15 Temmuz Gazisi

15 Temmuz Gazisi

Son dakika 15 Temmuz Gazisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 15 Temmuz Gazisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 15 Temmuz Gazisi haber sayfamızda...

15 Temmuz Gazisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 202 15 temmuz gazisi haberi bulunmuştur.
Sancaktepe’de 15 Temmuz şehit ve gazileri onuruna yemek verildi
Sancaktepe’de 15 Temmuz şehit ve gazileri onuruna yemek verildi Sancaktepe Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nın 7'nci yıl dönümü nedeniyle anma programı düzenlendi. 15 Temmuz şehit ve gazileri için dualar okundu, yemek dağıtıldı.
15.07.2023 Gündem
'Gitme vuracaklar' denildi, kimseyi dinlemedi... 15 Temmuz gazisi doktor köşesine çekilmedi
'Gitme vuracaklar' denildi, kimseyi dinlemedi... 15 Temmuz gazisi doktor köşesine çekilmedi Ankara'da böbrek nakli uzmanı Doç. Dr. Erkan Ölçücüoğlu, 15 Temmuz 2016'da sokağa çıkarak FETÖ/PDY'nin darbe girişimine karşı direnirken, helikopterden açılan ateş sonucu yaralandı. 1 aylık tedaviyle sağlığına kavuşan gazi doktor, 4 yıldır böbrek nakli sorumlu uzmanı olarak görev yaptığı Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nde nakil bekleyen hastalara umut oldu.
14.07.2023 Haberler
'Gitme vuracaklar' denildi, kimseyi dinlemedi... 15 Temmuz gazisi doktor köşesine çekilmedi
'Gitme vuracaklar' denildi, kimseyi dinlemedi... 15 Temmuz gazisi doktor köşesine çekilmedi Ankara'da böbrek nakli uzmanı Doç. Dr. Erkan Ölçücüoğlu, 15 Temmuz 2016'da sokağa çıkarak FETÖ/PDY'nin darbe girişimine karşı direnirken, helikopterden açılan ateş sonucu yaralandı. 1 aylık tedaviyle sağlığına kavuşan gazi doktor, 4 yıldır böbrek nakli sorumlu uzmanı olarak görev yaptığı Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nde nakil bekleyen hastalara umut oldu.
14.07.2023 Gündem
Eski Emniyet Müdürü Adil Serdar Saçan son yolculuğuna uğurlandı
Eski Emniyet Müdürü Adil Serdar Saçan son yolculuğuna uğurlandı Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski Emniyet Müdürü Adil Serdar Saçan, Eyüpsultan Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
25.05.2023 Gündem
Ankara’da ‘İlk Evim, İlk İş Yerim’ projesinin son kura çekiminde 3 bin 645 konut sahibini buldu
Ankara’da ‘İlk Evim, İlk İş Yerim’ projesinin son kura çekiminde 3 bin 645 konut sahibini buldu Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından ‘İlk Evim, İlk İş Yerim’ projesi çerçevesinde Ankara’nın Mamak ilçesinde inşa edilecek 3 bin 645 konutun kuraları çekildi.
11.01.2023 Ekonomi
Başına yorgun mermi isabet eden 15 Temmuz gazisi, son yolculuğa uğurlandı
Başına yorgun mermi isabet eden 15 Temmuz gazisi, son yolculuğa uğurlandı Gaziantep'teki 15 Temmuz darbe girişimi sonrası demokrasi nöbetlerinde başına yorgun mermi isabet etmesiyle yatağa bağımlı hale gelen ve 6 yıl sonra yaşamını yitiren Mehmet Alpaslan (24) toprağa verildi.
9.08.2022 Gündem
‘Türkiye dayatmayı kabul etmeyecek’
‘Türkiye dayatmayı kabul etmeyecek’ 15 Temmuz’un yıl dönümünde Meclis ve Beştepe’de anma programı düzenlendi. TBMM Başkanı Şentop “Türkiye hiçbir dayatmayı kabul etmeyecek” dedi.
16.07.2022 Gündem
‘Bize bu ihaneti yapanları asla affedecek değiliz’
‘Bize bu ihaneti yapanları asla affedecek değiliz’ İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında dün önce Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Ankara Valisi Vasip Şahin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ile birlikte Karşıyaka Mezarlığı’nı ziyaret etti. Şehitlerin mezarlarına karanfil bıraktı, şehit ailelerine başsağlığı diledi.
16.07.2022 Gündem
15 Temmuz Gazisi Rümeysa Konuş: Kalbimizin götürdüğü yere gittik
15 Temmuz Gazisi Rümeysa Konuş: Kalbimizin götürdüğü yere gittik Balıkesir’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen programda 15 Temmuz şehitleri anılırken, gaziler de o gece yaşadıklarını anlattı. Milli İrade Meydanı’nda düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programında konuşan 15 Temmuz Şehidi Ramazan Konuş’un Gazi kızı Rümeysa Konuş o gece verdikleri karardan asla pişman olmadığını söyledi.
15.07.2022 Gündem
15 Temmuz'da gazi olan Tümgeneral Ala gözyaşlarını tutamadı
15 Temmuz'da gazi olan Tümgeneral Ala gözyaşlarını tutamadı Erzincan'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda program düzenlendi. Programda konuşma yapan 15 Temmuz gazisi, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut Ala, o gece yaşadıklarını hatırlayarak gözyaşlarına hâkim olamadı.
15.07.2022 Gündem
'15 Temmuz Demokrasi Müzesi'ni, 53 bin 860 kişi ziyaret etti
'15 Temmuz Demokrasi Müzesi'ni, 53 bin 860 kişi ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen yıl açılışı yapılan '15 Temmuz Demokrasi Müzesi'ni, 9 ayda 400'ü yabancı 53 bin 860 kişi ziyaret etti.
14.07.2022 Gündem
AK Parti İstanbul İl Başkanı'ndan 15 temmuz çağrısı
AK Parti İstanbul İl Başkanı'ndan 15 temmuz çağrısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Saraçhane Parkı’nda düzenlenecek olan 15 Temmuz programına ilişkin AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan, Saraçhane Parkı’nda açıklama yaptı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "15 Temmuz’da işgal edilmek istenen Türkiye’ye karşı tüm kesimlerin, tüm insanlarımızın canlarını siper ederek yaptıkları direnişi yeniden devam ettirerek o anlama sahip çıkmak demektir. Bu çağrıya ses vererek tüm İstanbul’daki kardeşlerimizi Türk bayraklarımızı alarak yarın bu meydana davet ediyoruz" dedi.
14.07.2022 Gündem
Şehit Cennet Yiğit'in babası: '15 Temmuz'da ölümü, ölümle korkuttuk'
Şehit Cennet Yiğit'in babası: '15 Temmuz'da ölümü, ölümle korkuttuk' 15 Temmuz hain darbe gecesinde Gölbaşı’nda bulunan Özel Harekat Daire Başkanlığında şehit olan özel harekat polisi Cennet Yiğit’in babası Yahya Kemal Yiğit, "Bu vatandaki imanlı insanlar, vallahi onlara yeteriz. Onlardan korkmuyoruz, onların binine birimiz yeteriz. Bir Cennet gitti, binlerce Cennet geldi; bir Ömer Halisdemir gitti, binlerce Ömer Halisdemir geldi. Biz 15 Temmuz'da ölümü, ölümle korkuttuk" dedi.
14.07.2022 Gündem
Bakan Ersoy’dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı
Bakan Ersoy’dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, “Türkiye’nin dört bir yanında bağımsızlığı ve özgürlüğü karakterinin ayrılmaz bir parçası olarak gören kahramanlarımız meydanlara inerek darbecilere unutulmayacak bir cevap vermiştir” ifadelerine yer verdi.
14.07.2022 Siyaset
15 Temmuz’da 2 oğlunu ve damadını şehit veren Gülşen ninenin gözyaşları dinmiyor
15 Temmuz’da 2 oğlunu ve damadını şehit veren Gülşen ninenin gözyaşları dinmiyor FETÖ’nün hain darbe girişiminin yaşandığı gece Kızılcahamam’dan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne giden Gülşen ailesi 3 şehit verdi. 2 oğlu ve damadı şehit düşen Muzaffer Gülşen’in acısı ise 6 yıldır dinmiyor.
14.07.2022 Gündem
15 Temmuz gazisi: Bir Hasan değil bin Hasan feda olsun bu devlete
15 Temmuz gazisi: Bir Hasan değil bin Hasan feda olsun bu devlete FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında İstanbul Orhanlı gişelerinde darbeci askerlerin açtığı ateşle yaralanan gazi Hasan Sarman (27), yaşadıklarını anlattı. Sarman, haberi alıp gittikleri gişelerde askerlerin, üzerlerine ateş açmasıyla yaralandığını belirterek, "Bir Hasan değil bin Hasan feda olsun bu devlete çünkü ben bu devletin, bu milletin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum" dedi.
14.07.2022 Gündem
AK Parti'li Kerem Ali Sürekli: 'Asla unutulmayacak bir demokrasi dersi'
AK Parti'li Kerem Ali Sürekli: 'Asla unutulmayacak bir demokrasi dersi' AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 15 Temmuz Darbe Girişiminin 6. Yıldönümünde bir mesaj yayımlayarak, İzmirlileri Konak Meydanı’na davet etti. Sürekli; kanlı bir darbe girişiminin topyekûn bir direnişle püskürtüldüğü 15 Temmuz tarihinin ‘Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ olarak ilelebet anılacağını söyledi. Türk Milletinin Cumhuriyetine ve devletine kastedenlere verdiği dersin asla unutulmayacak bir ‘demokrasi’ dersi olduğuna dikkat çekti.
14.07.2022 Siyaset
15 Temmuz Gazisi İlhami Çil: Can pazarıydı herkes birbirine yardım etmeye çalışıyordu
15 Temmuz Gazisi İlhami Çil: Can pazarıydı herkes birbirine yardım etmeye çalışıyordu FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminin üzerinden 6 yıl geçti. FETÖ üyesi askerler tarafından açılan ateşte yaralanan İlhami Çil, o gece bir yandan can pazarı yaşandığını, bir yandan da herkesin birbirine yardım etmeye çalıştığını söyledi. Çil "İşte böyle aziz bir milletin evlatlarıyız. Hainlere geçit vermedi, bundan sonra da geçit vermeyecek" dedi.
14.07.2022 Gündem
15 Temmuz'u yaşayanlar anlattı: Bu bayrakta bizim kanımız var
15 Temmuz'u yaşayanlar anlattı: Bu bayrakta bizim kanımız var 15 Temmuz darbe girişiminde gazi olan ve yakınlarını şehit veren aileler, o gece yaşananları anlattı. Şehit Fahrettin Yavuz'un ağabeyi Fuat Yavuz, "Toparlandık çok şükür, acının yanında verilmiş olan mükafat büyük. Herkese ve her aileye nasip olmaz. Bu bayrakta bizim kanımız var çok şükür. Kanımızın son damlasına kadar onun için mücadele edeceğiz" dedi.
13.07.2022 Gündem
15 Temmuz gazisi anlattı! Yüzümdeki iz, o geceden kalan şeref nişanemdir
15 Temmuz gazisi anlattı! Yüzümdeki iz, o geceden kalan şeref nişanemdir 15 Temmuz darbe girişiminde Boğaz Köprüsü'nde darbecilere karşı verdiği mücadele sırasında yaralanan Gazi Hakan Yılmaztürk, o karanlık geceyi ve yaşadıklarını anlatarak, “Yüzümdeki iz, o geceden kalan şeref nişanemdir” dedi.
8.07.2022 Gündem
3 bin 193 şehit yakını ve gaziye 4 milyon 789 bin lira destek
3 bin 193 şehit yakını ve gaziye 4 milyon 789 bin lira destek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı'ndan 3 bin 193 şehit yakını ve gaziye bu ay toplam 4 milyon 789 bin 500 lira ödeme yapıldığı açıklandı.
3.02.2022 Ekonomi
Son dakika: Erdoğan 'mesele dolar-faiz' değil' dedi ve açıkladı: Oynanan oyunların farkındayız
Son dakika: Erdoğan 'mesele dolar-faiz' değil' dedi ve açıkladı: Oynanan oyunların farkındayız Son dakika haberine göre; Siirt’te gerçekleştirdiği çok sayıda açılış sonrası Demokrasi Konuşmaları’na katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Meselenin dolar olmadığını meselenin faiz olmadığını anlamak için bir adım geriye çekilip akıl ve vicdan penceresinden fotoğrafa bakmak yeterlidir” dedi.
5.12.2021 Siyaset
15 Temmuz gazisinden Kılıçdaroğlu'na Türkkan tepkisi
15 Temmuz gazisinden Kılıçdaroğlu'na Türkkan tepkisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da Can Göktuğ Boz (27) tarafından samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'in (28) Ankara'daki ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Bir grup 15 Temmuz gazisi, Kılıçdaroğlu taziye çadırından ayrıldığı sırada Bingöl'de şehit ağabeyi Tahir Gümren'e küfür eden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'la ilgili açıklama yapmadığı belirterek tepki gösterdi.
14.11.2021 Haberler
15 Temmuz gazisinden Kılıçdaroğlu'na Türkkan tepkisi
15 Temmuz gazisinden Kılıçdaroğlu'na Türkkan tepkisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da Can Göktuğ Boz (27) tarafından samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'in (28) Ankara'daki ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Bir grup 15 Temmuz gazisi, Kılıçdaroğlu taziye çadırından ayrıldığı sırada Bingöl'de şehit ağabeyi Tahir Gümren'e küfür eden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'la ilgili açıklama yapmadığı belirterek tepki gösterdi.
14.11.2021 Gündem
Ve Türkkan başkanvekilliğinden istifa etti!
Ve Türkkan başkanvekilliğinden istifa etti! Şehit yakınına küfür eden İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, tepkiler üzerine istifa etti. Türkkan’a yönelik protestolar dün de sürdü.
8.11.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

15 Temmuz Gazisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.