16 Ekim

16 Ekim

Son dakika 16 ekim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 16 ekim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 16 ekim haber sayfamızda...

16 Ekim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14.596 16 ekim haberi bulunmuştur.
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri Teknolojinin iş hayatına olan etkisinin ve dijital dönüşüm çalışmalarının zirveye çıktığı 'yapay zeka çağı'nda teknoloji liderleri şirketleri geleceğe taşıyor...
15.04.2024 Milliyet Executive
Beylikdüzü'nde çifte kadın cinayeti sanığı hakkında zorla getirilme kararı
Beylikdüzü'nde çifte kadın cinayeti sanığı hakkında zorla getirilme kararı Beylikdüzü’nde, geçen yıl çocuğunun da evde bulunduğu sırada eşi Vildan Boduroğlu’nu 38, baldızını ise 22 bıçak darbesiyle öldüren Ferhat Boduroğlu, "Benim hiç kimseyi öldürmek gibi bir niyetim yoktu. Benim amacım boşanıp kızımın velayeti almaktı" dedi. Mahkeme heyeti tutuksuz sanık Arif Türkan hakkında zorla getirilme kararı vererek duruşmayı erteledi.
6.03.2024 Gündem
KPSS TAKVİMİ 2024 ✍ KPSS Lisans - Ön Lisans - Ortaöğretim - DHBT | KPSS BAŞVURU NE ZAMAN? ÖSYM KPSS sınav tarihleri...
KPSS TAKVİMİ 2024 ✍ KPSS Lisans - Ön Lisans - Ortaöğretim - DHBT | KPSS BAŞVURU NE ZAMAN? ÖSYM KPSS sınav tarihleri... Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) tarihleri ÖSYM takviminde yer aldı. Bu sene KPSS ortaöğretim sınavı da düzenlenecek. 2024 KPSS ortaöğretim, ön lisans ve lisans sınavları yapılacak. Adaylar ise tarih sorgusuna başladı. İşte, KPSS sınav ve sonuç tarihleri...
2.03.2024 Bilgi Rehberi
Eski eşinin paylaştığı fotoğrafı görünce dehşet saçtı! 35 yıla kadar hapsi isteniyor
Eski eşinin paylaştığı fotoğrafı görünce dehşet saçtı! 35 yıla kadar hapsi isteniyor Erzurum'da boşandığı Kübra K. (28) ve sevgilisi olduğunu iddia ettiği Osman Bera Y.'yi (21) defalarca bıçaklayarak ağır yaralayan tutuklu Bilgehan Gültekin (42) hakkında 35 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
27.01.2024 Gündem
16 Ekim Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
16 Ekim Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu İnsanların doğum tarihlerine göre burçları belirlenmektedir. Burç yorumlarında genel intiba kişilerin doğumlarına ve burçlarına göre aynı özellikleri ortaya koymasıdır. Bu bakımdan insanların doğum tarihleri, burçları ve yükseleni hep merak edilen konular arasındadır. Peki, 16 Ekim gününde doğan bir kişi hangi burca sahip olmaktadır? Ne tür ortak özellikler gösterir? Bu kişilerin yükseleni hakkında hangi yorumlar yapılır? İşte, 16 Ekim doğumluların burçları ve özelliklerinin içeren hususlar.
8.01.2024 Astroloji
Yapay zeka çağı
Yapay zeka çağı "2024 yılı için teknolojik dönüşüm odaklı yatırımlar yüzde 40 oranında ön plana çıkıyor. Her alanda yapay zeka modellerini iş süreçlerine entegre etmek ve kullanıcı deneyimini daha da geliştirmek bu sene fark yaratacak."
8.01.2024 Milliyet Executive
ALES 2024 NE ZAMAN? ÖSYM sınav takvimi ile ALES 1-2-3 başvuru ve sınavları ne zaman? 2024 ALES tarihleri...
ALES 2024 NE ZAMAN? ÖSYM sınav takvimi ile ALES 1-2-3 başvuru ve sınavları ne zaman? 2024 ALES tarihleri... ÖSYM'nin takvimine göre ALES 2024 yılında 3 kez gerçekleştirilecek. Lisansüstü eğitim almak isteyenler için ÖSYM tarafından düzenlenen ALES sınavı tarihleri belli oldu. Yüksek lisans ve doktora adaylarının başvurduğu sınavın tarihleri binlerce aday tarafından araştırılıyor. ÖSYM'nin 2024 yılı sınav takvimini açıklamasıyla ALES-1, ALES-2, ALES-3 sınav tarihleri, başvuru tarihi, geç başvuru tarihleri ve sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihler netleşti. Peki, ALES başvuruları ne zaman, ALES sınavı hangi tarihte? İşte 2024 ALES tarihleri...
14.12.2023 Bilgi Rehberi
Yapay zeka girişimlerini küresel sahneye taşıdı
Yapay zeka girişimlerini küresel sahneye taşıdı Yapı Kredi FRWRD Global’e seçilen 10 yapay zekâ girişimi, Finlandiya’nın başkenti Helsinki’de düzenlenen dünyanın önde gelen start-up ve teknoloji etkinliği Slush’a katıldı.
7.12.2023 Ekonomi
Hamas tarafından tedavi edilmişti! Mia Shem serbest bırakıldı
Hamas tarafından tedavi edilmişti! Mia Shem serbest bırakıldı Hamas’ın daha önce tedavi ettiği ve bugün serbest bıraktığı İsrailli esir Mia Shem’in annesi gözyaşlarına boğuldu
30.11.2023 Haberler
Hamas tarafından tedavi edilmişti! Mia Shem serbest bırakıldı
Hamas tarafından tedavi edilmişti! Mia Shem serbest bırakıldı Hamas’ın daha önce tedavi ettiği ve bugün serbest bıraktığı İsrailli esir Mia Shem’in annesi gözyaşlarına boğuldu
30.11.2023 Dünya
Eurobond ihracını 800 milyon $’a çıkardı
Eurobond ihracını 800 milyon $’a çıkardı Yapı Kredi, eylül ayında gerçekleştirdiği sürdürülebilir eurobond işlemine, 300 milyon dolar tutarında ek ihraç gerçekleştirdi.
22.11.2023 Ekonomi
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Osmaniye'de temaslarda bulundu
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Osmaniye'de temaslarda bulundu Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Osmaniye Valiliği'ni ziyaret etti. Bakan Tunç, valilik çıkışında yaptığı açıklamada Osmaniye'de yapılan yatırımları değerlendi.
17.11.2023 Gündem
Ege’de barışa spor katkısı! 13 maddelik anlaşma
Ege’de barışa spor katkısı! 13 maddelik anlaşma Türkiye ve Yunanistan arasında ikili ilişkileri güçlendirmek amacıyla Ankara’da önceki gün dördüncü toplantı yapıldı. Toplantıda askeri okullar arasında spor müsabakaları düzenlenmeyi de içeren birçok konuda mutabakat sağlandı...
15.11.2023 Gündem
44 ilde arsalar satışa çıktı: İşte en büyük avantajı!
44 ilde arsalar satışa çıktı: İşte en büyük avantajı! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 44 ilde 622 muhtelif arsayı satılığa çıkardı. Peki bu arsaların avantajı ne? İşte detaylar...
14.11.2023 Ekonomi
Kısmetse olur Yeliz'i öldüresiye dövmüştü! Cezası belli oldu
Kısmetse olur Yeliz'i öldüresiye dövmüştü! Cezası belli oldu Sosyal medyada yayınlanan popüler bir evlilik programında yarışmacı olan Yeliz Kılıç ve ablası Elif Kılıç’ın Kağıthane’de kaldırımda yürüdükleri esnada öldüresiye darp edildiği olayla ilgili görülen dava karara bağlandı.
13.11.2023 Gündem
Beşiktaş'ı krizden Muleka çıkardı! Rıza Çalımbay'dan ilk galibiyet
Beşiktaş'ı krizden Muleka çıkardı! Rıza Çalımbay'dan ilk galibiyet Siyah-beyazlı takım, Rıza Çalımbay yönetimindeki ilk maçında konuk ettiği Rams Başakşehir'i 1-0 yendi, kötü gidişe son verdi.
12.11.2023 Beşiktaş
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor Türkiye'nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeyi sürdürüyor. Şirketler kurumsal hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
10.11.2023 Milliyet Executive
Bakan Özhaseki: “TOKİ 1779 sosyal konutu teslim etmeye başladı”
Bakan Özhaseki: “TOKİ 1779 sosyal konutu teslim etmeye başladı” Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, TOKİ’nin inşasını tamamladığı 1779 sosyal konutun, hak sahiplerine teslim edilmeye başlandığını bildirdi. Bakan Özhaseki, “Konutların teslimi kasım ayı sonuna kadar devam edecek.” dedi.
8.11.2023 Ekonomi
ABD’de Filistin asıllı 6 yaşındaki çocuğu öldüren saldırgan hakim karşısında
ABD’de Filistin asıllı 6 yaşındaki çocuğu öldüren saldırgan hakim karşısında ABD’de Filistin asıllı 6 yaşındaki çocuğu 26 yerinden bıçaklayarak öldüren katil zanlısı 71 yaşındaki Joseph Czuba, çıkarıldığı mahkemede suçsuz olduğunu iddia etti.
30.10.2023 Dünya
Markette 'omuz atma' cinayetinde kahreden detay! Evlilik teklif ettiği gün öldürüldü
Markette 'omuz atma' cinayetinde kahreden detay! Evlilik teklif ettiği gün öldürüldü İzmir’de bir markette 'omuz attın' tartışmasında çakı ile öldürülen Semih Kenan Köse'nin (30), sevgilisi Sibel Kabadayı'ya (27) olay gün tekne turunda evlenme teklif ettiği ortaya çıktı.
30.10.2023 Gündem
Liman Kentlerinde Araştırma ve Tasarım
Liman Kentlerinde Araştırma ve Tasarım Kadir Has Üniversitesi Mimarlık Bölümü ev sahipliğinde, Murat Tabanlıoğlu’nun yürütücülüğünü yaptığı “Liman Kentlerinde Araştırma ve Tasarım” başlıklı Kent Çalışmaları Yüksek Lisans Programı öğrencileri, akademisyen ve profesyonel mentörler eşliğinde liman kenti özelliği taşıyan Atina ve Venedik kentlerine saha gezisi gerçekleştirdi.
30.10.2023 Mimarlık
Voleyboldaki gururlarımız! Filenin Sultanları'nı yakından tanıyalım
Voleyboldaki gururlarımız! Filenin Sultanları'nı yakından tanıyalım A Milli Voleybol Takımımız, Cumhuriyetimizin 100. yılında hem Milletler Ligi hem de Avrupa Şampiyonası’nda zirveye çıkan ülkemize ilkleri yaşattı. Bizlere büyük gurur yaşatan Filenin Sultanları’nı yakından tanıyalım...
27.10.2023 Voleybol
Markette 'omuz atma' cinayeti! Çakının üzerine düştü
Markette 'omuz atma' cinayeti! Çakının üzerine düştü İzmir’in Urla ilçesinde, Semih Kenan Köse'nin (30) markette çıkan 'Omuz attın' tartışmasında çakıyla öldürüldüğü, yanındaki sevgilisi Sibel Kabadayı'nın (27) ise yaralandığı anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
25.10.2023 Gündem
9 ilin yaylalarını birleştirecek yolda geri sayım
9 ilin yaylalarını birleştirecek yolda geri sayım Karadeniz Bölgesi'nde, 9 ilin yaylalarını birbirine bağlayacak 2 bin 600 kilometre uzunluğundaki ‘Yeşil Yol’ projesinde çalışmalar devam ediyor.
25.10.2023 Ekonomi
Filistinlilere destek veren Yahudiler kim?
Filistinlilere destek veren Yahudiler kim? İsrail’in kural tanımaz saldırılarına karşı duran, ABD’yi sert ifadelerle eleştiren, İsrail işgali altında ezilen Filistin halkının yanında yer alan Siyonizm karşıtı Yahudiler son günlerde sıklıkla görülmeye başladı. Peki, ABD Kongre binasında da eylem yapan barış yanlısı Yahudiler kim? Neden İsrail’in politikalarına karşılar? 
23.10.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

16 Ekim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.