18 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalktı mı, var mı 2021? 18 yaş altı toplu taşıma kullanabiliyor mu, otobüse binebilir mi?
18 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalktı mı, var mı 2021? 18 yaş altı toplu taşıma kullanabiliyor mu, otobüse binebilir mi? 18 yaş altında olanlar için sokağa çıkma yasağı olup olmadığı merak ediliyor. Tam kapanma döneminin sona ermesiyle kademeli normalleşme dönemine geçildi. Kademeli normalleşme döneminde 18 yaş altı için uygulanacak tedbirler merak ediliyor. İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı genelgede ayrıntılar yer aldı. Peki 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalktı mı, toplu taşımaya, otobüse binebilir mi 2021?
20.05.2021 Gündem
18 yaş altı sokağa çıkma saatleri: 18 yaş altı çocuklar ve gençler için sokağa çıkma yasağı var mı?
18 yaş altı sokağa çıkma saatleri: 18 yaş altı çocuklar ve gençler için sokağa çıkma yasağı var mı? 18 Yaş altı sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmeleri merak ediliyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan son koronavirüs genelgesine göre 18 yaş altı gençler ve çocukları sokağa çıkma saatleri belirlendi. Belirlenen saatler dışında ise sokağa çıkmak yasak. Peki, 18 yaş sokağa çıkma yasağı kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? İşte sokağa çıkma saatleri...
22.04.2021 Gündem
SON DAKİKA!! 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı var mı? 18 yaş altı çocuklar ve gençlere sokağa çıkma yasağı geldi mi?
SON DAKİKA!! 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı var mı? 18 yaş altı çocuklar ve gençlere sokağa çıkma yasağı geldi mi? 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı gelip gelmeyeceği gündemde merak edilen konular arasında yer alıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine Toplantısının ardından açıklamalarda bulundu Peki 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı geldi mi?
17.11.2020 Gündem
18 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Çocuklar ve gençler ne zaman dışarı çıkacak?
18 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Çocuklar ve gençler ne zaman dışarı çıkacak? Salı günü Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı sonrası flaş kararlar alındı. Bu kararlardan en önemlisi de 18 yaş altı çocuk ve gençler içindi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları sonrası '18 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalktı mı?' sorusu yoğun bir şekilde soruldu.
13.06.2020 Gündem
Çocuklar ve gençler sokağa (dışarı) ne zaman, saat kaçta çıkacak? 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalktı mı?
Çocuklar ve gençler sokağa (dışarı) ne zaman, saat kaçta çıkacak? 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Türkiye yavaş yavaş normale dönerken 18 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlar için yasak devam ediyor. Çocuklar ve gençler için sokağa çıkma günü yaklaşırken hem ebeveynler hem de 18 yaş altı kişiler '18 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkacak? Çocuklar ne zaman sokağa (dışarı) çıkacak?' sorusunu soruyor.
10.06.2020 Gündem
Sokağa çıkma yasağı kalktı mı? 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı bitti mi?
Sokağa çıkma yasağı kalktı mı? 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı bitti mi? 0-18 yaş aralığındaki gençler ve çocuklar dışarı çıkmak için sabırsızlanıyor. Ebeveynler de evden çıkamayan çocukları için araştırma halindeler... Bu nedenle de '0-18 yaş sokağa ne zaman, saat kaçta çıkacak? Çocuklar ve gençler dışarı ne zaman çıkacak?' soruları günlük olarak yöneltiliyor. İşte sokağa çıkma yasakları ile ilgili son detaylar...
10.06.2020 Gündem
18 yaş altı sokağa çıkma izni hangi gün saat kaçta? 18 yaş altı Gençler sokağa ne zaman dışarı çıkacak?
18 yaş altı sokağa çıkma izni hangi gün saat kaçta? 18 yaş altı Gençler sokağa ne zaman dışarı çıkacak? Binlerce vatandaşımızın merakla araştırdığı sokağa çıkma yasağı ile ilgili gelişmeler devam ediyor. Yurt genelinde milyonlarca vatandaşımızı yakından ilgilendiren konuya ilişkin 18 yaş altı gençlerimiz  aramalarına devam ediyor. Peki 0-18 yaş sokağa çıkış izni ne zaman, hangi gün saat kaçta? İşte konuyla ilgili ayrıntılar..
1.06.2020 Gündem