16 Yaş

16 Yaş

Son dakika 16 yaş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 16 yaş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 16 yaş haber sayfamızda...

16 Yaş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.477 16 yaş haberi bulunmuştur.
Bastian Schweinsteiger: Mourinho hiçbir zaman izin vermedi!
Bastian Schweinsteiger: Mourinho hiçbir zaman izin vermedi! Alman eski futbolcu Bastian Schweinsteiger, Manchester United'dan ayrılık sürecini anlattı.
18.04.2024 Dünyadan Futbol
Burcu Esmersoy'un gençlik sırrı mutlu evlilik! 'Akşam evime beyim geliyor, oturuyoruz'
Burcu Esmersoy'un gençlik sırrı mutlu evlilik! 'Akşam evime beyim geliyor, oturuyoruz' Yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı Nazım Akmandil ile geçtiğimiz eylül ayında nikâh masasına oturan sunucu Burcu Esmersoy, önceki gece bir etkinlikte sunuculuk görevini üstlendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan oyuncu, genç kalmasının sırrının mutlu bir evlilik olduğunu söyleyerek; çarpıcı bir açıklama yaptı.
18.04.2024 Cadde
‘Başınızdaki bela’ canınızdan edebilir
‘Başınızdaki bela’ canınızdan edebilir Gençler ve çocuklar arasında yaygın olan rengarenk saç boyama çılgınlığı sağlığınızdan edebilir. Bitkisel ya da kimyasal ne derseniz... Saçını bir gün pembe bir gün mavi yapan 16 yaşından küçük çocukların ailelerini uyaran uzmanlara göre, alerjik reaksiyon halinde hayatta kalma şansı yüzde 50.
18.04.2024 Gündem
19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için geri sayım
19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için geri sayım Bu yıl 28 Nisan pazar günü koşulacak olan Türkiye İş Bankası 19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için İBB Maltepe Kenan Onuk Atletizm Pisti’nde basın toplantısı düzenlendi.
16.04.2024 Diğer
Genç oyuncuyla ilişkisi ortaya çıktı! 'Aşık olmak için yanıp tutuşuyor'
Genç oyuncuyla ilişkisi ortaya çıktı! 'Aşık olmak için yanıp tutuşuyor' Gerard Pique ile Shakira'nın uzun yıllardır devam eden ilişkisi, eski futbolcunun ihaneti sebebiyle 2022'de bitmişti. Şarkıcının, beraber romantik bir klip çektiği, kendisinden 16 yaş küçük İngiliz oyuncu Lucien Laviscount ile yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. İşte detaylar...
5.04.2024 Cadde
Konut kiralarında dikkat çeken değişim! 4 yıl sonra bir ilk yaşandı
Konut kiralarında dikkat çeken değişim! 4 yıl sonra bir ilk yaşandı Konut kiralarıyla ilgili şubat ayına ilişkin dikkat çeken bir araştırma yapıldı. 4 yıl sonra ilk kez konut kiraları enflasyonun altında geldi. Peki reel bazda kiralarda düşüşün sebebi ne? İstanbul, İzmir ve Ankara’da kira fiyatları ne durumda? İşte detaylar...
26.03.2024 Ekonomi
Hayatları değişti! ‘Başka evrenin ilk insanları’
Hayatları değişti! ‘Başka evrenin ilk insanları’  Sosyal psikolog Jonathan Haidt yeni kitabında, Z kuşağının, akıllı telefon ve sosyal medya evreninin ilk insanları olmaları nedeniyle sorunlu kişilikler geliştirdiklerini öne sürdü.
26.03.2024 Dünya
Yer: Ankara! 16 yaşındaki genç, 3 saat 15 dakikada 8 kişiyi yaraladı
Yer: Ankara! 16 yaşındaki genç, 3 saat 15 dakikada 8 kişiyi yaraladı Ankara’da, Arda A. (16), 3 saat 15 dakika içinde, pompalı tüfekle saldırdığı taksi durağında 4 kişiyi yaraladı, aralarında ağabeyi de bulunan 4 kişiyi de bıçakladı. Güvenlik kamerasına yansıyan olay da Arda A., gözaltına alındı.
18.03.2024 Gündem
Milli satranç oyuncusu Ediz Gürel adını tarihe altın harflerle yazdırdı
Milli satranç oyuncusu Ediz Gürel adını tarihe altın harflerle yazdırdı 15 yaşındaki Ediz Gürel, Türk satranç tarihinin 'en genç büyükustası' (Grand Master-GM) oldu.
7.03.2024 Diğer
Fazla testosteron hayat kararttı! Paul Pogba gerçekleri
Fazla testosteron hayat kararttı! Paul Pogba gerçekleri Dünyanın en pahalı transferi, Fransa’nın yıldızıydı... Alex Ferguson’u takmadı, yıldızının barışmadığı Mourinho’yu Manchester’dan yollattı... Performansı düşüşteydi, testosteron ile yakalanınca kariyeri noktalandı. Erkekliğini artırmaya çalışırken, futboldan oldu.
3.03.2024 İtalya Serie A
Dünya Satranç Olimpiyatı için hazırlıklar başladı!
Dünya Satranç Olimpiyatı için hazırlıklar başladı! Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de düzenlenecek 45. Dünya Satranç Olimpiyatı için hazırlıklar başladı. Online eğitimlerin ve yüz yüze antrenmanların yer aldığı çalışma programı ile olimpiyatta derece hedefleniyor.
15.02.2024 Diğer
EURO 2024'e damga vuracak 10 isim! 'Kenan Yıldız, Türkiye'nin en büyük umudu'
EURO 2024'e damga vuracak 10 isim! 'Kenan Yıldız, Türkiye'nin en büyük umudu' The Guardian, EURO 2024'e damga vurması beklenen 10 genç oyuncu arasına Kenan Yıldız'ı da dahil etti.
14.02.2024 Milli Takım
2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası sona erdi
2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası sona erdi Türkiye Satranç Federasyonu’nun (TSF), Antalya’da düzenlediği “2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası” sona erdi. Şampiyonada, Türkiye’nin 81 ilinden ve KKTC’den 2 bin 500’ü sporcu olmak üzere, antrenörler, veliler ve satrançseverlerden oluşan yaklaşık 10 bin kişi bir araya geldi.
28.01.2024 Diğer
Çocuğuna ‘ilk hat’ indirimlerle geliyor
Çocuğuna ‘ilk hat’ indirimlerle geliyor Vodafone, 16 yaş altı çocuğuna ilk hattını alacak aileler için geliştirdiği İlk Hattım tekliflerini piyasaya sundu.
25.01.2024 Ekonomi
İşverenler bölgesel asgari ücreti tartıştı
İşverenler bölgesel asgari ücreti tartıştı TÜSİAD, “Cumhuriyetin İkinci Yüzyılına Girerken” temasıyla düzenlediği ve sivil toplum kuruluşları, akademisyenler, iş insanları ve siyasetçilerin de katıldığı bir dizi çalıştayın sonuçlarını raporlaştırdı.
10.12.2023 Ekonomi
Sporun iyileştirici gücünün sembolü Umut Evi!
Sporun iyileştirici gücünün sembolü Umut Evi! Islahiye’deki konteyner kentte depremzede çocukların spor eğitimi almalarına olanak sağlayan spor okulu, P&G tarafından Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi iş birliğiyle hayata geçirildi. Umut Evi projesi kapsamında futbol, voleybol, basketbol, hentbolla gençlerin sağlıklı gelişimi hedefleniyor.
26.11.2023 Diğer
Balkondan düşen Eylül'den 14 gün sonra acı haber
Balkondan düşen Eylül'den 14 gün sonra acı haber Artvin’in Arhavi ilçesinde balkondan düşerek yaralanan 16 yaşındaki Eylül Öztürk, hastanede verdiği yaşam mücadelesini 14 gün sonra kaybetti.
13.10.2023 Gündem
İlaç gibi hareket
İlaç gibi hareket Bugün ekim ayının ilk gününe merhaba diyerek uyandık. Ekim ayının ilk haftası Dünya Yürüyüş Günü kapsamında bilinçlendirme ve farkındalık etkinlikleri düzenleniyor. Ben de fiziksel aktivitenin vücudumuza olan destekleyici etkisini bir kez daha hatırlatmak istiyorum.
30.09.2023 Pazar
Ole Gunnar Solskjaer'den transfer itirafı! Suudi Arabistan cevabı: Teklifler aldım
Ole Gunnar Solskjaer'den transfer itirafı! Suudi Arabistan cevabı: Teklifler aldım Manchester United'dan kovulduktan sonra herhangi bir takıma imza atmayan Ole Gunnar Solskjaer açıklamalarda bulundu. Norveçli teknik direktör, Premier Lig devinde görevdeyken istediği transferleri ilk kez duyurdu. Solskjaer aynı zamanda Suudi Arabistan'dan teklif aldığını doğruladı.
20.09.2023 Dünyadan Futbol
Alp Ustaoğlu yazdı: Başka türlü bir insan
Alp Ustaoğlu yazdı: Başka türlü bir insan ABD Açık Tenis Turnuvası’nda Novak Djokovic 24. grand slam zaferine ulaştı. Bunu sanki ilkmiş gibi kutlamak, işte bu başka bir seviye. Michael Jordan, Kobe Bryant, Usain Bolt, Serena Williams veya Messi gibi Sırp raket de aynı kulüpte bulunuyor. Bunlar başka türlü insanlar.
17.09.2023 Tenis
Bakan Bak'tan milli satranççılara tebrik mesajı!
Bakan Bak'tan milli satranççılara tebrik mesajı! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Hollanda'da düzenlenen FIDE 16 Yaş Altı Satranç Olimpiyatı’nda gümüş madalya kazanan milli satranççıları tebrik etti.
18.08.2023 Diğer
Yine göçmen faciası: En az 63 ölü
Yine göçmen faciası: En az 63 ölü Batı Afrika’da bulunan Yeşil Burun Adaları (Cape Verde) açıklarında bir göçmen teknesinin bulunması üzerine en az 63 göçmenin hayatını kaybettiği düşünülüyor.
18.08.2023 Dünya
Aniden rahatsızlandı! 16 yaşındaki çocuğun şah damarının yırtıldığı ortaya çıktı
Aniden rahatsızlandı! 16 yaşındaki çocuğun şah damarının yırtıldığı ortaya çıktı Malatya’da kısa süre önce aniden rahatsızlanan 16 yaşındaki Eren Gezer, Turgut Özal Tıp Merkezi’nde yapılan başarılı ameliyatla yeniden hayata tutundu.
17.08.2023 Gündem
İspanyol balıkçılar fark etti! Yeşil Burun Adaları açıklarında göçmen faciası
İspanyol balıkçılar fark etti! Yeşil Burun Adaları açıklarında göçmen faciası Yeşil Burun Adaları açıklarında içerisinde düzensiz göçmenlerin bulunduğu teknenin alabora olması sonucu en az 63 kişi hayatını kaybetti.
16.08.2023 Dünya
16 Yaş Altı Kız Milli Basketbol Takımı, Sırbistan’a mağlup oldu
16 Yaş Altı Kız Milli Basketbol Takımı, Sırbistan’a mağlup oldu U16 Kız Milli Basketbol Takımı, FIBA 16 Yaş Altı Kızlar Avrupa Şampiyonası B Grubu 3’üncü maçında Sırbistan’a 79-70 yenildi.
13.08.2023 Milli Takım

Benzer Haber Etiketleri

16 Yaş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.