Emine Erdoğan öncülük etmişti! Kadınlardan duygusal mektup
Emine Erdoğan öncülük etmişti! Kadınlardan duygusal mektup Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan tarafından, 2018 yılında başlatılan okuma yazma seferberliğine katılarak okuma yazma öğrenen 12 kadın öğrenci; Emine Hanım'a mektup yazarak dünya gözüyle kendilerini görmek istedikleri belirti.
29.11.2022 Gündem
Windows 10 kopyala/yapıştır güncellemeyle çağ atlayacak
Windows 10 kopyala/yapıştır güncellemeyle çağ atlayacak Yakın zamanda yayınlanması beklenen Windows 10 güncellemesiyle var olan Bulut Panosu gelişecek ve kullanıcılar bir cihazlarından kopyaladıkları materyali Microsoft’un Azure programını kullanarak diğer cihazlarına yapıştırabilecek.
16.10.2020 Teknoloji
Kızıl saçlılara yapılan ayrımcılığa karşı soyundular
Kızıl saçlılara yapılan ayrımcılığa karşı soyundular Geçtiğimiz haftalarda kızıl saçlılara yapılan ayrımcılığa karşı farkındalığa artırmak amacıyla basılacak olan 2018 takvimi için çıplak fotoğraf çektirmekten rahatsız olmayacak 12 seksi ve ateşli kızıl saçlı erkek modelin arandığını duyurmuştuk. Yapılan çok sayıda başvurunun ardından seçilen 12 kişi ile beraber İngiltere'nin başkenti Londra'da takvim için çekimler yapıldı. İşte 2018 takvimi için poz veren birbirinden ateşli ve yakışıklı 12 kızıl saçlı erkek...
9.03.2018 Dünya