18 Ağustos

18 Ağustos

Son dakika 18 Ağustos haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 18 Ağustos gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 18 Ağustos haber sayfamızda...

18 Ağustos

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.628 18 ağustos haberi bulunmuştur.
Tarihi İpek Yolu’nda ‘jet gümrük’ dönemi
Tarihi İpek Yolu’nda ‘jet gümrük’ dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu projesinde gümrük işlemlerinin kolaylaştırılmasını amaçlayan anlaşmayı onayladı. Bu kapsamda risk analizi sistemlerine göre aksi belirtilmedikçe, uluslararası transitteki eşya fiziksel muayeneye tabi tutulmayacak.
8.04.2024 Gündem
Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan arasındaki gümrük anlaşması! Resmen yayımlandı
Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan arasındaki gümrük anlaşması! Resmen yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla, Bakü- Tiflis- Kars Demiryolu Projesi Kapsamında Gümrük Transit İşlemlerinin Kolaylaştırılmasına Yönelik Ön Veri Değişimine İlişkin Anlaşma'nın onaylanması kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
6.04.2024 Gündem
Azerbaycanlı mafya babası cinayetinde yeni gelişme! 'Kardeşi öldürttü, bize kumpas kurdu'
Azerbaycanlı mafya babası cinayetinde yeni gelişme! 'Kardeşi öldürttü, bize kumpas kurdu' Antalya’da 2020 yılında Azerbaycanlı suç örgütü lideri 'Lotu Guli' lakaplı Nadir Salifov'un (48) öldürülmesiyle ilgili 8 sanığın yargılandığı davada tutuklu sanıklar Khagan Zeynalov (29) ile Amir Hamidli'ye (29) ağırlaştırılmış ömür boyu, Ali Movlamlı (30) ile Resul Gasanov'a (31) 12 yıl 6'şar ay hapis cezası verildi. Tutuksuz 4 sanık ise beraat etti.
6.04.2024 Haberler
Azerbaycanlı mafya babası cinayetinde yeni gelişme! 'Kardeşi öldürttü, bize kumpas kurdu'
Azerbaycanlı mafya babası cinayetinde yeni gelişme! 'Kardeşi öldürttü, bize kumpas kurdu' Antalya’da 2020 yılında Azerbaycanlı suç örgütü lideri 'Lotu Guli' lakaplı Nadir Salifov'un (48) öldürülmesiyle ilgili 8 sanığın yargılandığı davada tutuklu sanıklar Khagan Zeynalov (29) ile Amir Hamidli'ye (29) ağırlaştırılmış ömür boyu, Ali Movlamlı (30) ile Resul Gasanov'a (31) 12 yıl 6'şar ay hapis cezası verildi. Tutuksuz 4 sanık ise beraat etti.
6.04.2024 Gündem
Galatasaray'dan Zaniolo kararı! Atletico Madrid'den sürpriz teklif
Galatasaray'dan Zaniolo kararı! Atletico Madrid'den sürpriz teklif Galatasaray'ın sezon başında Aston Villa'ya kiraladığı ve yaz aylarında yeniden takıma dönmesi beklenen İtalyan yıldız için Atletico Madrid'in teklif yaptığı ileri sürüldü.
5.04.2024 Galatasaray
Bitcoin ile uyuşturucu ödemesi! Adli emanet memurunun yaptıkları şoke etti
Bitcoin ile uyuşturucu ödemesi! Adli emanet memurunun yaptıkları şoke etti Antalya Adliyesi Adli Emanet Memurluğu'nun uyuşturucu muhafaza edilen bölümünde 6 kilo kokain çalındığının ortaya çıkmasının ardından tutuklanan zabıt katibi Gençay Hacı Aytan ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
19.03.2024 Gündem
Kredi kartı kullananlar dikkat: Nakit avans çekiminde faiz yükseldi
Kredi kartı kullananlar dikkat: Nakit avans çekiminde faiz yükseldi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), ilave sıkılaşma adımları kapsamında, kredi kartı ve kredili mevduat hesaplarından nakit çekim işlemlerinde faiz oranını ihtiyaç kredisi faiz oranıyla uyumlu seviyeye yükseltirken, bankacılık sisteminde Türk lirası (TL) mevduatın payını artırmaya yönelik yeni adımlar attı.
16.03.2024 Ekonomi
Kredi kartı nakit avansları için yeni karar
Kredi kartı nakit avansları için yeni karar Kredi kartı ile nakit avans çekiminde faiz oranı yüzde 4,42’den yüzde 5’e yükseldi.
15.03.2024 Ekonomi
Matematikçi 'Yıkıcı deprem geliyor' dedi, önlemek için 13 kişiyi kurban etti!
Matematikçi 'Yıkıcı deprem geliyor' dedi, önlemek için 13 kişiyi kurban etti! Hem zekâsı hem de sosyal ilişkileriyle parmakla gösterilen, öğretmenlerinin 'umut vadediyor' dediği bir çocuktu. Ancak yaşadığı talihsiz olay yüzünden tüm dengesini kaybederek hata üstüne hata yaptı. Bardağı taşıran son damla ise 'Yıkıcı deprem geliyor' sözlerini duyması oldu. Felaketi önlemek için tam 13 kişiyi tek tek kurban etti!
1.02.2024 Yaşam
BM'nin Barış Gücü kararına Dışişleri Bakanlığı'ndan tepki
BM'nin Barış Gücü kararına Dışişleri Bakanlığı'ndan tepki Dışişleri Bakanlığı, Kıbrıs Adası’nda konuşlu olan Birleşmiş Milletler Barış Gücü’nün (BMBG) görev süresinin uzatılmasına ilişkin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamayı destekledi.
30.01.2024 Gündem
18 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
18 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Burçlar bir konuda kişilere yön vermenin yanı sıra aynı zamanda sahip oldukları özellikleri ve kişilikleri geliştirmede de büyük oranda etkili oluyor. Bir kişinin hangi burca dahil olduğunu bildiğinizde o kişi hakkında ön bilgi almış gibi olursunuz. Bu da burçların ne kadar önemli bir konumda yer aldığını açıkça ortaya koyuyor. Bu yüzden özellikle en çok dikkat çeken tarihlerden biri olan 18 ağustos hangi burç oluyor, özellikleri ve genel yorumu hakkında detayları derledik.
9.01.2024 Astroloji
Mine Kocadağ cinayetinde katil kocanın cezası belli oldu
Mine Kocadağ cinayetinde katil kocanın cezası belli oldu Kocası tarafından öldürülüp araziye gömülen 1 çocuk annesi Mine Kocadağ'ın katili koca Mithat Kocadağ'a verilen ceza belli oldu.
20.12.2023 Gündem
Canlı yayında şok itiraf! Eşinin cesedini otel bahçesine gömdü... Duruşmada 2 cümlelik açıklama
Canlı yayında şok itiraf! Eşinin cesedini otel bahçesine gömdü... Duruşmada 2 cümlelik açıklama Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, geçen yıl 18 Ağustos'ta kaybolan eşi Mine Kocadağ'ı (26), katıldığı televizyon programında boğarak öldürdükten sonra gömdüğünü itiraf eden tutuklu sanık Mithat Kocadağ (33), SEGBİS'le bağlandığı duruşmada 2 cümle ile kendisini savundu.
1.12.2023 Gündem
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısına dair özet metin yayımlandı.
30.11.2023 Uzmanpara
Semih Kaya'yı adım adım takip! Fon vurgununda GPS'li çantanın sırrı
Semih Kaya'yı adım adım takip! Fon vurgununda GPS'li çantanın sırrı Spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Semih Kaya ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu 18 mağdurlu davanın iddianamesinde şok detaylar yer aldı.
28.11.2023 Haberler
Semih Kaya'yı adım adım takip! Fon vurgununda GPS'li çantanın sırrı
Semih Kaya'yı adım adım takip! Fon vurgununda GPS'li çantanın sırrı Spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Semih Kaya ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu 18 mağdurlu davanın iddianamesinde şok detaylar yer aldı.
28.11.2023 Gündem
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) toplantı özetinde Türk lirası mevduat payının artırılmasına yönelik ilave adımlarla parasal aktarım mekanizması güçlendirilmeye devam edileceği bildirildi.
2.11.2023 Uzmanpara
Musa Orhan'a hakaretten yargılanan Hazal Kaya hakkında karar çıktı!
Musa Orhan'a hakaretten yargılanan Hazal Kaya hakkında karar çıktı! Ağustos 2020'de yaşamını yitiren İpek Er'e (18) cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan'a (25) hakaret ettiği gerekçesiyle oyuncu Ezgi Mola para cezasına çarptırılmıştı. Meslektaşına destek veren Hazal Kaya hakkında ise 'hakaret' gerekçesiyle 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istenmişti. Ünlü oyuncunun davasında karar çıktı.
31.10.2023 Cadde
Polise, sevgilisinden 'cinsel saldırı' iftirası! Memurluktan çıkarılma cezasına itiraz etti
Polise, sevgilisinden 'cinsel saldırı' iftirası! Memurluktan çıkarılma cezasına itiraz etti Manisa’da Şılır K.'nın (19) cinsel saldırı iddiası sonrası yargılanıp, raporlarla suçsuzluğu ispatlanan polis memuru İbrahim Halil K. (32), idari soruşturma kapsamında 'devlet memurluğundan çıkarılma' cezası verildi. Yürütmenin durdurulmasını talep eden K., masum olduğu mahkemece kanıtlanan bir dava sonucunda verilen cezanın kabul edilemez olduğunu belirtti.
25.10.2023 Gündem
Eşi ve oğlu arazi anlaşmazlığında öldürüldü! Kendisinden 4 gündür haber yok
Eşi ve oğlu arazi anlaşmazlığında öldürüldü! Kendisinden 4 gündür haber yok Sivas’ın Kangal ilçesinde 2 ay önce arazi anlaşmazlığı nedeniyle eşi ve oğlu öldürülen Hatice Ercan’dan 4 gündür haber alınamıyor.
24.10.2023 Gündem
'Lotu Guli' cinayetinde yeni gelişme
'Lotu Guli' cinayetinde yeni gelişme Antalya'nın Serik ilçesinde 3 yıl önce 'Lotu Guli' lakaplı Nadir Salifov'un öldürülmesiyle ilgili süren davada yeni bir gelişme yaşandı.
26.10.2023 Gündem
Mine Kocadağ cinayetinde katil zanlısı koca ifade değiştirdi! Cesedi bazada saklamış
Mine Kocadağ cinayetinde katil zanlısı koca ifade değiştirdi! Cesedi bazada saklamış Denizli'de Mithat Kocadağ vahşice eşi Mine Kocadağ'ı öldürdüğü gerekçesiyle tutuklandı. Canlı yayında cinayeti itiraf eden Kocadağ, ifadesini değiştirdi. Telefonda yaptığı 'En etkili fare öldüren ilaç', 'En kuvvetli zehir hangisidir?', 'İnsanları tek yumrukta nasıl bayıltırız' aramalarla ilgili de konuşan Kocadağ, eşinin ölümüyle ilgili cesedi bazada neden sakladığını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...
21.10.2023 Haberler
Ünlü isimlerin de aralarında olduğu dolandırıcılık soruşturmasında yeni gelişme! BDDK, banka için kararını açıkladı
Ünlü isimlerin de aralarında olduğu dolandırıcılık soruşturmasında yeni gelişme! BDDK, banka için kararını açıkladı "ÖZEL kapalı fon" sistemiyle aralarında ünlü futbolcuların bulunduğu mağdurların dolandırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Savcılık, 'bankacılık zimmeti' yönünden takipsizlik kararı verdi. Seçil Erzan'ın "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu" kapsamında ve alıkonulduğu iddiasına yönelik soruşturmalar ise devam ediyor.
21.10.2023 Ekonomi
Mine Kocadağ cinayetinde katil zanlısı koca ifade değiştirdi! Cesedi bazada saklamış
Mine Kocadağ cinayetinde katil zanlısı koca ifade değiştirdi! Cesedi bazada saklamış Denizli'de Mithat Kocadağ vahşice eşi Mine Kocadağ'ı öldürdüğü gerekçesiyle tutuklandı. Canlı yayında cinayeti itiraf eden Kocadağ, ifadesini değiştirdi. Telefonda yaptığı 'En etkili fare öldüren ilaç', 'En kuvvetli zehir hangisidir?', 'İnsanları tek yumrukta nasıl bayıltırız' aramalarla ilgili de konuşan Kocadağ, eşinin ölümüyle ilgili cesedi bazada neden sakladığını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...
21.10.2023 Gündem
Mine Kocadağ cinayetinde sanık dinlendi: Çocuğum korkacak endişesiyle bazaya sakladım
Mine Kocadağ cinayetinde sanık dinlendi: Çocuğum korkacak endişesiyle bazaya sakladım Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, geçen yıl 18 Ağustos'ta kaybolan eşi Mine Kocadağ'ı (26), katıldığı televizyon programında boğarak öldürdüğünü itiraf eden tutuklu sanık Mithat Kocadağ (33), SEGBİS'le bağlandığı duruşmada eşinin kendisini H.K. ile aldattığını ileri sürdü. Kocadağ, "H.K. ile daha mutlu olduğunu söyledi. 'Sen ne biçim erkeksin' dedi. 'Sus artık' diyerek ağzını kapattım ve çocuğumun odasına gidip uyudum. Uyandığımda hareketsiz yattığını gördüm; çocuğum görmesin diye bazaya sakladım. Daha sonra cesedini çalıştığım otelin yakınlarına bıraktım. Yırtıcı hayvanlar zarar vermesin diye de branda ile örttüm" dedi.
20.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

18 Ağustos ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.