150 Metre

150 Metre

Son dakika 150 metre haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 150 metre gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 150 metre haber sayfamızda...

150 Metre

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.244 150 metre haberi bulunmuştur.
Sudan ucuz elektrik: Fatura 3’te bir düştü
Sudan ucuz elektrik: Fatura 3’te bir düştü Ordu’da yaşayan, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Meslek Yüksekokulu Elektrik Bölümü'nden mezun emekli imam Ahmet Ergin, dere kenarına hurda malzemeleri de kullanarak kurduğu sistem ile evinin elektrik ihtiyacının büyük bir kısmını bedava karşılıyor.
19.04.2024 Ekonomi
Korkunç son! 150 metreden kayalıklara düşüp öldü
Korkunç son! 150 metreden kayalıklara düşüp öldü Siirt’te, Ahmet Yıldız (60), ot toplarken 150 metre yüksekten kayalıklara düştü. Yıldız, hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
15.04.2024 Haberler
Korkunç son! 150 metreden kayalıklara düşüp öldü
Korkunç son! 150 metreden kayalıklara düşüp öldü Siirt’te, Ahmet Yıldız (60), ot toplarken 150 metre yüksekten kayalıklara düştü. Yıldız, hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
15.04.2024 Gündem
Tatilciler dönüş yolunda
Tatilciler dönüş yolunda Bayram tatilini memleketleri ya da tatil kentlerinde geçirenlerin bir kısmı yola çıkmaya başladı. İstanbul’a dönenlerin kullandığı Anadolu Otoyolu’nun Bolu kesiminde zaman zaman akıcı yoğunluk yaşandı. Sürücülere hız uyarısı yapıldı.
13.04.2024 Gündem
2 kadının 'pes' dedirten planı! Eskişehir'den Bursa'ya geliyorlar
2 kadının 'pes' dedirten planı! Eskişehir'den Bursa'ya geliyorlar Hırsızlık yapmak için Eskişehir'den Bursa'ya gelen 2 şüpheli kadın polisin takibi sonucu kıskıvrak yakalandı. Sorgusu tamamlanan iki kadın hırsız adliyeye sevk edildi.
12.04.2024 Gündem
Bartın'da motosiklet sürücüsünün feci ölümü! 150 metre sürüklendi
Bartın'da motosiklet sürücüsünün feci ölümü! 150 metre sürüklendi Bartın’da sürücüsünün virajda kontrolünü yitirdiği motosiklet kaldırıma çarptı. Yaklaşık 150 metre sürüklenen motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.
12.04.2024 Gündem
İstanbul'da yolcu ile taksicinin hız kavgası: 'Beni dövüyorlar' diye bağırdı
İstanbul'da yolcu ile taksicinin hız kavgası: 'Beni dövüyorlar' diye bağırdı İstanbul Aksaray’da kadın yolcu ile taksici arasında hızlı gitmediği için kavga çıktı.
25.03.2024 Gündem
Çiftçiler tarlalarını 2 ay önce sulamaya başladı
Çiftçiler tarlalarını 2 ay önce sulamaya başladı Eskişehir’de kendini hissettiren sıcak havalar ve yağışların az olması çiftçilerin normalden 2 ay önce tarlalarını sulamaya başlamalarına neden olurken yeraltı suyu 150 metreye kadar çekildi.
21.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi CHP binasındaki para sayma görüntüleriyle ilgili konuşan Erdoğan, 'İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi. Milletimiz bu sinsi ve kirli oyunların hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracak.' dedi.
15.03.2024 Gündem
Uzman çavuş dehşet saçtı! Yeliz Yolcuoğlu cinayetinde istenen ceza belli oldu
Uzman çavuş dehşet saçtı! Yeliz Yolcuoğlu cinayetinde istenen ceza belli oldu Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde dini nikahla birlikte yaşadığı çocuğunun annesi Yeliz Yolcuoğlu'nu (40) tabancayla 8 el ateş ederek öldüren Jandarma Uzman Çavuş Muhammet Dankal (33) hakkında istenen ceza belli oldu.
13.03.2024 Gündem
Miçotakis Ukrayna’da büyük tehlike atlattı!
Miçotakis Ukrayna’da büyük tehlike atlattı! Ukrayna’nın Odessa kentine ziyaret gerçekleştiren Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis’in bulunduğu konvoyun 150 metre yakınında patlama meydana geldi.
7.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunun adı siyasi şantajcılık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunun adı siyasi şantajcılık Malatya'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hem bize kaybettirmek için çalışıp hem de bizim gölgemizde yürümek isteyenlere müsaade etmeyiz. Sadece yalan yanlış konuşacak siyaseti domine etmeye çalışacaksınız... Bunun adı siyasi şantajcılıktır." şeklinde konuştu.
6.03.2024 Gündem
Alanya açıklarında hortum
Alanya açıklarında hortum Antalya’nın Alanya ilçesinde denizde oluşan hortum cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
5.03.2024 Haberler
Sulama havuzuna düşen 8 yaşındaki Umut'tan acı haber
Sulama havuzuna düşen 8 yaşındaki Umut'tan acı haber Siirt’in Pervari ilçesinde sulama havuzuna düşen Umut Aydınalp (8), hayatını kaybetti.
1.03.2024 Gündem
Zümrüt Apartmanı 37 kişiye mezar oldu! İlk duruşmada şok savunma
Zümrüt Apartmanı 37 kişiye mezar oldu! İlk duruşmada şok savunma Adıyaman’da kaçak kat yapılan ve 37 kişinin hayatını kaybettiği Zümrüt Apartmanı ile ilgili davasının ilk duruşmasında sanıkların ifadeleri şoke etti.
29.02.2024 Gündem
Savaşın ortasında belirdi! İHA, 'UFO'yu kaydetti
Savaşın ortasında belirdi! İHA, 'UFO'yu kaydetti İki yılı geride bırakan Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinde, Kiev kanadının keşif İHA'sına UFO takıldı. Söz konusu görüntüler dünya medyasında ses getirdi.
28.02.2024 Haberler
Savaşın ortasında belirdi! Drone, 'UFO'yu kaydetti
Savaşın ortasında belirdi! Drone, 'UFO'yu kaydetti İki yılı geride bırakan Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinde, Kiev kanadının keşif drone kamerasına bir UFO takıldı. Söz konusu görüntüler dünya medyasında ses getirdi.
28.02.2024 Dünya
Yusufeli Viyadüğü'nde sona doğru! Yol süresi 25 dakika kısalıyor
Yusufeli Viyadüğü'nde sona doğru! Yol süresi 25 dakika kısalıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Yusufeli Merkez Viyadüğü’nde son segment konularak iki yaka bir araya getirildi. Köprü üzerindeki asfalt çalışmalarını bir an önce tamamlayarak viyadüğü hizmete açacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.
20.02.2024 Ekonomi
Ankara ABB Başkan Adayı Turgut Altınok: Ankara'ya milyonlarca turist gelecek
Ankara ABB Başkan Adayı Turgut Altınok: Ankara'ya milyonlarca turist gelecek "Öyle projelerimiz var ki İstanbul'dan Ankara'ya gezmeye gelecekler." diyen AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Türkiye'nin her yerinden Ankara'ya gezmeye gelecekler. Ankara'ya milyonlarca turist gelecek" dedi.
14.02.2024 Gündem
'Annemle ilişkisi var' dedi, ev sahibini öldürdü! Dehşet bununla bitmedi
'Annemle ilişkisi var' dedi, ev sahibini öldürdü! Dehşet bununla bitmedi Afyonkarahisar'da bir kişi, tartıştığı ev sahibini silahla öldürdükten sonra intihar etti. Korkunç olayla ilgili ilk bilgiler de ortaya çıktı.
29.12.2023 Gündem
Uzman çavuş ormana götürdüğü dini nikahlı eşine kurşun yağdırdı!
Uzman çavuş ormana götürdüğü dini nikahlı eşine kurşun yağdırdı! Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Jandarma Uzman Çavuş Muhammet D. (32), dini nikahla birlikte yaşadığı Yeliz Yolcuoğlu'nu (40) evinin yakınındaki ormana götürüp, tabancayla 10 el ateş ederek öldürdü. 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp durumu bildiren Muhammet D., 2 tabancasıyla birlikte gözaltına alındı.
29.12.2023 Gündem
40 yıl boyunca evlerine teleferikle ulaşıyorlardı! Mahallelinin yol sevinci
40 yıl boyunca evlerine teleferikle ulaşıyorlardı! Mahallelinin yol sevinci Rize'de yolu olmayan evlerine kurdukları, varangel olarak bilinen teleferik sistemiyle giden bölge halkının, 100 metre yükseklikte tehlikeli yolcukları, mahalleye yapılan yol ile sona erdi.
4.12.2023 Gündem
40 yıl boyunca evlerine teleferikle ulaşıyorlardı! Mahallelinin yol sevinci
40 yıl boyunca evlerine teleferikle ulaşıyorlardı! Mahallelinin yol sevinci Rize'de yolu olmayan evlerine kurdukları, varangel olarak bilinen teleferik sistemiyle giden bölge halkının, 100 metre yükseklikte tehlikeli yolcukları, mahalleye yapılan yol ile sona erdi.
4.12.2023 Gündem
Kayak sezonu açıldı
Kayak sezonu açıldı Kış turizminin gözde mekanlarından Erzurum'daki Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezi'nde kayak sezonu açıldı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı hizmet veren tesislerde sezonun ilk günü olduğu için ziyaretçilere ücretsiz ağırlandı.
29.11.2023 Ekonomi
Palamut çingene palamadu, lüfer çinekop boyunda! Kurtarmanın tek yolu 'kota'
Palamut çingene palamadu, lüfer çinekop boyunda! Kurtarmanın tek yolu 'kota' Türkiye'de denizlerde av yasağının 1 Eylül itibarıyla sona ermesinin ardından gemiler denize açılmıştı. Ancak şu günlerde balık tezgahlarına gidenlerin balık boylarından şikayet etmesi, gözleri aşırı avlanmaya çevirdi. "Palamut çingene palamadu, lüfer çinekop boyunda. Hamsi sayısında bile azalma var" diyen uzmanlara göre ise tek kurtuluş kota uygulamasında.
26.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

150 Metre ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.