17 Ekim

17 Ekim

Son dakika 17 Ekim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 17 Ekim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 17 Ekim haber sayfamızda...

17 Ekim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14.607 17 ekim haberi bulunmuştur.
2024'ün ilk güneş tutulması 8 Nisan'da
2024'ün ilk güneş tutulması 8 Nisan'da Yılın 8 Nisan'daki ilk Güneş tutulması yalnızca Amerika kıtasından izlenebilecek.
23.03.2024 Dünya
Trabzonspor'da 3 isim Fenerbahçe maçında yok!
Trabzonspor'da 3 isim Fenerbahçe maçında yok! Trabzonspor'da Fenerbahçe maçının hazırlıkları sürüyor. Bordo-mavililerde Paul Onuachu ve Hüseyin Türkmen, Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. Ayrıca Mehmet Can Aydın da sakatlığı sebebiyle oynayamayacak.
16.03.2024 Trabzonspor
BU SENENİN TCMB MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI toplantı tarihleri 2024 📍 Mart Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
BU SENENİN TCMB MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI toplantı tarihleri 2024 📍 Mart Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu toplantı takvimine göre Mart kararının açıklanacağı tarih belli oldu. Merkez Bankası Şubat kararına göre faiz oranının yüzde 45 düzeyinde sabit tutulması kararlaştıtılmıştı. Peki, TCMB faiz kararı ne zaman saat kaçta açıklanacak?
16.03.2024 Bilgi Rehberi
3 yaşındaki Müslüme'nin ölümünde yeni karar! Ortaya çıkan detaylar Türkiye gündemine oturmuştu
3 yaşındaki Müslüme'nin ölümünde yeni karar! Ortaya çıkan detaylar Türkiye gündemine oturmuştu Mersin'de 3 yıl önce kaybolduktan 9 gün sonra ormanlık alanda cansız bedeni bulunan 3 yaşındaki Yörük kızı Müslüme Yağal'ın dedesi Hasan Yağal'ın cezası belli oldu.
11.03.2024 Gündem
Ölümcül, ucuz ve yaygın: İran drone'ları savaşın doğasını nasıl değiştiriyor?
Ölümcül, ucuz ve yaygın: İran drone'ları savaşın doğasını nasıl değiştiriyor? İlk kez beş yıl önce Suudi petrol rafinelerinin vurulduğu saldırıda ortaya çıkan silahlı insansız hava araçları, Rusya'nın Ukrayna saldırılarında dünya medyasının manşetlerine taşındı. Ancak asıl etkiyi, halihazırda Orta Doğu'daki çok cepheli savaşta ABD üssünün vurulduğu saldırıda gösterdi.
6.02.2024 Dünya
'Babam şarkılarıyla aramızda, öldüğüne hâlâ inanamıyorum!'
'Babam şarkılarıyla aramızda, öldüğüne hâlâ inanamıyorum!' Temmuz 2023'te lenf kanserine yenik düşen Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur, önceki gün BAU Radyo MüzikOnair Ödülleri'ne katıldı. Babası için yapılan anma töreninde konuşma yapan Uğur, tüm misafirlere duygusal anlar yaşattı.
31.01.2024 Cadde
BEDELLİ ASKERLİK SONUÇLARI ne zaman açıklanacak, yerler belli oldu mu? 2024 Bedelli askerlik ücreti ne kadar?
BEDELLİ ASKERLİK SONUÇLARI ne zaman açıklanacak, yerler belli oldu mu? 2024 Bedelli askerlik ücreti ne kadar? Bedelli askerlik yerlerinin açıklanacağı tarih belli oldu. 2024 bedelli askerlik ücreti de açıklandı. Bu yıl askere gidecekler, bedelli askerlik celp ve sevk tarihlerini merak ediyorlar. Peki bedelli askerlik sonuçları ne zaman açıklanacak?
19.01.2024 Bilgi Rehberi
BEDELLİ ASKERLİK SONUÇLARI (yerleri) ne zaman açıklanacak? Bedelli askerlik celp ve sevk tarihleri: 2024 bedelli askerlik ücreti ne kadar oldu?
BEDELLİ ASKERLİK SONUÇLARI (yerleri) ne zaman açıklanacak? Bedelli askerlik celp ve sevk tarihleri: 2024 bedelli askerlik ücreti ne kadar oldu? Bedelli askerlik sonuçlarının açıklanacağı tarih ile celp ve sevk dönemleri duyuruldu. 2024 yılında başvuru yapacak olanlar ise bedelli askerlik ücretini merak ediyorlar. Peki bedelli askerlik sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 bedelli askerlik ücreti ne kadar?
16.01.2024 Bilgi Rehberi
BEDELLİ ASKERLİK SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 2024 bedelli askerlik ücreti ne kadar? Bedelli askerlik celp ve sevk tarihleri nedir?
BEDELLİ ASKERLİK SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 2024 bedelli askerlik ücreti ne kadar? Bedelli askerlik celp ve sevk tarihleri nedir? Bedelli askerlik celp dönemleri ve sevk tarihleri vatani görevi yerine getirecekler tarafından merak ediliyor. Bedelli askerlik sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu. 2024 yılında bedelli askerlik başvurusu yapacaklar ise ücreti araştırıyorlar. Peki 2024 bedelli askerlik ücreti ne kadar? bedelli askerlik yerleri ne zaman açıklanacak, celp ve sevk tarihleri nedir?
15.01.2024 Bilgi Rehberi
Sergen Yalçın: "1 puan üzücü"
Sergen Yalçın: "1 puan üzücü" Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, kazanmak için çok mücadele verdiklerinin altını çizerek, "1 puanla ayrılmak bizim tarafımızdan üzücü oldu" dedi.
14.01.2024 Futbol
Kızıldeniz kaynıyor: Husilere müdahale!
Kızıldeniz kaynıyor: Husilere müdahale! ABD ve İngiltere, Kızıldeniz’de ticari gemileri hedef alan İran destekli Husilere yönelik hava saldırısı gerçekleşti. Gazze’deki savaşın bölgesel bir hale dönüşmesine yönelik endişeler arttı.
13.01.2024 Dünya
17 Ekim Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
17 Ekim Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Astrolojiye merakı olan kişiler burçların hepsini araştırarak özelliklerini de bulabilirler. Özellikle kendi burcunu öğrenmek isteyen kişiler doğum tarihlerine bakarak burçlarını öğrenebilirler. 17 Ekim hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nedir? Tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.
9.01.2024 Astroloji
Yapay zeka çağı
Yapay zeka çağı "2024 yılı için teknolojik dönüşüm odaklı yatırımlar yüzde 40 oranında ön plana çıkıyor. Her alanda yapay zeka modellerini iş süreçlerine entegre etmek ve kullanıcı deneyimini daha da geliştirmek bu sene fark yaratacak."
8.01.2024 Milliyet Executive
Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu kaptan pilotluğa terfi etti!
Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu kaptan pilotluğa terfi etti! Galatasaray’ın eski kaptanı Sabri Sarıoğlu ile uzun yıllardır mutlu bir evlilik sürdüren Yağmur Sarıoğlu, kaptan pilot oldu. 4 bin saat yardımcı pilot olarak uçuşunu tamamlayan Sarıoğlu, bu başarısını sosyal medya hesabından duyurdu.
3.01.2024 Cadde
2024’te enflasyona yakın takip
2024’te enflasyona yakın takip Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 2024 yılı Para Politikası metnini yayımladı.
30.12.2023 Ekonomi
TCMB, 2024 yılı yol haritasını paylaştı
TCMB, 2024 yılı yol haritasını paylaştı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) yayımladığı 2024 yılı Para Politikası metninde parasal sıkılık ve parasal aktarımın, likidite gelişmeleri yakından takip edilerek miktarsal sıkılaştırma kararları ile destekleneceği belirtilerek yabancı para yükümlülükler üzerinden menkul kıymet tesisinin kademeli olarak azaltılmasına devam edileceği ifade edildi.
29.12.2023 Uzmanpara
Peşmergeye Patriot! Gözlerin çevrildiği tarih: 1 Şubat
Peşmergeye Patriot! Gözlerin çevrildiği tarih: 1 Şubat Temsilciler Meclisi, Ulusal Savunma Yetkilendirme Yasası çerçevesinde Irak’a ve Irak Kürdistan Bölgesi’ne hava savunma sistemleri yerleştirilmesini kabul etti. Bu, Pentagon’un onay vermesi halinde olacak.
17.12.2023 Dünya
Polat’a Bakanlık’tan ‘reklam’ cezası geldi
Polat’a Bakanlık’tan ‘reklam’ cezası geldi Ticaret Bakanlığı, esas işlerinin yanı sıra tıbbi işlemler yapan, tüketiciyi aldatan ve bunların reklamını yapan işletmelere yönelik denetimlerini sürdürürken, bu kapsamda 13 güzellik salonuna yaklaşık 3.7 milyon liralık reklam cezası kesti.
12.12.2023 Gündem
Çocuklar oyun, film ve kitap içeriklerinden ne bekliyorlar?
Çocuklar oyun, film ve kitap içeriklerinden ne bekliyorlar? Çocuk İçin İçerik Derneği (ÇİÇEK) her yıl Çocuk Hakları Günü olan 20 Kasım’da çocukların içerik tüketim dünyası ile ilgili bir ihtiyaca ya da hassas bir konuya dikkat çekmek amacıyla bir çalıştay gerçekleştiriyor.
19.11.2023 Vitrin
Maden faciası davasında olay yerine ilk gelen isim dinlendi! 'Tahliye için elimizden geleni yaptık'
Maden faciası davasında olay yerine ilk gelen isim dinlendi! 'Tahliye için elimizden geleni yaptık' Mahkemede maden faciasında olay yerine ilk gelen Amasra Belediyesi'ne ait itfaiye ekibinde görevli Sedat Kırat, mahkemede dinlendi.
17.11.2023 Gündem
BoJ tahvil alım teklifini düşürdü
BoJ tahvil alım teklifini düşürdü Japonya Merkez Bankası (BOJ), 10 yıllık devlet tahvili getirisinin son bir ayın en düşük seviyesine gerilemesiyle birlikte düzenli Japon devlet tahvili (JGB) alımları için teklif miktarlarını düşürdü.
15.11.2023 Uzmanpara
Ege’de barışa spor katkısı! 13 maddelik anlaşma
Ege’de barışa spor katkısı! 13 maddelik anlaşma Türkiye ve Yunanistan arasında ikili ilişkileri güçlendirmek amacıyla Ankara’da önceki gün dördüncü toplantı yapıldı. Toplantıda askeri okullar arasında spor müsabakaları düzenlenmeyi de içeren birçok konuda mutabakat sağlandı...
15.11.2023 Gündem
ABD: “Irak ve Suriye’deki ABD ve koalisyon güçlerine 46 saldırı düzenlendi”
ABD: “Irak ve Suriye’deki ABD ve koalisyon güçlerine 46 saldırı düzenlendi” ABD Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye’de yer alan; ABD ve koalisyon güçlerine yönelik 46 kez saldırı düzenlendiğini, 56 askerin yaralandığını duyurdu.
10.11.2023 Dünya
Atatürk’ün naaşının Anıtkabir’e naklinden bir gün önce... 15 yıl sonra uyuyor gibiydi!
Atatürk’ün naaşının Anıtkabir’e naklinden bir gün önce... 15 yıl sonra uyuyor gibiydi! Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde özlem ve hasretle anıyoruz. 85 yıldır her 10 Kasım’larda derin bir hüzün yaşayan halkın Ata’sına duyduğu büyük sevgi ve bağlılık her geçen yıl katlanıyor...
10.11.2023 Gündem
Ali Koç'tan Etik Kurulu'na cevap! Erden Timur'un iddialarını yanıtladı
Ali Koç'tan Etik Kurulu'na cevap! Erden Timur'un iddialarını yanıtladı Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Erden Timur'un iddiaları sonrası Etik Kurulu'ndan gelen sorular yanıt verdi. Ali Koç, Erden Timur'un cezalandırılmasını talep etti.
8.11.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

17 Ekim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.