20. Hafta

20. Hafta

Son dakika 20. hafta haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 20. hafta gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 20. hafta haber sayfamızda...

20. Hafta

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 46.134 20. hafta haberi bulunmuştur.
Erken ve tekrarlayan gebelik kayıpları
Erken ve tekrarlayan gebelik kayıpları Gebeliğin ilk 20 hafta içinde sonlanması erken gebelik kaybıdır. 40 yaş üzerinde gebelik kaybının görülme oranı yüzde 30’lara dayanıyor. Bunun genetik başta olmak üzere pek çok sebebi var.
17.02.2024 Pazar
Galatasaray'dan inanılmaz geri dönüş! Kariyer maçını oynadı
Galatasaray'dan inanılmaz geri dönüş! Kariyer maçını oynadı Sultanlar Ligi’nde Galatasaray Daikin evinde Aydın Büyükşehir Belediyespor'u konuk etti. Sarı-kırmızılılar muhteşem bir geri dönüşe imza attı.
11.02.2024 Voleybol
Köhn transferi sonrası Hannover'in Bundesliga hayalleri yıkıldı! 'Mümkün değil'
Köhn transferi sonrası Hannover'in Bundesliga hayalleri yıkıldı! 'Mümkün değil' Derrick Köhn'ü Galatasaray'a veren Hannover takımının, bu transferin ardından Bundesliga'ya yükselmesinin artık mümkün olmadığı belirtildi.
9.02.2024 Galatasaray
TFF'den Türk Telekom ile teknoloji sponsorluğu anlaşması
TFF'den Türk Telekom ile teknoloji sponsorluğu anlaşması Türkiye Futbol Federasyonu, Türk Telekom ile teknoloji sponsorluğu anlaşması imzaladı.
19.01.2024 Futbol
Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi
Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi Süper Lig'de 20. hafta maçlarının sona ermesiyle şampiyonluk oranlarında değişiklik yaşandı.
17.01.2024 Futbol
Tugay Kerimoğlu, yolların ayrılması gereken Galatasaraylı oyuncuları açıkladı: Alırsınız karşınıza, vedalaşırsınız!
Tugay Kerimoğlu, yolların ayrılması gereken Galatasaraylı oyuncuları açıkladı: Alırsınız karşınıza, vedalaşırsınız! Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın Kayserispor'u 2-1 mağlup ettiği mücadeleyi Tugay Kerimoğlu yorumladı. TRT Spor'da yorumculuk yapan Galatasaray'ın efsane oyuncusu, sarı-kırmızılı kurmaylara ayrılık çağrısında bulundu.
16.01.2024 Galatasaray
GAZİANTEP FK-FENERBAHÇE MAÇI SKORU ⚽ Fenerbahçe maçı kaç kaç bitti? Gaziantep FK-FB maçı ÖZETİ
GAZİANTEP FK-FENERBAHÇE MAÇI SKORU ⚽ Fenerbahçe maçı kaç kaç bitti? Gaziantep FK-FB maçı ÖZETİ Gaziantep FK-Fenerbahçe maçı için geri sayılıyor. Trendyol Süper Lig 20. hafta maçında Fenerbahçe, Gaziantep FK deplasmanında mücadele etti. Taraftalar maç skorunu merak ediyorlar. Peki Gaziantep FK-Fenerbahçe maçı kaç kaç bitti?
14.01.2024 Bilgi Rehberi
Marius Sumudica: "Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi kazanmış gibi sevindi"
Marius Sumudica: "Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi kazanmış gibi sevindi" Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, Fenerbahçe maçının ardından, "Bugün büyük bir maç çıkardık" dedi. Fenerbahçe taraftarlarına tribünlerde fazla yer ayrılmasına da tepki gösteren Sumudica'nın, “Gaziantep’in Fenerbahçe’nin parasına ihtiyacı yok” diyerek basın toplantısından ayrılması ise dikkat çekti.
14.01.2024 Futbol
İsmail Kartal: "Kötü bir zeminde iyi mücadele ederek kazanmasını bildik"
İsmail Kartal: "Kötü bir zeminde iyi mücadele ederek kazanmasını bildik" Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Gaziantep Futbol Kulübü'nü 1-0 mağlup ettikleri maçının ardından, "Kötü bir zeminde iyi mücadele ederek kazanmasını bildik" dedi.
14.01.2024 Futbol
Abdullah Avcı: "Trabzonspor 1 puana sevinmez"
Abdullah Avcı: "Trabzonspor 1 puana sevinmez" Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada "Trabzonspor 1 puana sevinmez" dedi.
14.01.2024 Futbol
Sergen Yalçın: "1 puan üzücü"
Sergen Yalçın: "1 puan üzücü" Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, kazanmak için çok mücadele verdiklerinin altını çizerek, "1 puanla ayrılmak bizim tarafımızdan üzücü oldu" dedi.
14.01.2024 Futbol
Bülent Uygun: "Çok eksiğimiz vardı, istediğimiz oyunu oynayamadık"
Bülent Uygun: "Çok eksiğimiz vardı, istediğimiz oyunu oynayamadık" Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Samsunspor mağlubiyetinin ardından sakat, hasta ve ayrılmak isteyen oyuncuların çokluğundan yakındı.
14.01.2024 Futbol
Markus Gisdol: “İyi bir oyunla istediğimiz sonucu aldık”
Markus Gisdol: “İyi bir oyunla istediğimiz sonucu aldık” Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, iyi bir oyunla galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.
14.01.2024 Futbol
Samsunspor, Sivasspor'u 2-0 mağlup etti
Samsunspor, Sivasspor'u 2-0 mağlup etti Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Samsunspor sahasında ağırladığı Sivasspor'u Van Drongelen ve Holse'nin golleriyle 2-0 mağlup etti.
14.01.2024 Samsunspor
İstanbul'da goller VAR'a takıldı! İstanbulspor - Konyaspor: 0-0
İstanbul'da goller VAR'a takıldı! İstanbulspor - Konyaspor: 0-0 Trendyol Süper Lig'in 20'nci haftasında İstanbulspor ile Konyaspor karşı karşıya geldi. Mücadelede 2 gol VAR'a takıldı.
14.01.2024 İstanbulspor
Halil Umut Meler geri döndü! Süper Lig'de haftanın hakemleri açıklandı
Halil Umut Meler geri döndü! Süper Lig'de haftanın hakemleri açıklandı Trendyol Süper Lig'de 20. haftanın hakemleri açıklandı. Ankaragücü-Rizespor maçında saldırıya uğrayan Halil Umut Meler haftalar sonra görev aldı.
12.01.2024 Süper Lig
TFF açıkladı! Yarı otomatik ofsayt sistemi kullanılacak
TFF açıkladı! Yarı otomatik ofsayt sistemi kullanılacak Türkiye Futbol Federasyonu, ikinci yarıdan itibaren yarı otomatik ofsayt sisteminin Türkiye’de de kullanılacağını açıkladı.
12.01.2024 Süper Lig
Tottenham, Bournemouth'un galibiyet serisine son verdi!
Tottenham, Bournemouth'un galibiyet serisine son verdi! Premier Lig 20. hafta maçında Tottenham, sahasında Bournemouth'u 3-1 mağlup etti.
İyilik taçlandı!
İyilik taçlandı! İzmir Torbalı Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin İyilik Kulübü projesi, Eğitimde Başarılı Örnekler Yarışması’ndan ödülle döndü.
21.10.2023 Ege
Beşiktaş'ın kabusu: Afrika Kupası! Tam 7 futbolcu etkilenecek
Beşiktaş'ın kabusu: Afrika Kupası! Tam 7 futbolcu etkilenecek Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta 7 futbolcunun Afrika Kupası'nda oynama ihtimali bulunuyor. Ocak 2024 ile Şubat 2024 arasındaki organizasyon, siyah-beyazlılarda büyük bir boşluğa yer açacak.
21.07.2023 Beşiktaş
Süper Lig'de 2023-2024 sezonu fikstürü belli oldu! İşte derbi tarihleri
Süper Lig'de 2023-2024 sezonu fikstürü belli oldu! İşte derbi tarihleri Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonu takvimi belli oldu. Öte yandan derbi tarihleri belli olurken, Süper Lig'in ilk derbisi 2. haftada Galatasaray - Trabzonspor arasında oynanacak. Fenerbahçe - Galatasaray derbisi ise 18. haftasında oynanacak.
19.07.2023 Süper Lig
Sabancı, girişimciliğe katkı sunacak
Sabancı, girişimciliğe katkı sunacak Sabancı Topluluğu tarafından, girişimcilik ekosistemine ve açık inovasyona katkı sunma amacıyla geçen yıl hayata geçirilen Sabancı ARF Almost Ready to Fly Girişim Hızlandırma Programı’nın ikinci dönem başvuruları başladı.
1.06.2023 Ekonomi
Eurocontrol verileri açıkladı! İstanbul Havalimanı zirvede
Eurocontrol verileri açıkladı! İstanbul Havalimanı zirvede Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı (Eurocontrol), 15-21 Mayıs tarihlerine ilişkin Hava trafik verilerini açıkladı. Buna göre İstanbul Havalimanı bu dönemde günlük ortalama bin 401 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
24.05.2023 Ekonomi
Vakıfbank'ta ayrılık! Milli yıldız Japonya yolcusu
Vakıfbank'ta ayrılık! Milli yıldız Japonya yolcusu Geçen sezonun 5 kupalı şampiyonu VakıfBank'ta hem CEV Şampiyonlar Ligi hem de Sultanlar Ligi hedfi sürüyor. Sarı-siyahlı ekipte forma giyen milli oyuncunun sezon sonu ayrılıp Japonya'ya gideceği öğrenildi.
21.03.2023 Voleybol
VakıfBank haftayı galibiyetle kapattı
VakıfBank haftayı galibiyetle kapattı Son Türkiye Şampiyonu VakıfBank, Misli.com Sultanlar Ligi 20. hafta mücadelesinde Sarıyer Belediyespor’u ağırladı. Sarı-siyahlılar, rakibini 3-1 yenerek bu sezonki 17. lig galibiyetini aldı.
18.03.2023 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

20. Hafta ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.