eski MİT Kontraterör Dairesi Başkanı Mehmet Eymür, KOAH tedavisi gördüğü hastanede bu sabah hayatını kaybetti.
13.01.2024 Gündem
Kış turizminde güneş nasıl açar?
Kış turizminde güneş nasıl açar? Küresel ısınma kaynaklı iklim değişikliği nedeniyle dağdaki kar örtüsü, coğrafi konuma ve rakıma bağlı olarak azalıyor. Kış turizminde sürdürülebilirlik bir numaralı gündem olmaya aday. Palandöken’de şimdiden bu konuda çalışmalar yapılıyor.
12.01.2024 Pazar
Kurye Yunus Emre Göçer'in ölümü! Somali Cumhurbaşkanının oğlu ara celseye geldi, yakalama kararı kaldırıldı
Kurye Yunus Emre Göçer'in ölümü! Somali Cumhurbaşkanının oğlu ara celseye geldi, yakalama kararı kaldırıldı İstanbul Fatih'te motosikletli kurye Yunus Emre Göçer’e çarparak ölümüne neden olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan ve 6 yıla kadar hapsi istenen Somali Cumhurbaşkanının oğlu Mohammed Hassan Sheikh Mohamud duruşmaya getirildi.
12.01.2024 Gündem
Süper Lig takımlarının harcama limitleri açıklandı! Zirve Galatasaray'da
Süper Lig takımlarının harcama limitleri açıklandı! Zirve Galatasaray'da Türkiye Futbol Federasyonu, ara transfer dönemi öncesi Süper Lig takımlarının harcama limitlerini duyurdu.
10.01.2024 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

15 Aralık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.