15 Dakika

15 Dakika

Son dakika 15 dakika haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 15 dakika gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 15 dakika haber sayfamızda...

15 Dakika

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 34.149 15 dakika haberi bulunmuştur.
Ercan Güven'den İsmail Kartal'a sert çıkış! 'Bu kez doktorlar masum'
Ercan Güven'den İsmail Kartal'a sert çıkış! 'Bu kez doktorlar masum' UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'nin Olympiakos'a elendiği mücadeleyi Ercan Güven köşesinde değerlendirdi. İsmail Kartal'a sert çıkan Ercan Güven çarpıcı ifadeler kullandı.
19.04.2024 Fenerbahçe
Elektrikli araçlara talep yağıyor: 150 TL'ye 350 km menzil! İşte piyasada en çok talep gören modeller
Elektrikli araçlara talep yağıyor: 150 TL'ye 350 km menzil! İşte piyasada en çok talep gören modeller Elektrikli araçlar Türkiye’de her geçen sürede daha da yaygınlaşmaya devam ediyor. Bu satış rakamlarına da yansıyor. Elektrikli araç satışları bu yılın ocak-mart döneminde geçen senenin aynı dönemine göre 3,5 kat artış gösterdi. Peki piyasada fiyatı en düşük elektrikli araçlar hangileri? En çok tercih edilen modeller neler? Şu anda ortalama bir araç ne kadar sürede şarj oluyor? Şarj süreleri daha da kısalır mı? İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Papa’ya Gazze mektubu gönderdi: Adil çözüm olmadan barış mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan Papa’ya Gazze mektubu gönderdi: Adil çözüm olmadan barış mümkün değil Gazze’de uluslararası hukukun çiğnenmesine daha fazla müsaade edilmemesi gerektiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Filistin-İsrail meselesi adil bir çözüme kavuşturulmadan, Orta Doğu’da kalıcı barış mümkün değildir” dedi.
14.04.2024 Gündem
Tatil bitiyor, uyum sorunlarına dikkat
Tatil bitiyor, uyum sorunlarına dikkat Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarında 19 milyonu aşkın öğrenci ile 1.2 milyon öğretmen için ikinci dönem ara tatili yarın bitiyor. 9 günlük tatilin ardından bazı öğrenciler okula dönüşte isteksiz olabiliyor, uyum sorunu yaşayabiliyor. Hatta bazı çocuklarda mide bulantısı, baş ağrısı, iştahsızlık ve uyku problemleri gibi fizyolojik şikâyetler dahi görülebiliyor.
14.04.2024 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Papa'ya Filistin mektubu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Papa'ya Filistin mektubu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katoliklerin ruhani lideri Papa Fransuva'ya Filistin mektubu gönderdi.
13.04.2024 Gündem
Tatilciler dönüş yolunda
Tatilciler dönüş yolunda Bayram tatilini memleketleri ya da tatil kentlerinde geçirenlerin bir kısmı yola çıkmaya başladı. İstanbul’a dönenlerin kullandığı Anadolu Otoyolu’nun Bolu kesiminde zaman zaman akıcı yoğunluk yaşandı. Sürücülere hız uyarısı yapıldı.
13.04.2024 Gündem
Metrelerce kuyruk oluştu! Tadına bakmadan kenti terk etmiyorlar: 5 saat beklemeye razıyız
Metrelerce kuyruk oluştu! Tadına bakmadan kenti terk etmiyorlar: 5 saat beklemeye razıyız Yurtiçi ve yurtdışından gelen ziyaretçilerin akınına uğrayan Edirne’de, kentin meşhur lezzeti tava ciğer yemek isteyen yüzlerce vatandaş metrelerce kuyruk oluşturdu.
12.04.2024 Gündem
İlk ayak basan neden Barış Manço oldu? Bir Türk'ün bile yaşamadığı köy: Turkeye
İlk ayak basan neden Barış Manço oldu? Bir Türk'ün bile yaşamadığı köy: Turkeye İki farklı rivayet, kazanılan büyük bir zafer ve Hollanda’nın göbeğinde 'Türkiye' isimli köy! İlk Türk ziyaretçisi Barış Manço olan bu köy, 412 yıldır göndere çekilmiş ay yıldız gölgesinde yaşıyor. Üstelik yaşananların hepsi, birbirini İspanyollardan koruyan Türk ve Hollandalıların barış dolu duygularının vücut bulmuş hali.
12.04.2024 Yaşam
Üsküdar'da trafikte kavga: 5 yerinden bıçaklandı
Üsküdar'da trafikte kavga: 5 yerinden bıçaklandı İstanbul Üsküdar'da seyir halindeki motokurye ile yine seyir halinde olan iki otomobildeki şahıslar arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi sonucu kavgaya dönüşen olayda motokurye bıçaklanarak ağır yaralandı.
12.04.2024 Gündem
Serenay Sarıkaya, Mert Demir aşkını ilan etti! 'İlişkimiz güzel gidiyor'
Serenay Sarıkaya, Mert Demir aşkını ilan etti! 'İlişkimiz güzel gidiyor' Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın adı bir süredir şarkıcı Mert Demir'le anılıyordu. Sosyal medya yorumlarıyla dikkat çeken ikili, baş başa gittikleri Milano tatili dönüşü objektiflere yansımış ama aşk sorularını yanıtsız bırakmıştı. Etiler'de görüntülenen Sarıkaya, kural bozdu; ilk kez sürpriz birlikteliği kabul etti.
10.04.2024 Cadde
Kahvenin hikayesi: Vücudumuza etkileri neler, bizi nasıl uyandırıyor?
Kahvenin hikayesi: Vücudumuza etkileri neler, bizi nasıl uyandırıyor? Kahve dünyanın dört bir yanında milyonlarca insanın günlük rutininin bir parçası. Farklı coğrafyalarda bu kadar çok kişinin vazgeçilmezi haline gelebilmiş az sayıda gıda vardır.
9.04.2024 Dünya
Serenay Sarıkaya hemen Mert Demir'i aradı! Milano dönüşü havalimanında köşe kapmaca
Serenay Sarıkaya hemen Mert Demir'i aradı! Milano dönüşü havalimanında köşe kapmaca Şarkıcı Mert Demir (30) ve oyuncu Seranay Sarıkaya (31), aşk soruları karşısında her defasında sessiz kalıyor. Milano tatili dönüşü İstanbul Havalimanı'nda objektiflere yansıyan ikili, yan yana görüntü vermemek adına taktik yaptı. Kameraları fark eden Sarıkaya, sevgilisini telefonla uyardı.
9.04.2024 Cadde
Ayrı ayrı çıktılar
Ayrı ayrı çıktılar Haklarında çıkan aşk dedikodularına sessiz kalan ve geçtiğimiz günlerde Milano’ya tatile giden Serenay Sarıkaya ile Mert Demir, önceki gece yarısı İstanbul Havalimanı’nda görüntülendi.
9.04.2024 Cadde
Erden Timur, Ali Koç hakkında suç duyurusunda bulunacak!
Erden Timur, Ali Koç hakkında suç duyurusunda bulunacak! Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında tehdit ve hakaret ile ilgili suç duyurusunda bulunacak.
4.04.2024 Galatasaray
Mehmet Özdilek: Fenerbahçe, Galatasaray gibi değildi
Mehmet Özdilek: Fenerbahçe, Galatasaray gibi değildi Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcusu ve yorumcu Mehmet Özdilek, Fenerbahçe'nin 4-2 kazandığı Adana Demirspor maçını değerlendirdi.
4.04.2024 Fenerbahçe
Sebze ve meyveleri sirkeli suda bekletenler bir daha düşünsün! Bugüne kadar yanlış yapıyormuşuz
Sebze ve meyveleri sirkeli suda bekletenler bir daha düşünsün! Bugüne kadar yanlış yapıyormuşuz Sebze ve meyvelerimizin tarım ilaçlarından ve mikroplardan arınması için sirkeli suda bekliyoruz. Bugüne kadar yaygın olarak kullanılan bu yöntem aslında yanlışmış...
3.04.2024 Püf Noktası
Ali Koç'tan Erden Timur'a olay sözler: Fenerbahçe seni de not etti
Ali Koç'tan Erden Timur'a olay sözler: Fenerbahçe seni de not etti Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Olağanüstü Genel Kurul'da Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'a sert sözlerle yüklendi.
2.04.2024 Fenerbahçe
Dakika dakika kaçış planı! Eylem Tok'un ve oğlunun firar gecesinin yeni görüntüleri
Dakika dakika kaçış planı! Eylem Tok'un ve oğlunun firar gecesinin yeni görüntüleri Oğuz Murat Aci'yi, cinayet gibi kazada hayattan koparan Timur Cihantimur ile annesi Eylem Tok hala Amerika'da. Olay gününe ait yeni görüntüler ortaya çıktı. İşte anne Eylem Tok ve oğlunun dakika dakika kaçış planı...
30.03.2024 Haberler
Dakika dakika kaçış planı! Eylem Tok'un ve oğlunun firar gecesinin yeni görüntüleri
Dakika dakika kaçış planı! Eylem Tok'un ve oğlunun firar gecesinin yeni görüntüleri Oğuz Murat Aci'yi, cinayet gibi kazada hayattan koparan Timur Cihantimur ile annesi Eylem Tok hala Amerika'da. Olay gününe ait yeni görüntüler ortaya çıktı. İşte anne Eylem Tok ve oğlunun dakika dakika kaçış planı...
30.03.2024 Gündem
Kiralık katiller anlattı! Korkunç gerçek: 'Üniformasını çıkarıp veren polis var'
Kiralık katiller anlattı! Korkunç gerçek: 'Üniformasını çıkarıp veren polis var' Dünyanın farklı bölgelerinde yeraltı dünyasını inceleyen Portekizli gazeteci Mariana van Zeller, 1 Nisan’da izleyiciyle buluşacak olan ‘Trafficked’ adlı belgesel dizisinin son bölümünde kiralık katil ‘piyasasını’ mercek altına aldı. ABD’den Güney Afrika’ya uzanan araştırma sürecinde anlatılanlar, duyanları şoke edecek cinsten.
30.03.2024 Yaşam
Dilan Polat ve Nez Demir'in hakaret davasında karar! Duruşma boyunca ağladılar
Dilan Polat ve Nez Demir'in hakaret davasında karar! Duruşma boyunca ağladılar Sosyal medya fenomeni Nez Demir'in, şu anda cezaevinde olan Dilan Polat'a hakaret içerikli mesaj attığı gerekçesiyle açılan dava, Polat’ın şikayetinden vazgeçmesi nedeniyle düştü. Nez Demir ve Dilan Polat, duruşma boyunca ağladı.
29.03.2024 Cadde
Dilan Polat ve Nez Demir davasında karar! Duruşma boyunca ağladı
Dilan Polat ve Nez Demir davasında karar! Duruşma boyunca ağladı Nez Demir’in Dilan Polat’a ‘hakaret’ içerikli mesaj attığı gerekçesiyle açılan dava, Dilan Polat’ın şikayetinden vazgeçmesi nedeniyle düştü. Nez Demir ve Dilan Polat duruşma boyunca ağladı.  
28.03.2024 Gündem
NBA'de Houston Rockets durdurulamıyor! Üst üste 9. galibiyet
NBA'de Houston Rockets durdurulamıyor! Üst üste 9. galibiyet NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam etti. Milli yıldız Alperen Şengün'ün sakatlığı nedeniyle forma giyemediği maçta Houston Rockets, sahasında Portland Trail Blazers'ı mağlup ederek serisini sürdürdü.
26.03.2024 NBA
CHP'de para sayma görüntüleriyle ilgili yeni gelişme! İfade verdiler
CHP'de para sayma görüntüleriyle ilgili yeni gelişme! İfade verdiler CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin başlatılan soruşturmada ifade veren Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi'nin oğlu Serkan Çebi, Maltepe Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğünde memur Melih Morsümbül ile iş insanı Hüseyin Köksal'ın şoförü Servet Yıldırım'ın ifadelerinde suçlamaları reddettikleri öğrenildi.
25.03.2024 Gündem
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif!
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif! Ramazan ayının en güzel yanı iftarda aile ve dostlarla birlikte olmaktır ama bazen sofranın etrafındakiler, bazen de sofranın kurulduğu yer değişebilir. Her nerede ve kiminle olursak olalım lezzetli bir sofra kurmak aslında hiç de zor değil. Nasıl mı? İşte herkesin kendine göre bir mutluluk bulacağı 5 harika piliç tarifi!
25.03.2024 Advertorial

Benzer Haber Etiketleri

15 Dakika ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.