2 Ağustos

2 Ağustos

Son dakika 2 ağustos haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2 ağustos gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2 ağustos haber sayfamızda...

2 Ağustos

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 35.973 2 ağustos haberi bulunmuştur.
Aynı yerde defalarca TIR devrildi! Ölüm geçidi
Aynı yerde defalarca TIR devrildi! Ölüm geçidi Azami yüksekliği 4 metre olan araçların geçebildiği Marmaray üst geçidine çarparak devrilen TIR 4 can aldı. Başka şoförün kullandığı aynı TIR’ın 5 yıl önce aynı yerde devrildiği ortaya çıktı. Son yıllarda onlarca benzer kazanın yaşandığı güzergâhı TIR’ların kullanması tartışma yarattı...
13.03.2024 Gündem
Eski nişanlısını öldüren kadının cezası belli oldu
Eski nişanlısını öldüren kadının cezası belli oldu Tokat’ta, eski nişanlısı Ahmet Batuhan Yıldız'ı (27) tabancayla öldürüp, kız arkadaşı E.D.'yi (25) de yaraladığı suçlamasıyla tutuklu yargılanan Fatma Güngör (26), ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırıldı.
1.02.2024 Gündem
Rastgele kurşun sonu oldu! Liseli Ahmet Emre'yi öldürmekten yargılanan sanığın beraatine itiraz
Rastgele kurşun sonu oldu! Liseli Ahmet Emre'yi öldürmekten yargılanan sanığın beraatine itiraz Sultangazi'de 8 yıl önce yolda yürürken uzaktan sıkılan kurşunla boynundan yaralanarak 2 yıl hastanede kaldıktan sonra hayatını kaybeden lise öğrencisi Ahmet Emre Çavuş'un  ölümüne neden olmaktan yargılanan sanığın beraat etmesine itiraz edildi.
9.01.2024 Gündem
'En yüksek nafaka verenlerdenim' demişti! Ufuk Özkan'dan genç sevgilisiyle romantik poz
'En yüksek nafaka verenlerdenim' demişti! Ufuk Özkan'dan genç sevgilisiyle romantik poz Geniş Aile, Zengin Kız Fakir Oğlan, Hayat Bazen Tatlıdır ve Kalk Gidelim gibi birçok başarılı projede rol alan Ufuk Özkan, geçtiğimiz sene 17 yıllık eşi Nazan Güneş'ten tek celsede boşanmıştı. Geçtiğimiz aylarda da karaciğer yetmezliği nedeniyle tedavi gören ve zor günleri atlatan Özkan, genç sevgilisiyle pozlarını paylaştı.
19.12.2023 Cadde
Ufuk Özkan yeni bir aşka yelken açtı
Ufuk Özkan yeni bir aşka yelken açtı Geçtiğimiz aylarda karaciğer yetmezliği nedeniyle tedavi gören ve zor günleri atlatan Ufuk Özkan, aradığı aşkı buldu.
26.11.2023 Cadde
Bakan Koca’dan yabancı uyruklu doktor çalıştırıldığı iddialarına cevap
Bakan Koca’dan yabancı uyruklu doktor çalıştırıldığı iddialarına cevap Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye vatandaşı olmayan doktorların ülkede hekimlik yaptığı iddialarına ilişkin, “Türkiye, vatandaşı olmayan tek hekimi bile çalıştırmıyor” diyerek yalanladı.
13.10.2023 Gündem
6 ayda 2 kişiyi öldürdü! Katil inşaatta yakalandı
6 ayda 2 kişiyi öldürdü! Katil inşaatta yakalandı İzmir'in Çiğli ilçesinde Emine Metin'i ve Karşıyaka ilçesinde de Necip Gümüştaş'ı öldürme suçlarından yaklaşık 8 aydır aranan cinayet zanlısı, bir inşaatta yakalandı.
8.10.2023 Haberler
6 ayda 2 kişiyi öldürdü! Katil inşaatta yakalandı
6 ayda 2 kişiyi öldürdü! Katil inşaatta yakalandı İzmir'in Çiğli ilçesinde Emine Metin'i ve Karşıyaka ilçesinde de Necip Gümüştaş'ı öldürme suçlarından yaklaşık 8 aydır aranan cinayet zanlısı, bir inşaatta yakalandı.
8.10.2023 Gündem
2 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 2022 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
2 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 2022 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Burçlar kişinin hayatında önemli bir etkiye sahiptir. Astrolojiye olan ilgi burçların da önemini gösteriyor. 2 Ağustos hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nedir? Tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.
25.09.2023 Astroloji
Öldürdüğü kadın 9 ay sonra buzluktan çıktı, bir anda halkın sevgilisi oldu!
Öldürdüğü kadın 9 ay sonra buzluktan çıktı, bir anda halkın sevgilisi oldu! Kötülüklerin cezalandırıldığı dünya, bugüne kadar çok sayıda kan donduran cinayete sahne oldu. Ancak içlerinden çok azı geriye sosyolojik açıdan dev soru işaretleri bıraktı. Bunlardan biri de Bernie Tiede'in işlediği cinayetti. İşlediği suçu itiraf etmesine rağmen yaptıklarından ötürü neredeyse ayakta alkışlandı. İşte kan donduran cinayetin öncesi ve sonrası...
19.09.2023 Yaşam
6 aylık hamile avukat dehşeti yaşattı! Şoke eden görüntüler ortaya çıktı
6 aylık hamile avukat dehşeti yaşattı! Şoke eden görüntüler ortaya çıktı Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde 6 aylık hamile avukat Büşranur Y.'nin (27) evinin önünde park halindeki otomobiline, müvekkilinin husumetlisi tarafından silahla ateş açıldı. Şüpheli gözaltına alınıp, mahkemece serbest bırakıldı.
15.09.2023 Haberler
6 aylık hamile avukat dehşeti yaşadı! Şoke eden görüntüler ortaya çıktı
6 aylık hamile avukat dehşeti yaşadı! Şoke eden görüntüler ortaya çıktı Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde 6 aylık hamile avukat Büşranur Y.'nin (27) evinin önünde park halindeki otomobiline, müvekkilinin husumetlisi tarafından silahla ateş açıldı. Şüpheli gözaltına alınıp, mahkemece serbest bırakıldı.
15.09.2023 Gündem
Trabzonspor'un şampiyonluk belgeseli yeniden ertelendi
Trabzonspor'un şampiyonluk belgeseli yeniden ertelendi Trabzonspor Kulübü'nün 2021-2022 sezonundaki Süper Lig şampiyonluğunu ele alan belgeselin gösterime girme tarihi yeniden ertelendi. Bordo-mavililer yoğun talep üzerine belgeselin dijital platformda yayınlanacağını duyurdu.
14.09.2023 Trabzonspor
19 yaşındaki Çağrı'nın kahreden sonu
19 yaşındaki Çağrı'nın kahreden sonu Kocaeli'nde otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 19 yaşındaki Çağrı Atay hayatını kaybetti.
14.09.2023 Gündem
Babasının bağışladığı böbrek ile hayata tutundu: Kahramanım
Babasının bağışladığı böbrek ile hayata tutundu: Kahramanım Kronik böbrek yetmezliği tedavisi gören Şaban Örcan'a babası böbrek bağışladı. Hayata tutunan Örcan, "Her çocuğun kahramanı babası olduğu gibi benim de kahramanım babam oldu" ifadelerini kullandı.
3.09.2023 Gündem
Grev vizyon takvimini değiştirdi
Grev vizyon takvimini değiştirdi Pandemi yüzünden çoğu filmin çekimleri ertelenmiş ya da yarıda kesilmişti. 2023, pandemiden sonra tüm o filmlerin, yarım kalmış projelerin perdede seyirciyle rahatça buluşabildiği sene oldu.
3.09.2023 Kültür Sanat
Osmanlı Padişahları Sıralaması: Kronolojik Osmanlı Devleti'nin Padişah Listesi, Dönemlere Padişah Sıralaması ve Soy Ağacı
Osmanlı Padişahları Sıralaması: Kronolojik Osmanlı Devleti'nin Padişah Listesi, Dönemlere Padişah Sıralaması ve Soy Ağacı Türk tarihinin yanı sıra dünya tarihinde de büyük yer kaplayan Osmanlı İmparatorluğu'nun öyküsü 1200’lü yıllara dayanır. Osmanlı Devleti’nin padişah listesi de oldukça uzundur. Osmanlı padişahları sıralaması Osmanlı Devleti’nin kurucusu Osman Gazi ile başlarken son padişah Sultan Vahdettin ile sona erer. Yükselmeden sonraki dağılma dönemine dek genişleyen Osmanlı’nın soy ağacı oldukça uzundur. Kuruluş, yükselme, gerileme ve dağılma dönemi olarak tarihe yansımıştır. Osmanlı padişahları sıralaması ve listesi ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
26.08.2023 Eğitim
Fenerbahçeli 2 genç futbolcuya resmi teklif!
Fenerbahçeli 2 genç futbolcuya resmi teklif! Fenerbahçe'nin genç oyuncuları için Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Gençlerbirliği devreye girdi. Başkent temsilcisi iki futbolcu için görüşmelerini sürdürüyor.
23.08.2023 Fenerbahçe
Kanada META'nın haber erişimi yasağını kaldırmasını istiyor
Kanada META'nın haber erişimi yasağını kaldırmasını istiyor Kanadalı, ABD merkezli teknoloji şirketi Meta’nın Kanada'daki tüm kullanıcılar için Facebook ve Instagram’da uyguladığı haberlere erişim yasağını kaldırmasını talep etti.
18.08.2023 Dünya
ABD'de banka kredileri yükseldi
ABD'de banka kredileri yükseldi ABD Merkez Bankası (Fed) tarafından paylaşılan verilere göre ABD'de geçtiğimiz hafta ticari banka kredilerinde artış gözlendi.
14.08.2023 Uzmanpara
Belarus-Polonya geriliminde flaş gelişme! 'Konuşmamız lazım'
Belarus-Polonya geriliminde flaş gelişme! 'Konuşmamız lazım' Belarus-Polonya geriliminde flaş bir gelişme yaşandı. Devlet Başkanı Lukaşenko yaptığı açıklama ile adeta sınr komşusuna yeşil ışık yaktı.
11.08.2023 Dünya
Yolda yürüyen baba-kızın üzerine beton parçaları düştü! 'Yere yığıldım, hiçbir şey yapamadım'
Yolda yürüyen baba-kızın üzerine beton parçaları düştü! 'Yere yığıldım, hiçbir şey yapamadım' Konya'da korkunç bir olay meydana geldi. Kaldırımda yürüyen Mehmet Candan ve 4 yaşındaki kızı Almina Günay Candan'ın üzerine bir binanın terasından beton parçaları düştü. Kendisi ve kızının üzerine beton parçası düşen baba dehşet anlarını anlattı.
11.08.2023 Haberler
Yolda yürüyen baba-kızın üzerine beton parçaları düştü! 'Yere yığıldım, hiçbir şey yapamadım'
Yolda yürüyen baba-kızın üzerine beton parçaları düştü! 'Yere yığıldım, hiçbir şey yapamadım' Konya'da korkunç bir olay meydana geldi. Kaldırımda yürüyen Mehmet Candan ve 4 yaşındaki kızı Almina Günay Candan'ın üzerine bir binanın terasından beton parçaları düştü. Kendisi ve kızının üzerine beton parçası düşen baba dehşet anlarını anlattı.
11.08.2023 Gündem
Aras Bulut İynemli'den 'Atatürk' dizisi açıklaması! 'Dünyada izlenmesi için elimden geleni yapacağım'
Aras Bulut İynemli'den 'Atatürk' dizisi açıklaması! 'Dünyada izlenmesi için elimden geleni yapacağım' Türkiye'de geçtiğimiz yıl yayın hayatına başlayan ABD merkezli dijital platform Disney Plus, 'Atatürk' dizisini yayınlamama kararı nedeniyle büyük tepki çekti. Oyuncu Aras Bulut İynemli, başrolünde yer aldığı yapımla ilgili skandal karar hakkında ilk kez konuştu.
12.08.2023 Cadde
Öğretmenlere yeni tayin umudu doğdu
Öğretmenlere yeni tayin umudu doğdu Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 2023 yılı öğretmenlerin il içi ve iller arası yer değişikliği işlemleri, 2 Ağustos’ta tamamlandı.
11.08.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

2 Ağustos ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.