16 Aralık

16 Aralık

Son dakika 16 Aralık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 16 Aralık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 16 Aralık haber sayfamızda...

16 Aralık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14.878 16 aralık haberi bulunmuştur.
Batan gemideki aşçı Zeynep'in yürek yakan mesajı! 'Bu son, kışın bir daha yapmam'
Batan gemideki aşçı Zeynep'in yürek yakan mesajı! 'Bu son, kışın bir daha yapmam' Marmara Denizi’nde 15 Şubat'ta batan kargo gemisi 'Batuhan A'nın aşçısı Zeynep Kılınç’ın dümende bulunması kelimenin tam anlamıyla muammaydı. Hâlâ neden battığı net olarak bilinmeyen gemiye dair olası ihtimalleri ve Zeynep'in yürek yakan hikâyesini, annesi Nilüfer Kılınç ile "Manevi abisiydim" diyen Kaptan İrfan Çiriğ Milliyet.com.tr'ye anlattı.
21.02.2024 Gündem
6 aylık hamile eşini öldürdü! Yine aynı ceza verildi
6 aylık hamile eşini öldürdü! Yine aynı ceza verildi Konya’da Yargıtay'ın, 6 aylık hamile eşi Sadife Yüzer’i (35) öldüren Ali Rıza Yüzer’e (36) verilen 23 yıl hapis cezasında 'haksız tahrik' indirimi uygulanmaması gerektiğini belirterek bozduğu karar, Bölge Adliye Mahkemesi 1'inci Ceza Dairesi'nde yeniden görüldü. Mahkeme sanığa, yine 'haksız tahrik' ve 'iyi hal indirimi' uygulayarak aynı cezayı verdi.
14.02.2024 Gündem
Best Model Türkiye kurucusu Erkan Özerman hayatını kaybetti!
Best Model Türkiye kurucusu Erkan Özerman hayatını kaybetti! Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman, 86 yaşında hayata veda etti. Ünlü organizatör, bir süredir kanser tedavisi görüyordu.
13.02.2024 Cadde
Tarihi adım! Karar onaylandı, Türk SİHA'ları Geçitkale'de
Tarihi adım! Karar onaylandı, Türk SİHA'ları Geçitkale'de KKTC Meclisi’nde, Geçitkale Havalimanı’na Türk SİHA’ları konuşlanmasına ilişkin karar onaylandı. Türkiye’nin çok kritik bir adım attığına değinen uzmanlara göre Ankara sadece Rum tarafına değil bölgede planı olan tüm güçlere çok net bir mesaj verdi.
13.02.2024 Gündem
İstanbul’da Liszt günleri
İstanbul’da Liszt günleri Ünlü Macar besteci Franz Liszt’e adanmış konserler dizisi “Franz Liszt Piyano Sezonu” adıyla 23 Şubat’ta başlıyor. 2024 Türk-Macar Yılı etkinlikleri kapsamındaki seri 16 Aralık’a kadar İstanbul’da farklı kuşaklardan önemli Macar piyanistleri ağırlayacak.
10.02.2024 Kültür Sanat
Aden Körfezi tezkeresi Meclis'ten geçti
Aden Körfezi tezkeresi Meclis'ten geçti TSK deniz unsurlarının Aden Körfezi, Somali karasularındaki görev süresinin 1 yıl uzatılmasına ilişkin tezkere TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.
17.01.2024 Gündem
16 Aralık Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
16 Aralık Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu İnsanlar burçlarının özellikleri araştırarak, karakterleri ve özellikleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyebiliyor. 16 Aralık tarihinde doğan her birey, burçlarını öğrenmenin yollarını arıyor. 16 Aralık'ta doğan bireylerin hangi burca sahip olduğu, internet üzerinde araştırılan bilgilerden biridir. 16 Aralık hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumuyla ilgili detayları derledik.
9.01.2024 Astroloji
Marmarabirlik’ten 36 milyon TL’lik ödeme
Marmarabirlik’ten 36 milyon TL’lik ödeme 2023/2024 iş yılı ürün alım kampanyasının sonuna yaklaşan Marmarabirlik, 5 Ocak tarihinde ortaklara 36 milyon TL 5'inci dilim ödemesi yapacak.
4.01.2024 Ekonomi
Umudunu Kaybetme filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi?
Umudunu Kaybetme filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi? Umudunu Kaybetme filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Bu akşam TV ekranlarına gelecek olan filmin başrolünde ünlü oyuncu Will Smith yer alıyor. 16 Aralık 2006 yılında vizyona giren Umudunu Kaybetme (The Pursuit of Happyness) filmini ilk defa izleyecek olanlar "Umudunu Kaybetme filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi?" sorularının yanıtını arıyor. İşte filmin detaylar…
26.12.2023 Bilgi Rehberi
Korkunç olay! Arkadaşını otomobilde öldürüp inşaata attı
Korkunç olay! Arkadaşını otomobilde öldürüp inşaata attı Bahçelievler’de, otomobilde bir süre sohbet eden Ramazan Nazlıcan ile Ahmet Sevim arasında tartışma çıktı. Ahmet Sevim'i ensesinden, boğazından ve yüzünden bıçaklayan Nazlıcan, Sevim'i otomobille bir kaç sokak ilerideki inşaatın önüne atarak kaçtı. Sevim'in cansız bedenini mahalle sakinleri buldu.
22.12.2023 Gündem
Şampiyonlar Ligi'ne 'Süper' tehdit! Futbol dünyası ayaklandı
Şampiyonlar Ligi'ne 'Süper' tehdit! Futbol dünyası ayaklandı Şampiyonlar Ligi’nin varlığını tehdit eden Avrupa Süper Ligi’nin kurulmasının yasal yolu açıldı. Avrupa Adalet Mahkemesi yeni oluşumu engelleyen UEFA ve FIFA’nın, rekabet yasasına aykırı hareket ettiğine hükmetti. Futbol dünyasından karara tepkiler yükseldi.
22.12.2023 Futbol
Piyade okulunda Atatürk tartışması! Amirlerle ilgili yeni karar
Piyade okulunda Atatürk tartışması! Amirlerle ilgili yeni karar Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Tuzla Piyade Okul Komutanlığı'nda yaşanan olaya ilişkin süren soruşturmayla ilgili son bilgileri aktardı.
21.12.2023 Haberler
Piyade okulunda Atatürk tartışması! Amirlerle ilgili yeni karar
Piyade okulunda Atatürk tartışması! Amirlerle ilgili yeni karar Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Tuzla Piyade Okul Komutanlığı'nda yaşanan olaya ilişkin süren soruşturmayla ilgili son bilgileri aktardı.  
21.12.2023 Gündem
TSF Başkanı Gülkız Tulay: “Türk satrancı için hep birlikte daha çok çalışmaya devam edeceğiz”
TSF Başkanı Gülkız Tulay: “Türk satrancı için hep birlikte daha çok çalışmaya devam edeceğiz” Türkiye Satranç Federasyon'un Mersin'de düzenlediği satranç turnuvasının final müsabakaları gerçekleşti. Toplam 832 sporcunun hamle yaptığı turnuvada IM Ediz Gürel özel konuk olarak yer aldı.
19.12.2023 Diğer
Boşanmak isteyen kocaya görülmemiş eziyet! Önce dayak sonra 40 kurşun
Boşanmak isteyen kocaya görülmemiş eziyet! Önce dayak sonra 40 kurşun Esenyurt'ta iddiaya göre eşi Bahar A.'ya boşanma davası açan Levent Yıldız, önce tehdit edildi sonra da saldırıya uğradı. Önce darbedildiği iddia edilen Levent Yıldız hastanede tedavi altına alındı. Kısa süre sonra da baba Halit Yıldız'ın aracı silahla tarandı.
19.12.2023 Haberler
Boşanmak isteyen kocaya görülmemiş eziyet! Önce dayak sonra 40 kurşun
Boşanmak isteyen kocaya görülmemiş eziyet! Önce dayak sonra 40 kurşun Esenyurt'ta iddiaya göre eşi Bahar A.'ya boşanma davası açan Levent Yıldız, önce tehdit edildi sonra da saldırıya uğradı. Önce darbedildiği iddia edilen Levent Yıldız hastanede tedavi altına alındı. Kısa süre sonra da baba Halit Yıldız'ın aracı silahla tarandı.
19.12.2023 Gündem
Başından vurulan genç, hayatını kaybetti
Başından vurulan genç, hayatını kaybetti İzmir'in Bornova ilçesinde bir eğlence mekanı önünde ters bakma kavgasının ardından başından tabancayla vurulan 23 yaşındaki genç, hayatını kaybetti.
19.12.2023 Gündem
ABD'de haftalık çelik üretimi arttı
ABD'de haftalık çelik üretimi arttı ABD'de ham çelik üretimi haftalık bazda artış gösterdi.
19.12.2023 Uzmanpara
Üç dönem tek mekân
Üç dönem tek mekân İstanbul’un zengin geçmişi, üç yazarın üç farklı dönemi konu alan anlatılarıyla yeniden hayat buluyor.
19.12.2023 Kültür Sanat
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan New York Times makalesi hakkında açıklama
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan New York Times makalesi hakkında açıklama Hazine ve Maliye Bakanlığı, “Jo Becker ve Justin Scheck tarafından kaleme alınan 16 Aralık 2023 tarihli New York Times makalesi Türkiye’nin terörizmin finansmanı ile mücadelesine ilişkin yanıltıcı bilgiler içermekte ve gerçekleri çarpıtmaktadır” açıklamasını yaptı.
18.12.2023 Ekonomi
MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU? MasterChef All Star'da bu haftanın son eleme adayı hangi yarışmacı oldu? İşte eleme adayı olan son yarışmacı...
MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU? MasterChef All Star'da bu haftanın son eleme adayı hangi yarışmacı oldu? İşte eleme adayı olan son yarışmacı... Masterchef'te bu haftanın son eleme adayı belli oldu. Eleme adayı iki etaplı oynanan oyunun sonunda açıklandı. İlk etapta konuk olan Yılmaz Öztürk'ün yaptığı tabağı yarışmacılar hazırladılar. İlk etapta en iyi tabağı hazırlayan eleme adayı olmaktan kurtuldu. Peki 16 Aralık Masterchef'te eleme adayı kim oldu, 4.eleme adayı hangi yarışmacı?
17.12.2023 Bilgi Rehberi
UÇAK SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ Mİ (16-17 Aralık)? THY ve Pegasus uçak seferleri iptal olacak mı? Diyarbakır'da uçuşlar iptal mi?
UÇAK SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ Mİ (16-17 Aralık)? THY ve Pegasus uçak seferleri iptal olacak mı? Diyarbakır'da uçuşlar iptal mi? Olumsuz hava koşulları sonrasında gözler uçak seferlerine çevrildi. Diyarbakır'da sis günlük yaşamı olumsuz etkiledi. THY ve Pegasus seferleri hakkında detaylar merak ediliyor. Peki 16 Aralık'ta uçak seferleri iptal mi? Diyarbakır'da uçuşlar iptal mi?
16.12.2023 Bilgi Rehberi
Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli oldu! 16 Aralık Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama ekranı...
Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli oldu! 16 Aralık Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama ekranı... Çılgın Sayısal Loto çekilişi için geri sayım sona erdi Sisal Şans'ın en çok kazandıran oyunlardan olan Çılgın Sayısal Loto çekilişinde 6 şanslı numarayı bilen büyük ödülü kazanıyor. 16 Aralık Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı.
16.12.2023 Bilgi Rehberi
GÜNCEL ÇEYREK ALTIN FİYATLARI 2023: Gram altın, ons altın fiyatları ne kadar oldu? (CANLI ALTIN FİYATLARI)
GÜNCEL ÇEYREK ALTIN FİYATLARI 2023: Gram altın, ons altın fiyatları ne kadar oldu? (CANLI ALTIN FİYATLARI) Altın fiyatlarındaki iniş çıkışlar yakından takip ediliyor. En çok tercih edilen yatırım araçlarından olan alına ilgi sürerken yatırımcılar uzmanların görüşlerini merak ediyor. 16 Aralık 2023 altın fiyatları ne kadar oldu? İşte gram altın fiyatları, çeyrek altın fiyatları son durum.
16.12.2023 Bilgi Rehberi
GÜNCEL TV YAYIN AKIŞI LİSTESİ 16 EYLÜL 2023: Kanal D, ATV, SHOW TV, FOX TV, TV8, STAR TV, TRT 1 yayın akışı 16 Aralık 2023 (Bugün TV'de neler var?)
GÜNCEL TV YAYIN AKIŞI LİSTESİ 16 EYLÜL 2023: Kanal D, ATV, SHOW TV, FOX TV, TV8, STAR TV, TRT 1 yayın akışı 16 Aralık 2023 (Bugün TV'de neler var?) TV yayın akışı listesi araştırılıyor. Bu akşam TV'de yayınlanacak dizi, film ve yarışmaları merak eden izleyiciler kanalların TV yayın akışı listesini inceliyor. Peki, bu akşam TV'de ne var? Kanal D, ATV, SHOW TV, FOX TV, TV8, STAR TV, TRT 1 güncel yayın akışı listesi.
16.12.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

16 Aralık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.