2 Yıl Önce

2 Yıl Önce

Son dakika 2 yıl önce haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2 yıl önce gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2 yıl önce haber sayfamızda...

2 Yıl Önce

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 78.647 2 yıl önce haberi bulunmuştur.
1000’in üzerinde silah Emniyet’te sergilendi
1000’in üzerinde silah Emniyet’te sergilendi İstanbul merkezli 11 ilde geçtiğimiz hafta düzenlenen ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından sosyal medya hesabından duyurulan “Mahzen 28” operasyonunda gözaltına alınan 41 silah tacirinin ürettiği 3 uzun namlulu tüfek, 236 otomatik silah, 1017 tabanca ve 5000’e yakın silah parça ve aparatı ele geçirildi.
23.04.2024 Gündem
Yasak aşk iddiası! Öldürdü, cesedini konteynere taşıyıp yaktı
Yasak aşk iddiası! Öldürdü, cesedini konteynere taşıyıp yaktı Şanlıurfa'da bahçesindeki konteynerde çıkan yangında cesedi bulunan Şakir Topçu'nun, (43), cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Olayla ilgili gözaltına alınan Topçu'nun arkadaşı cinayeti neden işlediğini anlattı.
22.04.2024 Gündem
Kurye Sefa, son yolculuğuna uğurlandı! Yürek yakan detay
Kurye Sefa, son yolculuğuna uğurlandı! Yürek yakan detay Samsun’da ehliyetsiz sürücü M.B.'nin (17) kullandığı otomobilin motosiklete çarptığı kazada ölen kurye Sefa Şerif Efe'nin (23) cenazesi, memleketi Tokat'ta toprağa verildi. Sefa ile ilgili yürek yakan detay herkesi kahretti.
21.04.2024 Gündem
İhalede eksik evrak soruşturması: Peş peşe gözaltılar
İhalede eksik evrak soruşturması: Peş peşe gözaltılar Bismil'de, 2 yıl önce yapılan bir taşıma ihalesinde eksik bilgi ve evrak nedeniyle Cumhuriyet Başsavcılığı’nca soruşturma başlatıldı.
18.04.2024 Gündem
Bademcik ameliyatı sonrası engelli kaldı! 39 milyon liralık rekor tazminat talebi
Bademcik ameliyatı sonrası engelli kaldı! 39 milyon liralık rekor tazminat talebi Bademcik ameliyatı sonrası kanama nedeniyle hastanın engelli kaldığı iddiasıyla ailesinin, ameliyatı yapan doktor ve ameliyatın gerçekleştirildiği özel hastaneye açtığı davada, mahkemenin görevlendirdiği bilirkişinin avukat masrafları hariç, yasal faizleriyle beraber 39 milyon TL’lik tazminat miktarı belirlemesi, tıp dünyasında tartışmalara neden oldu.
11.04.2024 Gündem
Mahra'nın babasından duygulandıran bayram paylaşım
Mahra'nın babasından duygulandıran bayram paylaşım Antalya'nın Serik ilçesinde 2 yıl önce köpeklerden kaçarken kamyonun altında kalıp yaralanan, 23 gün sonra tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybeden Mahra Melin Pınar'ın (9) babası Murat Pınar, kızının eşine ve kendisine kahve verirken görüntüsünü paylaştı.
9.04.2024 Gündem
Döngüsel ekonomi ve güneş enerjisine bol bol destek
Döngüsel ekonomi ve güneş enerjisine bol bol destek Sanayide Temiz ve Döngüsel Ekonomi kapsamında 4 milyon TL, KOBİ'lerinin Güneş Enerjisi Yatırımlarının Desteklenmesi kapsamında ise 14 milyon TL devlet desteği var. Gelin, 1 yıl geri ödemesiz desteklemeler için gerekli şartlara yakından bakalım...
5.04.2024 Milliyet Executive
İhmaller zincirinin son halkası! 'İnsanlar kaçmayı bırakmıştı'
İhmaller zincirinin son halkası! 'İnsanlar kaçmayı bırakmıştı' Masquerade Club yangınında can veren 29 kişinin öldüğü faciadan kurtulan Ercan E. ifadesinde, alevlere yangın tüpüyle müdahale ettiğini, 2. yangın tüpünün çalışmadığını ve yangının bitme noktasına geldiği için içeridekilerin kaçmayı bıraktığını söyledi.
5.04.2024 Gündem
Gece kulübündeki yangında ölen Hüseyin ile ilgili kahreden detay!
Gece kulübündeki yangında ölen Hüseyin ile ilgili kahreden detay! İstanbul'da gece kulübü yangınında ölen 29 kişiden elektrik teknisyeni Hüseyin Ak'ın, 2 yıl önce evlendiği ve 10 gün önce de baba olduğu öğrenildi.
4.04.2024 Gündem
Wout Weghorst geri dönüyor! Süper Lig devi ile temasa geçti
Wout Weghorst geri dönüyor! Süper Lig devi ile temasa geçti 2022-23 sezonunda yarım dönem sezon Beşiktaş forması giyen ve kariyerini Hoffenheim'da sürdüren Hollandalı yıldızın yeni takımında mutsuz olduğu, Süper Lig devi ile temasa geçtiği öğrenildi.
31.03.2024 Beşiktaş
‘Avrupa savaşa hazır değil’
‘Avrupa savaşa hazır değil’ Avrupa’da Ukrayna’yı işgale kalkışan Rusya’ya yönelik korkular artarken, olası bir savaş senaryosu için kıtanın hazır olmadığı ifade ediliyor. 
30.03.2024 Dünya
Antalya'da yüksek kira fiyatlarında düşüş başladı
Antalya'da yüksek kira fiyatlarında düşüş başladı Rusya-Ukrayna savaşı sonrası yabancı akınına uğrayan Antalya’da yükselen konut kira fiyatları, geri dönüşlerin başlaması ve yabancıların kiraları yüksek bulmasıyla birlikte normale döndü. Antalya Emlakçılar, Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası Başkanı İsmail Çağlar, “Yabancıların gözleri açıldı, fiyatların yüksek olduğunu gördüler” dedi.
28.03.2024 Ekonomi
Cumhur İttifakı Ankara adayı Turgut Altınok seçim çalışmalarını ve projelerini anlattı
Cumhur İttifakı Ankara adayı Turgut Altınok seçim çalışmalarını ve projelerini anlattı 31 Mart yerel seçimlerine günler kala Cumhur İttifakı Ankara adayı Turgut Altınok canlı yayında projelerini ve seçim çalışma sürecini anlattı. Altınok "Mansur Yavaş'ın yaptığı 5 cm metro yok. Ankara hizmet istiyor, Ankara bir 5 yıl daha Yavaş'la gitmeyeceğini çok iyi biliyor" dedi.
26.03.2024 Gündem
'Kedi Eros davası gündem oldu, 23 gün acı çeken kızım bu kadar konuşulmadı'
'Kedi Eros davası gündem oldu, 23 gün acı çeken kızım bu kadar konuşulmadı' Antalya'da 2 yıl önce köpeklerden kaçarken kamyon altında kalarak yaralanan, 23 gün sonra tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybeden Mahra Melin Pınar'ın (9) babası Murat Pınar (47) açıklamalarda bulundu.
25.03.2024 Haberler
'Kedi Eros davası gündem oldu, 23 gün acı çeken kızım bu kadar konuşulmadı'
'Kedi Eros davası gündem oldu, 23 gün acı çeken kızım bu kadar konuşulmadı' Antalya'da 2 yıl önce köpeklerden kaçarken kamyon altında kalarak yaralanan, 23 gün sonra tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybeden Mahra Melin Pınar'ın (9) babası Murat Pınar (47) açıklamalarda bulundu.
25.03.2024 Gündem
'23 gün acı çeken Mahra'nın babasından tepki: Davamızın arkasındayız
'23 gün acı çeken Mahra'nın babasından tepki: Davamızın arkasındayız Antalya'nın Serik ilçesinde 2 yıl önce köpeklerden kaçarken kamyon altında kalarak yaralanan, 23 gün sonra tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybeden Mahra Melin Pınar'ın (9) babası Murat Pınar (47), "Kedi Eros'un 6 dakika işkence edildiği, acı çektiği dava gündem oldu, Türkiye bunu günlerce konuştu. 23 gün acı çeken Mahra'mın acısı bu kadar konuşulmadı” dedi.
25.03.2024 Gündem
Ayak parmağı eline nakledildi
Ayak parmağı eline nakledildi Tarık Kuzu (27), 2 yıl önce iş makinesine elini kaptırdı.
23.03.2024 Gündem
Acun Ilıcalı: Türk futbolu çok zor durumda! Yabancı hakem getirilsin
Acun Ilıcalı: Türk futbolu çok zor durumda! Yabancı hakem getirilsin Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Türk futbolunda yaşanan gerginliğin en büyük sebebinin hakemler olduğunu ve yabancı hakemler getirilmesi durumunda tansiyonun düşeceğini belirtti.
21.03.2024 Süper Lig
Eşini keserle öldürdü! Kan donduran işkence ortaya çıktı
Eşini keserle öldürdü! Kan donduran işkence ortaya çıktı Antalya’da eşi Saibe Akdağ'ı (37) keserle öldüren Ercan Akdağ'ın (38) yargılandığı duruşmada tanık olarak dinlenen sağlık görevlisi E.D.D., " Maktulün kafa arka bölgesinde açık yara vardı. Müdahale etmek için göğsünü açtıklarında eski ve yeni ekimozlar ile sigara yanığına benzer yanıklar gördük. Genital bölgede de yanık izleri gördüm" dedi.
20.03.2024 Gündem
4. evre kanseri yendi! 82 yaşında büyük zafer
4. evre kanseri yendi! 82 yaşında büyük zafer İzmir'de yaşayan Aylanç Topuz (82), 2 yıl önce unutkanlık şikayetiyle hastaneye başvurdu. Dördüncü evre kanser olduğunu tesadüfen öğrenen Topuz, çocuklarıyla el ele vererek kanseri yendi.
20.03.2024 Gündem
Pamuk isimli ördeğe taksi çarptı! Sahibi suç duyurusunda bulundu
Pamuk isimli ördeğe taksi çarptı! Sahibi suç duyurusunda bulundu “Sahibinin izinden ayrılmayan ördek” olarak sosyal medyada fenomen olan Pamuk isimli ördek ticari taksinin kendisine çarpması sonucu hayatını kaybetti. Pamuk’un sahibi taksi şoförü hakkında suç duyurusunda bulundu.
19.03.2024 Gündem
Süper Lig devinden Fenerbahçe'nin rakibi Olympiakos'a transfer kancası! 3 yıldız listede
Süper Lig devinden Fenerbahçe'nin rakibi Olympiakos'a transfer kancası! 3 yıldız listede Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'yle eşleşen Olympiakos'un yıldızlarına Süper Lig'den talip çıktı. Transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Trabzonspor, Yunan ekibinin 3 oyuncusunu listesine aldı.
16.03.2024 Trabzonspor
Doğum saatini hep farklı söyleyince şüphelendi! 'Adres kayıpmış, ben kimim bilmiyorum'
Doğum saatini hep farklı söyleyince şüphelendi! 'Adres kayıpmış, ben kimim bilmiyorum' İzmir'de 1 yaşında tek başına dolaşırken bulunan ve ailesine de ulaşılamayınca önce çocuk esirgeme kurumuna, ardından da evlatlık olarak bir aileye verilen Güler Güven, 47 yıl sonra biyolojik ailesini arıyor. Gençlik dönemlerinde de bazı şüpheleri olduğunu söyleyen Güler, çocukluğunu ve yaşadıklarını anlattı.
27.03.2024 Yaşam
Mimar Sinan'ın eseri! Kum çuvallarıyla kapatıldı; Çökme tehlikesi var
Mimar Sinan'ın eseri! Kum çuvallarıyla kapatıldı; Çökme tehlikesi var Fatih’te, 2. Selim'in eşi Nurbanu Valide Sultan tarafından 1582 yılında Mimar Sinan'a yaptırılan Ayakapı Hamamı, 2 milyon dolara satışa çıkarıldı. Ana kapısı kum çuvallarıyla 1 aydır kapalı olan ve çürümeye yüz tutan hamamı yerinde inceleyen Tarihçi-Yazar Mehmet Dilbaz, "Bu yapının acilen restore edilmesi veya bir kültür merkezine dönüştürülmesi gerekmektedir" dedi.
12.03.2024 Gündem
Gazinocunun annesi isyan etti: Oğlumu 8 kasa bira için mi öldürdüler
Gazinocunun annesi isyan etti: Oğlumu 8 kasa bira için mi öldürdüler Zonguldak’ın Devrek ilçesinde 2 yıl önce gazino sahibi Tolga Korkmaz'ı (44) pompalı tüfekle öldüren Muhammet Bozkurt (32), tutuklu yargılandığı davanın ilk duruşmasında, 8 kasa bira borcunu isteyince maktulün kendisini gazinosuna çağırdığını ve kavga çıktığını söyledi. Öldürülen Korkmaz’ın annesi R.K. (69) ise “Benim oğlumu 8 kasa bira için mi öldürdüler” diyerek gözyaşı döktü.
12.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

2 Yıl Önce ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.