2000

2000

Son dakika 2000 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2000 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2000 haber sayfamızda...

2000

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 41.981 2000 haberi bulunmuştur.
Carys Dougles annesi Catherine Zeta-Jones'un 25 yıl önceki elbisesini giydi!
Carys Dougles annesi Catherine Zeta-Jones'un 25 yıl önceki elbisesini giydi! Catherine Zeta-Jones ile Michael Douglas, 24 yıl önce dünyaevine girmişti. İkilinin Carys adını verdikleri kızları, 21'inci yaşına bastı. Doğum günü kutlamasında çekilen karelerini peş peşe paylaşan Dougles, annesinin 1999'da ödül alırken giydiği pembe elbisesiyle objektiflere poz verdi.
23.04.2024 Cadde
İkinci el araç alacaklar dikkat: Piyasada en çok talep gören 5 marka belli oldu
İkinci el araç alacaklar dikkat: Piyasada en çok talep gören 5 marka belli oldu İkinci el araç fiyatlarıyla ilgili yapılan son araştırmalarda çarpıcı veriler göze çarpmaya devam ediyor. İlk 4 aylık süreçte ikinci elde fiyatlar yukarı yönlü hareketlendi. Peki fiyat artışının sebepleri neler? Piyasada en çok talep gören marka ve modeller hangileri? Uzman isim ‘İkinci el avantajlı konuma geçti’ dedi. İşte detaylar...
23.04.2024 Ekonomi
The Simpsons'ın 2024 tahminleri neler? Tüyler ürperten 2024 tahminleri, Üçüncü Dünya Savaşı bile var
The Simpsons'ın 2024 tahminleri neler? Tüyler ürperten 2024 tahminleri, Üçüncü Dünya Savaşı bile var Öngörüleri bir bir tutan popüler dizi, 'her şeyi bilmesiyle' tüm dünyada nam saldı. Sevenlerini asla hayal kırıklığına uğratmayan yapımın, 2024 ve geleceğe dair yeni tahminleri ortaya çıktı. Ürkütücü listede 'savaş' ve 'seçim' tahminleri öne çıkıyor.
22.04.2024 Dünya
Michael Douglas'ı çocuklarının dedesi sandılar! 'Ben bir babayım'
Michael Douglas'ı çocuklarının dedesi sandılar! 'Ben bir babayım' Meslektaşı Catherine Zeta-Jones'la (54) 2000 yılından beri mutlu bir evlilik sürdüren Hollywood yıldızı Michael Douglas (79), kendisini üniversite kampüsünde 20'li yaşlarındaki çocuklarıyla görenlerin bazen baba değil, dede sandıklarını söyledi.
22.04.2024 Cadde
Bir damla yağmur düşmezken sel vurdu! Dubai'de çakan şimşeklerin sırrı: 'Drone yaptı'
Bir damla yağmur düşmezken sel vurdu! Dubai'de çakan şimşeklerin sırrı: 'Drone yaptı' Geçtiğimiz salı günü Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde yaşanan sel felaketinin ardından ortaya çıkan görüntüler tüm dünyayı şoke etti. Normal koşullarda 1,5 ila 2 yılda yağması gereken yağmurun yaklaşık 24 saat içinde yağmış olması, Dubai’de hayatı tam anlamıyla felç etti. Peki, hayatı durma noktasına getiren yağışların, gökyüzünde beliren şimşeklerin ardındaki neden tam olarak ne?
20.04.2024 Yaşam
Fethiye'de Kuzugöbeği Mantarı 1500 TL’den satıldı
Fethiye'de Kuzugöbeği Mantarı 1500 TL’den satıldı Fethiye’de bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali renkli görüntülerle başladı. Festivalde Kuzugöbeği mantarının kilosu Bin 500 TL’den satışa sunuldu.
19.04.2024 Gündem
Yasemin Yürük'ten 'Hepsi' cevabı: Gülçin ya da içimizden biri kabul etmedi, ikna edemedim!
Yasemin Yürük'ten 'Hepsi' cevabı: Gülçin ya da içimizden biri kabul etmedi, ikna edemedim! Bir döneme damga vuran Hepsi grubunun üyelerinden Yasemin Yürük, Kuruçeşme'de bir davete katıldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, Hepsi grubunun belgesel projesiyle ilgili konuşarak dikkat çeken açıklamalar yaptı.
19.04.2024 Cadde
Fişekhane, Istanbul Modest Fashion Week 2024’e ev sahipliği yapacak
Fişekhane, Istanbul Modest Fashion Week 2024’e ev sahipliği yapacak Istanbul Modest Fashion Week 2024, 25-26-27 Nisan 2024 tarihlerinde, Fişekhane-Galeri’de düzenlenecek.
18.04.2024 Stil
Türkiye onları konuşuyor! 'Babası Uğur Dündar değil, başka bir ünlü'
Türkiye onları konuşuyor! 'Babası Uğur Dündar değil, başka bir ünlü' Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için bir kez daha Müge Anlı'nın programına çıktı. Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasıyla Türkiye’nin gündemine oturan anne Suphiye Orancı’nın fotoğrafı da sonunda ortaya çıktı. Adını ‘Sofi’ olarak değiştiren Orancı’nın dört küçük çocuğunu yıllar önce bırakıp Almanya’ya kaçtığı öğrenildi. Programa bağlanan bir izleyicinin anlattıkları ise Müge Anlı'yı da şoke etti.
18.04.2024 Cadde
Nez'in yeni hayatı! 'Aylardır aynı kostümü giyiyorum'
Nez'in yeni hayatı! 'Aylardır aynı kostümü giyiyorum' Müzik dünyasında bir döneme damga vuran Nez, Cihangir'de görüntülendi. Ülkede tüketim çılgınlığı yaşandığını söyleyen ünlü şarkıcı, marka tutkusuna tepki gösterdi. Günde bir kez yemek yediğini belirten Nez, "12 ay ramazan gibi yaşıyorum" dedi.
16.04.2024 Cadde
Dakota Fanning'den 19 yıllık itiraf: Tom Cruise her doğum günümde hediye gönderir!
Dakota Fanning'den 19 yıllık itiraf: Tom Cruise her doğum günümde hediye gönderir! ABD'li aktris Dakota Fanning, kendisine her yıl aynı tarihte hediye gönderen dünyaca ünlü yıldızı açıkladı. Kariyerine 2000'li yılların başında adım atan 30 yaşındaki oyuncu, hiçbir doğum gününü atlamayan ünlü ismin Tom Cruise olduğunu söyledi.
15.04.2024 Cadde
Sıfır Atık katkısıyla kentsel dönüşüm
Sıfır Atık katkısıyla kentsel dönüşüm İstanbul’da kentsel dönüşümde 110 milyon ton inşaat malzemesi atığının ortaya çıkacağı öngörülüyor. Bu atığın ekonomik değeri ise 66 milyar TL olarak hesaplanıyor.
15.04.2024 Ekonomi
Bin 200 yıl boyunca gizli kaldı! Nil'in Venedik'i nasıl sulara gömüldü?
Bin 200 yıl boyunca gizli kaldı! Nil'in Venedik'i nasıl sulara gömüldü? Antik Mısır’a ilişkin arkeolojik çalışmalar elde edilen sonuçlara göre zaman zaman dünya genelinde gündem olabiliyor. Bunun en ilginç örneklerinden biri de İskenderiye kenti açıklarında gerçekleşti. İşte bin 200 yıl boyunca sular altında kalan, yağmacıların bile bulamadığı Thonis-Heracleion kentinin sırrı.
13.04.2024 Yaşam
Kruvaziyerde rota Türkiye
Kruvaziyerde rota Türkiye Kruvaziyer turizmi dünyada yeniden güç kazandı. 2024’te 36 milyon kişinin kruvaziyer seyahatine katılması bekleniyor. Şirketlerin önemli limanlarından biri ise Türkiye olacak.
12.04.2024 Ekonomi
Bambum’dan yeni fabrika
Bambum’dan yeni fabrika Türkiye içinde 2 bin bayi ve dünya genelinde 100’e yakın ülkedeki satış noktasına sahip olan Bambum, Kütahya’da toplamda 40 bin metrekarelik bir alanda yeni bir üretim tesisini hayata geçiriyor.
11.04.2024 Ekonomi
Türk ailenin evini yakan belirlendi
Türk ailenin evini yakan belirlendi Almanya’nın Solingen kentinde Türk asıllı Bulgaristan vatandaşı 4 kişilik ailenin öldüğü binayı kundaklayan şüphelinin kimliği tespit edildi.
11.04.2024 Dünya
İstanbul gerçeği! Uzmanlar açıkladı: Kar artık sürpriz olacak
İstanbul gerçeği! Uzmanlar açıkladı: Kar artık sürpriz olacak İstanbul'da bu yıl yeterli düzeyde kar yağışı gözlenmemesi, kentte önümüzdeki yıllarda görülecek mevsimsel değişimlerin sorgulanmasına neden oldu.
10.04.2024 Haberler
İstanbul gerçeği! Uzmanlar hava durumunda aynı fikirde birleşti
İstanbul gerçeği! Uzmanlar hava durumunda aynı fikirde birleşti İstanbul'da bu yıl yeterli düzeyde kar yağışı gözlenmemesi, kentte önümüzdeki yıllarda görülecek mevsimsel değişimlerin sorgulanmasına neden oldu.
10.04.2024 Gündem
VİZONTELE FİLMİ OYUNCULARI VE KONUSU: Vizontele filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Vizontele nerede ve ne zaman çekildi?
VİZONTELE FİLMİ OYUNCULARI VE KONUSU: Vizontele filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Vizontele nerede ve ne zaman çekildi? Vizontele filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. 2000 yılı yapımı olan Vizontele filminin başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ ve Altan Erkekli yer alıyor. Filmin devamı isek Vizontele Tuuba olarak vizyona girdi. Peki, Vizontele filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Vizontele nerede ve ne zaman çekildi?
8.04.2024 Bilgi Rehberi
Fenerbahçe'den Süper Kupa sonrası dünya basınına İngilizce açıklama!
Fenerbahçe'den Süper Kupa sonrası dünya basınına İngilizce açıklama! Fenerbahçe Kulübü, dünya basınına yönelik İngilizce bir açıklama yayınladı.
8.04.2024 Fenerbahçe
Paris Olimpiyatları öncesi milli sporculara dev destek!
Paris Olimpiyatları öncesi milli sporculara dev destek! Bugüne kadar birçok olimpik sporcuya destek sağlayan Visa, Buse Naz Çakıroğlu, Hakan Reçber ve Öznur Cüre Girdi’nin de yanında olacağını açıkladı. Paris’teki dev organizasyona madalya hedefi ile hazırlanan üç milli sporcumuz ise yeni başarıların sözünü verdi.
7.04.2024 Diğer
‘Kendi başıma kaldım yeniden ayağa kalktım’
‘Kendi başıma kaldım yeniden ayağa kalktım’ Sezen Aksu, Nilüfer, Levent Yüksel ve Sertab Erener’e vokalistlik yaptığı 1990’lı yıllardan tanıdığım Emre Altuğ, şarkıcılığının yanı sıra oyunculuk ve sunuculuk da yapan şov dünyasının nadir insanlarından biri.
6.04.2024 Pazar
Altay: Ben boş durmayı sevmem
Altay: Ben boş durmayı sevmem Gerçek adı Mehmet Altay Biber olan Altay, önceki gün İstinyePark’ta objektiflere yansıdı. Tarzıyla ve sıcak kanlılığıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı, hayatıyla ilgili gelişmeler hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Keyfinin yerinde olduğunu belirten isim, bayramda sahnede olacağını da söyledi.
6.04.2024 Cadde
En dijital bavul ticareti
En dijital bavul ticareti Bavullardaki boş yerlere kargo yerleştiren yerli startup Pabbler 20 bin yolcuyu kurye yaptı. Kurucusu Ceren Süngü 1.2 milyon yolcuya ulaşarak yıllık 100 milyon dolar ciro hedefi olduğunu söylüyor.
5.04.2024 Milliyet Executive
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Türkiye'nin önde gelen şirketleri stratejik birimleri için yönetici pozisyonlara yaptığı atamaları devam ettirdi. Farklı şirketlerde yeni pozisyonlara transfer olan yöneticiler olduğu gibi, şirket ve grup bünyesi içinde yönetici transferleri de yapıldı.
5.04.2024 Milliyet Executive

Benzer Haber Etiketleri

2000 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.